100% üdvözlő bónusz maximum 600 EUR-ig + ingyenes pörgetések
Fogadás

Magyar Neteller fogadási oldalak

A Neteller magyar körökben még nem annyira elterjedt, de Európa többi részén igen kedvelt pénzügyi szolgáltatás. A PayPal-hoz és a Skrill-hez hasonlóan ez is egy online pénztárca szolgáltatás. A Netellernél való regisztráció lehetővé teszi, hogy bankkártya adatok megadása nélkül használjunk bukméker oldalakat.

A Neteller biztonságos

A szolgáltatás az angol Optimal Payments nevű cég tulajdona, amely 1999 óta kezel online tranzakciókat. A szintén angol FCA (Financial Conduct Authority) kezeskedik afelől , hogy a Neteller teljes mértékben megbízható legyen.

Mint ahogyan a többi e-pénztárca esetében is, a Neteller használata csökkenti az online vásárlással járó veszélyekett. Bankkártya adatok megadása nélkül lehetséges vele tranzakciókat bonyolítani, ez nagyban hozzájárul a felhasználói adatvédelemhez.

A Neteller maximálisan megbízható. A legmodernebb biztonsági eljárások gondoskodnak a Neteller felhasználók kifizetéseinek és befizetéseinek biztonságáról:

 • 128 bites titkosítás
 • választható kétlépcsős hitelesítés
 • az FCA által ellenőrzött és elismert

A választható kétlépcsős hitelesítés révén a Neteller belépési felülete kiemelten biztonságos, és véd a hackerektől.

A Neteller az utalásokat diszkréten kezeli, és lehetővé teszi a sportfogadással kapcsolatos pénzügyek leválasztását a bankszámlánkról

Neteller limitek, díjak, és a tranzakció időtartama

A Neteller befizetés és kifizetés is díjmentes a legtöbb bukméker oldalon. A befizetés azonnal megtörténik, egyből elérhetővé válik az utalt összeg. Kifizetés esetében néhány órát, maximum egy napot kell várnunk. A minimum és maximum összeget a bukméker oldal szabályozza. A nyeremény bankszámlára való utalása Neteller tárcából jellemzően alig néhány százalékos veszteséget jelent.

A 3 legjobb fogadóiroda Neteller fogadáshoz

Magyarországon rengeteg bukméker oldal érhető el. Mindegyiknek megvannak a saját bónuszai, előnyei és hátrányai. A következő listán a top 3 Neteller-t elfogadó , magyarul elérhető fogadási oldal szerepel. Ha e-tárca szolgáltatást szeretne igénybevenni, akkor azigy választási lehetősége a Neteller. Számos pozitívmot tud felmutatni, és megbízható szolgáltatásokat nyújt. Tekintse meg a legjobb Neteller fogadási bukmékerek gyűjteményét, hogy könnyebb legyen fogadóirodát választania!

Rabona

A cég 2019-es alapításával viszonylag fiatalnak számít. Gyors fejlődésen ment keresztül, és mára egy igazán közkedvelt fogadási oldallá vált. A dizájn felettébb modern, kék-piros színű témájával igazán kellemes látványt nyújt. Az elérhető játékokat regisztráció nélkül is meg lehet tekinteni.

FezBet

A FezBet régi motorosnak számít, a legkedveltebb bukméker oldalak közé tartozik Magyarországon. Magyar nyelven érhető el. A letisztult dizájn jól átlátható. A FezBet rengeteg bónusszal jutalmazza a felhasználóit. Érdemes kipróbálni az élő közvetítéseket is.

Librabet

Ez a fogadási oldal a hagyományos sportágakon túl az e-sportra is nagy figyelmet fordít . Az oldal kinézete nagyon kellemes a nyugodt színvilága révén. A felépítése erősen hasonlít más bukméker oldalakra. A “sport” menüre kattintva navigálhatunk a sportfogadásokhoz. Nem csak asztali verzióval, de mobil eszközökre optimalizált változattal is rendelkezik, és mindegyik kitűnően működik.

Hogyan kell befizetni Neteller-el?

A Neteller-el a kifizetés és befizetés is könnyen elvégezhető. Két dologra lesz szükség: Neteller regisztrációra, és a választott bukméker oldalon egy felhasználói fiókra. Ha mindez megvan, és a Neteller tárcában van pénz, készen is állunk a befizetésre. Ez általában néhány percet vesz igénybe.

Neteller befizetés lépésről lépésre:

 1. A választott bukméker oldalán válasszuk ki a befizetést!
 2. Válasszuk ki a Netellert-t a fizetési módok közül!
 3. Adjuk meg a kívánt összeget!

Ha minden jól ment, akkor meg is történt a Neteller utalás, és a elküldött összeg azonnal láthatóvá válik az oldalon.

Neteller bónuszok

A legtöbb oldalon az első Neteller befizetés után elérhetőek üdvözlő bónuszok . Mivel mindegyik bukméker különböző bónuszokat ad, ezért fontos alaposan végigolvasni a bónusz ismertetőjét, és kiválasztani a legszimpatikusabbat.

A legtöbb esetben valamilyen korlátozással jár együtt a bónusz, például egy minimális összeg van megszabva a befizetésnél , vagy korlátozva van a maximális nyeremény összege. A bónuszok felhasználási feltételeit részletező oldalon a felhasználási feltételeket mindig világosan feltüntetik.

Az üdvözlő bónusz mellett más juttatások is előfordulhatnak, ilyen például az ingyen fogadás vagy a pénzvisszatérítés.

Népszerű sportágak, amelyekre Neteller-el lehet fogadni

A Neteller-t használók számtalan sport közül válogathatnak, szinte nincsen olyan sportág, amire ne lehetne fogadni. Összességében elmondható, hogy a fizetési mód nem korlátozza, hogy milyen sportokra lehet fogadni, tehát Neteller regisztrációval ugyanazokra fogadhatunk, mint bármi más e-pénztárcával.

Lássuk ezek közül a 3 legnépszerűbb sportágat!

 • Futball

  Nem véletlen az első hely, Magyarországon rendkívül közkedvelt a labdarúgás. Talán a legnépszerűbb sportágról van szó, ami a fogadások terén is hatalmas tömegeket vonz. Például a magyar NB I és NB II-es csapatokra is fogadhatunk, nem csak külföldi csapatokra. A nagy múltú csapatok esetében elég jó tippeket lehet levonni a korábbi statisztikák alapján.

  futball sportfogadasok
 • Kosárlabda

  Ha kosárlabda, akkor NBA, ami pedig hiába amerikai, itthon is nagy közönségnek örvend. Persze ha kosárlabdáról beszélünk, nem csak az NBA jöhet szóba. Több európai bajnokságra is lehet fogadni az amerikaiak mellett.

  kosárlabda sportfogadasok
 • Tenisz

  A teniszt világszerte kedvelik a fogadók. Ez nagyon is érthető, hiszen csak két lehetőség közül kell választani a tippelésnél, mivel nem jellemző a döntetlen. A statisztikák mellett a szorzókra is alapozhatjuk a tippünket. Talán a legegyszerűbb az, ha a meccs győztetésre fogadunk, de akár a szett győztesét is meg lehet tippelni.

  tenisz sportfogadasok

A Neteller előnyei és hátrányai

A PayPal-hoz és a Skrill-hez hasonlóan a Neteller is maximálisan biztonságos. Előnye, hogy szinte minden oldalon használható, és kevés a fenntartási költsége.

A negatívuma az, hogy egy felhasználói fiókhoz csak egy valuta tartozhat. Tehát nem lehet váltogatni a pénznemek között. Hátránya továbbá az is, hogy a Neteller magyarul nem elérhető, angoltudás szükséges hozzá.

Alternatív fizetési módok

A bukméker oldalak sokféle fizetési módot elfogadnak. Ha nem a Neteller lesz az “igazi”, más szolgáltatások is rendelkezésre állnak. A PayPal talán a legismertebb e-pénztárca. Megbízható, átlátható, magyarul is elérhető. A hátulütője az, hogy kevés oldal fogadja el. Szeretne többet megtudni a ki- és befizetési módokról és azok díjairól? Szeretné megtudni, hogyan kell fizetni az árakat az amerikai kikötőben Magyarországon? Mi segítünk abban, hogy a fogadási pénzügyeit sikeresen tudja intézni. Oldalunkon minden szükséges infót megtalál a bankolási módokkal kapcsoaltban.

A Skrill alapvetően a Neteller-hez hasonló szolgáltatás, bár a vele járó költségek magasabbak.

Letehetjük még a voksunkat kriptovaluták mellett is, mint például az Ethereum, vagy a Bitcoin.

GYIK Gyakran Ismételt Kérdések