Üdvözlő bónusz 270% egyezés 20 000 BCD-ig
Fogadás

Librabet ismertető Magyarország

4.8/5
Pluszok
 • Egy nagy anyavállalat része
 • Széles befizetési választék
 • Egészen kiváló E-sport lehetőségek
 • Jól használható mobil felület
 • Jól működő ügyfélszolgálat
Mínuszok
 • Az élőben közvetített meccsek hiánya
 • Mobilalkalmazás hiánya
 • Pár éve van csak a piacon

A Librabet fogadási platformról

A kezdő sportfogadónak sok kérdés megfordul a fejében, amikor először belevág ebbe a nagy világba. Szerencsére mostanra már elérhető nagyon sok segítség az interneten. Az egész terület minden részéről találhatunk segítséget és útmutatókat. Fontos tudnunk, hogy nem hihetünk minden információnak és sok hirdetés, ami túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen az valószínű nem valós. Egy nagy döntés kiválasztani a fogadási platformunkat, hiszen rengeteg ilyen oldal van manapság és a 30-40 országunkban is elérhető lehetőségből nem tudjuk, melyiket válasszuk. A mi oldalunk ebben segít és most a Librabet-ről olvashat egy hosszú részletező leírást, illetve véleményt.

A Librabet szintén az Araxio Development N.V. cég alá esik. Sok kisebb oldalt kezelnek és nagyrészt ugyanúgy működik mindegyik. A platformnál első kattintás után nem egyértelmű a sportfogadás fókuszuk. Kiválaszthatjuk, hogy a sportok, kaszinó, vagy az élő kaszinó érdekel minket jobban. Miután eljutottunk valamelyik felületre, egy könnyen átlátható, kényelmes színekkel játszó felületet láthatunk, ami egy fontos szempont hosszú távra nézve. Rengeteg sportág közül választhatunk, valamint az esport is egész nagy hangsúlyt kap pár híresebb oldallal szemben, amit sokan keresnek manapság. A platform sok kecsegtető bónusszal is várja az új felhasználókat, amiket sok helyen feltűntet. Sok fizetési lehetőséget is felajánl az oldal, amit szintén nem minden konkurenciáról tudunk elmondani.

Véleményünk szerint egy jó választás lehet a Librabet, de a sok hasonló oldal közül egyedül a kinézet választja el. Ha döntenünk kell közöttük, akkor figyeljünk oda a különböző bónuszokra és azok alapján hozzuk meg a döntést. A Casinia, Rabona és a FezBet nagyon hasonlít az oldalra, így őket is ajánljuk figyelmükbe. Bővebben olvashatnak a róluk szóló cikkjeinkben.

Librabet Magyarország

 

A Librabet regisztráció menete

Sok fogadási platform rájött, hogy

nincs értelme túlkomplikálni a regisztrációt, így a Librabet-re is könnyedén felregisztrálhatunk pár perc alatt.

 1. Első lépésünk lesz a jobb felső sarokban található „Regisztrálj” gombra kattintani, amivel kezdhetjük is a felhasználónk szerkesztését.
 2. Ezután előugrik egy ablak, ahol láthatunk egy görög mintázattal ellátott fehér lapot. Itt már láthatjuk is, milyen bónusz várhat ránk, illetve, hogy milyen adatokra is van szükségünk.
 3. Ezen az ablakon meg kell adnunk az email címünket, a felhasználónevünket, illetve ki kell találnunk egy jelszót is a biztonságos bejelentkezés érdekében. Elfogadjuk a szerződési feltételeket, döntünk, hogy szükségünk van e promóciós emailekre.
 4. Amikor a második buborék felvillan, láthatjuk a következő ablakot, melyen kicsit több adatot elkér a Librabet. Teljes nevünk, születési dátumunk, lakcímünk és még a telefonszámunk is kell az oldalnak. Ezt mind kitöltve léphetünk tovább a „Befejezve” gombra kattintva.
 5. A harmadik buboréknál már kész is a felhsználónk és rögtön kínálja az oldal a befizetési lehetőségeket, amiből nincs kevés. Itt már válthatunk is a befizetés, kifizetés és előzményeink közt is.

 

Befizetési és Kifizetési lehetőségek a Librabet-en

Az egyik legjobb dolog, amit mondhatunk egy fogadási platformról az, hogy a befizetési és kifizetési opciói nagyon tágasak és majdnem minden fizetőeszközt elfogad, amit egy átlagos felhasználó használhat. Ezek közül a legtöbbet használtak: Mastercard, Klarna, Visa, Skrill, Revolut, Neteller, EcoPayz, illetve a manapság nagyon sokak által keresett kriptovaluták is elérhetőek befizetésnél (Bitcoin, Litecoin és Ethereum). A legtöbb esetben ez mind instant feltöltést jelent, aki viszont jártas a kriptovaluta fizetésben, az tudja, hogy ez nem mindig lehetséges.

A kifizetés sem egy nehezebb folyamat. A Librabet majdnem az összes befizetési lehetőséget támogatja akkor is, ha nyereségeinket szeretnénk a számlánkon látni. Ekkor viszont már nem minden esetben történik meg ez instant. Az első alkalommal viszont, amikor egy ilyen igényt nyújt be a felhasználó, egy hitelesítés folyamata indul meg. Ekkor elkérik öntől pár személyes dokumentumait és a mellesleg nagyon jó ügyfélszolgálat felveszi a kapcsolatot önnel és megkezdik a hitelesítést. Ez nagyon sokszor csak pár percig, maximum egy óráig tart és már folytathatja is az útját a felhasználó.

 

Librabet Számla nyitási ajánlatok/bónuszok

A mai rendkívül tág sportfogadási, illetve kaszinó piacban versenyezni egy nagyon nehéz dolog és a minimálisan változó odds-ok mellett a bónuszok az egyetlen nagy lehetőségek, amivel egy felhasználót a saját oldalukhoz tudnak csalogatni a nagy cégek.

Ez miatt a Librabet sem maradt hátra. Amikor először megnyitjuk az oldalt már láthatjuk is a három nagy üdvözlő bónuszt. A sportok opciónál 35.000 Ft-ig terjedő fogadási kreditben részesülhetünk az első pénzfeltöltés után. A kreditekről különböző oldalakon részletesebb leírást találhatnak az oldalunkon.

A második opció a kaszinóra vonatkozik, ahol egy egész nagy összeg, 150.000 Ft várhat minket, ráadásul 200 ingyen pörgetéssel együtt. A harmadik szintén kaszinó, de itt az élő játékokra koncentrálnak, ide egy kicsit kisebb 50.000 Forinttal csalogatnak minket.

 

Sportfogadás a Librabet-en

Minket ebben a cikkben viszont a sportfogadás fog jobban érdekelni. A „Sport” fülre kattintva már oda is kerülünk a gyakorolt sportfogadók számára ismertnek tűnő felületre. Minden egyértelmű helyen van és láthatjuk a már kicsit túl soknak is mondható opciónkat.

Baloldalt választhatunk ligát, illetve sportágat. Középen szintén válthatunk sportok közt, illetve pár híresebb mérkőzés kiemelésben részesül. Alatta az éppen zajló meccsekre fogadhatunk folyamatosan változó odds-okkal. Jobb oldalon az egyelőre üres fogadószelvényünket is láthatjuk, ami attól függően változik majd, hogy mivel töltjük meg. Alatta még pár népszerű fogadást is ajánl nekünk a Librabet.

Egy sporteseményt kiválasztva minden fontos infót láthatunk róla, illetve már láthatjuk is a főbb piacokat, ami a végeredményt, összesített gólokat, hendikepeket és még sok mást is takar. Több fülön választhatjuk ki, hogy a gyors piacok, extrák, félidők vagy a kombók érdekelnek inkább. Ezen kívül a már egyértelmű opciónak gondolható fogadáskészítőt is választhatjuk, ha teljesen személyre akarjuk szabni a tippünket.