Üdvözlő bónusz 270% egyezés 20 000 BCD-ig
Fogadás

Zulabet értékelés és vélemények

4.8/5

A Zulabet fogadóiroda egy új sportfogadás oldal, amely 2019 első hónapjaiban jött létre, és a műkődését egy máltai felügyelet felügyeli. A bukmékert a Soft2bet üzemelteti, amely Ukrajnában, Bulgáriában és Máltán is rendelkezik irodákkal, míg a sportfogadás platformot az Altenar biztosítja. A csoport többi márkájához, a Librabethez és a Campobethez képest a Zulabet honlapja modernebb dizájnnal, gyors navigációval és nagyszerű sportági és piaci kategorizálással rendelkezik. Az új sportfogadás versenyképes, 95% feletti kifizetési arányt kínál a labdarúgásra és a kosárlabdára, és több mint 30 sportág hatalmas választékát és rengeteg nagyszerű promóciót, mint például nagyszerű pénzvisszatérítési ajánlatokat, reload bónuszokat és VIP programot is biztosít.

 

A Zulabet megbízhatósága

A Máltai Szerencsejáték Bizottság által kiadott érvényes engedély mellett, a ZulaBet vizsgálata során örömmel láttuk, hogy minden óvintézkedést megtettek annak érdekében, hogy a platformon lévő játékok és sportpiacok tisztességesek legyenek, emellett az ügyfelek bizalmas adatait biztonságban tartsák és védjék a jogsértésektől. Íme, ahogyan csinálják ezt:

 • Rendszeres minőség-ellenőrzési vizsgálatok
 • SSL-védett weboldal és tűzfal
 • KYC eljárások az átlátható kapcsolat érdekében
 • Partnerség, olyan független szervezetekkel, mint az eCOGRA

 

Üdvözlő bónusz

Így már sokkal egyszerűbb csatlakozni a ZulaBet-hez, és felvenni az üdvözlő bónuszt, amely 100 €-ig megegyezik a befizetésével. Ez a regisztrációs ajánlat csak olyan új ügyfelek számára áll rendelkezésre t, akik a Netellertől és a Skrilltől eltérő más fizetési megoldással töltik fel számlájukat. Íme a legfontosabb fogadási követelmények röviden.

 • ZulaBet üdvözlő bónusz feltételei:
 • Minimális befizetés: 20 €
 • ZulaBet promóciós kód:
 • Bónuszmaximum: 100 €
 • Rollover követelmények: 6x
 • Min: 1.50
 • Érvényes a következő esetekben: 30 napig érvényes

A bónuszt és a befizetést a megforgatási követelmények teljesítéséhez használhatja fel élő és mérkőzés előtti sporteseményekre történő fogadás során. Csak arra ügyeljen, hogy kerülje a Handicap, Both Teams to Score, Odd/Even, Total Goals, Over/Under piacokat és a fogadás kiváltását, mivel ez kizáráshoz vezet, és elveszti az eddig gyűjtött nyereményeit.

 

További bónuszok a Zulabet oldalán

ZulaBet VIP program

Ami igazán kiemeli a ZulaBet-et, az a hűséges játékosoknak szóló kiváló VIP programja. A program előnyei a következők:

 • Nagyszerű átváltási árfolyamok
 • Pénzvisszatérítési bónuszok
 • Magasabb kifizetési limitek
 • Saját számlavezető
 • Egyéb kiváltságok, beleértve a VIP promóciós ajánlatokat

Természetesen minden új játékos élvezheti a nagyszerű bónuszokat, és a legalacsonyabb szinten kezdhet, és elkezdhet felfelé haladni a “karrier” létrán, amíg el nem éri a ZulaBet legmagasabb VIP szintjét. Az alábbi lépcsőfokokat kell végigl járnia, amíg kiérdemli a VIP szintet.

 • Kezdő
 • Amatőr
 • Profi
 • Világklasszis
 • Legenda

 

Hogyan regisztrálhatok a Zulabetnél?

Ahhoz, hogy az összes fogadási lehetőséget használni tudja, először is csatlakoznia kell a bukmékerhez. Az alábbiakban egy lépésről-lépésre haladó útmutatót talál, amely a ZulaBet online regisztrációját mutatja be.

ZulaBet regisztráció

 1. lépés: Nyissa meg a bukméker hivatalos weboldalát az alábbi gombra kattintva!
 2. lépés: Kattintson a “Bejelentkezés” gombra és válasza a “Regisztráció” lehetőséget, vagy csatlakozzon a “Regisztráció” gombon keresztül!
 3. lépés: Adja meg az e-mail címétt, a bejelentkezési felhasználónevétt, a jelszavát és pipálja ki a négyzeteket, amelyekkel elfogadja a ZulaBet ÁSZF-ét!
 4. lépés: A “Következő lépés” gombra kattintás után meg kell adnia a személyes adataitd, mint például a címét, születési dátumát stb!
 5. lépés: Miután minden adatot megadott, válassza a “Regisztráció most” lehetőséget a fiókja létrehozásához! Ezután már is jelentkezhet a Zulabet weboldalon.

 

Befizetések és kifizetések

A Zulabet Magyarország oldalán a befizetések egyszerűen, biztonságosan és díjmentesen teljesíthetők. Számos pénznemet elfogadnak, többek között az eurót, az orosz rubelt, a norvég koronát, a magyar forintot és a kanadai dollárt. Számos befizetési módszer közül is választhatsz, így sokféle módon tudod feltölteni a számládat. A Zulabet értékelésünk szerint a kifizetéseket is rendkívül egyszerűvé tette a játékosok számára. Mindössze annyit kell tenni , hogy ellenőrzik a fiókját, a befizetéseit, Teljesítenie kell az1X-es megforgatási követelményét, és minden bónuszfeltételt, és máris gyors hozzáférést kap az összes kifizetési módszerhez. Fizetési csapatuk minden kérést 24 órán belül feldolgoz, és a választott módszertől függően rövid feldolgozási idővel dolgoznak.

Fizetési módBefizetési minimumBefizetési maximumBefizetés idejeMinimum kifizetésMaximum kifizetésKifizetés ideje
Visa10 euró5000 euróazonnali10 euró10000 euró havonta3-5 nap
MasterCard10 euró5000 euróazonnali10 euró10000 euró havonta3-5 nap
Fast Bank Transfer10 euró5000 euróazonnali10 euró10000 euró havonta3-5 nap
Neteller10 euró5000 euróazonnali10 euró10000 euró havontaakár 24 óra
Skrill10 euró5000 euróazonnali10 euró10000 euró havontaakár 24 óra
Trustly10 euró5000 euróazonnali10 euró10000 euró havontaakár 24 óra
Paysafe Card10 euró5000 euróazonnali10 euró10000 euró havontaakár 24 óra
EcoPayz10 euró5000 euróazonnali10 euró10000 euró havontaakár 24 óra
Neosurf10 euró5000 euróazonnali10 euró10000 euró havontaakár 24 óra
Bitcoin10 euró5000 euróazonnali10 euró10000 euró havontaakár 24 óra

 

Zulabet oddsok és piacok

Ha Ön futballrajongó, akkor a Zulabet az Ön oldala. Az olyan nagy bajnokságok, mint a Premier League, a Serie A, a Bundesliga, a Lique 1 és a La Liga választékávalés az élő streaming segítségével ez az oldal biztosítja azt, hogy soha ne maradjon le az eseményekről.

A Zulabet emellett több mint 40 különböző sportágat biztosít, összesen több mint 50000 eseményre fogadhatunk. A népszerű kedvencek a kosárlabda, a tenisz és a jégkorong napi rendszerességgel elérhetőek. A Hearthstone, a League of Legends és a Counter-Strike csak néhány a Zulabet által biztosított játékok közül.

 

Összefoglalás

Bár igaz, hogy a ZulaBet meglehetősen új név az iGaming és az online sportfogadás világában, a bukmékert érdemes kipróbálni. A cég tudja, hogyan kell magas színvonalú szolgáltatást nyújtani, és kiváló jutalom alapú VIP programmal rendelkezik, hogy ösztönözze a fogadókat, így azok visszatérnek még többért.