100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

Zulabet értékelés és vélemények

4.8/5
100% üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft értékben
Lejátszás
Hogyan készülnek az ismertetők?

A Zulabet fogadóiroda egy új sportfogadás oldal, amely 2019 első hónapjaiban jött létre, és a műkődését egy máltai felügyelet felügyeli. A bukmékert a Soft2bet üzemelteti, amely Ukrajnában, Bulgáriában és Máltán is rendelkezik irodákkal, míg a sportfogadás platformot az Altenar biztosítja. A csoport többi márkájához, a Librabethez és a Campobethez képest a Zulabet honlapja modernebb dizájnnal, gyors navigációval és nagyszerű sportági és piaci kategorizálással rendelkezik. Az új sportfogadás versenyképes, 95% feletti kifizetési arányt kínál a labdarúgásra és a kosárlabdára, és több mint 30 sportág hatalmas választékát és rengeteg nagyszerű promóciót, mint például nagyszerű pénzvisszatérítési ajánlatokat, reload bónuszokat és VIP programot is biztosít. Zulabet ismertetőnkben elérhető minden információ az online sportfogadásról ennél a bukmékernél. Ha elnyerte a tetszését, akkor minden készen áll a Zulabet oldalán való regisztrációra. Ne felejtse el igényelni az üdvözlő bónuszt!

TulajdonosMaltix Limited
Alapításának éve2019
Engedély kibocsátójaMGA
Engedély számaMGA/B2C/486/2018

 

A Zulabet megbízhatósága

A Máltai Szerencsejáték Bizottság által kiadott érvényes engedély mellett, a ZulaBet vizsgálata során örömmel láttuk, hogy minden óvintézkedést megtettek annak érdekében, hogy a platformon lévő játékok és sportpiacok tisztességesek legyenek, emellett az ügyfelek bizalmas adatait biztonságban tartsák és védjék a jogsértésektől. Íme, ahogyan csinálják ezt:

 • Rendszeres minőség-ellenőrzési vizsgálatok
 • SSL-védett weboldal és tűzfal
 • KYC eljárások az átlátható kapcsolat érdekében
 • Partnerség, olyan független szervezetekkel, mint az eCOGRA

 

Üdvözlő bónusz

Az üdvözlő bónuszok az online fogadási oldalak által kínált egyik legjobb ajánlatok közé tartoznak, mivel lehetővé teszik, hogy nagyobb összegekkel kezdjék el a játékot. Az üdvözlő bónuszok általában a befizetett összeg adott százalékát teszik ki, és felső határral rendelkeznek, így kisebb és nagyobb befizetéssel is remekül működnek. Kiváló lehetőséget nyújtanak a fogadás világában való elindulásra, lehetővé téve, hogy megismerkedjenek a fogadási oldalakkal anélkül, hogy túl nagy kockázatot vállalnának. Így akár már a kezdetektől fogva nagy pénzeket nyerhet, ami izgalmasabbá és érdekesebbé teszi az online fogadásokat.

A Zulabet online sportfogadás az egyik legjobb lehetőség a sportfogadási szolgáltatások terén. Az intuitív kezelőfelülettel és az élő fogadásoktól az esportokig terjedő lehetőségek széles skálájával a weboldal mindig izgalmas játékélményt kínál. Az új játékosok üdvözlő bónuszt kapnak az első befizetéskor, a meglévő játékosok pedig számos további promóció közül választhatnak. A továbbiakban bemutatjuk a Zalabet magyar üdvözlő bónuszát.

A Zulabet online sportfogadás üdvözlő bónusza nagyon vonzó lehetőség az új játékosok számára. Az első befizetésre 100%-os bónusz jár 35 00 Ft-ig, ami jó kiindulási alapot biztosít a kezdőknek. A minimális befizetés mindössze 5 000 Ft, így szinte mindenki kihasználhatja ezt az ajánlatot. A plusz pénz nagy segítség abban, hogy nagyobb eséllyel szálljanak be a versenybe a nyereményekért az új játékosok.

Bónusz mértéke

Min. befizetés

Max. bónusz

100%

5 000 Ft

35 000 Ft

“A Zulabet egy remek lehetőség a sportfogadási szolgáltatások terén. A könnyen átlátható kezelőfelülettől és az élő fogadásoktól az esportokig terjedő lehetőségek széles skálájával a weboldal mindig izgalmas játékélményt kínál. Az új játékosok üdvözlő bónuszt kapnak az első befizetéskor, a meglévő játékosok számos további promóciót kapnak, a Zulabet csapata pedig 24/7-es ügyfélszolgálatot kínál, hogy segítsen a játékosoknak bármilyen kérdéssel vagy problémával kapcsolatban. A Zulabet magas minőségű sportfogadási élményt kínál, és bátran tudjuk ajánlani minden érdeklődőnek”

 

Fentebb láthatta a regisztrációs útmutatót. 

Így már sokkal egyszerűbb csatlakozni a ZulaBet-hez, és felvenni az üdvözlő bónuszt, amely 100 €-ig megegyezik a befizetésével. Ez a regisztrációs ajánlat csak olyan új ügyfelek számára áll rendelkezésre t, akik a Netellertől és a Skrilltől eltérő más fizetési megoldással töltik fel számlájukat. Íme a legfontosabb fogadási követelmények röviden.

 • ZulaBet üdvözlő bónusz feltételei:
 • Minimális befizetés: 20 €
 • ZulaBet promóciós kód:
 • Bónuszmaximum: 100 €
 • Rollover követelmények: 6x
 • Min: 1.50
 • Érvényes a következő esetekben: 30 napig érvényes

A bónuszt és a befizetést a megforgatási követelmények teljesítéséhez használhatja fel élő és mérkőzés előtti sporteseményekre történő fogadás során. Csak arra ügyeljen, hogy kerülje a Handicap, Both Teams to Score, Odd/Even, Total Goals, Over/Under piacokat és a fogadás kiváltását, mivel ez kizáráshoz vezet, és elveszti az eddig gyűjtött nyereményeit.

A Zulabet vélemények alapján a megforgatási követelmények teljesíthetőek, de egy kis tervezést azért igényelnek.

 

További bónuszok a Zulabet oldalán

A Zulabet a remek üdvözlő bónuszon kívül más ajánlatokat is fenntart a játéksainak. A bónuszok a sportfogadás egyik legfontosabb elemei, amelyek lehetővé teszik, hogy többet játsszon és többet nyerjen. A bónuszok és promóciók segítenek abban, hogy többet tudjon meg a különböző sportágakról, fogadási lehetőségekről és a bukméker platformokról. Ezért a bónuszok nemcsak nagyobb nyereményekhez vezetnek, hanem segítenek a játékosoknak jobban megérteni a fogadásokat és hatékonyabban kezelni a kockázatot.

A Zulabet magyar oldala különös figyelmet fordít az ügyfeleinek kínált bónuszokra, ezért számos nagyszerű ajánlatot találhat az oldalon. Az Accumulator bónusszal megtámogathatja a gyűjtő fogadását. A Cashback ajánlat lehetővé teszi, hogy visszanyerje az elvesztett fogadások egy részét, ha valamelyik tipp nem nyer. Ez csak néhány példa a rendelkezésre álló bónuszok közül. Lássuk a Zulabet vélemények alapján leginkább közkedvelt ajánlatokat!

 

Akkumulátor bónusz

Ez az ajánlat a gyűjtő fogadására érvényes a Zulabet magyar oldalán. Tegyen meg legalább három eseményt egy szelvényen, az összes szorzó egyenként legyen legalább 1,4. Minél több eseményre fogad a szelvényen, annál nagyobb százalék bónuszt kap, ha nyer. A legkisebb eseményszámnál, vagyis 3-nál 3%-ot kap, de 8 eseménynél már 15%-ot.

10% Cashback bónusz

A Zulabet online sportfogadás sikerességét nagyban növeli a pénzvisszafizetés bónusz. Ennek segítségével a veszteségei 10%-át is visszakaphatja. A megforgatási követelmények a Zulabet vélemények szerint teljesíthetőek. Ennek ellenére érdemes egy kicsit előre tervezni, ugyanis ha nem teljesíti adott idő alatt a megfrogatási követelményeket, akkor a bónusz összeg elvész.

Sport jackpot

Ha nagyon biztos a tudásában, akkor Önnek találták ki a Zulabet magyar sport jackpot ajánlatát. Ha a megadott események mindegyikének eltalálja a kimenetelét, akkor egy hatalmas jackpot összeget nyer. Persze a szakértői Zulabet vélemények szerint ezt nehéz összehozni. Éppen ezért ajánlanak érte olyan magas nyereményt.

ZulaBet VIP program

Ami igazán kiemeli a ZulaBet-et, az a hűséges játékosoknak szóló kiváló VIP programja. A program előnyei a következők:

 • Nagyszerű átváltási árfolyamok
 • Pénzvisszatérítési bónuszok
 • Magasabb kifizetési limitek
 • Saját számlavezető
 • Egyéb kiváltságok, beleértve a VIP promóciós ajánlatokat

Természetesen minden új játékos élvezheti a nagyszerű bónuszokat, és a legalacsonyabb szinten kezdhet, és elkezdhet felfelé haladni a “karrier” létrán, amíg el nem éri a ZulaBet legmagasabb VIP szintjét. Az alábbi lépcsőfokokat kell végigl járnia, amíg kiérdemli a VIP szintet.

 • Kezdő
 • Amatőr
 • Profi
 • Világklasszis
 • Legenda

A Zulabet online sportfogadás VIP tagként még izgalmasabb!

 

Hogyan regisztrálhatok a Zulabetnél?

Ahhoz, hogy az összes fogadási lehetőséget használni tudja, először is csatlakoznia kell a bukmékerhez. Az alábbiakban egy lépésről-lépésre haladó útmutatót talál, amely a ZulaBet online regisztrációját mutatja be.

ZulaBet regisztráció

A Zulabet online sportfogadás oldalán igazán könnyű regisztrálni. A következőkben ezt bemutatjuk lépésről lépésre. A Zulabet vélemények alapján ehhez nagyjából 10 perc szükséges.

 1. lépés: Nyissa meg a bukméker hivatalos weboldalát az alábbi gombra kattintva!
 2. lépés: Kattintson a “Bejelentkezés” gombra és válasza a “Regisztráció” lehetőséget, vagy csatlakozzon a “Regisztráció” gombon keresztül!
 3. lépés: Adja meg az e-mail címétt, a bejelentkezési felhasználónevétt, a jelszavát és pipálja ki a négyzeteket, amelyekkel elfogadja a ZulaBet ÁSZF-ét!
 4. lépés: A “Következő lépés” gombra kattintás után meg kell adnia a személyes adataitd, mint például a címét, születési dátumát stb!
 5. lépés: Miután minden adatot megadott, válassza a “Regisztráció most” lehetőséget a fiókja létrehozásához! Ezután már is jelentkezhet a Zulabet weboldalon.

ZulaBet regisztráció

Mivel az oldal le van fordítva magyarra, így a Zulabet magyar játékosai is könnyedén tudnak regisztrálni.

 

Befizetések és kifizetések

A Zulabet Magyarország oldalán a befizetések egyszerűen, biztonságosan és díjmentesen teljesíthetők. Számos pénznemet elfogadnak, többek között az eurót, az orosz rubelt, a norvég koronát, a magyar forintot és a kanadai dollárt. Számos befizetési módszer közül is választhatsz, így sokféle módon tudod feltölteni a számládat. A Zulabet értékelésünk szerint a kifizetéseket is rendkívül egyszerűvé tette a játékosok számára. Mindössze annyit kell tenni , hogy ellenőrzik a fiókját, a befizetéseit, Teljesítenie kell az1X-es megforgatási követelményét, és minden bónuszfeltételt, és máris gyors hozzáférést kap az összes kifizetési módszerhez. Fizetési csapatuk minden kérést 24 órán belül feldolgoz, és a választott módszertől függően rövid feldolgozási idővel dolgoznak.

Fizetési módBefizetési minimumBefizetési maximumBefizetés idejeMinimum kifizetésMaximum kifizetésKifizetés ideje
Visa10 euró5000 euróazonnali10 euró10000 euró havonta3-5 nap
MasterCard10 euró5000 euróazonnali10 euró10000 euró havonta3-5 nap
Fast Bank Transfer10 euró5000 euróazonnali10 euró10000 euró havonta3-5 nap
Neteller10 euró5000 euróazonnali10 euró10000 euró havontaakár 24 óra
Skrill10 euró5000 euróazonnali10 euró10000 euró havontaakár 24 óra
Trustly10 euró5000 euróazonnali10 euró10000 euró havontaakár 24 óra
Paysafe Card10 euró5000 euróazonnali10 euró10000 euró havontaakár 24 óra
EcoPayz10 euró5000 euróazonnali10 euró10000 euró havontaakár 24 óra
Neosurf10 euró5000 euróazonnali10 euró10000 euró havontaakár 24 óra
Bitcoin10 euró5000 euróazonnali10 euró10000 euró havontaakár 24 óra

Zulabet sport kínálat

A Zulabet online sportfogadás terén számos sportágat kínál. Megtalálhatóak a népszerű sportágakon túl a kevésbé populáris sportok is, amelyeket nem érdemes figyelmen kívül hagyni. A Zulabet vélemények szerint néha pontosan ezek a sportok tudnak nagy izgalmat jelenteni. Találhatunk itt labdajátékokat, virtuális sportokat, motorsportot, küzdősportokat, és még sok mást.

Zulabet online sport

A motorsport szekció nagyon erős, és sok eseményt és sportágat felvonultat. Ide tartozik a Formula-1, amely persze a leghíresebb autóverseny. De ezen kívül az amerikai izom kedvelőinek ott van a NASCAR, az egyedi építésű autók szerelmeseinek az Indycar, az elektromos autók pártfogóinak a Formula-E, a motorosoknak pedig a Superbike.

Zulabet motorsport

A vízilabda kapott külön magyar kategóriát. Az Asztalitenisz meglepően sok eseményt tartalmaz, érdemes megnézni. A darts és a snooker szintén sok izgalmat rejtenek. A speciális kategóriában pedig még politikára és zenei eseményekre is lehet fogadni.

 

Zulabet legkedveltebb sportok

 

popular sports

A Zulabet magyar játékosai körében a legnépszerűbb sportág egyértelműen a labdarúgás. Számos neves bajnokságra is fogadhat, de a kisebb csapatok és kisebb mérkőzések is kedveltek az oldalon. A tenisz is nagyon népszerű, különösen a híresebb tornák idején. A kosárlabda és a jégkorong szintén fontos sportágak.

Zulabet Esportok

Esportok közül ki lehet emelni a Counter Strike és a League of Legends játékokat, de ennél jóval nagyobb az esport kínálat. Virtuális sportok is találhatóak a bukmékernél, ezek közül az e-jégkorong és az e-labdarúgás elég népszerű.

Motorsportok közül egyértelműen a Formula-1 viszi a prímát. Küzdősportok közül pedig az MMA és a boksz a két legkeresettebb.

 

Zulabet oddsok és piacok

Ha Ön futballrajongó, akkor a Zulabet az Ön oldala. Az olyan nagy bajnokságok, mint a Premier League, a Serie A, a Bundesliga, a Lique 1 és a La Liga választékávalés az élő streaming segítségével ez az oldal biztosítja azt, hogy soha ne maradjon le az eseményekről.

A Zulabet emellett több mint 40 különböző sportágat biztosít, összesen több mint 50000 eseményre fogadhatunk. A népszerű kedvencek a kosárlabda, a tenisz és a jégkorong napi rendszerességgel elérhetőek. A Hearthstone, a League of Legends és a Counter-Strike csak néhány a Zulabet által biztosított játékok közül.

 

Összefoglalás

Bár igaz, hogy a ZulaBet meglehetősen új név az iGaming és az online sportfogadás világában, a bukmékert érdemes kipróbálni. A cég tudja, hogyan kell magas színvonalú szolgáltatást nyújtani, és kiváló jutalom alapú VIP programmal rendelkezik, hogy ösztönözze a fogadókat, így azok visszatérnek még többért. A Zulabet 2019 egyik nagy meglepetése volt, ugyanis ebben az évben indult el, és rögtön profi színvonalat hozott. Nem könnyű a fogadóirdák piacán új oldalként érvényesülni, ezért nagyon kedvező bónuszokkal igyekszik felhívni magára a figyelmet. A fogadók számára ez csakis jót jelenthet, érdemes kipróbálni a Zulabet felületét már csak az üdvözlő bónusz miatt is.

 

Fedezze fel a oldalt

Ratings
Összessített Értékelés
4.8/5
 • Méltányosság és Bizalom
  5/5
 • Játékok és Szoftver
  5/5
 • Bónuszok és Promóciók
  4/5
 • Ügyfélszolgálat
  5/5