100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

Magyar PayPal fogadási oldalak

A PayPal fizetés hazánkban is elérhető, és széles körben használt lehetőség. A bukméker oldalakon elfogadott számos fizetési megoldás közül az egyik legismertebb a PayPal, aminek története egészen 1998-ig nyúl vissza. Alapítása óta a világ egyik vezető online pénzforgalmi szolgáltatója lett.

🏦 Alapítva

1998

💻 Elterjedtség

Nemzetközi

💳 Típus

E-tárca

🌎 Elfogadó országok

Amerika és Európa szerte

📱 Saját alkalmazás

Igen (Android / iOS)

💲 Költség

Díjmentes

⚡ Tranzakció gyorsasága

Azonnali / 1 nap

Legjobb bukmékerek Skrill fogadáshoz

Legjobb bukmékerek Neteller fogadáshoz

Legjobb bukmékerek Kriptovaluta fogadáshoz

A PayPal biztonságos

A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy internetes tranzakciók során ne kelljen megadni a hitelkártya-vagy bankszámla adatokat. Ez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználók online ki-és befizetései a lehető legbiztonságosabbak, és a személyes adataik védelme pedig a legmegfelelőbb legyen.

PayPal fogadási oldalak

A PayPalt számos pénzügyi szakértő a legjobb és legbiztonságosabb megoldásnak találja. A PayPal több eszközzel is védi a felhasználóinak adatait:

 • SSL tanúsítványok
 • titkosítási rendszerek
 • csalásellenes rendszerek

A PayPal számos funkcióval igyekszik biztosítani az ügyfelei számára a biztonságos online vásárlást, pénzügyek rendezését. A vásárlóvédelmi intézkedések és a csalás elleni védelmi funkciók biztosítják a zavartalan be- és kifizetéseket. A PayPal maximálisan megbízható, és a színvonalas, legális sportfogadás és szerencsejáték oldalakon megbízható pénzügyi partnernek bizonyul.

A PayPal számos funkcióval

Az esetlegesen felmerülő kérdések vagy problémák gyors megoldása érdekében folyamatosan elérhető a PayPal ügyfélszolgálata. Így ha felhasználóként valamit nem értünk, vagy bármi gondunk akadna a szolgáltatással, a nap bármely percében profi technikai segítséget kérhetünk a PayPal szakembereitől.

Mit kínál a Paypal?

 • Vásárlóvédelem

Ha a védelem hatálya alá eső vásárlása nem érkezik meg, vagy a küldött áru nem felel meg az eladó leírásának, a Paypal kártalanítja.

 • Csalás elleni védelem

Minden tranzakciót 24/7 monitoroz a Paypal a csalások, az adathalász e-mailek és a személyes adatok eltulajdonításának megakadályozása érdekében.

 • Adattitkosítás

Minden tranzakciót titkosít a Paypal fejlett adattitkosító technológiákkal.

 • Számlavédelem

Ön nem felel a számlájáról végzett nem jóváhagyott vásárlásokért.

 • Visszatérítések

Amennyiben egy rendelés nem érkezik meg vagy nem egyezik a leírással, a Paypal visszatéríti az arra jogosult vásárlások teljes árát és a szállítási költségeket (ahol alkalmazható).

 • Segítőkész támogatás

A PAypal ügyfélszolgálata azért van, hogy segítsen. Segítenek gyanús tevékenységek, személyes adat eltulajdonítása vagy adathalászat esetén. A gyanúit közvetlenül nekik be tudja jelenteni.

Az esetlegesen felmerülő

Az ügyfélszolgálat több módon is elérhető. A PayPal weboldalán lehetőség van üzenetet hagyni az ügyintézőknek, akik felkeresik, amint elérhetőek lesznek. A Facebook segítségével is kapcsolatba léphet velük. A PayPal hivatalos Facebook oldalára is küldhet üzenetet, amire először egy automatikus válasz fog érkezni a GYIK szekció megfelelő részével. Ha ez nem segít, akkor továbbítják kérdését egy ügyintézőnek, és vele folytathatja a beszélgetést. Tapasztalataink szerint érdemes Facebookon kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal. Előfordulhat 1-2 óra várakozás ha éppen az összes ügyintéző foglalt.

PayPal limitek, díjak, és a tranzakció időtartama

A ki-és bemenő tranzakciók alapesetben rendkívül gyorsan történnek. A PayPal fizetés azonnal megtörténik, egy tranzakció fogadása pedig maximum 24 órát vesz igénybe. Ez alól azok a fogadási oldalak képeznek kivételt, amik várakozási időt írnak elő.

A bukmékertől függ, hogy mi a minimum és a maximum felvehető összeg, valamint a tranzakció díja is a fogadási oldalon múlik.

Az 5 legjobb fogadóiroda PayPal fogadáshoz

A magyar fogadók számtalan bukméker közül választhatnak, így sok esetben nehéz lehet megtalálni az ideális irodát. Ezért összegyűjtöttük a top 5 PayPal-t elfogadó , Magyarországon elérhető fogadási oldalt.

22Bet

A 22Bet 2017 óta működik Curaçao

A 22Bet egy méltán híres bukméker. Nagy sportág kínálattal, kedvező odds-okkal és segítőkész ügyfélszolgálattal rendelkezik. Egyetlen hátránya az, hogy csak az alap bónusz típusokat nyújtja, promóciók terén nincs olyan kiemelkedő választék. Összességében azonban az egyik legjobb oldal a piacon.

✅ Előnyök❌ Hátrányok
Sok fizetési módot elfogadBónuszok terén lehetne nagyobb a választék
Nagyon egyszerű kezelőfelület
Sok piac

 

 

20Bet

Nem véletlenül olyan népszerű a 20Be

Nem véletlenül olyan népszerű a 20Bet, magas színvonalú fogadásokat biztosít, és a ki- és befizetések terén is kedvező. És akkor a 100%-os üdvözlő bónuszról még nem is beszéltünk! A bukméker elfogadja a Paypal pénz fogadást is, így az ismert e-tárca felhasználói is könnyedén tudják pénzügyeiket rendezni az oldalon.

✅ Előnyök❌ Hátrányok
Nagy választékNincs Paypal bónusz
Rengeteg sportág
Sokféle fizetési lehetőség

 

 

Bet365

Bet365 magyar

Európa egyik legnagyobb múltra visszatekintő fogadási oldala. A céget 2000-ben alapították, és napjaink egyik legkedveltebb fogadási irodája lett. Az online felület könnyen kezelhető és remekül átlátható, nem véletlenül lett sokak kedvence. Sportspecifikus bónuszaival külön kedvez a futball, tenisz, kosárlabda rajongóknak.

✅ Előnyök❌ Hátrányok
Nagyon sok sportágAz üdvözlő bónusz nagy összegnél nem olyan kedvező
Logikus elrendezés
Sportspecifikus bónuszok

 

 

Rabona

Rabona magyar

Bár a 2019-es létrejöttével viszonylag fiatalnak mondható a cég, a minőségi szolgáltatásai révén mégis közkedvelt oldallá vált. A dizájn kellemesen modern, kék és piros színekben pompázik. A játékokat regisztráció nélkül is meg lehet tekinteni. Jó hír a kriptovalutás fogadóknak: a Rabona több kripto pénznemet is támogat!

✅ Előnyök❌ Hátrányok
Kiemelkedően jó dizájnÁtlagos szorzók
Lehet kriptoval fizetni
Elég jó üdvözlő bónusz

 

 

Bwin

Bwin sportfogadasok.tv

Az oldal több, mint 20 millió aktív felhasználóval rendelkezik a világ 25 országából. Számítógépre és mobil eszközökre is optimalizálva van, így bármikor kényelmesen elérhető. A magyar fordítás pontos, hazánkban is ugyanolyan minőségű szolgáltatást kapunk, mint bárhol máshol Európában. Kedvező Paypal sportfogadási limitekkel rendelkezik.

✅ Előnyök❌ Hátrányok
Pontos magyar fordításMár nincs sportfogadásra lehetőség
Jó bónuszok
Szuper kaszinó szekció

 

Hogyan regisztráljak a PayPal-ra?

A sportfogadás Paypal segítségével gyerekjáték! Ha szeretné megtudni, hogy a PayPal regisztráció milyen lépésekből áll, tartson velünk! Ebben a rövid útmutatóban megtalál minden szükséges információt a PayPal regisztrációhoz.

Mivel a PayPal a lehető legszélesebb közönségnek szeretne pénzügyi szolgáltatásokat nyújtani, így természetesen az egyszerűségre törekednek. A cél, hogy minél könnyebben tudja használni ezt az e-tárcát, valamint minél több embernek kedvező legyen a PayPalt választania. Éppen ezért a regisztráció gyorsan elvégezhető, és a teljes oldal magyarra van fordítva. Lássuk a regisztráció lépéseit!

1. Nyissa meg a PayPal oldalát!

Nyissa meg a PayPal oldalát

2. Kattintson a jobb felső sarokban a “Regisztráció” gombra!

Kattintson a jobb felső sarokban a “Regisztráció” gombra!

3. Sportfogadáshoz és online kaszinózáshoz válassza az “egyéni számla” opciót!

Sportfogadáshoz és online kaszinózáshoz válassza az “egyéni számla” opciót!

4. Adja meg a kért adatokat

Sportfogadáshoz és online

5. Véglegesítse a regisztrációt!

Ha mindezzel elkészült, akkor már használhatja is a PayPal fiókját. Érdemes minél hamarabb pénzt utalni a PayPal tárcájára, valamint célszerű egyből hozzákapcsolni a bankkártyáját/bankszámláját a fiókhoz.

Hogyan kell befizetni PayPal-lal?

A PayPal-lal történő fizetés rendkívül egyszerű. Legelőször is, szükség lesz egy PayPal regisztrációra, valamint a fogadási oldalon is létre kell hozni egy felhasználói fiókot. Bizonyosodjunk meg arról , hogy a PayPal fiókunk össze van-e kötve a bankszámlánkkal, illetve van-e rajta pénz! Mindez csupán néhány percet vesz igénybe. Ezután a következő lépéseket követve tudunk fizetni:

 1. A választott bukméker pénztár oldalára való bejelentkezés
 2. PayPal fizetés kiválasztása
 3. A kívánt összeg megadása
 4. PayPal bejelentkezéssel megtörténik a fizetés

A feltöltött összeg azonnal láthatóvá válik az oldalon, és kezdődhet a Paypal fogadás.

PayPal bónuszok

Az első befizetés után a legtöbb oldalon lehetőség van üdvözlő bónusz igénylésére. Fontos elolvasni a bónusz ismertetőjét, és tisztában lenni a részleteivel. Mindegyiknek megvannak a maga jellegzetességei, előnyei és hátrányai.

Általában meg van adva egy minimális befizetési összeg, vagy korlátozva van, hogy mennyit lehet nyerni a bónuszból. A bónuszok felhasználási feltételeit részletező oldalon a szigorú felhasználási feltételeket mindig világosan felvázolják.

Az üdvözlő bónusz mellett más juttatások is előfordulhatnak, ilyen például az ingyen fogadás vagy a cashback.

Top 2 bukméker a legjobb PayPal bónusszal

Bár a PayPal az egyik legismertebb e-tárca szolgáltatás, mostanában elég sok bukmékernél mégsem lehet használni. Azonban ahol lehet, ott általában még bónuszokra is feljogosít. Lássuk a kettő legjobb PayPal bónuszt!

20Bet

20Bet

A 20Bet üdvözlő bónusza PayPal befizetéssel is igénybe vehető. Ez a promóció 100% bónuszt ad az első befizetésre, vagyis megduplázza a pénzünket. Maximum 35 000 Ft értékben lehet igényelni. A bónusz összegre persze vonatkoznak megforgatási követelmények, mielőtt ki lehet nyereményként fizetni.

 

 

22Bet

22Bet

A péntekenként elérhető újratöltési bónuszt PayPal fizetéssel is megkaphatja. Ezt a bónuszt akár minden héten is igényelheti, és akár minden pénteken kaphat 35 000 Ft bónuszt a 35 000 Ft-os PayPal befizetésére. A promóció a befizetett összeget megduplázza maximum 35 000 Ft értékben. A minimális befizetés 1 EUR.

 

Alternatív fizetési módok

A PayPal csak egy a sok fizetési mód közül, amit Magyarországon használhatunk sportfogadáshoz.

A Skrill például remek alternatívát jelent, az online pénztárca mellé kártyát is lehet igényelni, amit hitelkártyához hasonlóan lehet használni, nem csak online. Azonban, bár használható Magyarországon, a szolgáltatás magyar nyelven nem elérhető.

A Neteller használatához szintén angoltudásra van szükség, és hazánkban nem is olyan elterjedt.

Különböző kriptovalutákat is igénybe vehetünk, mint például az Ethereum, vagy a Bitcoin.

Népszerű sportágak, amelyekre PayPal-lal lehet fogadni

A legtöbb bukméker oldal a legszéleskörűbb kínálatot adja a különböző sportágakból. Lényegében mindenki meg tudja találni a számára legmegfelelőbb sportot. Lássuk ezek közül a 3 legnépszerűbbet.

 • Futball

  Nem véletlen, hogy a labdarúgás szerepel a legelőkelőbb helyen ezen a listán. A sportág rendkívül népszerű, és hatalmas szurkolói bázissal rendelkezik. Ebből kifolyólag a fogadások terén is közkedvelt. Nem csak külföldi csapatokra fogadhatunk, hanem például a magyar NB I-es és NB II-es csapatokra is.

  futball sportfogadasok
 • Tenisz

  A tenisz egy régóta elismert sport, amit a világ legkülönbözőbb tájain játszanak. Rengeteg verseny közül választhatjuk ki, hogy melyiken szeretnénk fogadni. A tenisz előnye továbbá, hogy nem szokott döntetlen eredmény születni, vagyis csak két kimenetel közül kell választanunk. A statisztikák, a korábbi meccsek eredményei alapján jó esélyekkel lehet megtippelni, hogy ki lesz a győztes fél.

  tenisz sportfogadasok
 • Kosárlabda

  A listáról nem maradhat le a kosárlabda sem. Az NBA, vagyis amerikai profikosárlabda- bajnokság a legkedveltebb a kosárlabda fogadók körében. Ez persze nem jelenti azt, hogy más versenyekre nem lehet fogadni, kosárlabda terén is széles a kínálat.

  kosárlabda sportfogadasok

A PayPal előnyei és hátrányai

Az előnyei közé tartozik, hogy a regisztráció ingyenes, és nagyon gyorsan megtörténnek a fizetések.

A fő negatívuma az, hogy egyelőre kevés bukméker oldal támogatja, így kérdéses lehet, hogy megéri-e PayPalt használni fogadásra.

Alternatív fizetési módok

A PayPal csak egy a sok fizetési mód közül, amit Magyarországon használhatunk sportfogadáshoz.

A Skrill például remek alternatívát jelent, az online pénztárca mellé kártyát is lehet igényelni, amit hitelkártyához hasonlóan lehet használni, nem csak online. Azonban, bár használható Magyarországon, a szolgáltatás magyar nyelven nem elérhető.

A Neteller használatához szintén angoltudásra van szükség, és hazánkban nem is olyan elterjedt.

Különböző kriptovalutákat is igénybe vehetünk, mint például az Ethereum, vagy a Bitcoin.

GYIK Gyakran Ismételt Kérdések