100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás
Boomerang-bet mobile Boomerang-bet mobile

Hogyan regisztráljunk a Unibet bukmékernél?

Hasznalati utasitas, sportfogadasok.tv

Az Unibet Magyarország egyik legismertebb és legnépszerűbb online bukmékerek közé tartozik, amely naponta több ezer fogadót vonz be. Az oldal teljes körű szolgáltatásainak igénybevételéhez az első lépés, hogy regisztráljunk az oldalon. Ez a folyamat rendkívül egyszerű és gyors, így néhány perc alatt elvégezhető otthonról, kényelmes környezetből. Most bemutatjuk, hogyan tud regisztrálni az Unibet platformján.

Ki jogosult arra, hogy regisztráljon az Unibeten?

Magyarországon a szerencsejáték-cégekre és az azokat igénybe vevő játékosokra szigorú szabályozások vonatkoznak. Ennek értelmében a magyar játékosoknak bizonyos követelményeknek meg kell felelni az Unibet regisztrációhoz:

 • Legális életkor: Magyarországon a szerencsejáték törvények értelmében a regisztrálónak legalább 18 évesnek kell lennie, hogy jogosult legyen az online szerencsejáték szolgáltatások használatára.
 • Azonosítás: A regisztráció során az Unibet gyakran kéri az azonosítást. Magyarországon általában elfogadott az érvényes személyazonosságot igazoló dokumentumok közül például a személyazonosító igazolvány, az útlevél vagy a vezetői engedély.
 • Országos korlátozások: A regisztrálónak olyan országban kell tartózkodnia, ahol az Unibet elérhető. A hazai játékosoknak jó hír, hogy Magyarországon az Unibet szolgáltatásai legálisak és elérhetőek.
 • Felelősségteljes játék: Az Unibet Magyarországon is hangsúlyozza a felelősségteljes játék fontosságát. A regisztrálónak el kell fogadnia és betartania az Unibet által meghatározott felelősségteljes játékszabályokat és korlátozásokat.

A fent említett feltételeket teljesítve egyszerűen végrehajthatja az Unibet online regisztrációját, és azonnal élvezheti az általa nyújtott teljes körű szolgáltatásokat, minden funkcióval és extra lehetőséggel együtt.

regisztráljunk a Unibet

PC-s regisztráció az Unibet oldalán 7 egyszerű lépésben

Az Unibet oldalán történő számítógépes regisztráció általában egyszerű és intuitív folyamat. Íme egy általános lépésről lépésre útmutató:

 • Kattintson az Unibet webhelyére

Nyissa meg a preferált webböngészőjét, és írja be a Unibet hivatalos webcímét a címsorba.

 • Keresse meg a Regisztráció lehetőséget

Általában ez a főoldalon, a bejelentkező mezők alatt vagy a webhely tetején található.

 • Töltse ki a regisztrációs űrlapot

Adja meg az alapvető információkat, például nevet, e-mail címet, jelszót, születési dátumot stb. Fontos, hogy valós adatokat adjon meg.

 • Azonosítás

Elképzelhető, hogy azonosítani kell magát egy érvényes személyazonosságot igazoló dokumentummal, például személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel. Ez a folyamat lehetővé teszi az Unibet számára, hogy megerősítse az Ön személyazonosságát, és biztosítsa a szolgáltatások biztonságát.

 • Elfogadja a felhasználási feltételeket

Olvassa el az Unibet általános szerződési feltételeit, és ha egyetért velük, akkor jelölje be az elfogadásukat, majd kattintson a regosztráció gombra.

 • Erősítse meg e-mail címét

Miután sikeresen regisztrált az Unibet oldalán, egy megerősítő e-mail érkezik Önnek, amelyben található egy link vagy megerősítő kód. Kérjük, kattintson a linkre vagy kövesse az e-mailben található utasításokat annak érdekében, hogy befejezze regisztrációját.

 • Első belépés

Az utolsó lépés az első Unibet bejelentkezés a fiókba és az első pénzbefizetés végrehajtása.

Miután sikeresen regisztrált, bejelentkezhet az Unibet fiókjába, és élvezheti a bukméker szolgáltatásait.

Unibetes regisztráció telefonon keresztül

Az Unibet sportfogadási oldalon történő regisztráció Android vagy iOS készülékeken is lehetséges, így bárhol és bármikor könnyedén csatlakozhat a platformhoz. A mobilregisztráció lehetővé teszi, hogy saját kényelme szerint, akár útközben is létrehozza fiókját, így az online játék mindig elérhető lesz Önnek. Most részletesen bemutatjuk, hogyan történik a regisztráció ezeken az eszközökön.

Mobilos böngésző

Az Unibet regisztrációs folyamata könnyen lebonyolítható mobilböngészőn is. Egyszerűen nyissa meg az Unibet weboldalát a mobiltelefonján vagy táblagépén, majd kövesse az ott található utasításokat a regisztrációhoz. A weboldal reszponzív felülete lehetővé teszi a zökkenőmentes böngészést és regisztrációt, hiszen mindenféle képernyő mérethez igazodik, legyen az telefon vagy tablet.

Android alkalmazás

Az Unibet Android alkalmazásának letöltése és regisztrációja gyors és egyszerű. Egyszerűen keressen rá az alkalmazásra a Google Play Store-ban, telepítse azt, majd nyissa meg. Kattintson a regisztráció gombra és kövesse az utasításokat, hogy kitöltse a regisztrációs űrlapot és kattintson a regisztráció gombra. Ezután már meg is teheti első Unibet belépését az applikáción keresztül.

iOS alkalmazás

Az Unibet iOS alkalmazását egyszerűen letöltheti az App Store-ból az Apple készülékére. Keressen rá az alkalmazásra az App Store-ban, majd telepítse azt. Miután az alkalmazás telepítése befejeződött, nyissa meg, és regisztráljon. Kövesse az alkalmazás utasításait a regisztrációhoz, és töltse ki a szükséges adatokat. Ezután erősítse meg az e-mail címét a megerősítő link segítségével.

Regisztrációs bónusz az Unibetnél

Az Unibet új játékosok számára készült üdvözlő csomagja kiváló lehetőséget kínál az új játékosainak. Ebben az ajánlatban 20.000 Ft értékű sportfogadási befizetési bónusz és 60 ingyen pörgetés várja az új felhasználókat. A sportfogadási bónusz összege attól függ, hogy mekkora összeget fizet be az új felhasználó az első alkalommal, és maximum 20.000 Ft lehet.

Ahhoz, hogy jogosultak legyenek az ingyen pörgetésekre, minimum 4000 Ft-ot kell befizetniük. A bónuszpénz kivétele előtt a felhasználóknak teljesíteniük kell a megforgatási követelményeket. Ezáltal garantálják, hogy az ajándék összegét bizonyos számú fogadásra fordítják, mielőtt kivonhatóvá válik. Ez az ajánlat ideális lehetőséget kínál az új játékosoknak a sportfogadások világába történő bevezetésre.

Lehetséges felmerülő problémák az Unibeten való regisztrációkor

Az Unibet regisztrációja során számos lehetséges probléma adódhat, mint például technikai nehézségek, lassú betöltődés vagy hibaüzenetek, valamint adatbeviteli hibák, amelyek akadályozhatják az aktiválási folyamatot. Hitelesítési nehézségek is előfordulhatnak, mint például dokumentumok feltöltése vagy elfogadása során.

A promóciós kódok használata is problémát okozhat, ha nem sikerül megfelelően megadni vagy aktiválni őket, ezáltal gátolva az üdvözlő bónusz vagy más promóciók igénybevételét. Ha probléma merül fel az Unibet reg, érdemes az Unibet ügyfélszolgálatához fordulni, mely különböző kommunikációs csatornákon, például e-mailen, telefonon vagy élő chaten keresztül érhető el, és segít megoldani az ön által tapasztalt problémákat vagy válaszolni a kérdéseire.

GYIK Gyakran ismételt kérdések