100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

Wazamba ismertető

5/5
100% Üdvözlő bónusz + 4.000FT Free Bet
Lejátszás
Hogyan készülnek az ismertetők?
Bónusz
Wazamba üdvözlő bónusz 
Annak ellenére, hogy egy viszonylag új fogadóirodáról van szó, a Wazamba sok játékos figyelmét keltette fel . Első pillantásra azt…
Pluszok
  • 250+ futballpiac
  • Ázsiai handicap
  • 24 órás ügyfélszolgálat
  • Az ajánlatok széles választéka
Mínuszok
  • Nincs élő közvetítés
  • 7-8% árrés a teniszben

A Wazamba egy ambiciózus újonc az online sportfogadás világában. A Wazamba márka 2019 óta aktív a piacon. Kaszinóként kezdte meg működését, és 2021-ben a sportfogadásokkal egészítette ki tevékenységét. Ez a fogadóiroda jelenleg a 7 Stars Partners Group tagja. Más újonc oldalakhoz képest a Wazamba sportfogadása meglehetősen egzotikusnak tekinthető. Több ezer mérkőzés előtti esemény közül választhat, valamint élő fogadás is elérhető. Ezenkívül a lehetőségek folyamatosan bővülnek, ahogy az oldal egyre népszerűbbé válik. A Wazamba egy kiváló bukméker, amit csak ajánlani tudunk. Ha szeretne többet megtudni a sportfogadások világáról, szeretne tippeket és praktikákat megismerni, akkor tartson velünk! Oldalunkon megtalálható minden a magyarországi sportfogadásról egy helyen!

wazamba betting site

 

A Wazamba hitelessége

Ez a márka az Araxio Development NV Casinos Company tulajdonában van. Hivatalos székhelye Cipruson található.

Ez a bukméker számos mechanizmust alkalmaz annak biztosítására, hogy a fogadás a lehető legbiztonságosabb legyen. Az SSL titkosítás, amely a valós tranzakciókat és a játékosok érzékeny adatait egyaránt biztonságban tartja, szabványos.

A Wazamba szigorúan betartja a felelős szerencsejáték alapelveit is. A fogadók számos eszközt használhatnak, hogy játékukat a megfelelő korlátokon belül tartsák. Alkalmazhatnak önértékelési kritériumokat, és akár még el is távolíthatók a szerencsejátékból.

 

Wazamba üdvözlő bónusz

A Wazamba üdvözlő bónusza az első befizetés 100%-át teszi ki, és akár 35.000 forintot is elérhet. Ehhez jár egy befizetés mentes Freebet is. A bónusz igényléséhez a minimum befizetés itt 5000 Forint, valamint az összeget legalább egyszer meg kell fordítani, 1.50 szorzóval.

Ahhoz, hogy megkapja az üdvözlő ajánlatot, kérést kell küldenie az ügyfélszolgálatnak, miután befizette a promóció aktiválásához szükséges összeget. Az első befizetéskor érdemes kerülni a Skrill vagy a Neteller használatát, mivel az ilyen fizetések nem jogosultak a promócióra.

 

Wazamba bónuszok és promóciók

wazamba bonus

A Wazamba további promóciókkal igyekszik a magyarországi játékosok kedvében járni:

  • VIP-szintek – A Wazamba rendelkezik egy nagyon érdekes, ötszintű VIP rendszerrel, amely jutalmazza a hosszú távú ügyfeleket. Ez az érmék vásárlásának elvén alapul. Érméket kap, amikor fogad, amikor nyer egy fogadása, de akár versenyeken is részt vehet további érmékért. Ezeket az érméket ezután különféle előnyökre válthatja be.
  • Pénzvisszatérítés és Heti Reload – A pénzvisszatérítési promóciókkal az üzemeltetőtől származó veszteségeket a játékos visszakérheti. Vagyis az elveszített összeg adott százalékát vissza lehet igényelni. Ezeknek a promócióknak az a célja, hogy több órányi szórakoztató fogadást ösztönözzenek. Egyes esetekben a bónusz növelheti a mérkőzések vagy akár a teljes versenyek esélyeit. Meccsbefizetési bónuszok, valamint 50%-os heti újratöltések is elérhetőek, maximum 150.000 forintig.
  • Cashback bónusz 150.000 Forintig – A sportfogadások veszteségeinek 10%-át szerezheti vissza a játékos, ehhez fel kell vennie a kapcsolatot minden héten az Ügyfélszolgálattal. A megjátszási feltételek kiszámítására automatikusan kerül sor.

 

Wazamba regisztráció

A zöld REGISZTRÁCIÓ gomb végigvezet a regisztráción, és lehetővé teszi a saját fiók megnyitásának folyamatát. Itt választhat egy hőst magának, aki partnere lesz a szórakozás és fogadás során.

Követelmény, hogy a játékosok legalább 18 évesek legyenek. A fiókot egy személy valódi nevére is regisztrálni kell, amely során minden személynek csak egy felhasználói fiókja lehet. A regisztrációhoz szüksége lesz egy felhasználónévre, egy e-mail címre és egy jelszóra. Ezeket az információkat bizalmasan kezelje! A Wazamba fogadóház megköveteli a számlaellenőrzést (KYC), amely egy személyazonosító okmány, egy lakcímének igazolására szolgáló okmány, valamint egy fizetőeszköz tulajdonjogát és használati előzményeit igazoló dokumentumból áll, a feltételeknek megfelelően.

 

Wazamba be- és kifizetések

A be- és kifizetési lehetőségek között megtalálhatóak a szokásos módszerek, mint például a banki átutalás, az e-pénztárca (Neteller, Skrill) vagy a fizetési kártya. A fogadóház továbbá kriptovaluták (Bitcoin, Litecoin, Ethereum) használatát is elfogadja.

A befizetések ingyenesek és azonnal megérkeznek. A kifizetéshez azonban várni kell egy keveset, legrosszabb esetben néhány napot. Általában a klasszikus banki átutalással történő kifizetés tart a legtovább – akár 5 napig is. Javasoljuk, hogy kriptovalutát használjon, ami a leggyorsabb módszer. A kifizetési limitek az aktuális VIP-szintjétől függenek.

Wazamba Fizetési eszközDíjFeldolgozási időMin/Max limitekKifizetés
Sofort0%Azonnali5.000 Ft/1.000.000 FtNem
Visa0%Azonnali5.000 Ft/600.000 FtIgen
Mastercard0%Azonnali5.000 Ft/600.000 FtNem
Revolut Mastercard0%Azonnali5.000 Ft/600.000 FtIgen
Paysafecard0%Azonnali5.000 Ft/350.000 FtIgen
Skrill0%Azonnali5.000 Ft/1.000.000 FtIgen
Skrill 1-Tap0%Azonnali5.000 Ft/1.000.000 FtIgen
Rapid Transfer0%Azonnali5.000 Ft/1.000.000 FtIgen
Neteller0%Azonnali3.000 Ft/500.000 FtIgen
Jeton0%Azonnali5.000 Ft/1.000.000 FtIgen
Mifinity0%Azonnali5.000 Ft/600.000 FtIgen
ApplePay Mastercard0%Azonnali5.000 Ft/300.000 FtNem
Bank Transfer0%3-5nap4.000 Ft/750.000 FtIgen
Bitcoin Cash0%Azonnali5.000 Ft/1.000.000 FtIgen
Tether0%Azonnali5.000 Ft/1.000.000 FtIgen
Bitcoin0%Azonnali5.000 Ft/600.000 FtIgen
Ethereum0%Azonnali5.000 Ft/600.000 FtIgen
Litecoin0%Azonnali5.000 Ft/600.000 FtIgen
Ripple0%Azonnali5.000 Ft/600.000 FtIgen

 

Wazamba sportfogadás

A Wazamba több mint 35 különböző sportághoz biztosít fogadási lehetőségeket a felhasználók számára. A futball részlegük a leglenyűgözőbb, mivel legalább 250 piaca van csak ennek a sportágnak. A kosárlabda-mérkőzések fogadási szorzói különösen jók. A teniszmeccseken viszont csak 7-8%-os az árrés. A következő sportágakat fedi le a Wazamba: amerikai foci, Atlétika, Tollaslabda, Kosárlabda, strandfoci, Krikett, Futsal, Rögbi, Jéghoki, MMA, Kézilabda stb.

Ebből a listából világos, hogy a Wazamba a téli és a nyári események megfelelő keverékét kínálja. A választék is elég változatos ahhoz, hogy a különböző ízlésű játékosok találjanak valami vonzót.

 

Wazamba élő fogadás

A Wazamba nem rendelkezik a valaha látott legfejlettebb élő fogadási platformmal, de elvégzi a munkáját. Ez azt jelenti, hogy meglehetősen egyszerű módon fogadhat különböző sportágra, a kosárlabdától, a tenisztől és a focitól az asztaliteniszig, esportig és így tovább. Az élő közvetítés kifinomult, átlátható, megbízhatóan működik. Minden adott ahhoz, hogy valós időben, az élő eredmények alapján tudjon fogadni.

 

Wazamba piacok & esélyek

A Wazamba online sportfogadási katalógusa tele van különféle piacok lenyűgöző választékával. A szerencsejátékosok valószínűleg találnak legalább egy olyan sportot, amely megfelel a fogadási ízlésüknek.

Az esport lefedettség erős, a következő játékok találhatóak a kínálatban: CSGO, Dota 2, King of Glory, LoL és Valorant. A Wazamba több mint 700 fogadási piacot kínál a nagyobb futballmérkőzésekre, és hasonló számok jellemzik a további közkedvelt sportágakat is.

 

Wazamba Összefoglaló

A Wazamba Magyarországi honlapja az egyik legjobb online fogadóirodának tekinthető bárki számára, aki kriptovalutával szeretne fogadást tenni. Az oldal ragyogó, ha a banki lehetőségek mennyiségéről van szó. Az átutalások is meglehetősen gyorsak, különösen, ha a fogadó nem hagyományos módszereket választ. A Wazamba másik legnagyobb előnye az a tény, hogy aktívan jutalmazza a rendszeres játékosokat. Rendelkezik egy nagyszerű hűségprogrammal, amely segíthet a fogadóknak abban, hogy javítsák hosszú távú szerencsejáték-élményüket.

A Wazamba az egyiki olyan fiatlos bukméker, ami az egyedi dizájnnal és az erős promóciókkal igyekszik érvényesülni a profi oldalak piacán. Minden tekintetben csak ajánlani tudjuk, teljesen meg vagyunk vele elégedve. Tekintse meg a vélemények a legjobb fogadóirdákról oldaunkat, hogy ehhez hasonló bukmékereket ismerhessen meg!