Üdvözlő bónusz 270% egyezés 20 000 BCD-ig
Fogadás

22Bet ismertető Magyarország 

5/5
Bónusz
22bet üdvözlő bónusz
A 22bet egy online sportfogadási és online kaszinószolgáltató , amely 2017-es megjelenése óta gyors növekedést mutat. A ciprusi székhelyű fogadóiroda…
Pluszok
  • Átlátható felület
  • Gyors regisztráció
  • 0-24 elérhető ügyfélszolgálat
  • Mobil applikáció
  • Nagyon kedvező odds-ok
  • Versenyképes bónuszok
Mínuszok
  • Élő közvetítés hiánya
  • Lassú kifizetés esetenként
  • Viszonylag újonc a területen

A világ egyik legelterjedtebb sportfogadási anyavállalata a 1xBet. Az orosz alapítókkal kezdődő vállalkozás 2007 óta elég naggyá nőtte ki magát és mára 134 különböző országban elérhető. Ebben a cikkben a hazánkban is elérhető leányvállalatukról a 22Bet-ről fogunk írni. A cég logója korábban Chelsea és Liverpool mezein is látható volt 2019-ben, de azóta már nem szponzorálnak egy futballcsapatot sem, de idén a francia Lyon csapatot támogatják. Korábban e-sportban is reklámozták magukat különböző rendezvényeken.

A 22Bet 2018-ban lett önálló és a céljuk a legfelhasználóbarátabb platformot létrehozni a sportfogadáshoz. A gyors fejlődésük abból fakad, hogy jó piacokat ajánlanak, versenyképes odds-okkal működnek és egy minőségi ügyfélszolgálattal rendelkeznek. A sportokon kívül egy teljes online kaszinót is tartalmaz az oldal játékgépekkel, asztali és élő játékokkal. Egy felhasználóbarát felülettel változatos kategóriákkal, alaposan kiválasztott kiemelt játékokkal és egy kiváló mobil alkalmazással rendelkező oldalról beszélünk. A talán legszembetűnőbb sajátossága az oldalnak az e-sport kínálata. Rengeteg kisebb közönséggel rendelkező bajnokságra is fogadhatunk a legnagyobbak mellett. Ebben egy szinten kitűnik a többségből a platform.

Ebben a rövid szövegben megpróbáljuk összefoglalni a véleményünket az oldalról, illetve leírni a pozitív és negatív aspektusait. Ezen kívül tisztábbá szeretnénk tenni a regisztrációs folyamatot. A rovat végére az olvasónk el tudja dönteni, hogy jó választás-e neki ez a platform, illetve jobban átláthatóvá szeretnénk tenni az oldal működését olyanok számára is, akik idegenek az ehhez hasonló működésű rendszerekhez.

22bet, sportfogadasok.tv

 

22Bet-es regisztráció menete

Az első dolog, ami a magyar olvasóinknak szembetűnő lehet az az, hogy az oldalon elérhető magyar nyelvű felület. 2018-ban még csak angol és orosz nyelvek állíthattunk be, mára viszont már bővítették a tárukat. Miután megnyitottuk az oldalt, az első dolgunk a „Registration” gombra kattintani, hogy létrehozzuk a fiókunkat. Itt egy többi platformmal összehasonlítva is egyszerű ablakot láthatunk, ahol meg kell adnunk a nevünket, e-mail címünket, felhasználónevünket és még egy jelszót. Sokaknak feltűnhet, hogy az ablak tetején látható az aktuális bónusz akció, amiről később fogunk írni.

Miután sikerült a regisztráció máris kéri az oldal tőlünk, hogy töltsünk fel pénzt a számlánkra.

 

22Bet Befizetési és Kifizetési lehetőségei

A 22Bet a konkurenciához képest egészen sok lehetőséget kínál a befizetésre. A már megszokott bankkártyás fizetés mellett, egészen sok kriptovalutával, digitális pénztárcával és sok mással tudunk fizetni. Ez összesen Európában 45 különböző lehetőséget tartalmaz. A pénzünk legtöbb esetben instant a számlánkra kerül.

Ha viszont ki szeretnénk venni az összeszerzett pénzösszegünket, akkor ugyanazt a fizetési módot kell használnunk, amit a befizetésnél használtunk. Sajnos a felhasználók nem ugrálhatnak a különböző szolgáltatások közt. Az oldalnak limitjei vannak a különböző módokra. Bankkártyával és banki átutalással 18.000 Ft fölött, Bitcoin-nal 15.000 Ft fölött és Ethereum-mal mindössze 4.000 Ft felett kaphatjuk meg a pénzünket. A legtöbb lehetőségnél pár perc alatt már nálunk van az összeg, de a banki átutalás akár egy hétig is eltarthat.

 

Számlanyitási ajánlatok/bónuszok a 22Bet-en

Mint minden másik fogadó portál, így a 22Bet-nek is folyamatosan változik az ideiglenes akció arzenálja. Jelenleg az új felhasználók regisztrációs bónuszként akár 35.000 Ft értékű fogadási kreditet is kaphatnak, illetve, akit a kaszinójátékok érdeklik akár 100.000 Ft-ra is szert tehetnek. Ezen kívül minden pénteken már létező felhasználók is hozzájuthatnak ezekhez a bónuszokhoz egy kicsit kisebb kreditösszeg keretében. Sőt egy minimális összeget vissza is szoktak adni, ami a heti elveszített pénz 0.3%-át jelenti.

A fogadási kreditrendszer sok újoncnak lehet idegen dolog. Elsőre nem olyan egyszerű megérteni a működését. Leegyszerűsítve amennyi pénzt feltölt a felhasználó valódi pénzből, egy azzal megegyező összeget írnak hozzá a számlánkhoz. Ezzel tudunk fogadni és ha nyerünk a fogadáson, akkor a kredittel szerzett profitot írják hozzá a valódi számlánkhoz és ezt lehet vagy tovább forgatni, vagy kivenni valódi pénzként.

 

Sportfogadás a 22Bet oldalán

Most viszont rátérünk a lényegre. Az oldal a sok másik lehetőség mellett a fő feladatait is nagyon jól csinálja. Rögtön a főoldalon elérhető nekünk rengeteg ajánlott, illetve élőben játszódó mérkőzés legyen az futball, kosárlabda, tenisz, jégkorong stb. Ezen az oldalon is találunk nagyon sok ritkább sportot is, mint például a motorcsónakverseny. Az oldal ezeken kívül e-sportra is nagyon nagy figyelmet fordít. Nagyon sok különböző játék ligáira fogadhatunk az oldalon és nem csak a leghíresebb bajnokságok vannak jelen a többi híresebb platformmal szemben.

Az oldal elosztása is nagyon felhasználóbarát ez elhelyezés nagyon magától értetődő. Mindent, amit keresünk egyszerűen megtalálhatunk és egy kattintással válogathatunk a szelvényünkhöz szabadon. Az összerakott fogadószelvény mindig a jobb oldalon látható, itt tudjuk megadni az összeget, láthatjuk az odds-okat és a várható nyereményünket. Ez fölött látható élő meccsek esetén a mérkőzés valós idejű grafikája, ahol a játékosok nevét, a pontszámokat és még sok mást kiválóan szemléltet. Sajnos egy hátránya az oldalnak, hogy élő közvetítéseket nem sugároznak.

A 22Bet odds-airól egy pár szóban. A különböző fogadási platformok legtöbbször az általuk kínált odds-aikkal tudnak versenyezni egymással. Ezen a téren viszont az oldal nagyon is versenyképes. Az összes közül sokszor ők kínálják a legkedvezőbb kifizetéseket.

Az oldalnak szerencsére azoknak, akik szeretnek út közben is, illetve élőben akárhol fogadni, van egy mobil applikációjuk. Ezt sajnos nem a play áruházból, vagy az app store-ból tudjuk letölteni, hanem manuálisan kell megoldanunk, de az oldal kínál részletes instrukciókat, hogy ezt hogyan tudjuk megtenni. Ennek az alkalmazásnak is átlátható felülete van és jól teszi a dolgát.