100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

Bwin üdvözlő bónusz

A Bwin bónusz értéke 100%, és maximum 20000 Ft-ig
Bónuszok fogadása
A Bwin bónusz értéke 100%, és maximum 20000 Ft-ig

A bwin egy Máltán bejegyzett online bukméker, amely fogad magyar játékosokat is, ezáltal megnyitva előttük egy elég vonzó sportfogadási oldalt. A szolgáltató már jó ideje jelen van az üzletágban , és nem egy esetben tette lehetővé a játékosoknak azt, hogy részt vegyenek a legizgalmasabb sporteseményeken és fogadásokat kössenek, akár élőben is. A weboldal már elég sok magyar tartalommal rendelkezik , így a tájékoztatók és a leírások már magyarul is elérhetők . Az ügyfélszolgálat egyenlőre csak angol, német és más ismertebb nyelven érhető el. A bwin bónusz azonban nem ér véget a kezdő bónusszal, a felhasználók számos egyéb ajánlatot is igénybe vehetnek.

 

Bwin Sport üdvözlő bónusz

A Bwin bónuszkód nélkül igényelhető befizetési bónusza egy kedvező ajánlat, amellyel megduplázhatja az első befizetése értékét úgy, hogy a befizetéssel megegyező mértékű fogadási kreditet kap. Ezzel együtt tehát egy elég jó kezdőegyenlege lehet, amivel kisebb-nagyobb összegű fogadásokat tud majd kötni. A Bwin bónusz értéke 100%, és maximum 20000 Ft-ig vehető igénybe, így összesen 40000 Ft-tal tud játszani.

Bwin Promóciós kód

Arra nincs szükség, hogy a Bwin bónusz igényléséhez bármilyen bwin bónusz kód 2024-ben megadásra kerüljön. Ez egy automatikus bónusz, amit a befizetést követően megkap. A későbbiekben persze lehetséges, hogy egy Bwin promóciós kód majd emailben vagy az oldal belső üzenetrendszerében Önnél köt ki, amivel majd érdekes és izgalmas bónuszokat vehet fel. A Sportfogadasok.TV oldalon megtalálja a legjobb fogadási oldalakat.

 

Hogyan igényelheti az üdvözlő bónuszt?

A következőképpen tudja igényelni az első bwin bónuszát:

  1. Regisztráljon a bwin oldalára!
  2. Csatlakozás után végezze el az első befizetését!.
  3. A bónusz automatikusan jóváírásra kerül, ha a következő szekcióban foglaltak mind teljesülnek.

 

bwin bónuszfeltételei

A Bwin üdvözlő bónuszának több feltétele is van, a következőket mindenképpen érdemes észben tartani:

  • Ezt a bónuszt csak magyar játékosok vehetik igénybe.
  • A befizetés minimum összege 1500 Ft.
  • Neteller, Skrill illetve a banki átutalás nem elfogadott fizetési mód ennél a bónusznál.
  • A megforgatási követelmény: (befizetés+bónusz) értékének ötszöröse
  • Az érvényes fogadásoknak minimum 1.75-ös szorzót kell kínálnia.

Ahogy láthatja, a bónuszfeltételek nem olyan vészesek, és kifejezetten jól járhat, ha a bwin bónusz ajánlatát veszi igénybe. Minden játékos számára fontosak a bónuszok, és ahogy láthatja ebben az esetben, van elég plusz ahhoz, hogy kellőképpen izgalmas legyen számára is az ajánlat kiváltása.

 

Összefoglaló

A fentiekben ismertetett bónusz mellett a bwin számos egyéb ajánlattal is vár, többek között külön csomagot kínál a kaszinó és a póker szekcióhoz is. Ezekkel garantáltan jól fogja magad érezni, amikor nekilát a játéknak, különösen ha igazi vérbeli szerencsejátékos. Ha szereti az izgalmakat, mindenképpen próbálja ki a bwin online bukmékert és kaszinót! Érdeklik a további ajánlatok? A magyarországi bukmékerek legjobb bónuszai itt vannak, Önnek csak választania kell!

Bónuszok fogadása
Get the latest information about bookmaker / casino bonuses in your email
Szerezzen meg minden bónuszt e-mailben!
GYIK Gyakran Ismételt kérdések