100% üdvözlő bónusz maximum 600 EUR-ig + ingyenes pörgetések
Fogadás

22Bet ismertető Magyarország 

5/5
100% üdvözlő bónusz akár 35 000 HUF értékben
Lejátszás
Hogyan készülnek az ismertetők?
Bónusz
22bet üdvözlő bónusz
A világ egyik legelterjedtebb sportfogadási anyavállalata a 1xBet. Az orosz alapítókkal kezdődő vállalkozás 2007 óta elég naggyá nőtte ki magát…
Pluszok
 • Átlátható felület
 • Gyors regisztráció
 • 0-24 elérhető ügyfélszolgálat
 • Mobil applikáció
 • Nagyon kedvező odds-ok
 • Versenyképes bónuszok
Mínuszok
 • Élő közvetítés hiánya
 • Lassú kifizetés esetenként
 • Viszonylag újonc a területen

A világ egyik legelterjedtebb sportfogadási anyavállalata a 1xBet. Az orosz alapítókkal kezdődő vállalkozás 2007 óta elég naggyá nőtte ki magát és mára 134 különböző országban elérhető. Ebben a cikkben a hazánkban is elérhető leányvállalatukról a 22Bet magyar oldaláról fogunk írni. A cég logója korábban Chelsea és Liverpool mezein is látható volt 2019-ben, de azóta már nem szponzorálnak egy futballcsapatot sem, de idén a francia Lyon csapatot támogatják. Korábban e-sportban is reklámozták magukat különböző rendezvényeken.

A 22Bet online sportfogadás oldala 2018-ban lett önálló és a céljuk a legfelhasználóbarátabb platformot létrehozni a sportfogadáshoz. A 22Bet vélemények alapján úgy tűnik, ez meg is valósult.A gyors fejlődésük abból fakad, hogy jó piacokat ajánlanak, versenyképes odds-okkal működnek és egy minőségi ügyfélszolgálattal rendelkeznek. A sportokon kívül egy teljes online kaszinót is tartalmaz az oldal játékgépekkel, asztali és élő játékokkal. Egy felhasználóbarát felülettel változatos kategóriákkal, alaposan kiválasztott kiemelt játékokkal és egy kiváló mobil alkalmazással rendelkező oldalról beszélünk. A talán legszembetűnőbb sajátossága a 22Bet online sportfogadás oldalnak az e-sport kínálata. Rengeteg kisebb közönséggel rendelkező bajnokságra is fogadhatunk a legnagyobbak mellett. Ebben egy szinten kitűnik a többségből a 22Bet magyar platformja.

"Az 1XBet legendás üzemeltető, hazánkban a 22Bet a legismertebb oldala. 2018-as indulásával rögtön egy komoly célt tűztek ki maguk elé az anyacégnél: a lehető legfelhasználóbarátabb sportfogadási oldal fejlesztését. Hogy ez mennyire sikerült, azt mindenki maga döntheti el. Annyi azonban biztos, hogy a 22Bet a top kaszinók között van, és ezt a magyar játékosok tudják is.

Nagy örömünkre most már mobil alkalamazása is van a bukmékernek, amit könnyedén le lehet tölteni a weboldalukról. Erősségek terén még mindenképpen meg kell említeni a remek odds-okat is. Azt hiszem, ezen a platformon minden adott a minőségi fogadáshoz."

Ebben a rövid szövegben megpróbáljuk összefoglalni a 22Bet véleményeket , illetve leírni a pozitív és negatív aspektusait. Ezen kívül tisztábbá szeretnénk tenni a regisztrációs folyamatot. A rovat végére az olvasónk el tudja dönteni, hogy jó választás-e neki ez a platform, illetve jobban átláthatóvá szeretnénk tenni az oldal működését olyanok számára is, akik idegenek az ehhez hasonló működésű rendszerekhez.

TulajdonosTechSolutions Group N.V.
Alapításának éve2017
Engedély kibocsátójaCuraçao Gaming Control Board (CGCB)
Engedély számaNo. 00882

Ebben a rövid szövegben megpróbáljuk összefoglalni a véleményünket az oldalról, illetve leírni a pozitív és negatív aspektusait. Ezen kívül tisztábbá szeretnénk tenni a regisztrációs folyamatot. A rovat végére az olvasónk el tudja dönteni, hogy jó választás-e neki ez a platform, illetve jobban átláthatóvá szeretnénk tenni az oldal működését olyanok számára is, akik idegenek az ehhez hasonló működésű rendszerekhez.

22Bet online sportfogadá

22Bet-es regisztráció menete

Kíváncsi arra, hogy a 22Bet oldalán történő regisztráció hogyan működik? Akkor tartson velünk ebben a részletes regisztrációs útmutatóban! Ismertetjük a fiók létrehozásának összes lépését, valamint kitérünk minden olyan fontos részletre, ami segítségére lehet a regisztráció során.

Az egész folyamat csak néhány percet vesz igénybe. Alapvetően egy űrlap kitöltéséről, a szükséges adatok megadásáról van szó. Legnagyobb örömünkre most már mindezt magyar nyelven is megtehetjük!

22Bet magyar

Az első dolog, ami a magyar olvasóinknak szembetűnő lehet az az, hogy az oldalon elérhető magyar nyelvű felület. 2018-ban még csak angol és orosz nyelvek állíthattunk be, mára viszont már bővítették a felhozatalt a 22Bet magyar oldalával. Miután megnyitottuk az oldalt, az első dolgunk a „Registration” gombra kattintani, hogy létrehozzuk a fiókunkat. Itt egy többi platformmal összehasonlítva is egyszerű ablakot láthatunk, ahol meg kell adnunk a nevünket, e-mail címünket, felhasználónevünket és még egy jelszót. Sokaknak feltűnhet, hogy az ablak tetején látható az aktuális 22Bet online sportfogadás bónusz akció, amiről később fogunk írni.

Miután sikerült a regisztráció máris kéri az oldal tőlünk, hogy töltsünk fel pénzt a számlánkra. A 22Bet vélemények szerint mi sem egyszerűbb ennél.

22Bet vélemények

Lássuk most újra a regisztrációs folyamatot, de lépésről lépésre!

 1. Kattintson a főoldalon jobb felül a “regisztráció” gombra
 2. Alternatívaként, a promóciós oldalon rákkattinthat a “fogadj most” gombra
 3. Válasszon, hogy teljes regisztrációt, vagy közösségi médiás regisztrációt szeretne
 4. Adja meg a kért adatokat
 5. Jelölje be, hogy elfogadta a szabályzatot
 6. Itt adhat meg bónusz kódot is
 7. Valamint itt le is mondhat az üdvözlőbónuszról
 8. Kattintson alul a “regisztráció” gombra
 9. Élvezheti is a sportfogadások világát!

Teljesen mindegy, hogy a főoldalról vagy a promóciós oldalról indítja el a regisztrációt, mindkét esetben pontosan ugyanarra az űrlapra fogja irányítani az oldal. Az üdvözlő bónuszt automatikusan megadják a regisztráció mellé, ha nem szeretne vele élni, akkor regisztráció közben tudja ezt jelölni. Közösségi hálózatok közül jelenleg csak Google fiókkal tud regisztrálni.

22Bet Befizetési és Kifizetési lehetőségei

A 22Bet magyar oldala a konkurenciához képest egészen sok lehetőséget kínál a befizetésre. A már megszokott bankkártyás fizetés mellett, egészen sok kriptovalutával, digitális pénztárcával és sok mással tudunk fizetni. Ez összesen Európában 45 különböző lehetőséget tartalmaz. A pénzünk legtöbb esetben instant a számlánkra kerül.

Ha viszont ki szeretnénk venni az összeszerzett pénzösszegünket, akkor ugyanazt a fizetési módot kell használnunk, amit a befizetésnél használtunk. Sajnos a felhasználók nem ugrálhatnak a különböző szolgáltatások közt. Az oldalnak limitjei vannak a különböző módokra. Ez a 22Bet vélemények egyik gyakran emlegetett negatívuma. Bankkártyával és banki átutalással 18.000 Ft fölött, Bitcoin-nal 15.000 Ft fölött és Ethereum-mal mindössze 4.000 Ft felett kaphatjuk meg a pénzünket. A legtöbb lehetőségnél pár perc alatt már nálunk van az összeg, de a banki átutalás akár egy hétig is eltarthat.

Számlanyitási ajánlatok/bónuszok a 22Bet-en

Mint minden neves bukmékernél, a 22Bet oldalán is számos bónusszal találkozhatunk. A szerencsejáték piacon megszokott bónusz típusok mind megjelennek itt is. A következőkben ezeket bemutatjuk, és leírunk minden hasznos tudnivalót a 22Bet promócióiról.

Üdvözlő bónusz

Mint minden másik fogadó portál, így a 22Bet online sportfogadási oldalán is folyamatosan változik az ideiglenes akció arzenálja. Jelenleg az új 22Bet magyar felhasználók regisztrációs bónuszként akár 35.000 Ft értékű 22Bet online sportfogadási kreditet is kaphatnak, illetve, akit a kaszinójátékok érdeklik akár 100.000 Ft-ra is szert tehetnek. Ezen kívül minden pénteken már létező felhasználók is hozzájuthatnak ezekhez a bónuszokhoz egy kicsit kisebb kreditösszeg keretében. Sőt egy minimális összeget vissza is szoktak adni, ami a heti elveszített pénz 0.3%-át jelenti. A felhasználói 22Bet vélemények ezt pozitívumként emlegetik.

A fogadási kreditrendszer sok újoncnak lehet idegen dolog. Elsőre nem olyan egyszerű megérteni a működését. Leegyszerűsítve amennyi pénzt feltölt a felhasználó valódi pénzből, egy azzal megegyező összeget írnak hozzá a számlánkhoz. Ezzel tudunk fogadni és ha nyerünk a fogadáson, akkor a kredittel szerzett profitot írják hozzá a valódi számlánkhoz és ezt lehet vagy tovább forgatni, vagy kivenni valódi pénzként.

Újratöltési bónusz

Ez az ajánlat azokra vonatkozik, akik pénteken befizetnek az egyenlegükre. Pénteki egyenleg feltöltés esetén 100%-os bónuszt kapunk a befizetésre maximum 30 000 Ft értékig. A minimum összeg 1 EUR. Minden pénteken csak egyszer lehet igénybe venni ezt a bónuszt. Viszont akár minden pénteken is kihasználhatjuk az újratöltési ajánlatot!

Persze mint minden bónuszra, erre is vonatkoznak megforgatási követelmények. A jóváírást követő 24 órában háromszor meg kell forgatni a bónusz összegét, méghozzá gyűjtőfogadásokkal. Gyűjtőnként legalább három fogadást kell megtennünk, és gyűjtőnként legalább három esemény minimum 1,4-es odss-al kell, hogy rendelkezzen. Ezt a követelményt kell teljesíteni, mielőtt a bónusz összeg kifizethetővé válna.

Vesztes fogadás bónusz

Balszerencsésen sikerültek a legutóbbi tippek? Semmi gond, a 22Bet igyekszik megmenteni a helyzetet. Ha egymás után, sorozatban a legutóbbi 20 fogadást elvesztette, akkor jogosult erre a bónuszra. A megtett összegtől függően bónuszpontokat kap, amiket értékes ajánlatokra tud beváltani. A következő táblázatban bemutatjuk, hogy mekkora megtett összegért mennyi pont jár.

20X minimum 2 USD értékű fogadás3 000 bónuszpont
20X minimum 5 USD értékű fogadás6 000 bónuszpont
20X minimum 10 USD értékű fogadás10 000 bónuszpont

Visszatérítés bónusz

Ha sokat és rendszeresen fogad, azt a 22Bet visszatérítési bónusszal jutalmazza. Ennek a promóciónak keretein belül az előző héten fogadásra megtett teljes összegének 0,3%-át megkapja bónuszként.

Vagyis, az előző hét összes fogadásának értéke összeadódik, és annak a 0,3°%-át kapja még meg pluszban. Kettő dolgot kell azonban szem előtt tartani: a bónusz összegre megforgatási követelmények vonatkoznak, valamint csak az igazi pénzes fogadások számítanak bele a bónuszba. Tehát az előző héten megtett teljes összegből csak az számít, amit nem egy másik bónuszból finanszírozott, hanem igazi pénzből.

A visszatérítés minimum összege 350 Ft, maximuma 350 000 Ft. Az összeget keddenként írják jóvá. Ez után meg kell tenni egy fogadást legalább 1,5-ös szorzóval.

Gyűjtő fogadási bónusz

Kössön legalább 7 eseményből álló gyűjtő fogadást! Ha ezek közül csak az egyik veszít, akkor a helyes tippeket bónusszal jutalmazza a 22Bet. A promócióban való részvételhez minden eseménynek legalább 1,8-as szorzóval kell bírnia. A téntek legalább 7547 Ft összegűnek kell lennie. A jutalom bónuszpont, amit értékes juttatásokra lehet beváltani. Minél nagyobb összeget tesz meg, annál több pontot zsebelhet be. Ennek részleteit a következő táblázatban találja:

Minimum 7 547 HUF1 000 pont
Minimum 18 867 HUF2 000 pont
Minimum 37 734 HUF5 000 pont

Sportfogadás a 22Bet oldalán

Most viszont rátérünk a lényegre. A 22Bet magyar oldala a sok másik lehetőség mellett a fő feladatait is nagyon jól csinálja. Rögtön a főoldalon elérhető nekünk rengeteg ajánlott, illetve élőben játszódó mérkőzés legyen az futball, kosárlabda, tenisz, jégkorong stb. Ezen az oldalon is találunk nagyon sok ritkább sportot is, mint például a motorcsónakverseny. Az oldal ezeken kívül e-sportra is nagyon nagy figyelmet fordít. Nagyon sok különböző játék ligáira fogadhatunk az oldalon és nem csak a leghíresebb bajnokságok vannak jelen a többi híresebb platformmal szemben.

A 22Bet online sportfogadási oldala elosztása is nagyon felhasználóbarát ez elhelyezés nagyon magától értetődő. Mindent, amit keresünk egyszerűen megtalálhatunk és egy kattintással válogathatunk a szelvényünkhöz szabadon. Az összerakott fogadószelvény mindig a jobb oldalon látható, itt tudjuk megadni az összeget, láthatjuk az odds-okat és a várható nyereményünket. Ez fölött látható élő meccsek esetén a mérkőzés valós idejű grafikája, ahol a játékosok nevét, a pontszámokat és még sok mást kiválóan szemléltet. Sajnos egy hátránya az oldalnak, hogy élő közvetítéseket nem sugároznak.

A 22Bet odds-airól egy pár szóban. A különböző fogadási platformok legtöbbször az általuk kínált odds-aikkal tudnak versenyezni egymással. Ezen a téren viszont az oldal nagyon is versenyképes. Az összes közül sokszor ők kínálják a legkedvezőbb kifizetéseket.

Az oldalnak szerencsére azoknak, akik szeretnek út közben is, illetve élőben akárhol fogadni, van egy mobil applikációjuk. Ezt sajnos nem a play áruházból, vagy az app store-ból tudjuk letölteni, hanem manuálisan kell megoldanunk, de az oldal kínál részletes instrukciókat, hogy ezt hogyan tudjuk megtenni. Ennek az alkalmazásnak is átlátható felülete van és jól teszi a dolgát. A szakértői 22Bet vélemények szerint hozza az elvárt színvonalat.

22Bet legkedveltebb sportok

22Bet sportfogadás magyarország

A 22Bet egy igen nagy bukméker. Éppen ezért hatalmas játékkínálatot tud felsorakoztatni. A legkülönbözőbb sportesemények és piacok széles skálája sorakozik előttünk. A népszerű alap sportok mellett sok más lehetőség is adódik a fogadásra, egészen ritka sportágakat is felsorakoztat a bukméker. A következőkben ezeket fogjuk nagy vonalakban bemutatni. Fontos megjegyezni, hogy az itt felsorolt sportok nem a teljes kínálatot jelentik, ennél sokkal több sport található a 22Bet oldalán!

A top 3 helyen mint mindenhol, a 22Bet-nél is a futball, tenisz, kosárlabda áll. Labdarúgásból jelenleg több mint 2700 esemény közül lehet választani! Közkedvelt továbbá a röplabda és a jégkorong is. A rengeteg sportág között megtalálható például az amerikai futball, asztalitenisz, kézilabda, krikett, atlétika, alpesi sí, UFC, valamint néhány esport is.

22Bet magyar sportfogadasok

Személyes kedvencünk az agárverseny szekció. Ez a sportág már önmagában is elég ritka, itt azonban több mint 30 esemény fut a cikk írásának pillanatában. Kiemelnénk még a Forma-1 eseményeket, valamint másik nagy kedvencünket, a harcművészeti fogadásokat.

Ami pedig az érdekességeket illeti, azo is akad itt bőven. Fogadhatunk például időjárásra: adott repülőterek időjárását tippelhetjük meg. Tehetünk tétet politikai eseményekre is, valamint olyan különlegességeket is lehet találni, mint például az “idei leghíresebb TikTok fiók” esemény.

A 22Bet különlegességei közé tartoznak a harcművészetek (még celeb harcosokra is fogadhatunk), valamint az agárversenyek. Ezeken kívül persze a sztenderd sportok is mind megtalálhatóak az oldalon, méghozzá rengeteg eseménnyel és piaccal.