100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

Kriptovaluta fogadási oldalak Magyarországon

A legnépszerűbb kriptovalutáról, a Bitcoinról (BTC) valószínűleg már mindenki hallott. Az már kevésbé ismert tény, hogy sportfogadásra is lehet használni.

Az elmúlt években egyre nagyobb teret nyertek a különböző kriptovaluták. Ezek az újfajta fizetőeszközök az online világban remekül használhatóak. Ma már teljesen elfogadott fizetési módnak számítanak a kriptovaluták számos bukméker oldalon. A kriptovaluták viszonylag friss találmányok, ráadásul elég sok típus van belőlük. Könnyű tehát elveszni a kripto részleteiben. Éppen ezért mutatjuk be a kriptovaluták előnyei és hátrányait, fő jellemzőit. Tudja meg, hogyan kell fizetni az árakat az amerikai kikötőben Magyarországon!

🏦 Alapítva

2009 (Bitcoin)

💻 Elterjedtség

Nemzetközi

💳 Típus

Kriptovaluta

🌎 Elfogadó országok

Világszerte, országtól függetlenül

📱 Saját alkalmazás

Igen (Android / iOS)

💲 Költség

Díjmentes

⚡ Tranzakció gyorsasága

Azonnali

Legjobb bukmékerek Skrill fogadáshoz

Legjobb bukmékerek Neteller fogadáshoz

Legjobb bukmékerek Paypal fogadáshoz

A kriptovaluta biztonságos

A kriptovaluta az egyik legbiztonságosabb fizetési mód. A nevében a “crypt” is erre utal, ami a görög Kryptos, vagyis a titok szóból ered. A Bitcoin elődjét már 1983-ban is használták, és David Chaum nevéhez kötődik a megalkotása. A célja egy teljesen anonim virtuális valuta megteremtése volt.

A kriptovalutával való fizetés tehát diszkrét és biztonságos megoldás. A használatához kripto pénztárcára is szükség van. Ezek az alkalmazások olyan kezelőfelületet biztosítanak a felhasználóknak, amivel jól átlátható, könnyen kezelhető, és teljesen biztonságos a Bitcoinnal történő fizetés.

Mit kínálnak a kriptovaluták?

 • Decentralizáció

A kriptovaluták, például a Bitcoin, decentralizált hálózatokon működnek, ami azt jelenti, hogy nincs központi irányító hatóság, például kormány vagy bank, vagyis nincsenek külső közvetítő intézmények.

 • Globális hozzáférhetőség

A kriptovaluták lehetővé teszik a világ bármely részén élők számára, hogy részt vegyenek a pénzügyi tranzakciókban anélkül, hogy függenének a helyi bankok vagy pénzintézetek infrastruktúrájától.

 • Anonimitás és adatvédelem

A tranzakciókhoz csak a felhasználók digitális címeiket használják, és nem szükséges személyes információkat feltüntetni.

 • Alacsony tranzakciós költségek

A kriptovaluták általában alacsonyabb tranzakciós költségekkel rendelkeznek, különösen a hagyományos banki átutalásokhoz képest.

 • Infláció elleni védelem

A kriptovaluták, például a Bitcoin, rendelkeznek egy maximális kibocsátási korlátozással, ami infláció elleni védelmet biztosít

 • Gyors és globális tranzakciók

A kriptovaluták lehetővé teszik a gyors és globális tranzakciókat, mivel a hagyományos banki folyamatokhoz képest nincs szükség közvetítő intézményekre és hosszú tranzakciós időkre.

Hogyan lehet kriptovalutát vásárolni?

Manapság véget nem érő listával büszkélkedhetnek a kriptovaluták Bitcoin, Ethereum, Litecoin, és még sorolhatnánk. Az útmutató során az egyszerűség kedvéért a legnépszerűbb kriptovalutát, a Bitcoint fogjuk használni.

Kriptovaluta pénztárca létrehozása

A kriptovaluta “tárolására” több alkalmazás is szolgál. Úgy képzelhetjük el ezeket, mint egy virtuális pénztárcát, amiben kriptovalutát lehet tárolni.

Válasszunk egy pénztárca alkalmazást, és telepítsük a számítógépre vagy okos eszközre! Ezután már csak regisztrációra van szükség, és el is kezdhetjük használni a tárcánkat.

Kriptovaluták vásárlása tőzsdék segítségével

A tőzsde az a virtuális piactér, ahol kriptovalutát vehetünk vagy adhatunk el. Olyan tőzsdét keressünk, ami elérhető Magyarországról.

A váltás költsége függ a tőzsdétől és a fizetésre használt valutától. Általában 3-4%-os kezelési díjjal kell számolnunk.

Útmutató kriptovaluta pénz fogadásokhoz

Az online fogadás kriptovaluta segítségével bár igényel egy kis felkészülést, de nem nehéz feladat.

Válasszon egy kriptovaluta fogadási oldalt a listánkból

Bár népszerű a kriptovalutás fizetés, mégsem támogatja minden bukméker oldal. Ezért összeállítottunk egy listát a legjobb 3 olyan fogadóirodáról, ahol lehet Bitcoinnal fizetni.

Regisztráció

A legtöbb oldalon a jobb felső sarokban található a “regisztráció” gomb. A szükséges adataink megadadása és a teljes regisztráció néhány percet vesz igénybe.

Készüljön fel a kriptovaluta használatára!

Bizonyosodjunk meg róla, hogy van kriptovaluta pénztárcánk, és van rajta kellő mennyiségű kriptovaluta! Kriptovaluta vásárláskor figyeljünk arra, hogy melyik vásárlási mód mekkora kezelési díjjal jár! A kriptovaluta pénztárcára alkalmazások számítógépen és mobil eszközökön is elérhetőek.

Fizessen és fogadjon!

A kiválasztott bukmékernél navigáljunk a befizetéshez, és ott válasszuk ki a fizetési módok közül a Bitcoint! Adjuk meg a kriptovaluta pénztárcánkat, és hagyjuk jóvá a tranzakciót! Az utalt összeg azonnal meg fog jelenni a fogadási oldalon.

Kriptovaluta limitek, díjak és idők

A kriptovaluta sportfogadás egyik nagy előnye pontosan a kriptovaluták működéséből fakad. Mivel a kriptovaluták teljesen virtuálisak, így a tranzakció lényegében azonnal megtörténik. Tehát a befizetés és a kifizetés is pillanatok alatt lezajlik.

A másik nagy előny az, hogy a bukméker oldalak általában nem számítanak fel díjat sem kripto befizetésnél, sem a nyeremény kriptovalutában való felvételekor.

Top 3 bukméker: online sportfogadás kriptovaluta használatával

Azért, hogy segítsünk jobban eligazodni, összegyűjtöttük a top 3, kriptovalutát elfogadó bukméker oldalt.

20Bet

20Bet

Bár az oldal elég friss, de a mögötte álló cég (TechSolutions Group N.V.) már régóta működik. A színvonal magas, a szolgáltatások minőségiek, éppen ezért közkedvelt fogadási oldal Európában. Hazánkban is, magyar nyelven is elérhető.

 

 

22Bet

22Bet

Nagy hangsúlyt fektet a bukméker az e-sportra is, valamint kiváló mobilalkalmazást kínál a számítógépes változat mellé. Érdekesség, hogy korábban a Chelsea és Liverpool szponzora volt, így az oldal logója látszott a mezeken.

 

 

Casinia

Casinia

2017 óta van a piacon, és egy nagy múltú cég működteti az oldalt. Bár a főoldalon elsősorban a kaszinó játékok kapnak helyet, felül a sport fülre kattintva megtekinthetjük a kriptovaluta sportfogadásokat is.

 

 

Hogyan kell befizetni a kriptovalutával?

Ha már van kriptovaluta pénztárcánk, és a kriptovaluta vásárláson is túlvagyunk, akkor a célegyenesben járunk. A kriptovaluta pénztárca lényegében hasonlóan működik, mint a PayPal, Skrill, vagy a Neteller. Egy virtuális pénztárcának kell elképzelni, amiben kriptovalutáttudunk tárolni. A fizetés menete:

 1. Válasszunk bukmékert
 2. Navigáljunk a pénztár oldalra (általában befizetés gomb)!
 3. Válasszuk ki a fizetési módok közül a Bitcoint
 4. Rendeljük hozzá a fiókunkhoz a kriptovaluta tárcánkat
 5. Kövessük az oldal utasításait!
 6. Indítsuk el a fizetést!

Készen is állunk a kriptovaluta fogadásra!

 

Kriptobónuszok

Mindegyik fogadási oldal rendelkezik saját bónuszokkal. Ezeket fel is tüntetik a weboldalukon, így mindenki ki tudja választani a legszimpatikusabbakat .

Kriptovaluta használata esetén változó, hogy mennyi bónuszt lehet igénybe venni. Legújabban sok bukméker oldal már nem zárja ki az üdvözlő bónuszokból a kriptovalutával fogadókat, míg például a Skrill vagy Neteller használókat igen.

Fontos tehát átnézni a bónuszok leírását, és megbizonyosodni róla, hogy BTC használata mellett is érvényesek-e. Érdemes az üdvözlő bónusz mellett az ingyenes fogadási és a pénzvisszatérítési lehetőségeket is keresni. Ezeket lényegében mindegyik bukmékernél megtaláljuk. A freebet, ahogy a neve is mondja, ingyenes fogadás. A pénzvisszatérítés pedig biztosítja, hogy ha esetleg nem nyer a tippünk, akkor se veszítsük el a megtett összeget.

Hogyan kell befizetni a kriptovalutával?

Ha már van kriptovaluta pénztárcánk, és a kriptovaluta vásárláson is túlvagyunk, akkor a célegyenesben járunk. A kriptovaluta pénztárca lényegében hasonlóan működik, mint a PayPal, Skrill, vagy a Neteller. Egy virtuális pénztárcának kell elképzelni, amiben kriptovalutáttudunk tárolni. A fizetés menete:

 1. Válasszunk bukmékert
 2. Navigáljunk a pénztár oldalra (általában befizetés gomb)!
 3. Válasszuk ki a fizetési módok közül a Bitcoint
 4. Rendeljük hozzá a fiókunkhoz a kriptovaluta tárcánkat
 5. Kövessük az oldal utasításait!
 6. Indítsuk el a fizetést!

Készen is állunk a kriptovaluta fogadásra!

Népszerű sportágak, amelyekre kriptoval lehet fogadni

Alapvetően bármilyen sportra fogadhatunk kriptovalutávall, bár megvannak azok a sportágak, amelyekre kifejezetten jellemző a kriptovaluta fogadás.

 • eSport

  Mind az eSport, mind a kriptovaluták meglehetősen modern vívmányok, amelyek megjelenését a technológia gyors fejlődése tette lehetővé . Sokszor a kriptovalutát használó fogadók egyben játékosok is, vagy legalábbis szívügyük a játékipar fejlődése. Napjainkban az eSport ugyanolyan elfogadott és komolyan vett sportág, mint bármelyik másik, hagyományos típus.

  virtualis sport sportfogadasok
 • Futball

  A labdarúgás hatalmas tömegeket vonz, és a sportfogadások terén mindig az egyik vezető sportág. Bár hagyományosnak mondható sportág, és a számítógépes technológiához nincs sok köze, a kriptovaluta sportfogadások terén mégis népszerű.

  futball sportfogadasok
 • UFC

  A kriptovalutákhoz hasonlóan az UFC is egy feltörekvőben lévő, “underground” sportág. A boksznál látványosabb és brutálisabb ez az adrenalindús sportág, aminek élvezetét és izgalmát növeli, ha fogadunk is rá.

  ufc sportfogadasok

A kriptovaluta előnyei és hátrányai

Amilyen hosszú a kriptovaluták listája, olyan hosszú az előnyeinek a felsorolása is. Kifizetés tekintetében a leggyorsabb, nincsen kezelési díj a bukmékereknél, és maximálisan biztonságos.

Hátrányként előfordulhat, hogy a kiszemelt bónusz nem elérhető kriptovaluta sportfogadóknak. A kriptovaluták korunk egyik nagy vívmányai. Anoním fizetőeszközök, amikkel szinte lehetetlen visszaélni, és viszonylag jól tartják az értéküket. Tekintse meg a legjobb kriptovaluta fogadási bukmékerek listánkat, és találja meg az Ön számára leginkább tetsző oldalt!

 

Alternatív fizetési módok

Ha kriptovaluták nem nyerték el a tetszésünket, még mindig választhatunk más fizetési módot.

A népszerű e-pénztárca szolgáltatások egyszerű és megbízható alternatívát nyújtanak:

 • PayPal: Magyar kezelőfelülettel bír. Hasznos lehet azoknak, akik gyakran vásárolnak az interneten, de a sportfogadó oldalakon általában nem használható.
 • Skrill: Fizikai kártyát is lehet hozzá igényelni. Sajnos angol nyelvű, szükséges hozzá nyelvtudás. A díjak sok esetben magasak.
 • Neteller: Szintén angol, és szintén lehet hozzá kártyát is kérni. A díjazása valamivel kedvezőbb tud lenni.
GYIK Gyakran Ismételt Kérdések