Üdvözlő bónusz 270% egyezés 20 000 BCD-ig
Fogadás

FezBet ismertető Magyarország 

5/5
Pluszok
 • Rendkívül sok fogadási piac
 • Nagyon erős bónuszkínálat
 • Többféle cashout
 • Éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálat
 • Kriptovalutás fizetési módok
 • Előfordulhatnak élő közvetítések is
Mínuszok
 • Nincs natív mobil applikáció
 • Egyes sportágakhoz még mindig kevés a fogadási piac
 • Nincs Bet Builder lehetőség

A FezBet fogadási platformról | Nagyszerű piacok és óriási bónuszok!

A Fezbet elég régóta jelen van már a sportfogadások piacán, de ma már nem csak bukmékerként, de komplex szerencsejátékos platformként is ismert. Egyike a legnépszerűbb bukmékereknek, nem utolsósorban azért, mert teljes mértékben megbízható a magyar fogadók számára is. Üzemeltetője az Araxio Development N.V. nevű cég, amely a Fezbet mellett további más platformokkal is letette a névjegyét a szakmában. Az engedélyt az oldal számára a Curacaói Szerencsejáték Felügyelet biztosítja, amely az egyik leginkább elismert hatóság a szerencsejátékos és sportfogadási piacon.

És a megbízhatóság mellett mindenképpen kiemelendő, hogy nagyon komoly, akár 35t ezer forintot elérő üdvözlő bónuszt kaphatnak a magyar fogadók a platformon, miközben minden hónapban akár 50 ezer különféle élő eseményre fogadhatnak. Ami pedig nekünk magyaroknak külön pozitívum, hogy a platform teljes egészében optimalizálva van a magyar fogadókra, magyar nyelven, magyar pénznemben fogadhatunk az oldalon. De most nézzük is részletesen mit kell tudni még a Fezbet oldaláról!

fezbet, sportfogadasok.tv

 

A Fezbet regisztráció bemutatása

Manapság a legtöbb oldalon 1-2 perc alatt végrehajtható a regisztrációs folyamat, szóval a Fezbet csatlakozási folyamata is nagyon rövid idő alatt teljesíthető. Főleg, hogy a magyar fogadók magyar nyelven mehetnek végig a lépéseken. A folyamat első lépéseként a kezdőfelület jobb felső sarkában látható „Csatlakozz” feliratú gombra kell kattintanunk! Négylépéses folyamat kezdődik el, amelynek első lépéseként egy választott e-mail címet kell megadnunk, majd a Következő lépés gombra kattintással mehetünk tovább. Itt kell megadnunk a belépési adatainkat, beleértve az országunkat, a telefonszámunkat, a pénznemünket, majd mehetünk megint a következő lépésre.

Ez a kis űrlap kéri el tőlünk a nevünket, a születési dátumunkat és a nemünket, valamint a lakcímünket is. Fontos, hogy végig megfelelő információkat adjunk meg magunkról, mert a későbbi azonosítási folyamat során ezt igazolnunk is kell okmányokkal. Ha megvagyunk a személyes adatainkkal, akkor már csak egy lépés van hátra a regisztráció befejeződéséhez, ez pedig a megfelelő bónuszajánlat kiválasztása. Jól gondoljuk meg, hogy mit fogadunk el, hiszen minden bónuszhoz tartoznak követelmények, amelyeket teljesítenünk kell.

 

Befizetési és kifizetési lehetőségek a Fezbeten

Mondanunk sem kell, hogy egy bukméker vonatkozásában mindig is nagyon fontos az, hogy milyen pénzügyi lehetőségeket biztosítanak a befizetéseink vagy éppen a kifizetéseink kezeléséhez. A Fezbet ebben mindenképpen a legjobbak közé tartozik, hiszen a befizetések vonatkozásában az oldalon nagyjából minden olyan fizetési mód használható, ami napjainkban népszerű: használhatunk e-pénztárcákat (mint pl. a Skrill vagy a Neteller), előrefeltöltős kártyát (PaysafeCard), bankkártyákat (mint a Visa vagy a MasterCard), de ami különösen vonzóvá teszi a platformot, hogy használhatunk kriptovalutákat is, mint például a bitcoin vagy az ethereum.

Fontos tudnivaló a befizetésekhez, hogy ezek minden esetben díjtalanok és nagyjából azonnal teljesülnek. Ráadásul egy korábban kiválasztott befizetési mód adatai mentve maradnak, azaz mondjuk a bankkártyás módnál már csak a CVC kódot kell megadnunk újra. A minimális befizetési összeg 10 eurónak megfelelő forint. A kifizetések általában mindig kicsit izgalmasabb kérdést jelentenek, hiszen itt fontos kérdés a minimálisan kifizethető összeg vagy éppen a kifizetés sebessége. Alapvetően a legtöbb fizetési mód, ami befizetéshez használható, jó a kifizetéshez is, így a bankkártyák, a banki átutalás, az e-pénztárcák és a kriptovaluták is. Paysafecardot nem használhatunk kifizetéshez, már csak működési módja miatt sem.

A minimálisan kifizethető összeg is változik fizetési módként, hiszen bankkártyánál minimum 20 eurónyi forintot utalhatunk csak ki, e-pénztárcáknál akár már 10-et is. A kifizetés sebessége is a módtól függ, az e-pénztárcáknál nagyjából azonnal teljesülnek a tranzakciók, banki átutalásnál és bankkártyás módoknál akár 3-5 napot is igénybe vehet banktól függően.

 

A legjobb Fezbet bónuszok

A Fezbet is tisztában van vele, hogy a legjobb módszer új fogadók becsábítására, ha megfelelően erős bónuszt kínálnak az újonnan csatlakozóknak és a régebbi tagoknak. Így a Fezbeten a következő promóciók közül válogathatnak a lelkes sportfogadók:

 1. Első befizetési bónuszt kaphatunk 100%, akár 35 ezer forint értékben. A minimum befizetés összege 5000 forint a bónuszhoz, a bónuszt pedig hatszor kell megforgatnunk az első kifizetéshez.
 2. Mérkőzésnapi ingyen fogadást kaphatunk 10%, akár 90 ezer forint értékben. Minimum 5000 forint befizetés kell az igénybevételéhez és minimum 3 fogadást kell megtennünk, minimum 1,8-as szorzóval.
 3. Ha rendszeresen fogadunk és hetente töltünk fel legalább egyszer pénzt, akkor élhetünk az 50%-os, akár 150 ezer forintos bónuszajánlattal is.
 4. De még sorolhatnánk a rengeteg ajánlatot, amit a Fezbet kínál a magyar sportfogadóknak:

✔ 150 ezer forintos cashback bónusz

✔ 150 ezer forintos fogadási biztosítás

✔ Akkumulátor típusú fogadásokhoz 10% plusz nyeremény

✔ Pontos eredmény fogadások megtámogatása 50%-kal

✔ Virtuális sportfogadási bónusz akár 150 ezer forint értékben

 

Sportfogadás a Fezbeten

A sok egyéb tényező mellett azért mégis csak az a legfontosabb egy sportfogadási oldalon, hogy milyen kínálattal rendelkezik. Hiszen kínálhat számtalan promóciót és lehetnek jók a kifizetési módok, ha közben meg nem találjuk meg a legjobb meccseket a kínálatban. Nos, a Fezbetnél ez a helyzet nem áll fenn, hiszen minden egyes nap több ezer fogadási esemény közül válogathatunk 30-nál is több különféle sportág vonatkozásában. A sportágak között ugyanúgy megtaláljuk a legnépszerűbb sportágakat (mint a labdarúgás vagy a jégkorong), ahogy a Magyarországon népszerű kézilabdát vagy vízilabdát. De fogadhatunk extrább sportokra, mint fallabdára, rögbire, floorballra vagy éppen egy politikai eseményre is.

A fogadási típusok tekintetében is megvan minden, amire szükségünk van, hiszen fogadhatunk egyes kötésben, többszörös kötésben, köthetünk rendszer-típusú fogadást, amikor több esemény megjátszása esetén akkor is nyerünk, ha valamelyik eseményt nem találjuk el. De van módunk élő fogadásra és cashoutra is, amikor azelőtt lezárhatunk egy fogadást, hogy a megfogadott esemény egyáltalán befejeződött volna.

De a fogadási piacok is bőven adnak elég izgalmat a fogadásokhoz, hiszen egy kiemeltebb labdarúgó-meccs esetén akár 300 körüli piacra is fogadhatunk, mint például pontos eredményekre, első gólra, félidei eredményre, büntetőlapokra vagy éppen szögletekre. De sok tucat piacunk van kosárlabda, kézilabda és jégkorong vonatkozásában is, szóval mindig fogunk hagyományos és speciálisabb piacokat is találni.