100% üdvözlő bónusz maximum 600 EUR-ig + ingyenes pörgetések
Fogadás

Rabona mobil app értékelés: Android és iOS

Fogadási alkalmazások

Manapság már több online szerencsejáték oldal használható mobil app-al, ami sok előnnyel szolgál. A felhasználók könnyen és gyorsan hozzáférhetnek kedvenc játékaikhoz, sportágaikhoz bárhonnan. Ezek az alkalmazások könnyen átlátható felülettel rendelkeznek, ahol gyorsan megtalálható minden, amire szükség van, többek között a teljes játékkínálat. Gyakran találhatunk benne különleges promóciókat is, ami csak itt érhető el, így mindenképp megéri letölteni az appot.

 

Felhasználói élmény

Ha elégedett egy online szerencsejáték operátor weboldalával és az ott található játékokkal, akkor jó hírünk van, ugyanis a legtöbbnek már van mobil alkalmazása is, ahol minden funkció megtalálható kompakt formában. Játékok, Rabona mobil sportfogadás, nyereményjátékok és még sok más van a kínálatban. Sosem volt még ilyen gyors és egyszerű hozzáférni ezekhez, ráadásul külön költségek nélkül, ingyenesen töltheti le az appot.

Ki kell emelni, hogy sok jutalmat és bónuszt szerezhet, ha a legjobb Rabona app-ot használja, mert már ezeket is könnyedén elérheti, nincs szükség rá, hogy számítógépen lépjen be fiókjába. Sok alkalmazás egyedi menürendezést is kínál, aminek segítségével kedve szerint rendszerezheti a tartalmakat.

 

Hogyan töltheti le a Rabona mobil appot?

Rabona mobil alkalmazásait, sportfogadasok.tv

Nagyon fontos a megbízható forrásból való letöltés, mert sok a csaló, akik a személyes adatok megszerzésére pályáznak. Csak úgy előzhető meg, hogy ezek illetéktelen kezekbe kerüljenek, ha a hivatalos oldalt választja.

Hogyan töltheti le a Rabona mobil appot Android eszközökre?

Egyszerű dolga lesz, ha le szeretné tölteni az applikációt. Csak kövesse a következő lépéseket:

 1. Navigáljon a Rabona oldalára.
 2. Az oldal alján keresse meg az Android ikont, és olvassa be a QR kódot.
 3. Nyomja meg a letöltés gombot az Android eszközén.
 4. Nyomja meg a telepítés gombot, amikor a letöltés befejeződik. Az eszköze engedélyt kérhet a letöltésre ismeretlen forrásból.
 5. Lépjen be az appba, jelentkezzen be és készüljön a játékra!

Ha minden jól ment, akkor ezzel a egyszerű lépéssel sikerült is telepíteni az app-ot. Érdemes tudni, hogy ha először telepít ilyen alkalmazást, akkor az eszköz kérheti, hogy módosítsa a rendszer beállításait a külső forrású app-ok terén.

Hogyan töltheti le a Rabona mobil appot iOS eszközökre?

Az iOS készülékek nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy csak megbízható applikációkat támogassanak. Ezért a letöltés és telepítés gyerekjáték lesz.

 1. Navigáljon a Rabona oldalára.
 2. Az oldal alján keresse meg az iOS ikont, és olvassa be a QR kódot.
 3. Az App Store-ból töltse le és telepítse a Rabona mobil appot
 4. Az alkalmazás használatra kész, kezdheti a játékot!

Mivel az App Store-ból tölti le az alkalmazást, így a készülék mindent magától elvégez, nem kell manuális telepítéssel bajlódnia.

 

A mobil app használata során elérhető bónuszok

Minden kaszinó kínál bónuszokat, amik elérhetőek az oldalon és az alkalmazásban is, de mindenekelőtt fontos megérteni a bónuszok mögötti feltételeket és követelményeket. A legtöbb esetben a játékosoknak teljesíteniük kell a fogadási követelményeket, mielőtt kivonhatják a nyereményüket.

Az ilyen követelményeknek rérdemes részletesen utánanézni, hogy ne érjenek meglepetések a későbbiekben. Ezekbe általában az tartozik bele, hogy mennyit kell befizetni és azt hányszor és hogyan kell megforgatni, sőt, általában még arra is ügyelni kell, hogy mennyi időn belül teszi ezt meg.

Első befizetési bónusz

Rabona Első befizetési bónusz, sportfogadasok.tv

Tegye meg első befizetését, melyre 100%-os bónuszt kaphat akár 35.000 forintig. A bónuszra bizonyos megforgatási követelmények vonatkoznak.

Üdvözlő bónusz

Rabona Üdvözlő bónusz, sportfogadasok.tv

Regisztráljon a Rabonan és 100%-os bónuszt kaphat akár 150.000 Ft-ig és 200 ingyenes pörgetést.

10% Cashback bónusz

Rabona 10% Cashback bónusz, sportfogadasok.tv

A vesztes fogadásai után 10%-os visszatérítést is kaphat, akár 150.000 forintig. A bónusz csak heti egyszer igényelhető.

 

Élő fogadás a Rabona mobil appon keresztül

Ha a Rabona mobil alkalmazását letölti, nem csak a már korábban felsorolt előnyöket élvezheti, hanem sok mást is. Például az élő Rabona mobil fogadás is elérhető ugyanúgy, mintha csak a weboldalt használná.

 

Alkalmazásban viszont sokkal egyszerűbb, kisebb, gyorsabb, könnyebben elérhető. Az élő fogadások rendkívül népszerűek mobilon, ennek egyik oka a széles piacválaszték. A különféle fogadási opciók, mint például a gólszerző vagy a következő sarkok száma, változatosabbá teszik a fogadási élményt. Így nem kell feltétlenül csak a Rabona mobil eredményekre fogadni, de ha így tesz, hatalmas élő kínálatból választhat, például:

De ez csak néhány példa, ennél jóval többet találhat az appban.

 

Rabona mobil app: egyéb funkciók

A cikk következő részében arról olvashat, hogy mik a legnagyobb erősségei a mobil Rabona alkalmazásnak.

Biztonság és adatvédelem

Az alkalmazás kiemelkedő figyelmet szentel a felhasználók biztonságának és személyes adatai védelmének. Ez magában foglalja a szigorú adatvédelmi szabályok betartását és biztonsági ellenőrzéseket. Így biztos lehet benne, hogy a mobil Rabona fogadások biztonságos felületen történnek.

Érthető navigáció

Az érthető navigáció lényeges az alkalmazás használhatósága szempontjából. Az alkalmazás egyszerű és logikus menüvel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára könnyű és gyors hozzáférést az alkalmazás funkcióihoz, például a Rabona eredményekhez mobilon. Az intuitív navigáció segíti a felhasználókat abban, hogy hatékonyan használják az alkalmazást anélkül, hogy elvesznének.

Frissítések és fejlesztések

A Rabona alkalmazás rendszeres frissítéseket és fejlesztéseket kap, hogy a felhasználók mindig élvezhessék a legújabb funkciókat és javításokat. A folyamatos frissítések biztosítják, hogy a Rabona app mindig versenyképes és az aktuális igényeknek megfelelő legyen, és hogy minél kedvezőbb legyen használni a webes változat helyett.

 

Be- és kifizetési módok a Rabona mobil appon

A Rabona mobil alkalmazás egyik legjobb tulajdonsága, hogy fizetésre is használhatja, ha játszani szeretne. Nincs szükség többé az oldalra, könnyen és gyorsan megteheti befizetéseit a telefonja segítségével. A Rabona app a legtöbb fizetési módot támogatja, például banki átutalás, bankkártyák, e-tárcák, de a teljes listában pontosabb képet kaphat:

 • Mastercard;
 • Visa;
 • FunID;
 • Skrill;
 • Bitcoin;
 • Neteller;
 • Ethereum;
 • Paysafecard;
 • Litecoin;
 • USD Coin;
 • MiFinity;
 • Dogecoin;
 • Jeton;
 • MuchBetter;
 • TRON.

A pénzügyi tranzakciók során előfordulhat, hogy van olyan minimum összeg, amit be kell fizetnie, ha játszani szeretne. Ez a kifizetésekre is igaz, szinte mindig van egy minimum és egy maxiumum mennyiség, amit egy összegben ki tudnak fizetni.

 

Ügyfélszolgálat

A Rabona ügyfélszolgálata nemcsak a weboldalon, hanem az alkalmazásban is elérhető, ezért ez egy újabb érv amellett, hogy érdemes letölteni az appot. Kétféle módon lehet a kapcsolatot felvenni a munkatársakkal, az egyik az email, a másik pedig az élő chat. Mindkettő jó választás, mert szakképzett dolgozók segítenek a problémás ügyek intézésében, emailben azonban a hosszabb ügyintézést igénylő problémákat érdemesebb inkább jelezni.

Az élő chat tökéletes lehetőség arra, hogy ha hirtelen merül fel valami probléma, aminek megoldásához nincs szükség egyéb dokumentumok vagy bármi más ismeretére. Az élő chat a nap nagy részében elérhető, angol nyelven tudnak rajta kommunikálni, és ez egy modern és kényelmes módja a segítségkérésnek.

 

Rabona app: előnyök és hátrányok

Pluszok
 • kellemes hangulatú design;
 • könnyen kezelhető alkalmazás;
 • minden bónusz elérhető mobilon is.
Mínuszok
 • kevesebb élő közvetítés.
GYIK Gyakran Ismételt Kérdések
 • 💡 Van mobil üdvözlő bónusz?

  Bár nincsen külön a mobil játékosoknak szánt üdvözlő ajánlat, de a normál bónuszt ők is igényelhetik. Ez egy 100%-os bónusz, amely az első befizetésre érvényes.

 • 💡 Van bónuszkód a Rabona oldalán?

  Nem, jelenleg nincsenek promóciós kódok a Rabona kaszinó részlegén. Az összes bónusz kód nélkül is igénybe vehető. Érdemes azonban figyelni, hátha kijön egy promóció, ami kódot igényel.

 • 💡 Lehet kifizetést indítani a mobil appon keresztül?

  Természetesen igen, akár mobilról is indíthat kifizetést. Egyszerűen lépjen be a profiljába a bukméker oldalán mobilról, és válassza a kifizetés opciót.

 • 💡 Biztonságos a Rabona használata?

  Igen, a Rabona egy teljesen biztonságos operátor, amely nemzetközi működési engedéllyel rendelkezik. Szerencsejáték hatóságok ellenőrizték és felügyelik.