100% üdvözlő bónusz maximum 600 EUR-ig + ingyenes pörgetések
Fogadás

VulkanBet értékelés

4.5/5
100%-150% üdvözlő bónusz
Lejátszás
Hogyan készülnek az ismertetők?
Pluszok
 • Gyors regisztráció
 • Könnyen kezelhető oldal
 • Jó szorzók
 • Rengeteg esemény és kapcsolódó piac
 • Folyamatos promóciók
Mínuszok
 • Nincs magyar nyelv
 • Kevés fizetési mód

A VulkanBet 2015-ben jött létre, és azóta elég nagy közönségre tett szert, bebiztosítva helyét a hiteles és megbízható online bukmékerek között. A sportfogadás tekintetében számtalan esemény, piac és versenyképes szorzók jellemzik, új és régi játékosok pedig egyaránt választhatnak többféle bónusz közül. Aki teljeskörű szerencsejáték szolgáltatót keres, itt szerencsével járhat, hiszen a VulkanBet kaszinó játékok széles skáláját is felkínálja. A következő értékelésben megvizsgáljuk, hogy a VulkanBet bukméker valóban olyan, mint amilyen hírét keltik.

 

Hitelesség

A VulkanBet mögötti cég, a Maxent Holding a világ egyik legnevesebb szerencsejáték hatósága, a Malta Gaming Authority (MGA) engedélyével rendelkezik. Ez lehetővé teszi számukra, hogy néhány ország kivételével mindenhol nyújthassák szolgáltatásaikat. Beleértve természetesen Magyarországot is, ahol ugyan van külön szerencsejáték-felügyeleti hatóság, és a törvények is elég szigorúak, de ez hátrányt nem jelent a játékosok számára.

Arra a kérdésre, hogy biztonságos-e a VulkanBet, a válasz egyértelműen az, hogy igen. Erre a több összetevős kérdésre a pozitív választ egyrészt az adja, hogy a weboldal és a háttérben futó szoftver megfelelően titkosított, és hozza az iparágban elvártakat. Másrészt pedig ott vannak az engedélyre vonatkozó információk és a felelős szerencsejátékot támogató beállítások is.

 

Üdvözlő bónusz

A VulkanBet az újonnan csatlakozók számára egy könnyen igényelhető, kellemes bónusszal kedveskedik. Az első három, minimum 10 euró értékű befizetéséhez kaphat bónuszt, a következő feltételekkel:

 • Első befizetés: 100% befizetési bónusz, minimum 10 euró értékben, maximum 50 euróig.
 • Második befizetés: 125% befizetési bónusz, minimum 10 euró értékben, maximum 150 euróig.
 • Harmadik befizetés: 150% befizetési bónusz, minimum 10 euró értékben, maximum 300 euróig.

A bónuszokat külön bónuszegyenlegre írják jóvá, és ha fogadást köt a játékos, akkor először a befizetett „valódi” pénzes egyenleget használja fel. Minden bónusz 5 napig használható fel. A fogadási követelmények viszonylag alacsonyak: a bónusz összegét kell 10x alkalommal megforgatni. Ha egyszeri fogadást köt, akkor minimum 1.95-ös szorzóval, ha többszörös (akkumulált) fogadást köt, akkor pedig legalább két eseményt kell tartalmaznia a szelvények, minimum 1.4-es szorzóval.

VulkanBet értékelés Magyaroszag

 

További bónuszok és promóciók

A VulkanBet többféle promóciót is futtat, amelyek időszakosan érhetők el. Nemrég például olyan promóció volt elérhető, amely a Jégkorong bajnokság apropóján nem csak 100% befizetési bónuszt, de még tétbiztosítást is kínált. Mivel nagy versenysorozatok mindig futnak, ezért szinte állandó jelleggel vannak különféle promóciók . Jelenlegi speciális ajánlatok:

 • Heti bónusz február
 • 150% Lima Major bonus
 • 150% Foci február
 • 100% Jégkorong egész hónapban
 • Egész havi NBA bónuszok

Érdemes tehát figyelni a weboldalon a “promóciók” menüt, ahol az állandó ajánlatok mellett csak rövid ideig elérhető, szezonális bónuszokat is találhatunk.

 

Regisztrációs folyamat VulkanBet oldalán

 1. Kattintson a weboldalon a jobb felső sarokban a “Registration” gombra.
 2. Adja meg email címét, a használni kívánt jelszót, a pénznemet a felugró ablakban.
 3. Ugyanitt lehet kérni az első bónuszokat is.
 4. A “Sign Up” gombbal kész a regisztráció, ezt követően az email címre érkezett levélben található linken keresztül lehet a fiókot megerősíteni.

Alternatívaként lehetőség van arra, hogy Google, Twitter, Facebook vagy éppen TikTok fiókkal regisztráljon.

 

Befizetési és kifizetési lehetőségek

A VulkanBet nem halmozza el a felhasználókat bankolási lehetőségekkel, de azok, amelyeket kínál, elegendők ahhoz, hogy minden játékos befizetést indítson, és később kifizetést kérjen. A választható pénznemek között megtalálható a forint is, ami könnyebbé teheti a játékosok számára az egyenleg nyomkövetését. Számunkra elég érdekes, hogy bankkártyás fizetési módokat nem támogat a VulkanBet, tehát csak online bankolási megoldásokkal és e-tárcákkal lehet feltölteni az egyenleget, illetve kivenni a nyereményeket.

Befizetési lehetőségek

Megnevezés

Minimum befizetés

Kifizetési idő

Giropay

10€

kb. 24 óra

Neteller

5€

24-48 óra

Paysafecard

5€

24-48 óra

Skrill

5€

kb. 24 óra

Sofort

5€

24-48 óra

Trustly

5€

24-48 óra

Kifizetési lehetőség

Megnevezés

Minimum befizetés

Kifizetési idő

Giropay

10€

kb. 24 óra

Neteller

5€

24-48 óra

Paysafecard

5€

24-48 óra

Skrill

5€

kb. 24 óra

Sofort

5€

24-48 óra

Trustly

5€

24-48 óra

 

Sportfogadási lehetőségek a VulkanBet fogadóirodában

A nagyobb, európai- és világszintű versenyektől kezdve a kisebb nemzeti bajnokságokig minden megtalálható. A sportágak, amelyekre fogadhatunk szintén szép számban vannak, és a klasszikus foci, kosárlabda, kézilabda és hasonló sportok mellett van atlétika, vízisportok, és az e-sportok sem maradhatnak ki természetesen. Jelentősebb események:

 • Bajnokok Ligája
 • UEFA Világbajnokság
 • Football Európa Bajnokság
 • Nemzetek Ligája
 • Forma 1
 • WRC

 

Élő fogadás

A VulkanBet oldalán van élő fogadásra is lehetőség, ami azt jelenti, hogy folyamatban lévő mérkőzésekre is lehetséges fogadni. Ebben az esetben a sportfogadók már a mérkőzés elején fogadhatnak a kimenetelre, de lehet akár az első félidő eredményére, illetve például arra is fogadni, hogy melyik csapat szerzi az első pontot. Változatos és izgalmas fogadási lehetőség.

 

VulkanBet fogadási szorzók és piacok

Az odds-ok esetében VulkanBet korrekt, versenyképes szorzókat kínál a fogadásaira. Szinte mindig van valamilyen booster promóció, amivel megnövelhetők az egyes szorzók is, ezzel még nagyobb nyereményekre szert téve. A piacokat nézve a VulkanBet számos izgalmas lehetőséget kínál, igazán kiemelkedő a változatosság, különösen a pre-match és a live fogadásoknál. Folyamatban lévő mérkőzéseknél lehet például első pontszerzőre fogadni, de a félidő pontos eredményét is megpróbálhatjuk kitalálni. Ezeknek általában változó, de jó szorzói vannak.

 

Összegzésként

A VulkanBet összességében egy kiváló online bukméker, amely versenyképes szorzókkal, remek bónuszokkal és egy letisztult, könnyen használható felülettel vár minden játékost. Akit érdekel a fogadás világa, mindenképpen adjon egy esélyt a VulkanBet fogadási irodának. Számos sportág elérhető, és az élő szekció is sok lehetőséget kínál. A tesztünkből jól látható, hogy teljesen elégedettek vagyunk a VulkanBet szolgáltatásaival. Szuper játékkínálat, tuti promóciók, megbízható pénzügyek, ezek mind a pozitívumokat erősítik. Ha azonban kíváncsi más fogadóirodákra is, minden bukméker vélemény megtalálható az oldaunkon. Nézzen szét, és ismerje meg a szerencejáték világát!

Ratings
Összessített Értékelés
4.5/5
 • Méltányosság és Bizalom
  5/5
 • Játékok és Szoftver
  4/5
 • Bónuszok és Promóciók
  5/5
 • Ügyfélszolgálat
  4/5
GYIK Gyakran Ismételt Kérdések
 • Megbízható a VulkanBet?

  Igen, a VulkanBet egy hiteles, megbízható, engedéllyel rendelkező online bukméker.

 • Milyenek a VulkanBet szorzói?

  Az iparágra jellemző átlagos szorzókat találhatjuk itt is, de egyes eseményeknél lehetnek növelők is akár, az aktuális promóciótól függően.

 • Hogyan Fizethetek be?

  A VulkanBet e-tárcát és online banki utalást fogad csak el, ezekkel a módozatokkal lehet befizetni.

 • Kifizetik a nyereményeim?

  Igen, eddig még nem találtunk a kifizetésekre vonatkozó panaszokat.