Üdvözlő bónusz 270% egyezés 20 000 BCD-ig
Fogadás

Unibet ismertető Magyarország

4.8/5
Bónusz
Unibet üdvözlő bónusz
Csapj a lovak közé az Unibet bónusz ajánlatával, amivel az új játékosokat fogadja ez a kiváló magyar bukméker! Az első…
Pluszok
 • Magyar nyelven már régóta elérhető
 • Nagy számú piac és élő fogadási lehetőség
 • Gyors Unibet kifizetés
Mínuszok
 • Nagy tétben fogadóknak nem ideális

Az Unibet fogadási platformról

Az Unibet 1997-ben nyitotta meg kapuit, de az Egyesült Királyság piacára csak később, 1999-ben lépett be. Ezzel az egyik legrégebbi szerencsejáték platform a piacon. Magyarországra pedig a kétezres évek végén érkezett, és azóta kitartóan az egyik legnépszerűbb hely a sportfogadóknak. Számos joghatóságtól rendelkezik működési engedéllyel, beleértve a Gibraltári Szerencsejáték Hatóságot és az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottságát. A minőségi szolgáltatás és a sportágak széles választékának kombinációja tette a fogadóirodát az egyik legelismertebb online fogadási oldallá. Jelenleg több mint 1,5 millió játékosa van a világ minden tájáról. Ez a bejegyzés részletes Unibet-értékelést tartalmaz, amely többek között a szolgáltatás minőségére, a mobil platformokra, az élő fogadásokra, a támogatásra és az elérhető piacokra is kitér.

Az fogadóirodák a világ számos országában működik, Unibet többféle engedéllyel rendelkezik a lefedett területeken. A legfontosabb működési engedélyei közé tartozik az UKGC és a Gibraltári Szerencsejáték Hatóság. Az Egyesült Királyságban a Platinum Gaming Limited alatt rendelkezik engedéllyel. Emellett többek között Belgiumban, Romániában, Írországban, Olaszországban, Németországban és Franciaországban is rendelkezik engedélyekkel. Az oldalon a két legnagyobb szerencsejáték-felügyelet engedélyezési adatai vannak feltüntetve. Jelenleg a bukméker 100 ország játékosai számára érhető el. Ezek közé tartozik a legtöbb európai és skandináv ország, afrikai, ázsiai és közel-keleti államok. Ezen országok többségében helyi oldalakkal rendelkezik.

UNIBET Bónusz

 

Biztonságos-e az Unibet Sportfogadás?

Ha még mindig kétségei vannak, talán segíthet, ha megismerkedik néhány biztonsági intézkedéssel, amelyeket az Unibet az ügyfelei védelme érdekében tesz. Íme néhány jellemző, ami miatt az Unibet egy biztonságos és megbízható szerencsejáték oldal:

 • Az Unibet a Máltai Szerencsejáték Hatóság és az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága által kiadott engedéllyel rendelkezik. Mindkét engedélyező hatóságnak szigorú előírásai vannak, amelyeknek az Unibetnek meg kell felelnie, beleértve a tisztességes játékok és az egyértelmű bónuszfeltételek kínálását.
 • Az Unibet online kaszinójában a Microgaming, az Evolution Gaming, a NetEnt és a Playtech játékai játszhatók. Ezek a szoftverszolgáltatók csak a legbiztonságosabb online szerencsejáték oldalaknak kínálják játékaikat.
 • Az Unibetnél számos eszköz áll rendelkezésre a problémás szerencsejátékok megelőzésére. Például beállíthat befizetési- és veszteségkorlátokat, letilthatja magát bizonyos termékek elérésétől, bekapcsolhatja a szerencsejáték-riasztásokat, és önértékelést végezhet a szerencsejáték-profilja tesztelésére.
 • Az Unibet több szerencsejáték-szervezet, köztük az eCOGRA, a Global Gambling Guidance Group (G4) és a Nemzetközi Fogadási Integritás Szövetség által tanúsított és tesztelt.

Mindezen funkciók kombinációja garantálja, hogy az Unibet.com-on minden online szerencsejáték-élmény tisztességes legyen. Ennek eredményeként nem kell aggódnia a manipulált játékok, az online szerencsejáték átverések vagy a tisztességtelen feltételek miatt.

Mindezen funkciók mellett az Unibet számos biztonsági intézkedéssel védi ügyfeleit. Az oldal például 128 bites SSL titkosítást használ az adatok titkosítására, és a Trustwave ellenőrzi az SSL titkosítást. Az Unibet emellett külön csalási részleggel, behatolás-felderítő rendszerrel és harmadik fél által végzett biztonsági teszteléssel is rendelkezik.

Nem kell azon gondolkodnia, hogy “biztonságos-e az Unibet”, mert az oldal számos biztonsági intézkedést alkalmaz, hogy mindig megvédje játékosait és az ő adataikat. A Sportfogadasok.TV-nél csak biztonságos fogadási oldalakat talál.

 

A Unibet regisztráció menete

Az Unibet fogadás megkezdéséhez először is regisztrálni kell, majd pedig megtenni az első befizetést. Az Unibet regisztráció menete a következő:

 1. Látogasson el az Unibet magyar oldalára!
 2. Itt kattintson a jobb felső sarokban a “Regisztráció” gombra!
 3. Kiválasztod az üdvözlő bónuszt, vagy a lap alján a “kihagy” gombbal lépsz tovább.
 4. A regisztrációs űrlap első oldalán meg kell adni: vezetéknév, keresztnév, email cím, használni kívánt jelszó, születési idő, nem.
 5. A regisztrációs űrlap második oldalán meg kell adni: pontos cím, telefonszám, a fogadásokhoz használni kívánt pénznem, ami lehet Euró és Forint is.
 6. Válassza ki, hogy milyen módon szeretne értesülni az ajánlatokról, illetve nyilatkozni kell arról, hogy a legális betting kort már betöltötte, ami az Unibet Magyarország esetében 18 évet jelent.
 7. A regisztrációt ezzel el is készült. Meg kell még erősítenie az email címét és a telefonszámát is.

Fontos tudni, hogy az összes online bukmékernek kötelező meggyőződnie az ügyfelek “valódiságáról”, ehhez pedig szükségük van személyigazolványra, lakcímigazolványra, és a befizetéshez használt módszerhez kapcsolódó adatokra.

 

Befizetési és Kifizetési lehetőségek a unibet-ön

unibet befizetések és kifizetések

Az Unibeten nincsenek olyan széles körű fizetési módszerek, mint a legtöbb betting oldalnál, de ami elérhető, az bőven elég arra, hogy befizetéseket eszközölhessen. Az Unibet kifizetési lehetőségek pedig nagyon hasonlók. A következők közül választhat:

 • Bank és hitelkártya: minimum 3300 Ft, maximum 4 millió Ft
 • Rapid Transfer átutalás: minimum 4000 Ft, maximum 4 millió Ft
 • Neteller vagy Skrill: minimum 4000 Ft, maximum 4 millió Ft
 • MuchBetter: minimum 3500 Ft, maximum 17 millió Ft.

Az Unibet kifizetés sikeres biztosítása érdekében érdemes már befizetéskor is a Skrill-t, a Netellert vagy az utalást választani, mivel ezek a legbiztosabb kifizetési lehetőségek is.

 

Unibet Számla nyitási ajánlatok/bónuszok

Az Unibet-hu egyik hátránya, hogy nincs annyi bónusz, mit amivel más hasonló szolgáltatóknál találkozunk. Ez azonban nem jelenti azt, hogy egyáltalán nincsenek, csak viszonylag kevesebb van, mint máshol, ez meg is látszik az Unibet vélemények összesítésében.

unibet hu bónusz

 

Unibet fogadás Üdvözlő bónusz

Az új játékosok számára egy kisebb bónusszal kedveskedik a cég, amit minimum 3300 Ft befizetésével vehet igénybe, és ami egy 25%-ös bónusz, maximum 20.000 Ft értékben. A megforgatási követelmény sportfogadás esetében igen magas, 999-szeres, ha a kaszinóban használja fel, akkor csak 20-szoros, élő kaszinó esetében 40-szeres.

Van ingyenes token bónusz is, amit a “Bónuszaim” szekcióban kérhet. Ez egy olyan bónusz, amivel mindig más játékra kap tokeneket. Ehhez el kell fogadnia a bónuszt és a meghatározott feltételek szerint kell fogadásokat kötnie.

 

Sportfogadás az Unibet-en

Elsőre is látszik, hogy az Unibet Sports hatalmas számú piaccal rendelkezik különböző sportágakban és sporteseményeken. Az elérhető piacok száma az Ön által választott játéktól függ. Mindig találhat különböző népszerű piacokat az egész palettán, amelyek közé tartoznak a győztes piacok, az összesített pontszám, az Over és Under, a helyes pontszám, a hendikepek, a térképes piacok (e-sportok), a legjobb gólszerző, a következő gól, a dupla esély, a páros és az odds, és így tovább. A platformon a győztes piac mindig az első minden mérkőzésen. Ha az összes elérhető piacot meg szeretné tekinteni, kattintson a piacok jobb oldalán található + jelre.

Az oddsok száma az egyes említett események bekövetkezésének általános valószínűségétől függ. Ezért ezek attól függően változhatnak, hogy melyik piacot nézi. Az Unibet oddsok felfelé és lefelé mozognak az általános vélemény alapján, amely az említett esemény bekövetkezésének valószínűsége. A változás mértéke nagyobb a játék közbeni szekcióban, mint a mérkőzés előtti szekcióban. Mindazonáltal az Unibet rendelkezik a piac egyik legjobb oddsaival, amelyek magasabbak, mint a legtöbb konkurens bukmékernél, például a William Hillnél és a Bwin-nél. Emellett rendszeresen emeli az oddsokat a kiválasztott meccsekre, azzal a céllal, hogy növelje a játékosok bevételeit.