100% üdvözlő bónusz maximum 600 EUR-ig + ingyenes pörgetések
Fogadás

Hogyan regisztráj a TippmixPro-ra?

Hasznalati utasitas, sportfogadasok.tv

A TippmixPro regisztráció előnyös, hiszen a weboldal számos lehetőséget kínál a sportfogadásra. Ahhoz, hogy minden funkciót teljeskörűen elérhess, az első lépés a regisztráció. Az itt leírt részletes útmutató segítségével könnyen és hatékonyan végigvezetünk téged a regisztráció folyamatán, hogy kihasználhasd az összes rendelkezésre álló lehetőséget. Először megnézzük, ki regisztrálhat az oldalra, majd mutatjuk a regisztráció lépéseit.

Ki regisztrálhat a TippmixPro-ra Magyarországon?

A TippmixPro weboldal fontos kritériuma, hogy teljes mértékben megfeleljen a magyarországi szerencsejáték-törvény előírásainak. A weboldalon a TippmixPro regisztráció a kezdeti lépés a teljes funkcionalitás eléréséhez. A regisztráció során biztosítják, hogy minden felhasználó elérje a törvényben előírt minimális életkort, ami Magyarországon a 18 év. A 18. életév betöltése mellett további kritérium, hogy a felhasználó rendelkezzen magyarországi bankban vezetett forint alapú bankszámlával.

A TippmixPro online regisztráció során fontos, hogy minden felhasználó elfogadja a Részvételi Szabályzatot és az Adatkezelési irányelveket. Ez biztosítja a játékmenet szabályszerűségét és átláthatóságát. A Részvételi szabályzat részletezi a kifizetések, befizetések és fiókzárolás szabályait. A törvény előírja a játékfüggők védelmét szolgáló intézkedéseket, melyeket a TippmixPro is betart. A szerencsejáték-törvény szigorúan korlátozza a hirdetések tartalmát és elhelyezését, hogy megvédje a sebezhető csoportokat.

A TippmixPro folyamatosan frissíti és felülvizsgálja ezeket a feltételeket annak érdekében, hogy mindig megfeleljünk a legújabb törvényi előírásoknak és a legmagasabb szabványoknak.

TippmixProra

Regisztráció a TippmixPro-ra 5 egyszerű lépésben 

A TippmixPro weboldalon való regisztráció több előnnyel jár. Először is, a TippmixPro regisztráció lehetővé teszi számodra, hogy hozzáférj az összes funkcióhoz és szolgáltatáshoz. A TippmixPro regisztrációs folyamat egyszerű és könnyen követhető lépésekből áll, mutatjuk:

Oldal megnyitása és Regisztráció gombra kattintás

Nyisd meg a TippmixPro weboldalt a böngésződben. Kattints a “Regisztráció” gombra a kezdőlapon.

Adatok megadása

Add meg a felhasználóneved és egy érvényes e-mail címet.Az űrlap kitöltésekor először add meg a felhasználóneved és egy érvényes e-mail címet. Válassz egy jelszót, és írd be őket az erre kijelölt mezőkbe.

A Részvételi szabályzat és az Adatkezelési tájékoztató elfogadása

Olvasd el a Részvételi szabályzatot és az Adatkezelési tájékoztatót, majd pipáld ki az elfogadás jelölőnégyzetét.

Személyes adatok megadása 

Add meg az okmányon szereplő nevedet, születési adataidat és édesanyád nevét. Ezek megadása után az adataid ellenőrzésen fognak átesni.

Bejelentkezés

A TippmixPro bejelentkezéshez add meg a regisztráció során választott felhasználóneved és jelszavad. Sikeres TippmixPro belépés után hozzáférhetsz a saját fiókodhoz és kezelheted a foglalásaid.

Regisztárció a TippmixPro-ra mobiltelefonról

A telefonon történő TippmixPro regisztráció lehetővé teszi számodra, hogy gyorsan és kényelmesen regisztrálj a TippmixPro szolgáltatásaira anélkül, hogy hosszadalmas űrlapokat kellene kitöltened.

Mobilos böngésző

A mobilos böngészőből a fent említett módhoz hasonlóan zajlik a regisztrációs folyamat. A TippmixPro a mobil regisztráció során megadott adatokat is teljes biztonságban kezeli, és kizárólag a regisztrációs folyamat teljesítésére használja fel. A regisztráció során biztosítják, hogy minden felhasználó megfeleljen a törvényi előírásoknak és az oldal felhasználási feltételeinek.

Android App

Applikációt is biztosítanak számodra Android és iOS rendszerben is, amit ide kattintva érsz el. A TippmixPro regisztrációs folyamat az applikációban is hasonlóan zajlik a mobilos böngészőhöz. A letöltést követően kattints a regisztáció gombra, majd menj végig a fent megismert lépéseken. A sikeres TippmixPro online regisztráció után pedig már élvezheted is a rendszer kínálta lehetőségeket.

iOS App

A TippmixPro regisztrációt elvégezheted az applikációban iOS rendszerben is. Az alkalmazást ide kattintva töltheted le. A letöltést követően TippmixPro belépést megelőző regisztrációs lépések a fentiekhez hasonlóan zajlanak, azaz először meg kell adnod a felhasználói adataid, majd személyes adataid, végül pedig a lakcím adataid. Ha a folyamat sikeresen zárult, kezdődhet is a fogadás!

A TippmixPro oldalon elérhető bónuszok regisztrációt követően

Ha regisztrálsz a Tippmix oldalára, akkor bónuszokat is igénybe vehetsz:

  • Odds piramis: Legalább 4 megfelelő eseménnyel növelheted szelvényed oddsát, ami nagyobb nyereményt jelenthet!
  • Szuper odds: Ha speciális fogadási lehetőségre vágysz, keresd a % ikonnal is megjelölt Szuper oddsokat a kínálatban. A Szuper oddsokkal ugyanúgy fogadhatsz az esemény végkimenetelére, mint az “1X2” vagy a “Ki nyeri?” piac esetében, de magasabb oddsokkal.
  • Fogadáskészítő: Egyetlen meccsre is tudsz fogadni, ráadásul kötéstiltás nélkül. Több piac áll rendelkezésedre százas nagyságrendben. Ha egy mérkőzésre fókuszálsz, és több tipp is van a mérkőzésre, akkor keresd a Tippmixpro több sportágra elérhető Fogadáskészítőjét.
  • Cash out: Fogadásaidat lezárhatod az esemény vége előtt, biztosítva a nyereményedet. A nyeremény összege az esélyektől függ.

Ezekkel a problémákkal szembesülhetsz, amikor regisztrálsz a TippmixPro oldalra 

Mint minden oldalon, a TippmixPro regisztációkor is szembesülhetsz néhány problémával, de szerencsére ezek könnyen orvosolhatók. Összeszedtük a leggyakorabbiakat:

  • A leggyakoribb problémák közé tartozik a TippmixPro online regisztráció során felmerülő technikai hibák, amelyek megakadályozhatják a sikeres regisztrációt.
  • Az esetleges adatbeviteli hibák is okozhatnak problémákat a regisztrációs folyamat során, például helytelenül megadott e-mail cím vagy telefonszám.
  • Ha a felhasználó nem felel meg a korhatárnak, akkor ez akadályozhatja a regisztrációban.
  • A telefonos regisztráció során a hibás telefonszám megadása vagy a mobilkapcsolat problémái is okozhatnak nehézségeket.
  • Ha a felhasználók nem rendelkeznek megfelelő internetkapcsolattal, akkor nem tudnak regisztrálni az online felületen.

A legtöbb probléma megoldását az ügyfélszolgálat biztosíthatja. Ha a fenti problémák egyikével szembesülsz, kattints a Segítség menüpontra.

GYIK Gyakran ismételt kérdések