100% üdvözlő bónusz maximum 600 EUR-ig + ingyenes pörgetések
Fogadás

Unibet mobil app értékelés: Android és iOS

Fogadási alkalmazások

A mobil alkalmazások az online kaszinók világában is egyre népszerűbbek. Ez azért van, mert sokan vágynak arra, hogy játékaikhoz minél könnyebben hozzáférjenek, akkor is, ha nem tartózkodnak a számítógép közelében. Az alkalmazások felülete jól navigálható és egyszerű megtalálni rajta mindegyik játékot. Ráadásul még bónuszokat és más jutalmakat is lehet szerezni az app használatával, ezért megéri letölteni.

 

Felhasználói élmény

A mobil alkalmazások olyan felülettel rendelkeznek, amelyek jól átláthatóak, ezért a játékosok minden funkciót egyszerűen elérhetnek. Ezek közül a legfontosabb a nagy játékválaszték, melyhez akár már a zsebéből is hozzáférhet. A rulett, blackjack, élő játékok mind csak egy karnyújtásnyira vannak, de ha a fogadás érdekli, akkor az Unibet mobil sportfogadas is.

És ha már az alkalmazást használja, akkor élvezze az egyedi bónuszokat és promóciókat, melyeket az oldalon nem kaphatna meg, ugyanis a legtöbb app kínál ilyen lehetőségeket, így érdemes az appra váltani. A legjobb Unibet appelőnye az is, hogy nem kell mindenhova magával vinnie laptopját, mert az összes funkciója elérhető a telefonon.

 

Hogyan töltheti le a Unibet mobil appot?

Unibet mobil apps, sportfogadasok.tv

Mielőtt letöltené az alkalmazást jusson eszébe, hogy ismeretlen helyről sose töltsön le semmit, mert ezek a fájlok gyakran vírust tartalmazhatnak, és így mások hozzáférhetnek akár a pénzügyi tranzakciókhoz is.

Hogyan töltheti le a Unibet mobil appot Android eszközökre?

A Unibet számára fontos, hogy felhasználóbarát legyen. Ezért az app letöltése igen egyszerű:

 1. Navigáljon a Unibet oldalára.
 2. A jobb felső sarokban kattintson az Alkalmazások gombra.
 3. Válassza ki az önnek megfelelő alkalmazást.
 4. Töltse le az alkalmazást az oldalról, engedélyezze a külső forrásból történő letöltést.
 5. Nyomja meg a telepítés gombot, amikor a letöltés befejeződik.
 6. Lépjen be az appba, jelentkezzen be és készüljön a játékra!

Fontos megjegyezni, hogy az Android készüléken engedélyezni kell a külső forrásból származó alkalmazások telepítését, de erre emlékeztetni fogja a készülék.

Hogyan töltheti le a Unibet mobil appot iOS eszközökre?

IOS esetében rendkívül egyszerű a letöltés. Ha minden jól megy, akkor az App Store-ból beszerezhető az alkalmazás.

 1. Navigáljon a Unibet oldalára.
 2. A jobb felső sarokban kattintson az Alkalmazások gombra.
 3. Válassza ki az önnek megfelelő alkalmazást.
 4. Az App Store-ban csak bizonyos országokból érhető el az Unibet app.

Ha nem találja az App Store-ban az applikációt, akkor töltse le a Unibet weboldaláról. Előfordulhat, hogy az eszköze kérni fogja, hogy engedélyezze a harmadik féltől származó alkalmazások telepítését.

 

A mobil app használata során elérhető bónuszok

Az online kaszinó bónuszok sokszínűsége lehetővé teszi a játékosok számára, hogy széles skálán válasszanak az elérhető ajánlatok közül. Népszerű lehetőség például a befizetés nélküli bónusz, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy anélkül próbálják ki az adott kaszinó játékait, hogy pénzt kellene befizetniük.

Emellett gyakoriak a hűségalapú bónuszok, amelyek a rendszeresen játszó tagokat jutalmazzák. Mindig érdemes utánanézni a különböző bónuszok feltételeinek, ugyanis ez oldalanként eltérő, mindenhol más feltételek vonatkoznak rájuk, gyakran bizonyos bónuszok nem is elérhetőek az összes kaszinó oldalán.

50%-os befizetési bónusz

Fizessen be legalább 3300 forintot, és 50%-os bónusz jóváírást kaphat, akár 10.000 forint értékben. Az ajánlat péntekenként érhető el, és megforgatási követelmények vonatkoznak rá.

Ingyenes fogadás

Az oldalon futó nyereményjáték keretein belül tippjeivel akár 12.000 forint ingyen fogadási lehetőséget szerezhet.

50%-kal nagyobb nyeremény

Bizonyos típusú kombinációs fogadások esetén akár 50%-kal nagyobb nyereményt gyűjthet be, heti 10 alkalommal.

 

Élő fogadás a Unibet mobil appon keresztül

Az Unibet app segítségével az élő sportfogadás még könnyebben elérhető. Az élő Unibet mobil fogadás gyors, átlátható és élvezetes, melyhez nagyban hozzájárulnak az esetleges bónuszok.

Az élő sport kínálat részét képezi számos olyan sportág, amelyet meccs előtti változatban is elérhet. Élőben elsősorban a hagyományos játékokat és esportokat követheti. A kínálat részei többek között:

Ezeken kívül persze számos másik sportág is elérhető élő fogadás során is.

Ezenkívül vannak olyan speciális bónuszok, amelyek kifejezetten az élő sportfogadás platformjaira szabottak, és lehetőséget biztosítanak a játékosok számára, hogy exkluzív ajánlatokból részesüljenek a mérkőzések alatt, ezért mindenképp megéri ezeket a fogadásokat nem az oldalon, hanem az appban megtenni.

 

Unibet mobil app: egyéb funkciók

A mobil Unibet alkalmazás a korábban már ismertetett tartalmakon kívül további előnyökkel is szolgál, olvasson tovább, hogy megtudja, mik ezek.

Felhasználóbarát kezelőfelület

Egy jó mobil app könnyen kezelhető és átlátható felhasználói felülettel rendelkezik, szerencsére az Unibet alkalmazás épp ilyen. Az mobil Unibet fogadásokat még egyszerűbben megteheti, mintha az oldalt használná, mert csak a zsebében lévő eszközre van szüksége.

Gyors teljesítmény

Másik fontos szempont, hogy az alkalmazásnak gyorsnak és reszponzívnak kell lennie, minimalizálva a betöltési időket, amire azért van szükség, hogy ne maradjon le semmiről játék közben. Az Unibet eredmények mobilon gyorsan nyomon követhetőek és visszanézhetőek.

Személyre szabhatóság

Az Unibet alkalmazásban a felhasználóknak lehetőségük van személyre szabni az alkalmazást az egyéni preferenciáikhoz. Ebbe beletartozik az, hogy miről szeretnének értesítést kapni, bizonyos játékokat és sportokat kedvencekhez lehet adni, stb.

Ezeken kívül természetesen még sok egyéb más funkciója is van az alkalmazásoknak, töltse le az Unibet appot, és fedezze fel teljeskörűen.

 

Be- és kifizetési módok a Unibet mobil appon

A Unibet mobil alkalmazás megbízható fizetési módok széles választékát kínálja. Bár a weboldalon is könnyű ezek használata, az applikációban még gyorsabban elérhetőek. A Unibet olyan fizetési módokat fogad el, mint a bankkártyák, e-tárcák és kriptovaluták. Ezen kategóriákon belül még több szolgáltatást talál. A következőkben ezeket soroljuk fel:

 • Mastercard;
 • Visa;
 • Visa Electron;
 • Maestro;
 • Much Better;
 • Apple Pay;
 • banki átutalás;
 • Paysafecard;
 • PayPal;

Az átfutási idő azonnali befizetéskor, nem kell várnia, hogy beérkezzen az az összeg. Kifizetésnél néhány óra vagy munkanap alatt érkezik meg az összeg, ez fizetési módtól és szolgáltatótól függ.

 

Ügyfélszolgálat

Az Unibet app-ban az ügyfélszolgálatot közvetlenül és könnyen elérheti. Kétféleképpen lehet ezt megtenni, az első lehetőség az e-mail, a második pedig az élő chat. Csak nyissa meg az alkalmazást és válassza az önnek leginkább szimpatikus módot. Az emailen keresztüli kapcsolatfelvétel előnye az, hogy tud dokumentumokat is csatolni így teljes körűen tudja tájékoztatni a munkatársakat.

Az élő chat gyors és interaktív, ha csak elakadt vagy egyszerűbb kérdése van, érdemes ezt használni, mert általában 24 órában elérhetőek a munkatársak és azonnal tudnak is segíteni. Ezek a kapcsolatfelvételi módszerek biztosítják a hatékony és kényelmes ügyfélszolgálatot a mobil alkalmazásokon belül.

 

Unibet app: előnyök és hátrányok

Pluszok
 • kedvező üdvözlő bónusz;
 • kevés tárhely igény;
 • intuitív kezelőfelület.
Mínuszok
 • nincs befizetés nélküli mobil bónusz.
GYIK Gyakran Ismételt Kérdések
 • 💡 Van Android alkalmazás is?

  Igen,elérhető Androidon is. Töltse le az APK telepítőt a Unibet weboldaláról és futtassa a letöltött fájlt. Szükség esetén engedélyezze a harmadik féltől származó alkalmazások telepítését.

 • 💡 Fizethetek bankkártyával is?

  Igen, természetesen bankkártyával is lehet fizetni. Elfogadott a Mastercard, Maestro és a Visa. Sőt, kifizetést is intézhet bankkártyával.

 • 💡 Hogyan védekezhetek a mobil alkalmazásban az adathalászattal szemben?

  Ne osszon meg személyes adatokat vagy banki információkat e-mailen vagy üzenetekben. Használjon erős jelszót és rendszeresen frissítse az alkalmazást.

 • 💡 Van iOS alkalmazás?

  Igen, a Unibet iOS alkalmazását az AppStore-ból vagy az operátor weboldaláról lehet letölteni. Így iOS-ről is elérhető az összes funkciója az operátornak, köztük a Unibet mobil eredmények is.