100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

A legjobb v-sport fogadási oldalak Magyarországon

Nem kétséges, hogy az elmúlt néhány évben az e-sportok és az v-sport fogadás népszerűsége az egekbe szökött. Sok millió dolláros pénzdíjakat tűznek ki az egyes tornákra n, sok tízezren követik a legjobb v-sportok meccseit és a fogadási oldalakon már külön kategória alatt érhetőek el a különféle League of Legends, CS:GO vagy éppen Fortnite fogadási lehetőségek.

esports, sportfogadasok.tv

V-sport fogadási oldalak listája

Értékelés Fogadóiroda Rating Bónusz Szerezz bónuszt
1
4.8/5
100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
2
4.5/5
100% Üdvözlő Bónuszt akár 35 000 Ft
LejátszásOlvasd el a bemutatót
3
5/5
100% üdvözlő bónusz az első befizetésre akár 35 000 Ft értékig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
4
4.8/5
100% üdvözlő bónusz akár 52.000 HUF
LejátszásOlvasd el a bemutatót
5
4.5/5
100% BÓNUSZ AZ ELSŐ BEFIZETÉSRE AKÁR 38000 HUF
LejátszásOlvasd el a bemutatót
6
4.5/5
100%-os üdvözlő bónusz maximum 35 000 Ft értékben
LejátszásOlvasd el a bemutatót
7
4.5/5
150% Üdvözlő Bónusz akár 100 EUR-ig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
8
4.8/5
125% Üdvözlő bónusz, akár 160 000 Ft
LejátszásOlvasd el a bemutatót
9
4.8/5
150% üdvözlő bónusz 10 és 100 EUR között
LejátszásOlvasd el a bemutatót
10
4.8/5
LejátszásOlvasd el a bemutatót
Töltsön le többet

A v-sport fogadás vagy a virtuális sportfogadás világa csak az elmúlt években lett igazán népszerű az online sportfogadás világában. A v-sportfogadás során olyan virtuális sporteseményekre fogadhatunk, amelyeken a játék menetét, az eseményeket és az eredményt véletlenszám-generátor határozza meg. Ez áll a különféle sportfogadási lehetőségek közül legközelebb a szerencsejátékokhoz, hiszen itt tényleg a véletlen határozza meg a a meccsek eredményét. A következőkben megmutatunk mindent részletesen a v-sportok világáról, megmutatjuk a legjobb fogadási oldalakat és fogadási tippeket is megosztunk!

🕑Sport kezdete1972
✅Felügyelő SzervezetIESF
📶Élő fogadásIGEN
🔥Népszerűség⭐⭐⭐
🌎VilágbajnokságNINCS

 

Legjobb bukmékerek virtuális sport fogadásra

A Wazamba külön virtuális sport szekcióval rendelkezik, amiben élő közvetítéseket is találhat.

 

Ez a bukméker remekül alkalmazkodik a modern igényekhez, így a virtuális sportok terén is magas színvonalat hoz.

 

Azoknak, akik kriptovalutában szeretnének virtuális sportra fogadni, szuper lehetőségeket kínál a BC.Game.

Hogyan fogadhat v sportra online?

A v-sport fogadas pontosan úgy működik, mint a hagyományos sport fogadás, azzal a nagy különbséggel, hogy a virtuális sportoknál egy szoftver fogja meghatározni az eseményeket és a végeredményt is. A fogadásunkkal azt próbáljuk meg megtippelni, hogy egy esemény bekövetkezik-e és milyen eredmény születik a sporteseményen.

A v-sport Magyarországon is nagyon népszerű, így ma már minden valamire való bukmékernél bőven vannak v-sport események is. Nagy előnye a virtuális sportfogadásnak, hogy ezek a virtuális események nagyjából minden percben indulnak, éjjel-nappal, szóval többé nem kell várnunk arra, hogy elkezdődjön a hétvégi forduló, mert bőven van v sport labdarúgás esemény is.

Hogyan fogadhat virtuális sportokra online?

A v sport fogadások megkötése teljesen ugyanúgy működik, mint a hagyományos sportoknál, szóval igazából nem fog túl sok időt igénybe venni egy szelvény játékba küldése. A következő lépéseket kell ehhez megtennünk:

 • Online Fogadóiroda Kiválasztása
  1. lépés

  Keressünk egy megfelelő online fogadóirodát, amely megbízható, legális és bőven kínál virtuális sportokat, így például virtuális foci fogadás vagy v-sport kosárlabda eseményeket!

 • Személyes Adatok Regisztrálása
  2. lépés

  Regisztráljunk ezen az oldalon a személyes adataink, így például a nevünk, lakcímünket vagy éppen telefonszámunk megadásával! Regisztráció után érdemes azonnal azonosítani is magunkat, hogy ne legyen később gond, amikor nyereményt akarunk kifizetni.

 • Befizetés Teljesítése a Kiválasztott Fizetési Módon
  3. lépés

  Ezután már bent vagyunk az adott v sport fogadási oldalon, már csak egy befizetést kell teljesítenünk az elérhető fizetési módok valamelyikén.

 • Esemény Kiválasztása és Fogadás Megkötése
  4. lépés

  Ha megjelent az egyenlegünkön a befizetni kívánt összeg, akkor keressünk egy izgalmas v sport fogadási eseményt, majd kattintsunk a megfogadni kívánt kimenetel szorzójára! Ezzel ez az esemény felkerül a jobb oldalon megjelenő szelvényünkre.

Top 5 v-sport fogadási oldal magyar nyelven

v-sports sportfogadasok

A v-sport fogadás kifejezetten népszerű lett az elmúlt években, így ma már szinte minden online sportfogadás oldalon elérhetőek v-sport események. Ö sszegyűjtöttük a legjobb v-sport bukmékereket és most megmutatunk közülük ötöt!

Campobet bukméker a v sport fogadáshoz

Ez a bukméker kifejezetten erősnek számít a virtuális sport fogadásában, hiszen itt aztán lehet fogadni virtuális focira, v-sport kosárlabda, v tenisz és további egyéb sportok eseményeire is. A meccsek pedig nagyjából minden percben indulnak, szóval bőven fogunk fogadási eseményt találni.

 

22bet bukméker a v sport fogadáshoz

A 22Bet teljesen korrekt virtuális sportfogadási kínálattal várja a fogadókat, hiszen közel egy tucat különféle sportág eseményeire fogadhatunk, közte például agár-vagy lóversenyre is. Ezekhez az eseményekhez pedig mindig jó minőségű virtuális élő közvetítés is tartozik.

 

LVBET bukméker a v sport fogadáshoz

Az LVBET egy feltörekvő, megbízható online sportfogadási oldal, amelynél mobilra optimalizált felület segítségével nagyjából bárhonnan és bármikor játékba küldhetünk virtuális fogadási szelvényeket a rengeteg különféle v-sport esemény valamelyikére, közte például baseballra vagy motorsportra.

 

Bet365 bukméker a v sport fogadásokhoz

A Bet365 bukmékerét nem lehet kihagyni a legjobb online v-sport bukmékerek listájából, hiszen külön menüpont alatt kínál éjjel-nappal rengeteg különféle virtuális sporteseményt. Ezekhez pedig tabellák, statisztikák és élő közvetítés is elérhető.

 

Sportaza bukméker az v sport fogadásokhoz

Ez egy relatíve új fogadási oldalnak számít a sportfogadási piacon, de a Virtuals menüpont alatt tíznél több különféle sport virtuális eseményeire kínál jó szorzók mellett fogadásokat. Így többféle labdarúgó liga mellett tippelhetünk teniszre, kosárlabdára, asztaliteniszre és motorsportokra is.

 

V-sport fogadások - Hasznos tippek

A virtuális sportok manapság a legnépszerűbb trendek egyikének számítanak az online sportfogadás világában. Alapvetően ez a fajta sportfogadás számít leginkább szerencsejátéknak, hiszen itt véletlenszám-generátor alapján működik az eredmények meghatározása. Tehát mielőtt fogadni akarunk virtuális sportokra, tisztában kell lennünk vele, hogy a v-sport mit jelent. B ár ez eléggé szerencsejátéknak számít, van néhány olyan dolog, amivel növelhetjük nyerési esélyeinket:

 • Mindenképpen értsük meg, hogyan működik a véletlenszám-generátor által meghatározott eredmény. Ha erre felkészülünk, akkor nem fog meglepni minket egy-két igazán váratlan eredmény.
 • Ahogy más szerencsejáték esetén, a v-sport fogadás esetén is ajánlott kisebb tétekben sokszor fogadni, hiszen így ugyan nem érhetünk el azonnal óriási nyereményeket, de a kockázatunk is jelentősen kisebb lesz nagy veszteségekre.
 • Figyeljünk oda a szorzókra, még a hagyományos sportfogadásnál is jobban! Mert bár teljes egészében véletlenszerűen működik az eredmény meghatározása, azért a szorzók nagysága elárulhat valamit a statisztikai esélyekről.
 • Ha véletlenül belefutottunk egy veszteségszériába, akkor ne kezdjünk el virtuális sport fogadás esetén sem nagyobb tétekkel megpróbálni visszaszerezni az elvesztett pénzünket!
 • Mindenképpen válasszunk megbízható bukmékert, hiszen csak így lehetünk benne biztosak, hogy a véletlenszám-generálással meghatározott eredmények tényleg véletlenszám generálással születnek.

Legnépszerűbb v-sport fogadási piacok

A v-sport, ahogy korábban már említettük, szinte teljesen ugyanúgy fogadható, mint a hagyományos sportok, tehát nincs nagyon különbség a fogadási piacokban sem. Persze az, hogy virtuális foci fogadás vagy éppen v-sport kosárlabda esetén milyen piacok érhetőek el, nagyban függ a bukmékertől is, így érdemes tényleg megbízható és jó v-sportfogadási oldalt választani. Az elérhető fogadási piacok pedig sportágtól függően lehetnek a következők:

 • Labdarúgásnál ugyanúgy fogadhatunk például gólszámokra alatta/felette piacon, fogadhatunk hendikeppel vagy akár félidőkre is tippelhetünk
 • Kosárlabdánál a győztes fogadása mellett fogadhatunk a negyedekre, fogadhatunk az összesített pontszámra vagy éppen az egyik csapat pontszámaira
 • Virtuális tenisznél fogadhatunk a szettekre, vagy éppen elnyert brékekre is
 • Agár-és lóversenyeknél fogadhatunk a győztesre, de fogadhatunk arra is, hogy melyik ló vagy agár kerül be a legjobb háromba és két agár vagy ló egymáshoz viszonyított teljesítményét is megtippelhetjük

 

Bukmékerek a legjobb virtuális sport piacokkal

 • Wazamba

Ennél a fiatalos, friss bukmékernél számos virtuális sportot megtalálunk. Mindegyik eseményhez több piac is társul, így ideális választás azoknak, akik sok piac közül szeretnek válogatni.

 

 • Sportaza

Számos virtuális sport piacot kínál a Sportaza, méghozzá több különböző v-sportra is. Érdemes a bukmékernél szétnézni, sok lehetőséget kínál a fogadási iroda.

 

 • BC.Game

A híres kripto-sportfogadó iroda virtuális sportok terén főként a futballban jeleskedik, de más virtuális sportágakat is meg lehet az oldalán találni. Futball esetében nagy a piac választék.

Népszerű v sport események, amelyekre fogadni lehet

A v-sportfogadás világában nincsenek olyan kiemelt események, mint a hagyományos sportoknál, tehát nincs négyévenként világbajnokság és nincsenek valódi rangadók sem. Minden mérkőzés és esemény virtuális, tehát konkrétan percenként indulnak mérkőzések és amikor befejeződik egy bajnokság, rögtön indul az újabb. Ettől függetlenül vannak kifejezetten népszerű v sport események és fogadási lehetőségek. Ezek például:

 • Virtuális labdarúgáson belül ilyen a virtuális Európa-bajnokság, a virtuális világbajnokság és az olyan népszerű bajnokságok virtuális változatai, mint a Bundesliga vagy éppen a La Liga. Persze arra készüljünk fel, hogy sok esetben ezeknél a ligáknál a csapatok nevei sem ugyanazok, mint a valóságban és a játékosok sem ismert nevek. A legjobb virtuális futball bukméker: Sportaza

  futball sportfogadasok
 • A virtuális kosárlabda világában egyértelműen a kiemelt eseménynek a folyamatosan zajló virtuális NBA számít. Itt csak amerikai városnevek alatt futnak a csapatok, de a lebonyolítás és a meccsek nagyjából olyanok, mint a hagyományos kosárlabda-bajnokságban. A legjobb virtuális kosárlabda bukméker: Mostbet

  kosárlabda sportfogadasok
 • A virtuális baseball napjainkban kezd igazán népszerűvé válni, főleg azért, mert sok bukméker oldalán a valódi profi amerikai baseball bajnokság, az MLB meccsei érhetőek el, tehát nem kitalált hanem valódi csapatnevekkel és játékosokkal. A legjobb baseball bukméker: Unibet

  baseball sportfogadasok
 • Az agár-és lóversenyek is kifejezetten népszerűek virtuálisan is, bár itt aztán tényleg komoly szerencsejátékról van szó, hiszen nem nagyon lehet még a korábbi eredményekből sem statisztikai alapon következtetéseket levonni. A legjobb lóversenyek bukméker: 20Bet

  lóversenyek sportfogadasok

A legjobb v-sport fogadási odds

szorzókkal sportfogadasok magyar

A szorzók tekintetében a v sport fogadás nem nagyon különbözik a hagyományos sportfogadástól. Ugyanúgy három formában érhetőek el szorzók, mint más sportok esetén, azaz:

 • Decimális formában: ilyenkor tizedesszámként van megadva az adott kimenetel bekövetkezésének valószínűsége, tehát 2. 4 például. Ha ezt összeszorozzuk a tétünkkel, akkor megkapjuk azt, hogy mennyi a várható nyereményünk.
 • Törtes formában: ilyenkor törtszámként láthatjuk a virtuális sportesemény kimenetelének szorzóját, mint mondjuk 2/1. Ebben az 1 a tétünk nagyságát, a 2 pedig a várható nyereményt jelenti, tehát a 2/1 a 2,0-s decimális szorzóval egyenértékű.
 • Amerikai formában: ilyenkor háromjegyű számként jelennek meg előjelekkel a szorzók. Mint például +200, ami azt jelenti, hogy 100 dollárból nyerhetünk 200 dollárt, vagy -200, ami azt jelenti, hogy 200 dollár feltételével nyerhetünk 100 dollárt.

Bukmékerek a legjobb virtuális sport szorzókkal

 • Bet365

Néha olyan magas szorzókat találhatunk a Bet365 virtuális szekciójában, hogy még a tapasztalt sportfogadó szeme is keresztbe áll a gyönyörtől. Például a meccs utolsó perceiben, élőben 81-es szorzó… Hihetetlen!

 

 • Wazamba

A sportfogadás szakértői egyetértenek abban, hogy a Wazamba teljes mértékben hozza az elvárt odds-okat. Ha sikerül kifogni egy szorzó növelő bónuszt, akkor a határ a csillagos ég.

 

 • BC.Game

A híres kriptovalutás bukméker elég jó odds-okkal kínál virtuális sportokat, elsősorban futballt. Élőben még magasabbak szorzókat is ki lehet fogni!

Élő fogadások v-sportra

V-sportok esetén kifejezetten pozitív fejlemény, hogy szinte minden egyes percben indulnak mérkőzések vagy éppen futamok és ezeket szinte minden esetben élőben is lehet követni. A közvetítések egyébként úgy néznek ki, mintha egy számítógépes játékot néznénk, de tényleg élvezhető minőségben. Az élő közvetítések pedig megteremtik a lehetőséget az élő fogadásokra is, bár nem minden esetben. A virtuális sportoknál egy labdarúgó mérkőzés vagy éppen egy kosárlabda mérkőzés nem tart addig, mint a valódi meccsek. Ettől független élőben is fogadható néhány piac, de igyekezzünk figyelni, mert ezek csak rövid ideig érhetőek el és például agár-vagy lóversenyek esetén a futamok gyorsasága miatt nincs is ilyen lehetőség.

 

Bukmékerek a legjobb élő virtuális sport fogadásokkal

élő eseményekkel sportfogadasok magyar

 • Wazamba

Virtuális sportokra nem csak az esemény előtt, de közben, valós időben is lehet fogadni a Wazamba oldalán. Még live streaming is elérhető a legtöbb eseményhez!

 

 • Sportaza

Több, mint 15 virtuális kategóriában találhatunk a Sportaza oldalán különböző eseményeket. Ezek nagy része élőben is elérhető. Sőt, élő közvetítést is nézhetünk a bukméker platformján!

 

 • Bet365

A Bet365 helye egyértelműen a top 3-ban van. Bár egy virtuális sportágon belül nem itt található a legtöbb esemény, de a Bet365 biztosítja a legnagyobb számú virtuális sportkínálatot. Náluk például még virtuális darts és virtuális golf is a kínálat részét képzi.

A 3 legjobb mobilalkalmazás v-sport fogadásokhoz Magyarországon

Ma már alapvető elvárás egy online sportfogadási oldallal szemben Magyarországon is, hogy mobilon is tökéletes elérést biztosítson. Amennyiben ilyen nem érhető el, azt a bukmékert nem érdemes választani, hiszen a fogadások többségét ma már amúgy is online kötik. Mi összegyűjtöttük a legjobb v-sport fogadási mobil alkalmazásokat, amelyek közül most bemutatunk hármat!

Bwin bukméker a v sport fogadásokhoz

Ez a bukméker rendkívül bőséges kínálattal rendelkezik a v-sport fogadások vonatkozásában, hiszen még ügetőre, pályakerékpárra, salakmotorra és többféle labdarúgásra is fogadhatunk. És ami a legjobb, saját mobil applikációja is van, amely Android és iOS készülékek esetén is tökéletesen működik.

 

Librabet bukméker a v-sport fogadásokhoz

Ez a sportfogadási oldal tökéletesen optimalizált webes böngészős verzióban érhető el Android és iOS készülékek esetén, ráadásul képernyőmérettől és eszköztől függetlenül jól használható minden funkció. Virtuális sportok vonatkozásában pedig bőségesen fogunk találni fogadási eseményeket is.

 

Betinia a v sport fogadáshoz

A Betinia sportfogadási oldala nagyon trendi és könnyen kezelhető mobilos felülettel várja az okostelefonról és tabletről érkező látogatókat, akik minden gombot egyszerűen megtalálhatnak. A virtuális sportok vonatkozásában pedig teljesen korrekt kínálattal találkozhatunk.

 

Fizetési módok az v-sport fogadásokhoz

Mivel a virtuális sportfogadás pontosan úgy működik, mint a hagyományos, így értelemszerűen fogadások játékba küldéséhez pénzt kell befizetnünk, illetve a nyerményt pénz formájában vesszük fel, ezért rendelkeznünk kell valamiféle fizetési móddal a nyeremények felvételéhez. Egy v sport bukmékernél alapesetben minimumként a következőknek elérhetőnek kell lennie:

 1. Banki átutalás: lassú, ám megbízható fizetési mód.
 2. Bankkártyák: VISA, MasterCard, Maestro kártyák – népszerű és könnyen használható fizetési módok.
 3. Előre feltöltős kártyák: alapvetően ez a PaysafeCardot jelenti, ami egy előre megvásárolt feltöltős kártya, anonim és gyors fizetést tesz lehetővé.
 4. E-pénztárcák: ma már számtalan ilyen van, mint a Neteller vagy a Skrill, kifejezetten jó, ha nem akarjuk közvetlenül a bankszámláról teljesíteni a befizetést.
 5. Kriptovaluták: digitális pénzek, decentralizált és anonim fizetési módok, gyors tranzakciókkal. Ilyen például a bitcoin, ethereum, monero, litecoin, dogecoin vagy éppen solana.

 

Kifizetés virtuális sport fogadásoknál

Szerencsére a virtuális sportok napjainkban már közkedveltek és ismertek, így semmi féle hátrányt nem jelentenek a hagyományos sportokhoz képest. Ez megmutatkozik a kifizetések terén is. Alapvetően elmondható, hogy virtuális sportokra is ugyanazokat a fizetési módokat vehetjük igénybe, mint bármi mást sportágra.

Ha már túl van a regisztráción, és az első befizetéséből sikerült nyerőn tippelni, és van nyereménye a fogadóiroda platformján, akkor nincs más hátra, mint felvenni azt a pénzt. A profiljából indíthat kifizetéseket, mégpedig számos bankolási mód segítségével. Legyen az banki átutalás, bankkártya, e-pénztárca, vagy éppen kriptovaluta, meg fogja találni az Önnek leginkább megfelelő megoldást. Lássuk a kifizetést lépésről-lépésre!

 1. Lépjen be a profiljába a bukméker oldalán
 2. A fiókjára kattintva navigáljon a kifizetések menühöz
 3. Válassza ki a felvenni kívánt összeget
 4. Válassza ki a fizetési módot
 5. Véglegesítse a kifizetést

A nyereménye rövid időn belül meg is fog érkezni. A pontos várakozási idő fizetési módonként változhat, a bukméker GYIK szekciójában tájékozódhat ezekről az adatokról.

Top 2 bukméker: kifizetések

fogadóirodák kifizetésével

 • Bet365

Magyarország egyik leghíresebb zászlóshajója a sportfogadásnak a Bet365. Kifizetések terén nem fog csalódni, számos lehetőség közül választhat.

 

 • Sportaza

Ez az igen fiatal sportfogadási iroda remek bankolási lehetőségeket biztosít. A támogatott fizetési módok listáját a Sportaza oldalán találja.

 

Más üzenetek

GYIK Virtual Sport GYIK