100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

FezBet ismertető Magyarország 

5/5
100% üdvözlő bónusz maximum 35 000 Ft értékben
Lejátszás
Hogyan készülnek az ismertetők?
Pluszok
 • Rendkívül sok fogadási piac
 • Nagyon erős bónuszkínálat
 • Többféle cashout
 • Éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálat
 • Kriptovalutás fizetési módok
 • Előfordulhatnak élő közvetítések is
Mínuszok
 • Nincs natív mobil applikáció
 • Egyes sportágakhoz még mindig kevés a fogadási piac
 • Nincs Bet Builder lehetőség

A FezBet fogadási platformról | Nagyszerű piacok és óriási bónuszok!

A Fezbet, az egyik legjobb bukmékerek már jó ideje jelen van a sportfogadási piacon, de ma már nem csak egy egyszerű bukméker, de komplex szerencsejátékos platformként is ismert. Egyike a legnépszerűbb bukmékereknek, nem utolsósorban azért, mert teljes mértékben megbízható a magyar fogadók számára is. Üzemeltetője az Araxio Development N.V. nevű cég, amely a Fezbet mellett további más platformokkal is letette a névjegyét a szakmában. Az engedélyt az oldal számára a Curacaói Szerencsejáték Felügyelet biztosítja, amely az egyik leginkább elismert hatóság a szerencsejátékos és sportfogadási piacon. Ha a Fezbetre esett a választása, akkor minden készen is áll a regisztrációra és az üdvözlő bónusz igénylésére. Ha a későbbiekben további segítségre, információra lenne szüksége, nálunk elérhető sportfogadó oldalak!

És a megbízhatóság mellett mindenképpen kiemelendő, hogy nagyon komoly, akár 35t ezer forintot elérő üdvözlő bónuszt kaphatnak a magyar fogadók a platformon, miközben minden hónapban akár 50 ezer különféle élő eseményre fogadhatnak. Ami pedig nekünk magyaroknak külön pozitívum, hogy a platform teljes egészében optimalizálva van a magyar fogadókra, magyar nyelven, magyar pénznemben fogadhatunk az oldalon. De most nézzük is részletesen mit kell tudni még a Fezbet oldaláról!

TulajdonosRabidi N.V.
Alapításának éve2020
Engedély kibocsátójaCuracao
Engedély száma8048/JAZ

fezbet, sportfogadasok.tv

 

A Fezbet regisztráció bemutatása

Manapság a legtöbb oldalon 1-2 perc alatt végrehajtható a regisztrációs folyamat, szóval a Fezbet csatlakozási folyamata is nagyon rövid idő alatt teljesíthető.

Mivel a Fezbet online sportfogadás részlege is komolyan veszi az előírásokat, azért a regisztráció során készüljön arra, hogy sok adat kell majd megadnia. Ez az azonosítás a játékos biztonságát szolgálja. Az adatokat SSL titkosítással védi az oldal, és persze bizalmasan kezeli. A Fezbet vélemények igazolják ezt.

Fezbet regisztráció

Főleg, hogy a magyar fogadók magyar nyelven mehetnek végig a lépéseken. A folyamat első lépéseként a kezdőfelület jobb felső sarkában látható „Csatlakozz” feliratú gombra kell kattintanunk! Négylépéses folyamat kezdődik el, amelynek első lépéseként egy választott e-mail címet kell megadnunk, majd a Következő lépés gombra kattintással mehetünk tovább. Itt kell megadnunk a belépési adatainkat, beleértve az országunkat, a telefonszámunkat, a pénznemünket, majd mehetünk megint a következő lépésre.

Ez a kis űrlap kéri el tőlünk a nevünket, a születési dátumunkat és a nemünket, valamint a lakcímünket is. Fontos, hogy végig megfelelő információkat adjunk meg magunkról, mert a későbbi azonosítási folyamat során ezt igazolnunk is kell okmányokkal. Ha megvagyunk a személyes adatainkkal, akkor már csak egy lépés van hátra a regisztráció befejeződéséhez, ez pedig a megfelelő bónuszajánlat kiválasztása. Jól gondoljuk meg, hogy mit fogadunk el, hiszen minden bónuszhoz tartoznak követelmények, amelyeket teljesítenünk kell.

 

Befizetési és kifizetési lehetőségek a Fezbeten

Mondanunk sem kell, hogy egy bukméker vonatkozásában mindig is nagyon fontos az, hogy milyen pénzügyi lehetőségeket biztosítanak a befizetéseink vagy éppen a kifizetéseink kezeléséhez. A Fezbet ebben mindenképpen a legjobbak közé tartozik, hiszen a befizetések vonatkozásában az oldalon nagyjából minden olyan fizetési mód használható, ami napjainkban népszerű: használhatunk e-pénztárcákat (mint pl. a Skrill vagy a Neteller), előrefeltöltős kártyát (PaysafeCard), bankkártyákat (mint a Visa vagy a MasterCard), de ami különösen vonzóvá teszi a platformot, hogy használhatunk kriptovalutákat is, mint például a bitcoin vagy az ethereum.

Fontos tudnivaló a befizetésekhez, hogy ezek minden esetben díjtalanok és nagyjából azonnal teljesülnek. Ráadásul egy korábban kiválasztott befizetési mód adatai mentve maradnak, azaz mondjuk a bankkártyás módnál már csak a CVC kódot kell megadnunk újra. A minimális befizetési összeg 10 eurónak megfelelő forint. A kifizetések általában mindig kicsit izgalmasabb kérdést jelentenek, hiszen itt fontos kérdés a minimálisan kifizethető összeg vagy éppen a kifizetés sebessége. Alapvetően a legtöbb fizetési mód, ami befizetéshez használható, jó a kifizetéshez is, így a bankkártyák, a banki átutalás, az e-pénztárcák és a kriptovaluták is. Paysafecardot nem használhatunk kifizetéshez, már csak működési módja miatt sem.

A minimálisan kifizethető összeg is változik fizetési módként, hiszen bankkártyánál minimum 20 eurónyi forintot utalhatunk csak ki, e-pénztárcáknál akár már 10-et is. A kifizetés sebessége is a módtól függ, az e-pénztárcáknál nagyjából azonnal teljesülnek a tranzakciók, banki átutalásnál és bankkártyás módoknál akár 3-5 napot is igénybe vehet banktól függően.

 

A legjobb Fezbet bónuszok

Egy profi fogadóiroda egyik ismérve, hogy több kedvező bónuszt is kínál a játékosainak. A promóciók növelik a nyerési esélyeket (mivel többet fogadhat ugyanannyi befizetésből), és a játékélményt is izgalmasabbá teszik. Nem véletlen, hogy olyan fontos szempont a promóciók felhozatala.

A Fezbet is tisztában van vele, hogy a legjobb módszer új fogadók becsábítására, ha megfelelően erős bónuszt kínálnak az újonnan csatlakozóknak és a régebbi tagoknak. Így a Fezbeten a következő promóciók közül válogathatnak a lelkes sportfogadók:

 1. Első befizetési bónuszt kaphatunk 100%, akár 35 ezer forint értékben. A minimum befizetés összege 5000 forint a bónuszhoz, a bónuszt pedig hatszor kell megforgatnunk az első kifizetéshez.
 2. Mérkőzésnapi ingyen fogadást kaphatunk 10%, akár 90 ezer forint értékben. Minimum 5000 forint befizetés kell az igénybevételéhez és minimum 3 fogadást kell megtennünk, minimum 1,8-as szorzóval.
 3. Ha rendszeresen fogadunk és hetente töltünk fel legalább egyszer pénzt, akkor élhetünk az 50%-os, akár 150 ezer forintos bónuszajánlattal is.
 4. De még sorolhatnánk a rengeteg ajánlatot, amit a Fezbet kínál a magyar sportfogadóknak:

✔ 150 ezer forintos cashback bónusz

✔ 150 ezer forintos fogadási biztosítás

✔ Akkumulátor típusú fogadásokhoz 10% plusz nyeremény

✔ Pontos eredmény fogadások megtámogatása 50%-kal

✔ Virtuális sportfogadási bónusz akár 150 ezer forint értékben

A Fezbet vélemények szerint ennyi promócióval nem lehet megunni a fogadást. Viszont ennyi remek ajánlat között már könnyű elveszni. A következőkben bemutatjuk a legizgalmasabb Fezbet online sportfogadás bónuszokat.

“A Fezbet egy viszonylag új bukméker, ennek ellenére tudom ajánlani, mivel megbízható, biztonságos, nagy a sportág kínálat, és a promóciók is kedvezőek. Curacao engedélyével működik, így hazánkban is elérhető teljesen legálisan és egyszerűen. Magyar nyelvre is le van fordítva az oldal, és várják a magyar játékosokat is. Sőt, forintban is fizethet, és a bónuszok is érvényesek forintban.”

 

Üdvözlő bónusz

A Fezbet magyar játékosainak 100%-os üdvözlő bónuszt kínál maximum 35 000 Ft értékben. Ez azt jelenti, hogy az első befizetésének a 100%-át megkapja bónuszba, vagyis dupla összeggel tudja megkezdeni a fogadást. Persze mint minden promóciónak, ennek is vannak feltételei.

A bónusz összeget nem veheti fel egyből nyereményként, először teljesítenie kell a megforgatási követelményeket. A Fezbet magyar játékosai hatszor kell, hogy további fogadásokon megforgassák a bónusz összeget, és csak ez után vehetik fel az ebből származó nyereményeket. Ez a követelmény egészen baráti, és ezzel a Fezbet vélemények is egyetértenek.

A bónusz igénybevételéhez az szükséges, hogy frissen regisztrált felhasználó legyen, és ez legyen az első befizetése. Továbbá van egy minimális összeg, amit fel kell töltenie a Fezbet online sportfogadás számlájára, ahhoz, hogy megkapja a bónuszt. Ez mindössze 5 000 Ft. A teljes első befizetés összegét legalább egyszer, legalább 1,5-ös szorzón meg kell játszania. A bónuszt élő chat-en vagy emailben tudja aktiválni az ügyfélszolgálatnál.

Ez az ajánlat sajnos nem vonatkozik Skrill és Neteller befizetésre. A felhasználói Fezbet vélemények ezt nagy hátránynak látják, mivel elég sokan fizetnének ezzel a két e-tárca szolgáltatással. Összességében azonban ez egy jó ajánlat az új felhasználóknak.

 

Cashback bónusz

A selejtező időszakára érvényes a 10%-os pénzvisszafizetési ajánlat. A Cashback bónusz egy kedvelt promóció típus. Sportfogadás során sajnos elkerülhetetlen, hogy időnként veszítsen. Ez a fajta bónusz ebben hivatott támogatni a játékosokat. Az adott időszakban elvesztett összeg egy adott százalékát ingyenes fogadás formájában visszafizeti a felhasználóknak. Persze a visszakapott összegre vonatkoznak megforgatási követelmények.

A Fezbet online sportfogadás oldalán egy 10%-os visszafizetési bónusz érhető el. A minimális visszatérített összeg 3 000 Ft, míg a maximális 30 000 Ft. Így tehát van egy alsó és felső keret. Hetente csak egyszer, hétfőn lehet igényelni a bónuszt, de akár minden héten is kérheti. Az Fezbet magyar ügyfélszolgálatot kell keresnie, ha érvényesíteni szeretné. Elérhetők élő chat-en és emailben is.

 

Akkumulátor 100%-ig

Az akkumulátor bónusz egy olyan promóció, ami a gyűjtő fogadásokra vonatkozik, és százalékosan növeli a nyeremény összegét. Minél több eseményre fogad, annál nagyobb bónuszt kap a nyereményére.

A Fezbet magyar oldalán található accumulator ajánlat akár 100%-os szorzót is adhat a nyereményére. A promócióban akkor tud részt venni, ha egy szelvényen legalább három eseményre fogad, és mindegyik eseménynek legalább 1,4-es szorzója. A Fezbet vélemények alapján ezt könnyű összehozni, mivel gyakoriak az ekkora oddsok.

 

50% Újratöltési bónusz

A Fezbet magyar játékosainak akár az összes befizetésére is 50%-os bónuszt ad. Ezzel az ajánlattal másfélszeresére növelhelheti a befizetéseit. 150 000 Ft a maximális bónusz összeg, amit hozzáadnak a befizetéséhez. A minimális befizetés pedig 5 000 Ft. A Fezbet online sportfogadás kínálatából nyolcszor kell megforgatnia a kapott ajándék összeget. A Fezbet vélemények tükrében ez egy teljesíthető követelmény.

 

Bore draw 100%-os visszatérítés

Járt már úgy, hogy megtippelte a mérkőzés kimenetelét, de végül sikerült döntentetlenre kihozni a játszmát? A Fezbet online sportfogadás szolgáltató erre is gondolt! Ha prémium futball ligára fogad játék előtt, és döntetlen lesz a meccs, akkor a tétet 100%-ban visszakapja. A pontos feltételeket megtalálja a bukméker weboldalán.

 

Sport jackpot: 5 200 000 Ft

Ha igazán biztos abban, hogy minden tippje nyertes, akkor próbálja ki a sport jacpot ajánlatot! A fogadóiroda által előre meghatározott eseményeken kell megtippelnie a mérkőzés kimenetelét. Ha az összes talál, akkor hatalmas összeget nyer, 5 200 000 Ft-ot. Ha esetleg többen is nyernének, akkor az összeget annyi felé osztja a bukméker, ahányan győztek.

Ne feledje: csak akkor kapja meg a jackpotot, ha minden eseményt eltalált.

 

Sportfogadás a Fezbeten

A sok egyéb tényező mellett azért mégis csak az a legfontosabb egy sportfogadási oldalon, hogy milyen kínálattal rendelkezik. Hiszen kínálhat számtalan promóciót és lehetnek jók a kifizetési módok, ha közben meg nem találjuk meg a legjobb meccseket a kínálatban. Nos, a Fezbetnél ez a helyzet nem áll fenn, hiszen minden egyes nap több ezer fogadási esemény közül válogathatunk 30-nál is több különféle sportág vonatkozásában. A sportágak között ugyanúgy megtaláljuk a legnépszerűbb sportágakat (mint a labdarúgás vagy a jégkorong), ahogy a Magyarországon népszerű kézilabdát vagy vízilabdát. De fogadhatunk extrább sportokra, mint fallabdára, rögbire, floorballra vagy éppen egy politikai eseményre is.

Fezbet sportfogadás

A fogadási típusok tekintetében is megvan minden, amire szükségünk van, hiszen fogadhatunk egyes kötésben, többszörös kötésben, köthetünk rendszer-típusú fogadást, amikor több esemény megjátszása esetén akkor is nyerünk, ha valamelyik eseményt nem találjuk el. De van módunk élő fogadásra és cashoutra is, amikor azelőtt lezárhatunk egy fogadást, hogy a megfogadott esemény egyáltalán befejeződött volna.

De a fogadási piacok is bőven adnak elég izgalmat a fogadásokhoz, hiszen egy kiemeltebb labdarúgó-meccs esetén akár 300 körüli piacra is fogadhatunk, mint például pontos eredményekre, első gólra, félidei eredményre, büntetőlapokra vagy éppen szögletekre. De sok tucat piacunk van kosárlabda, kézilabda és jégkorong vonatkozásában is, szóval mindig fogunk hagyományos és speciálisabb piacokat is találni.

Fezbet sportfogadás liga

A legjobb fogadóirodák mind egyetértenek abban, hogy egy jó bukmékernek minden területen remekül kell teljesítenie. A Fezbet hozza ezt az elvárást. A kínálat, a fizetési módok, és a megbízhatóság tekintetében is csak ajánlani lehet. A promóciók pedig külön dícséretet érdemelnek. Érthető, hogy miért olyan sokak kedvence a Fezbet.

 

Fezbet legkedveltebb sportok

popular sports

A Fezbet online sportfogadás számos sportágat lefed.A sok lehetőség közül persze megvannak a legpopulárisabbak. Lássuk, hogy mik a Fezbet magyar játékosainak kedvencei!

A lovi fogadás, futball, tenisz, kosárlabda, asztalitenisz viszi az első négy helyezést. Foci tekintetében rengeteg a lehetőség, de ez így is szokott lenni a legtöbb fogadóirodánál. A top bajnokságoktól kezdve a kisebb mérkőzésekig terjed a skála. A tenisz ehhez hasonló. A kosárlabda főként a nagyobb eseményekről szól. Asztaliteniszre a nemzetközi bajnokságok mellett számos ország eseményeire fogadhat. Ezek közül a legkedveltebbek:

 • Csehország
 • Oroszország
 • Moldova
 • Ukrajna

A Fezbet vélemények alapján populáris a jégkorong és a röplabda, valamint a motorsport gyűjtő kategória is. Ezen a területen kiemelkedően sokszínű a kínálat:

 • MotoGP
 • IndyCar
 • Moto2, Moto3
 • Superbike
 • Formula-1
 • Formula-E
 • Speedway
 • Nascar
 • Rally

A Fezbet magyar kínálatának egyik legerősebb pontja a motorsport, mivel kevés oldal ajánl ennyi féle eseményt.

Fezbet online sportfogadás

 

Fedezze fel a oldalt

Ratings
Összessített Értékelés
5/5
 • Méltányosság és Bizalom
  5/5
 • Játékok és Szoftver
  5/5
 • Bónuszok és Promóciók
  5/5
 • Ügyfélszolgálat
  5/5