100% üdvözlő bónusz maximum 600 EUR-ig + ingyenes pörgetések
Fogadás

Librabet ismertető Magyarország

4.8/5
Első befizetési bónusz: 100% bónusz maximum 35 000 Ft-ig + 4 000 freebet
Lejátszás
Hogyan készülnek az ismertetők?
Pluszok
 • Egy nagy anyavállalat része
 • Széles befizetési választék
 • Egészen kiváló E-sport lehetőségek
 • Jól használható mobil felület
 • Jól működő ügyfélszolgálat
Mínuszok
 • Az élőben közvetített meccsek hiánya
 • Mobilalkalmazás hiánya
 • Pár éve van csak a piacon

A Librabet fogadási platformról

TulajdonosRabidi N.V.
Alapításának éve2018
Engedély kibocsátójaCuracao kormánya
Engedély száma8048/JAZ2020-001

A kezdő sportfogadónak sok kérdés megfordul a fejében, amikor először belevág ebbe a nagy világba. Szerencsére mostanra már elérhető nagyon sok segítség az interneten. Az egész terület minden részéről találhatunk segítséget és útmutatókat. Fontos tudnunk, hogy nem hihetünk minden információnak és sok hirdetés, ami túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen az valószínű nem valós. Egy nagy döntés kiválasztani a fogadási platformunkat, hiszen rengeteg ilyen oldal van manapság és a 30-40 országunkban is elérhető lehetőségből nem tudjuk, melyiket válasszuk. A mi oldalunk ebben segít és most a Librabet-ről olvashat egy hosszú részletező leírást, illetve véleményt. Ha a Librabet elnyerte a tetszését, akkor nézzen szét az oldalunkon, ugyanis számos kiváló tippet és praktikát tudunk mutatni, amivel sokkal tudatosabb fogadóvá tud válni. Itt megtalálható minden információ az online sportfogadásról és a bukmékerekről!

A Librabet szintén az Araxio Development N.V. cég alá esik. Sok kisebb oldalt kezelnek és nagyrészt ugyanúgy működik mindegyik. A platformnál első kattintás után nem egyértelmű a sportfogadás fókuszuk. Kiválaszthatjuk, hogy a sportok, kaszinó, vagy az élő kaszinó érdekel minket jobban. Miután eljutottunk valamelyik felületre, egy könnyen átlátható, kényelmes színekkel játszó felületet láthatunk, ami egy fontos szempont hosszú távra nézve. Rengeteg sportág közül választhatunk, valamint az esport is egész nagy hangsúlyt kap pár híresebb oldallal szemben, amit sokan keresnek manapság. A platform sok kecsegtető bónusszal is várja az új felhasználókat, amiket sok helyen feltűntet. Sok fizetési lehetőséget is felajánl az oldal, amit szintén nem minden konkurenciáról tudunk elmondani.

Véleményünk szerint egy jó választás lehet a Librabet, de a sok hasonló oldal közül egyedül a kinézet választja el. Ha döntenünk kell közöttük, akkor figyeljünk oda a különböző bónuszokra és azok alapján hozzuk meg a döntést. A Casinia, Rabona és a FezBet nagyon hasonlít az oldalra, így őket is ajánljuk figyelmükbe. Bővebben olvashatnak a róluk szóló cikkjeinkben.

Librabet Magyarország

 

Librabet bónuszok

A Librabet magyar oldala különböző bónuszokat kínál az új és meglévő játékosoknak. A Librabet online sportfogadás bónuszai közé tartozik az első befizetéshez kötött üdvözlő bónusz és a napi újratöltési bónusz, amely minden nap egy kicsit több pénzt ad az újratöltő játékosoknak. Emellett a kaszinójátékosok is részesülhetnek olyan bónuszokból, mint az ingyenes pörgetések, a készpénz-visszatérítés és a további nyeremények.

A Librabet vélemények szerint a bónuszok mindig frissek és változatosak, így mindig lehet találni valami újat. Az oldal elkötelezett a játékosok elégedettsége mellett, így kedvező promóciókat és számos lehetőséget biztosít a játékélmény növelésére. A Librabet bónuszok széles választéka azt jelenti, hogy mindenki megtalálhatja a számára megfelelő bónuszt.

A következőkben bemutatjuk a Librabet legfontosabb bónuszait.

“A Fezbet egy remek online sportfogadási és kaszinó platform, amelyet ajánlani tudok azoknak, akik a sportok széles választékát keresik, és esetleg a kaszinó részlegbe is szívesen benéznek. Az oldal érvényes működési engedéllyel rendelkezik, biztonságos és megbízható fizetési módokat kínál, és vonzó bónuszokat és promóciókat biztosít a játékosoknak. Nagyon ajánlom a Fezbet platformot azoknak a játékosoknak, akik a fogadási és játékélmények sokféleségét kedvelik, és értékelik a megbízható és biztonságos online szolgáltatásokat.”

 

Üdvözlő bónusz

A Librabet üdvözlő bónusz egy nagyon vonzó ajánlat az új játékosok számára, akik most  regisztrálnak a platformon. Az üdvözlő bónusz keretein belül az első befizetésére 100%-os bónuszt kap maximum 35 000 Ft értékben. Ehhez jár még ajándékba 4 000 freebet.

Amikor regisztrál a Librabetnél és megteszi az első befizetését, a bónusz azonnal jóváírásra kerül a számláján. Ezután már csak az ügyfélszolgálattal kell felvenni a kapcsolatot, hogy megkapja az ingyenes fogadást. Az üdvözlő bónusz egy kiváló ajánlat azoknak, akik szeretnék a sportfogadás és a kaszinójátékok következő szintjére lépni.

A bónusz igénybevételéhez szükséges minimális befizetés 5 000 Ft. A 100%-os bónusz azt jelenti, hogy a befizetésével megegyező bónuszt kap, vagyis 5 000 Ft befizetése esetén kap mellé még 5 000 Ft-ot. Erre a bónusz összegre persze megforgatási követelmények vonatkoznak. Ennek részleteit a Librabet online sportfogadás oldal promóciók szekciójában találja.

Akkumulátor bónusz

A Librabet magyar oldala egy legnépszerű bónusz programot kínál: Accumulator bónusz. Ez az ajánlat lehetővé teszi, hogy minden héten további nyereményeket nyerjen. A Librabet vélemények szerint az Accumulator nagyszerű módja annak, hogy fokozza az izgalmat és növelje a nyerési esélyeit.

Az Accumulator bónusz akkor érhető el, ha a egy kombinált szelvényen legalább három eseményre fogad. Mindegyik esemény minimális szorzója 1,4. Minél több eseményre fogad a gyűjtőn, annál nagyobb bónuszt kap. A minimális 3 eseménynél ez 3%, 5 eseménynél 8%, 21+ eseménynél már 100%. A pontos számokat megtalálja a Librabet online sportfogadás oldalán.

Az Akkumulátor bónusz kiváló ajánlat azoknak, akik szeretik a változatos játékokat és a nyerés izgalmát.

Heti reload bónusz

A Librabet magyar heti újratöltési bónusza nagyszerű módja annak, hogy a játékosok extra pénzt keressenek a rendszeres játék során. Az ajánlat minden hétfőn elérhető, és 50%-os bónuszt jelent a hét folyamán teljesített első befizetésére.

A bónusz maximális összege 150 000 Ft, és az igénybevételéhez legalább 5 000 Ft befizetés szükséges. A promócióban való részvételhez a játékosoknak regisztrálniuk kell a Librabet online sportfogadás oldalán, majd a bónusz menüből ki kell választaniuk a hétfői újratöltési ajánlatot, és az ‘Igénylés’ gombra kell kattintaniuk.

A bónusz összege azonnal jóváírásra kerül a játékos számláján. Persze megforgatási követelmények is vonatkoznak a bónusz összegre. Nyolcszor kell megforgatni a pénzt, mielőtt nyereményként ki lehetne fizetni. Ha nem teljesíti a követelményt, akkor a bónusz összeg elvész.

A Librabet vélemények szerint a heti újratöltési bónusz remek módja annak, hogy élvezze az online játékélményt, miközben további pénzösszegeket szerezhet, amelyeket további játékokra használhat fel. Ez a bónusz kiváló ajánlat a rendszeres játékosok számára, akik szeretnék növelni a nyerési esélyeiket és jobban élvezni a játékot.

 

A Librabet regisztráció menete

Sok fogadási platform rájött, hogy

nincs értelme túlkomplikálni a regisztrációt, így a Librabet-re is könnyedén felregisztrálhatunk pár perc alatt. A Librabet online sportfogadás regisztrációjának lépései:

Librabet regisztráció

 1. Első lépésünk lesz a jobb felső sarokban található „Regisztrálj” gombra kattintani, amivel kezdhetjük is a felhasználónk szerkesztését.
 2. Ezután előugrik egy ablak, ahol láthatunk egy görög mintázattal ellátott fehér lapot. Itt már láthatjuk is, milyen bónusz várhat ránk, illetve, hogy milyen adatokra is van szükségünk.
 3. Ezen az ablakon meg kell adnunk az email címünket, a felhasználónevünket, illetve ki kell találnunk egy jelszót is a biztonságos bejelentkezés érdekében. Elfogadjuk a szerződési feltételeket, döntünk, hogy szükségünk van e promóciós emailekre.
 4. Amikor a második buborék felvillan, láthatjuk a következő ablakot, melyen kicsit több adatot elkér a Librabet. Teljes nevünk, születési dátumunk, lakcímünk és még a telefonszámunk is kell az oldalnak. Ezt mind kitöltve léphetünk tovább a „Befejezve” gombra kattintva.
 5. A harmadik buboréknál már kész is a felhsználónk és rögtön kínálja az oldal a befizetési lehetőségeket, amiből nincs kevés. Itt már válthatunk is a befizetés, kifizetés és előzményeink közt is.

Librabet regisztráció lépései

Ez az 5 egyszerű lépés lehetővé teszi, hogy saját számlát nyisson a Librabet magyar oldalán. Ez a Librabet vélemények szerint gyorsan és könnyen elvégezhető.

 

Befizetési és Kifizetési lehetőségek a Librabet-en

Az egyik legjobb dolog, amit mondhatunk egy fogadási platformról az, hogy a befizetési és kifizetési opciói nagyon tágasak és majdnem minden fizetőeszközt elfogad, amit egy átlagos felhasználó használhat. Ezek közül a legtöbbet használtak: Mastercard, Klarna, Visa, Skrill, Revolut, Neteller, EcoPayz, illetve a manapság nagyon sokak által keresett kriptovaluták is elérhetőek befizetésnél (Bitcoin, Litecoin és Ethereum). A legtöbb esetben ez mind instant feltöltést jelent, aki viszont jártas a kriptovaluta fizetésben, az tudja, hogy ez nem mindig lehetséges.

A kifizetés sem egy nehezebb folyamat. A Librabet majdnem az összes befizetési lehetőséget támogatja akkor is, ha nyereségeinket szeretnénk a számlánkon látni. Ekkor viszont már nem minden esetben történik meg ez instant. Az első alkalommal viszont, amikor egy ilyen igényt nyújt be a felhasználó, egy hitelesítés folyamata indul meg. Ekkor elkérik öntől pár személyes dokumentumait és a mellesleg nagyon jó ügyfélszolgálat felveszi a kapcsolatot önnel és megkezdik a hitelesítést. Ez nagyon sokszor csak pár percig, maximum egy óráig tart és már folytathatja is az útját a felhasználó.

 

Librabet Számla nyitási ajánlatok/bónuszok

A mai rendkívül tág sportfogadási, illetve kaszinó piacban versenyezni egy nagyon nehéz dolog és a minimálisan változó odds-ok mellett a bónuszok az egyetlen nagy lehetőségek, amivel egy felhasználót a saját oldalukhoz tudnak csalogatni a nagy cégek.

Ez miatt a Librabet sem maradt hátra. Amikor először megnyitjuk az oldalt már láthatjuk is a három nagy üdvözlő bónuszt. A sportok opciónál 35.000 Ft-ig terjedő fogadási kreditben részesülhetünk az első pénzfeltöltés után. A kreditekről különböző oldalakon részletesebb leírást találhatnak az oldalunkon.

A második opció a kaszinóra vonatkozik, ahol egy egész nagy összeg, 150.000 Ft várhat minket, ráadásul 200 ingyen pörgetéssel együtt. A harmadik szintén kaszinó, de itt az élő játékokra koncentrálnak, ide egy kicsit kisebb 50.000 Forinttal csalogatnak minket.

 

Sportfogadás a Librabet-en

Minket ebben a cikkben viszont a sportfogadás fog jobban érdekelni. A „Sport” fülre kattintva már oda is kerülünk a gyakorolt sportfogadók számára ismertnek tűnő felületre. Minden egyértelmű helyen van és láthatjuk a már kicsit túl soknak is mondható opciónkat.

Baloldalt választhatunk ligát, illetve sportágat. Középen szintén válthatunk sportok közt, illetve pár híresebb mérkőzés kiemelésben részesül. Alatta az éppen zajló meccsekre fogadhatunk folyamatosan változó odds-okkal. Jobb oldalon az egyelőre üres fogadószelvényünket is láthatjuk, ami attól függően változik majd, hogy mivel töltjük meg. Alatta még pár népszerű fogadást is ajánl nekünk a Librabet.

Egy sporteseményt kiválasztva minden fontos infót láthatunk róla, illetve már láthatjuk is a főbb piacokat, ami a végeredményt, összesített gólokat, hendikepeket és még sok mást is takar. Több fülön választhatjuk ki, hogy a gyors piacok, extrák, félidők vagy a kombók érdekelnek inkább. Ezen kívül a már egyértelmű opciónak gondolható fogadáskészítőt is választhatjuk, ha teljesen személyre akarjuk szabni a tippünket.

A Librabet a top fogadóirodák egyike. Ezt a címet nem a semmire adjuk, ezt bizony ki kell érdemelni. A tesztünk során minden tekintetben meggyőzőnek bizonyult a bukméker. Bátran tudjuk ajánlani, hizsen megbízható és színvonalas szolgáltatásokat kínál, és remek fogadási lehetőségeket biztosít minden játékosának.

 

Sport választék a Librabet-nél

 

popular sports

A Librabet magyar oldala a sportágak széles választékát kínálja a fogadás szerelmeseinek. Az oldal olyan népszerű sportágakat is listáz, mint a labdarúgás, kosárlabda, tenisz és jégkorong, de a kínálat ennél is szélesebb. Olyan sportágakra is fogadhat, mint a röplabda, a kézilabda, a baseball és az amerikai foci, valamint az e-sport eseményekre is. A Librabet online sportfogadás oldal a legnépszerűbb nemzetközi és nemzeti bajnokságokat is kínálja, köztük az angol Premier League-et, a spanyol La Ligát, az olasz Serie A-t és a magyar OTP Bank Ligát.

Librabet sports

A Librabet vélemények szerint érdemes nem csak a legnépszerűbb sportokkal foglalkozni, hanem a kevésbé populárisak közül például a rögbivel, kézilabdával és az MMA-val is, a bukméker ugyanis ezekből elég erős.

 

Librabet legkedveltebb sportok

A Librabet magyar platformján számos sportág közül a legnépszerűbbek a futball, a kosárlabda, a tenisz, a jégkorong, a baseball, az amerikai futball és az MMA.

A Librabet vélemények alapján a labdarúgás a legnépszerűbb sportág. A világ legjobb labdarúgó bajnokságait kínálja, beleértve a Premier League-et, a La Ligát, a Serie A-t, a Bundesligát és a francia Ligue 1-et.

Librabet most popular sports

A kosárlabda szintén népszerű a Librabeten online sportfogadás oldalán. A felhasználók számos nemzetközi bajnokságra fogadhatnak, beleértve az NBA-t és az Euroligát is. A tenisz, a jégkorong és a baseball szintén széles választékot kínál, míg az amerikai futball és az MMA szintén népszerű sportágak a felhasználók körében.

A Librabet sportkínálata olyan sokoldalú és változatos, hogy minden sportrajongó megtalálhatja a számára megfelelő sportágat és fogadási lehetőséget.

 

Fedezze fel a oldalt

Ratings
Összessített Értékelés
4.8/5
 • Méltányosság és Bizalom
  4/5
 • Játékok és Szoftver
  5/5
 • Bónuszok és Promóciók
  5/5
 • Ügyfélszolgálat
  5/5