100% üdvözlő bónusz maximum 600 EUR-ig + ingyenes pörgetések
Fogadás

20Bet ismertető Magyarország

5/5
100% üdvözlő bónusz az első befizetésre akár 35 000 Ft értékig
NTCA
Utoljára ellenőrizve
07/07/2023
Pluszok
 • Az egyik legelismertebb anyavállalat része
 • Széles befizetési választék
 • E-sport lehetőségek
 • Jól használható mobil felület
 • Mobilalkalmazás
Mínuszok
 • Az élőben közvetített meccsek hiánya
 • Több országban nem elérhető

Minden újonc sportfogadó életében eljön az a pillanat, amikor megkérdezi, vajon melyik fogadási platform lehet a legjobb választás az én igényeimnek megfelelően. Az oldalunkon pontosan erre a kérdésre próbáljuk megadni a lehető legrészletesebb választ. Ezúttal a TechSolutions Group N.V. egy másik leányvállalatát nézzük meg a 20Bet-et. Szó lesz 20Bet véleményekről, 20Bet online sportfogadásról, minden szükséges tudnivalóról. Ez az oldal egész sok dologban hasonlít a 20Bet-re így akik esetleg onnan jönnek már otthon érezhetik magukat a környezetben. Egy kicsit szögletesebb interfésszel és más színárnyalatokkal, de az alapvető használata ugyanolyan a két oldalnak.

A 20Bet magyar oldala viszonylag fiatal és még csak pár éve van a piacon, de egy híres és stabil cég van mögöttük, aminek a segítségével hamar el tudtak érni egy stabil felhasználói csoportot, akiknek pont egy ilyen oldalra volt szükségük. A 20Bet online sportfogadás , mint sok másik oldal csomó bónusszal próbál minket csalogatni, sőt a szlogenjük a „Legjobb Online Bukméker”. Ezt a gondolatot viszont sok mindennel tudják alátámasztani. Nagyon szépen külön vannak szedve a részlegek kategóriákra és menüpontok segítségével tudunk köztük navigálni. Az oldal sportfogadás mellett kaszinóhoz is kínál nekünk lehetőséget, illetve sok más kisebb játékhoz. Véleményünk szerint érdemes egy pillantást vetni a 20Bet magyar platformra, hiszen sok felhasználónak tartogathat kecsegtető funkciókat. A cikkünkben továbbá talál még 20Bet véleményeket is.

TulajdonosTechSolutions Group N.V.
Alapításának éve2020
Engedély kibocsátójaCuracao Gaming Authority
Engedély száma8048/JAZ2017-067

A 20Bet regisztráció menete

A következőkben egy olyan regisztrációs útmutatót talál, ami teljes körű leírást biztosít a regisztrációs folyamatról. Bemutatjuk lépésről lépésre, hogy a 20Bet oldalán hogyan lehet új felhasználói fiókot létrehozni. Valamint kitérünk minden olyan fontos információra is, amire szüksége lehet regisztráció közben. Ha szeretné megismerni a 20Bet regisztrációt, akkor tartson velünk!

20Bet ismertető Magyarország

Mint sok modern sportfogadási platformra, így a 20Bet magyar oldalára való regisztráció is gyerekjáték. Nem kell hozzá sem nyelvtudás, sem bármilyen különösebb informatikai affinitás. Lássuk sorban a lépéseket!

 1. Első lépésként a (mint majdnem minden esetben) jobb felső sarokban található „Regisztráció” gombra kattintva kezdhetjük meg felhasználónk felépítését.
 2. Ezután előugrik egy ablak, ahol láthatunk 3 választható lehetőséget. Lehet ez a 20Bet online sportfogadás, kaszinó, illetve, ha nem érdekelnek minket ezek a lehetőségek, akkor a „Nem kérek bónuszt” opciót is választhatjuk.
 3. Ezen az ablakon még meg kell adnunk az országunkat (ami alapértelmezettként a Magyarország lesz), email címünket és ki kell találnunk egy jelszót is.
 4. Amikor a második buborék felvillan, láthatjuk a következő ablakot, ahol az oldal a teljes nevünket és még a születési dátumunkat is elkéri (Ez a 18 év-en aluliak kiszűrése miatt fontos).
 5. A harmadik buborék pedig egyben az utolsó, ahol a címünkre kíváncsi a 20Bet. Utca, házszám, irányítószám, város és ezeken kívül még a telefonszámunkat kell megadni.
 6. Utolsó lépésként kérhetünk promóciós ajánlatokat, majd a zölden felvillanó „Küldés” gombbal elfogadjuk a szerződési feltételeket és befejezzük a regisztrációt.

20Bet online sportfogadás

Fontos, hogy valódi adatokat adjon meg, mivel a nyeremények felvételéhez valós személyre van szükség! Érdemes továbbá arra is odafigyelni, hogy erős jelszót válasszon.

A regisztráció megkezdésénél ki kell választani az üdvözlő bónuszt. Itt három választási lehetőség van felkínálva: sportfogadás bónusz, kaszinó bónusz, nem kérek bónuszt. Természetesen fontos megemlíteni, hogy a megfelelő bónusz legyen kiválasztva a regisztráció befejezésekor, mert utólag maximum hosszas, ügyfélszolgálattal történő levelezés után lehetséges üdvözlő csomagot váltani. Ha nem szeretne bónuszt, akkor lemondani is itt tudja az ajánlatot.

A regisztrációs űrlap három oldalból áll. Ha ezeket mind sikerült kitöltenie, akkor végül az oldal alján lévő gombra kattintva befejezheti a regisztrációt. Ha minden jól ment, akkor már készen is áll a fiók a fogadásra. Tegye meg első befizetését, és indulhat a játék!

Befizetési és Kifizetési lehetőségek a 20Bet -en

Sok fogadónak öröm lesz hallani, hogy a 20Bet befizetési és kifizetési opciói nagyon tágasak és majdnem minden fizetőeszközt elfogad, amit egy átlagos felhasználó használhat. Ezt a szakértői 20Bet vélemények mindig kiemelik. Ezek közül a leghíresebbek: Mastercard, Visa, Skrill, Neteller, EcoPayz, illetve a manapság sokat használt kriptovalutákkal is tölthetünk fel pénzt a számlánkra (Bitcoin, Litecoin és Ethereum). A legtöbb esetben ez mind instant feltöltést jelent, viszont mint tudjuk, ez kripto esetén nem lehetséges.

A kifizetés sem nehéz ezen az oldalon. A 20Bet online sportfogadás majdnem minden befizetési lehetőséget támogat kifizetésnél is, bár ekkor már nem tudja ígérni az instant utalást, hiszen ez sem lehetséges. Az első alkalommal viszont, amikor egy ilyen igényt nyújt be a felhasználó, egy hitelesítés folyamata indul meg. Ekkor a 20Bet magyar oldala elkéri öntől pár személyes dokumentumait és a mellesleg nagyon jó ügyfélszolgálat felveszi a kapcsolatot önnel és megkezdik a folyamatot. A 20Bet vélemények szerint ez általában nem tart túl sokáig és akár perceken belül folytathatja is a napját az oldalon.

"A 20Bet a sportok legszélesebb skáláját tárja elénk. Egy komoly, nagy hírnevű oldal, ami mindent meg is tesz ezért a megbecsülésért. Rengeteg sportágat vonultat fel, még több piaccal. Kifejezetten érdekes ritkaságokat is lehet a 20Bet-en találni, mint a stock car racing vagy a gaelic football. Ezek mellett még az esport hatalmas közönségének is kedvez. Ha pedig végképp valami különlegesre vágyunk, akkor meglátogathatjuk a ‘speciális’ kategórát, ahol politikai eseményekre, vagy akár színészi és zenészi veersenyek eredményére is fogadhatunk. Ki ne akarná kipróbálni a szerencséjét például az Oscar-díjátadóval? Végül is nem csak a sportra lehet fogadni…"

20Bet Számla nyitási ajánlatok/bónuszok

Mint az összes másik fogadási platform, ami manapság bent akar maradni a piacban, a 20Bet magyar oldala is rendelkezik különféle bónuszokkal. Mint korábban említettünk az új felhasználók már a regisztrációnál elérhetik a nekik járó bónuszokat. Itt ki is kell választaniuk, melyik hangzik a legjobban számukra.

Üdvözlő bónusz

A két opció közül az első a 20Bet online sportfogadás, ami egy akár 35.000Ft-ig terjedő első befizetés utáni kreditmennyiséget jelent. Azt fontos tudni, hogy ezt az összeget csak bizonyos feltételek mellett használhatjuk fel fogadásokra és nem „ingyen pénzt” jelent. A fogadási kreditekről találhatnak az oldalunkon egy részletes leírást, amivel megérthetik az egész rendszer működését.

A második lehetőségünk pedig a „Kaszinó”, ami egy még nagyobb összeget 40.000Ft-ot ajánl fel nekünk üdvözlő csomagként, amit egyértelműen a 20Bet kaszinójában használhatunk el. Ezen felül 120 ingyen szerencsekerék pörgetés is jár ehhez az ajánlathoz.

A felhasználói 20Bet vélemények alapján mindkét ajánlat közkedvelt. A bukméker azonban további bónuszokat is kínál.

Előrejelzések bónusz

Az “előrejelzések” bónusz lényege az, hogy ha sikeresen jósoljuk meg 10 esemény eredményét, akkor kapunk egy nagy összeget ingyenes fogadási kredit formájában. Ha az elmúlt 5 napban legalább 20 EUR-t befizetett, akkor automatikusan alkalmassá válik erre a promócióra. Tippelje meg 10 esemény kimenetelét, és nyerjen ingyenes fogadást!

10 helyes tipp350 000 Ft ingyenes fogadás
9 helyes tipp35 000 Ft ingyenes fogadás
8 helyes tipp17 000 Ft ingyenes fogadás

Szombati újratöltési bónusz

Ez a bónusz azok számára igényelhető, akik hétfőtől péntekig minden nap fogadnak, naponta legalább 5 EUR értékben. Ez után szombaton be kell fizetni az SRB promó kóddal. Ezzel aktiválódik a promóció. 100% ingyenes fogadási bónuszt jelent a befizetett összegre maximum 35 000 Ft értékben.

Skrill bónusz

Jó hírünk van azoknak, akik Skrillt használnak a fogadásaik finanszírozására! A 20Bet egy egyedi promóciós kóddal kedveskedik a Skrill felhasználóinak. Minimum 3 500 Ft befizetése szükséges Skrillen keresztül, valamint a “SKRILL25S” kód megadása. Ezzel 25% bónuszt szerezhet a következő sportfogadásra maximum 18 000 Ft értékben.

Odds bónusz

Ez a bónusz multi fogadásokra érvényes. Hozzon létre egy legalább 3 eseményből álló multi szelvényt. Mindhárom eseménynél legalább 1,2-es odds-ra van szükség. A bónusz megnöveli a szorzót annak fényében, hogy hány fogadás van a multi szelvényen. Minél több eseményre fogad egyszerre, annál nagyobb mértékben nő a szorzó. Természetesen minél nagyobb a szorzó, annál nagyobb a nyeremény is.

Sportfogadás a 20Bet -en

Elérkeztünk a várva-várt részre, hiszen most belemélyedünk a 20Bet online sportfogadás oldal sportfogadóknak személyre szabott részébe. Az oldal kinézete nem terheli túl az ember szemét és a képernyő minden részén érthető, hogy mi történik. Nagy hirdetőtáblákon láthatjuk a bónuszokat, illetve aktuális ajánlatokról szóló tájékoztatókat. Ez alatt az élő sportmérkőzésekre fogadhatunk. Már pár perc után feltűnhet a 20Bet magyar felhasználóinak, hogy felvillan néha pár odds zölden vagy esetleg pirosan is. Az élő meccsek odds-jai a mérkőzés végéig mozgásban vannak és a legkisebb dolog, ami történik már drasztikusan megváltoztathatja az értékét. Baloldalon a legjobb aktuális játékokat láthatjuk és alatta a sportágakat is kiválaszthatjuk. Jobb oldalon pedig láthatjuk a szelvényünket, ahol gyűjthetjük a tippjeinket és ahol a tétet is meg tudjuk határozni. Itt az össz-odds is látható, illetve a lehetséges kifizetés mennyisége is. Alatta pedig a kaszinó is kap egy kis teret és láthatjuk az elérhető játékok széles választékát. A 20Bet vélemények alapján ez egy jó elrendezésnek bizonyul.

Rátérve a sportfogadás részleteire, itt is kivannak emelve a Futballon belül a legjobb bajnokságok, pár nagy érdekeltségű mérkőzés is külön fülre kerül és az óriási mennyiségű sportág közül is választhatunk. Egy mérkőzésre kattintva elénk kerül a már gyakorolt sportfogadóknak megszokott tipp lehetőségek. A mindenhol elérhető fő ágak mellett, sokkal részletesebb szelvényt is összerakhatunk és ezt az oldal a lehető legegyszerűbbé teszi nekünk. Az oldalon elérhető a „Kombináció” fül is, ahol sok opció közül válogathatunk és jó odds-okkal vannak ezek a lehetőségek általában megáldva. Az „Egyéb” fülre kattintva még jobban finomíthatunk a szelvényünkön és a számunkra legmegfelelőbb tippet rakhatjuk össze a 20Bet segítségével.

Külön ki kell jelentenünk, hogy az oldalnak kiváló e-sport fogadási lehetőségei is vannak és nem csak elérhetők, de külön játékokra is van kategorizálva ez a részleg is. Nem úgy csinálják, mint sok más oldal, hogy egy utógondolatként hozzáírják a listába. A 20Bet-nek célja volt ezt a közönséget is elérni az oldalával, így akinek ez fontos, érdemes megfontolnia a 20Bet-et, mint egy lehetséges platform.

20Bet legkedveltebb sportok

20Bet sportfogadás magyarország

A 20Bet oldalán rengeteg sportág közül választhatunk. Talán nem lesz meglepő, hogy a futball a legnépszerűbb a kínálatból. Nézzük meg azonban részletesebben is a kínálatot!

Kereken 40 sportágat kínál a bukméker. Ezek között megtalálható minden hagyományos, közkedvelt sport, valamint a hagyományosak közül sok ritkább is. Az esportok elég jól reprezentálva vannak, Dota 2, StarCraft, és még sok másik játékra is fogadhatunk. Előfordulnak olyan különlegességek is, mint a lakross vagy a gaelic football, valamint még olyan eseményekre is fogadhatunk, amik nem a sporthoz köthetőek. Ilyenek lehetnek politikai események, zenei díjátadók, vagy éppen az Oscar-gála. Egyik kedvencünk a stock car racing, ami egy ritkább sportnak számít hazánkban. Itt elsősorban NASCAR versenyekre fogadhatunk.

A játékosok körében a legkedveltebb sportág persze a futball, utána a tenisz és a kosárlabda. A dobogóról csak kicsit maradt le az e-labdarúgás és a krikett. Látszik, hogy mennyire fontos profilja a bukmékernek az esport.

 

Fedezze fel a oldalt

NTCA
Utoljára ellenőrizve
07/07/2023