100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás
Boomerang-bet mobile Boomerang-bet mobile

Hogyan regisztráljunk a Rabonánál?

Hasznalati utasitas, sportfogadasok.tv

Egy bukméker minden egyes funkciójának élvezetéhez elengedhetetlen a regisztráció. Ez egyszerű és gyors procedúra, mindössze néhány percet vesz igénybe, de nélkülözhetetlen ahhoz, hogy teljes hozzáférést kaphassunk egy online sportfogadási oldal minden lehetőségéhez. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk Önnek a Rabona regisztrációs folyamatát, lépésről lépésre, így érdemes velünk tartania a továbbiakban.

Ki jogosult a Rabona regisztrációra Magyarországon?

A Rabona fiókja regisztrációjához a magyar játékosoknak bizonyos feltételeknek kell megfelelniük. Ezek a feltételek magába foglalják a következőket:

 • Betöltött 18. életév: A Rabona oldalán található Általános Szerződési Feltételei (továbbiakban csak ÁSZF) szerint csak nagykorúak vehetnek részt az online szerencsejátékban, megfelelve a magyar szerencsejátékra vonatkozó szabályozásoknak. Kiskorúak és sérülékeny személyek nem regisztrálhatnak az oldalon.
 • Magánszemély regisztrálhat: Cégek vagy egyéb intézmények nem regisztrálhatnak a platformon. Csak magánszemélyként lehet regisztrálni és a szolgáltatásokat igénybe venni.
 • Valós adatokkal kell rendelkeznie: A Rabona ÁSZF dokumentuma egyértelműen kimondja, hogy valós személyes adatokat kell megadni a regisztráció során. Ennek érdekében a regisztrációt egy hitelesítési folyamat követi általában, amely során a cég fényképes igazolványt kérhet a regisztráló tagoktól, hogy megbizonyosson a tagok hitelességéről.

Ezen feltételek betartása elengedhetetlen annak érdekében, hogy a magyar játékosok sikeresen teljesíthessék Rabona online regisztrációjukat és teljes körűen élvezhessék az online szerencsejáték szolgáltatásait. Fontos, hogy minden játékos megértse és elfogadja ezeket a feltételeket a regisztráció előtt.

regisztráljunk a Rabonánál

Számítógépes regisztráció a Rabonánál 7 egyszerű lépésben

Cikkünkben részletesen bemutatjuk, hogyan tudja számítógép segítségével elvégezni a Rabona online regisztrációs folyamatát. Az alábbi hét lépés segítségével könnyedén létrehozhatja fiókját és hozzáférhet a Rabona szolgáltatásaihoz:

 • Látogassa meg a Rabona weboldalát

Nyissa meg a Rabona hivatalos weboldalát a böngészőjében (rabona9.com/hu).

 • Regisztráció

Keresse meg a Rabona weboldalán a Fiók létrehozása gombot, amely a jobb felső sarokban található, és kattintson rá.

 • Adatok megadása

Töltsd ki a regisztrációs űrlapot az igényelt adatokkal. Általában ezek közé tartozik egy felhasználónév kiválasztása, egy érvényes e-mail cím megadása, valamint egy jelszó létrehozása.

 • E-mail megerősítése

Regisztráció után a Rabona egy megerősítő e-mailt küld Önnek, amelyben egy linket vagy egy megerősítő kódot talál. Kattintson a linkre vagy kövesse az utasításokat az e-mailben ahhoz, hogy megerősítse a regisztrációját.

 • Azonosítás

A biztonság érdekében a regisztrációs folyamat részeként azonosítania kell magát. Ez általában magában foglalhatja a személyazonosító dokumentumok bemutatását.

 • Felhasználói fiók beállítása

Miután azonosította magát, hozzon létre egy felhasználói fiókot, amely tartalmazza a felhasználónevet és jelszót.

 • Bejelentkezés

Sikeres regisztráció után jelentkezzen be az újonnan létrehozott fiókjába, és élvezze a Rabona által kínált teljes szolgáltatási körét és funkcióit.

Amennyiben követi az említett egyszerű lépéseket, gyorsan és könnyedén regisztrálhat az oldalon. A regisztráció után megteheti első Rabona belépését, és hozzáférhet a bukméker teljes körű sportfogadási szolgáltatásaihoz és funkcióihoz.

Regisztráció a Rabonán mobil eszközökön keresztül

Telefonon keresztül is lehetőség van regisztrálni az oldalon, legyen szó Androidos vagy iOS operációs rendszerű készülékről. Ez az opció rendkívül kényelmes megoldást kínál azoknak, akik előnyben részesítik a mobil eszközöket a böngészés során.

Most bemutatjuk Önnek, hogyan zajlik ezekben az eszközökön a regisztrációs folyamat, így könnyedén és zökkenőmentesen csatlakozhat az online szerencsejáték világához.

Mobilos böngészők

A Rabona regisztrációs folyamata könnyen elvégezhető mobilos böngészőkön keresztül is. Egyszerűen látogasson el a Rabona weboldalára mobil eszközén, és kövesse az ott található utasításokat a regisztrációhoz.

A weboldal reszponzív kialakítása lehetővé teszi a zökkenőmentes böngészést és regisztrációt bármilyen képernyőmérethez igazodva, legyen akár telefonról vagy akár táblagépről szó.

Android alkalmazás

Ahhoz, hogy Android alkalmazáson keresztül regisztráljon, először le kell töltenie a Rabona telefonos applikációját. Ezt megteheti a Google Play Store-on vagy a Rabona weboldalán keresztül is. Letöltés után nyissa meg az alkalmazást, kattintson a regisztráció gombra, majd kövesse az oldal utasításait és végezze ez a regisztrációs folyamatot.

iOS alkalmazás

Az Apple készülékeiről is élvezheti a Rabona szolgáltatásait, hiszen Apple-kompatibilis alkalmazással is rendelkezik a bukméker. Az applikációt letöltheti a Rabona weboldaláról vagy az App Store-ból is. Miután megtörtént a letöltés, nyissa meg az alkalmazást és végezze el a regisztrációt az utasításokat követve. Regisztráció után azonnal megejtheti első Rabona bejelentkezését.

Regisztrációs bónusz a Rabonánál

Az üdvözlő bónusz a Rabona oldalon 100% extra pénzt kínál az első befizetésre, maximum 100 euróig. Az igényléshez legalább 20 eurós befizetés szükséges, és egy speciális promóciós kódot kell megadni a regisztráció során.

A bónusz és az azonnali befizetett összeg összesített összegét 25-ször kell megfogadni fogadásokban, mielőtt a bónuszt vagy a bónuszból származó nyereményeket kifizethetővé tennék. A bónusz csak a kaszinó részére érvényes, és 30 napon belül fel kell használni. Fontos megjegyezni, hogy az üdvözlő bónusz csak az új játékosoknak szól, és csak egyszer vehető igénybe egy személy, egy család, egy lakcím vagy egy IP cím alapján.

Lehetséges problémák a Rabonánál való regisztrációkor

A Rabona regisztrációs folyamata során számos potenciális probléma felmerülhet. Előfordulhat, hogy bizonyos adatok hiányoznak vagy helytelenül vannak megadva, ami megakadályozhatja a sikeres regisztrációt.

Emellett technikai akadályok is előfordulhatnak az oldalon, például túlterheltség vagy technikai hibák miatt, amelyek lassíthatják vagy akadályozhatják a folyamatot. Különböző országokból és régiókból származó felhasználóknak további ellenőrzési vagy azonosítási folyamatokat kell teljesíteniük, amelyek szintén lassíthatják vagy korlátozhatják a regisztrációt.

Ha bármilyen akadályba ütközik regisztrációkor, akkor érdemes felkeresni az oldal ügyfélszolgálatát e-mailen vagy élő chaten keresztül. Az ügyfélszolgálati dolgozók szakértő segítséget nyújtanak a Rabona reg folyamatával kapcsolatban és egyéb felmerülő problémák esetében is.

GYIK Gyakran ismételt kérdések
 • Tudok-e mobilon regisztrálni a Rabonára?

  Igen, könnyen regisztrálhat a mobilja böngészőjéből vagy a Rabona applikáción keresztül is. Az alkalmazás letöltéséhez kerese fel a bukméker weboldalát vagy keresse meg a készüléke alkalmazás boltjában.

 • Kiskorúként regisztrálhatok-e az oldalon?

  Nem, kiskorúaknak általában nem engedélyezett regisztrálni a Rabona platformon vagy más online szerencsejáték oldalakon. Általában az ilyen platformok szigorúan betartják a kiskorúakra vonatkozó tilalmakat.

 • Hogyan juthatok hozzá a Rabona üdvözlő bónuszhoz?

  Az üdvözlő bónusz igényléséhez regisztráljon a Rabona platformon, majd végezz egy minimális összegű befizetést a fiókodra. Szüksége lesz egy speciális bónuszkódra is, amelyet regisztrációkor fog megkapni.

 • Magyarországon is regisztrálhatok a Rabonánál?

  Igen, Magyarországon is lehetőség van regisztrálni a Rabona bukmékernél. Általában az online szerencsejáték platformok globálisan (és legálisan) elérhetőek, és Magyarország is közéjük tartozik.