100% üdvözlő bónusz maximum 600 EUR-ig + ingyenes pörgetések
Fogadás

Unibet ismertető Magyarország

4.8/5
100% Üdvözlő Bónusz + 60 ingyenes pörgetés max 20 000 Ft értékben
Lejátszás
Hogyan készülnek az ismertetők?
Bónusz
Unibet üdvözlő bónusz
Az Unibet online sportfogadás platformja 1997-ben nyitotta meg kapuit, de az Egyesült Királyság piacára csak később, 1999-ben lépett be. Ezzel…
Pluszok
 • Magyar nyelven már régóta elérhető
 • Nagy számú piac és élő fogadási lehetőség
 • Gyors Unibet kifizetés
Mínuszok
 • Nagy tétben fogadóknak nem ideális

Az Unibet online sportfogadás platformja 1997-ben nyitotta meg kapuit, de az Egyesült Királyság piacára csak később, 1999-ben lépett be. Ezzel az egyik legrégebbi szerencsejáték platform a piacon. Magyarországra pedig a kétezres évek végén érkezett, és az Unibet magyar oldala azóta kitartóan az egyik legnépszerűbb hely a sportfogadóknak. Számos joghatóságtól rendelkezik működési engedéllyel, beleértve a Gibraltári Szerencsejáték Hatóságot és az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottságát. Az Unibet vélemények is általában pozitívak.  A minőségi szolgáltatás és a sportágak széles választékának kombinációja tette a fogadóirodát az egyik legelismertebb online fogadási oldallá. Jelenleg több mint 1,5 millió játékosa van a világ minden tájáról. Ez a bejegyzés részletes Unibet-értékelést tartalmaz, amely többek között a szolgáltatás minőségére, a mobil platformokra, az élő fogadásokra, a támogatásra, az Unibet véleményekre, és az elérhető piacokra is kitér.

Az Unibet online sportfogadási szolgáltatása a világ számos országában működik, és többféle engedéllyel rendelkezik a lefedett területeken. Az Unibet magyar játékosok számára is elérhető. A legfontosabb működési engedélyei közé tartozik az UKGC és a Gibraltári Szerencsejáték Hatóság. Az Egyesült Királyságban a Platinum Gaming Limited alatt rendelkezik engedéllyel. Emellett többek között Belgiumban, Romániában, Írországban, Olaszországban, Németországban és Franciaországban is rendelkezik engedélyekkel. Az oldalon a két legnagyobb szerencsejáték-felügyelet engedélyezési adatai vannak feltüntetve. Jelenleg a bukméker 100 ország játékosai számára érhető el. Ezek közé tartozik a legtöbb európai és skandináv ország, afrikai, ázsiai és közel-keleti államok. Ezen országok többségében helyi oldalakkal rendelkezik.

TulajdonosKindred Group
Alapításának éve1997
Engedély kibocsátójaMGA
Engedély számaMGA/B2C/106/2000

Biztonságos-e az Unibet Sportfogadás?

Ha még mindig kétségei vannak, talán segíthet, ha megismerkedik néhány biztonsági intézkedéssel, amelyeket az Unibet magyar ügyfelei védelme érdekében tesz. Íme néhány jellemző, ami miatt az Unibet online sportfogadás platformja egy biztonságos és megbízható szerencsejáték oldal:

 • Az Unibet a Máltai Szerencsejáték Hatóság és az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága által kiadott engedéllyel rendelkezik. Mindkét engedélyező hatóságnak szigorú előírásai vannak, amelyeknek az Unibetnek meg kell felelnie, beleértve a tisztességes játékok és az egyértelmű bónuszfeltételek kínálását.
 • Az Unibet online kaszinójában a Microgaming, az Evolution Gaming, a NetEnt és a Playtech játékai játszhatók. Ezek a szoftverszolgáltatók csak a legbiztonságosabb online szerencsejáték oldalaknak kínálják játékaikat.
 • Az Unibetnél számos eszköz áll rendelkezésre a problémás szerencsejátékok megelőzésére. Például beállíthat befizetési- és veszteségkorlátokat, letilthatja magát bizonyos termékek elérésétől, bekapcsolhatja a szerencsejáték-riasztásokat, és önértékelést végezhet a szerencsejáték-profilja tesztelésére.
 • Az Unibet több szerencsejáték-szervezet, köztük az eCOGRA, a Global Gambling Guidance Group (G4) és a Nemzetközi Fogadási Integritás Szövetség által tanúsított és tesztelt.

Mindezen funkciók kombinációja garantálja, hogy az Unibet.com-on minden online szerencsejáték-élmény tisztességes legyen. Ennek eredményeként nem kell aggódnia a manipulált játékok, az online szerencsejáték átverések vagy a tisztességtelen feltételek miatt. Az Unibet vélemények is ezt igazolják.

Mindezen funkciók mellett az Unibet számos biztonsági intézkedéssel védi ügyfeleit. Az oldal például 128 bites SSL titkosítást használ az adatok titkosítására, és a Trustwave ellenőrzi az SSL titkosítást. Az Unibet online sportfogadási oldala emellett külön csalási részleggel, behatolás-felderítő rendszerrel és harmadik fél által végzett biztonsági teszteléssel is rendelkezik.

Nem kell azon gondolkodnia, hogy “biztonságos-e az Unibet”, mert az oldal számos biztonsági intézkedést alkalmaz, hogy mindig megvédje játékosait és az ő adataikat. Az Unibet vélemények szerint az Unibet magyar játékosok számára is megbízható.

"Akinek egyszerű, könnyen kezelhető oldal kell, ő biztosan az Unibet-en végzi előbb-utóbb. Egy igazán letisztult felület tárul elénk, ha ellátogatunk az Unibet oldalára. A mobil alkalmazás nagyon hasonló, érdemes kipróbálni!

Nekem az üdvözlő bónusz tette igazán szimpatikussá az oldalt, úgy gondolom, az egyik legkiegyensúlyozottabb csomagot kínálja a bukméker a szerencsejáték piacon."

A Unibet regisztráció menete

A következő rövid regisztrációs útmutatóban bemutatjuk, hogy hogyan lehet az Unibet fogadó irodánál fiókot létrehozni, hogyan lehet az üdvözlő bónuszt igényelni, és mire kell odafigyelni, hogy a regisztráció sikeres legyen. Bár egyáltalán nem nehéz a fiók létrehozásának folyamata, azért van néhány lépés, amit jobb ismerni. Lássuk a regisztrációt lépésről lépésre!

Unibet online sportfogadás

Az Unibet online sportfogadás megkezdéséhez először is regisztrálni kell az Unibet magyar oldalán, majd pedig megtenni az első befizetést. Az Unibet regisztráció menete a következő:

 1. Látogasson el az Unibet magyar oldalára!
 2. Itt kattintson a jobb felső sarokban a “Regisztráció” gombra!
 3. Kiválasztod az üdvözlő bónuszt, vagy a lap alján a “kihagy” gombbal lépsz tovább. Itt lehet promó kódot is megadni.
 4. A regisztrációs űrlap első oldalán meg kell adni: vezetéknév, keresztnév, email cím, használni kívánt jelszó, születési idő, nem.
 5. A regisztrációs űrlap második oldalán meg kell adni: pontos cím, telefonszám, a fogadásokhoz használni kívánt pénznem, ami lehet Euró és Forint is.
 6. Válassza ki, hogy milyen módon szeretne értesülni az ajánlatokról, illetve nyilatkozni kell arról, hogy a legális betting kort már betöltötte, ami az Unibet Magyarország esetében 18 évet jelent.
 7. A regisztrációt ezzel el is készült. Meg kell még erősítenie az email címét és a telefonszámát is.

Unibet véleményekre online

Fontos tudni, hogy az összes online bukmékernek kötelező meggyőződnie az ügyfelek “valódiságáról”, ehhez pedig szükségük van személyigazolványra, lakcímigazolványra, és a befizetéshez használt módszerhez kapcsolódó adatokra.

Befizetési és Kifizetési lehetőségek a unibet-ön

unibet befizetések és kifizetések

A szakértői Unibet vélemények hiányolnak néhány bankolási módot. Az Unibeten nincsenek olyan széles körű fizetési módszerek, mint a legtöbb betting oldalnál, de ami elérhető, az bőven elég arra, hogy befizetéseket eszközölhessen. Az Unibet kifizetési lehetőségek pedig nagyon hasonlók. A következők közül választhat:

 • Bank és hitelkártya: minimum 3300 Ft, maximum 4 millió Ft
 • Rapid Transfer átutalás: minimum 4000 Ft, maximum 4 millió Ft
 • Neteller vagy Skrill: minimum 4000 Ft, maximum 4 millió Ft
 • MuchBetter: minimum 3500 Ft, maximum 17 millió Ft.

Az Unibet kifizetés sikeres biztosítása érdekében érdemes már befizetéskor is a Skrill-t, a Netellert vagy az utalást választani, mivel ezek a legbiztosabb kifizetési lehetőségek is.

Unibet Számla nyitási ajánlatok/bónuszok

Az Unibet-hu egyik hátránya, hogy nincs annyi bónusz, mit amivel más hasonló szolgáltatóknál találkozunk. Ez azonban nem jelenti azt, hogy egyáltalán nincsenek, csak viszonylag kevesebb van, mint máshol, ez meg is látszik az Unibet vélemények összesítésében.

Az üdvözlő bónusz mellett csupán kettő promóció fut. Ezek azonban sokoldalúak, sokan tudják őket használni. Lássuk a bónuszokat!

unibet hu bónusz

25% nyereménynövelő

Ez a promóció futball gyűjtő fogadásra vonatkozik. Ha a promóció követelményeinek megfelel, akkor 25%-al megnövelheti a nyereményét. A bónusz feltételei:

 • Fogadjon Bajnokok Ligája, Európa Liga vagy Konferencia Liga mérkőzésekre
 • A gyűjtő legalább 3 eseményre történő fogadást tartalmazzon
 • Mindegyik esemény szorzója legalább 1,4 legyen
 • A szelvény létrehozásához a Fogadásépítőt kell használni
 • A maximum tét 3 500 Ft, a maximum nyeremény 320 000 Ft

30% bónusz labdarúgásra

Fogadjon sportesemény előtt kötésben, és a nyereményére bónuszt fog kapni. Minimum hármas kötésben kell megtenni a tétet. Minél nagyobb számú a kötés, annál nagyobb a bónusz.

3-as kötés10% bónusz a nyereményre
4-es kötés20% bónusz a nyereményre
5-ös kötés vagy nagyobb30% bónusz a nyereményre

Az összes esemény egyenként minimum 1,2-es szorzóval kell rendelkezzen. A maximum tét 8 000 Ft, míg a maximum nyeremény 320 000 Ft. A bónusz az összes labdarúgó eseményre érvényes, azonban hetente csak egyszer vehető igénybe.

Ha a feltételeknek megfelel a szelvénye, akkor válassza ki a nyereménynövelőt a szelvényen, és ezzel aktiválódik is a bónusz.

Unibet fogadás Üdvözlő bónusz

Az új játékosok számára egy kisebb bónusszal kedveskedik az Unibet magyar oldala, amit minimum 3300 Ft befizetésével vehet igénybe, és ami egy 25%-ös bónusz, maximum 20.000 Ft értékben. A megforgatási követelmény sportfogadás esetében igen magas, 999-szeres, ha a kaszinóban használja fel, akkor csak 20-szoros, élő kaszinó esetében 40-szeres. Ez az Unibet vélemények egyik gyakran említett pozitívuma.

Van ingyenes token bónusz is, amit a “Bónuszaim” szekcióban kérhet. Ez egy olyan bónusz, amivel mindig más játékra kap tokeneket. Ehhez el kell fogadnia a bónuszt és a meghatározott feltételek szerint kell fogadásokat kötnie.

Sportfogadás az Unibet-en

Elsőre is látszik, hogy az Unibet Sports hatalmas számú piaccal rendelkezik különböző sportágakban és sporteseményeken. Az elérhető piacok száma az Ön által választott játéktól függ. Mindig találhat különböző népszerű piacokat az egész palettán, amelyek közé tartoznak a győztes piacok, az összesített pontszám, az Over és Under, a helyes pontszám, a hendikepek, a térképes piacok (e-sportok), a legjobb gólszerző, a következő gól, a dupla esély, a páros és az odds, és így tovább. A platformon a győztes piac mindig az első minden mérkőzésen. Ha az összes elérhető piacot meg szeretné tekinteni, kattintson a piacok jobb oldalán található + jelre.

Az oddsok száma az egyes említett események bekövetkezésének általános valószínűségétől függ. Ezért ezek attól függően változhatnak, hogy melyik piacot nézi. Az Unibet oddsok felfelé és lefelé mozognak az általános vélemény alapján, amely az említett esemény bekövetkezésének valószínűsége. A változás mértéke nagyobb a játék közbeni szekcióban, mint a mérkőzés előtti szekcióban. Mindazonáltal az Unibet rendelkezik a piac egyik legjobb oddsaival, amelyek magasabbak, mint a legtöbb konkurens bukmékernél, például a William Hillnél és a Bwin-nél. Emellett rendszeresen emeli az oddsokat a kiválasztott meccsekre, azzal a céllal, hogy növelje a játékosok bevételeit. Az Unibet online sportfogadás remek lehetőségeket kínál!

Unibet legkedveltebb sportok

Unibet sportfogadás magyarország

Az Unibet igen ismert fogadóiroda Magyarországon. A nagy hírnevét magas minőségű szolgáltatásai és a széles sport kínálata miatt kapta. A következőkben bemutatjuk, hogy mire is fogadhat az Unibetnél, melyik sportágakat érdemes megnézni, melyik sportok számítanak az Unibet erősségei közé.

Unibet magyar

A legnépszerűbb sport persze itt is a futball, amit a kosárlabda követ. A legtöbb fogadóirodánál a harmadik hely a teniszé szokott lenni, az Unibetnél azonban a jégkorong kiszorította a dobogós helyről. A sport menü tetején az aktuálisan legkeresettebb bajnokságokat láthatjuk, amik között az NHL szerepel. A top 3 sportág esetében nem csak rengeteg kategóriával és eseménnyel találkozhatunk, de számos piaccal is. Jelenleg futballból, kosárlabdából, jégkorongból, teniszből, és rögbiből sportonként több mint ezer esemény érhető el.

A labdajátékok igen széles választékát tárja a fogadók elé a bukméker. Az eddig említetteken túl érdemes kiemelni még a kézilabdát, krikettet, futsalt, floorballt, baseballt, röplabdát. Darts, biliárd, és sakk terén is rengeteg lehetőség van fogadni.

Külön kategóriát kaptak a téli sportok, mint az alpesi síelés, biatlon, cross-country, és síugrás. Ezek közül egyértelműen az alpesi síelés tartogat a legtöbb lehetőséget. Érdekes módon a lóverseny nem a sportfogadás menübe tartozik, hanem egy teljesen saját lapot kapott az Unibet oldalán belül. A lovak mellett fogadhatunk még agárversenyre és ügető versenyekre is.

Unibet véleményekre sport

Küzdősportok terén a kínálat a bokszra, MMA-ra és UFC-re korlátozódik. A motorsportoknál már jobb a helyzet: a Formula-1 mellett egész sok sportág érhető el. Ilyenek a Nascar, IndyCar, Rally, motorkerékpáros sport viszont nincs a kínálatban.

A hagyományos sportok virtuális változata is megtalálható az oldalon a virtuális sportok kategóriában. Az esport rajongóinak igen nagy kínálattal kedveskedik a bukméker. A fő játékok a következők: Counter-Strike, Valorant, Call of Duty, League of Legends. A legtöbb esemény a CS:GO kategóriájában van, némelyik nagyon magas szorzóval.

Számos olyan fogadási lehetőséget is kínál az oldal, ami nem sporthoz köthető. Tippelhetünk politikai piacokon, fogadhatunk tehetségkutatókra, év sportolója címre, és még sok másra. Ezek azonban mind külföldi versenyek.

Különlegességként szeretnénk még kiemelni a szörföt és a netballt.

Unibet vélemények

 

Fedezze fel a oldalt