100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

Campobet értékelés és vélemények

4.5/5
100% bónusz az első befizetésre, maximum 35 000 Ft + 4 000 freebet
Lejátszás
Hogyan készülnek az ismertetők?
Bónusz
CampoBet üdvözlő bónusz
A CampoBet egy másik kiváló fogadási oldal, amely a Cipruson bejegyzett cégcsoport, a Tranello Group közvetlen tulajdonát képezi. A szolgáltató…
Pluszok
 • Egyedi bónuszajánlatok sokasága
 • Fogadás több tucat sportágra világszerte
 • Játék közbeni és mobil fogadások
 • Biztonságos és megbízható szolgáltatás
Mínuszok
 • Még nem teljesen jó a magyar fordítás

A Campobet egy 2018 óta működő, máltai és curacaói működési engedéllyel rendelkezik . Ma már közel 50 országból fogad sportfogadókat. Több mint 200 futball és több száz egyéb sportág fogadásipiaca érhető el, beleértve az e-sportokat, motorsportokat, téli sportokat és szinte mindent, ami eszébe juthat. A Campobet talán kevésbé ismert hazánkban annak ellenére, hogy minden tekintetben magas színvonalat hoz. Az online sportfogadás Magyarországon egy folyamatosan bővülő iparág, a Campobet esetében minden adott arra, hogy egyre híresebbé váljon a magyar közönség előtt is.

TulajdonosMaltix Limited
Alapításának éve2018
Engedély kibocsátójaMGA
Engedély számaMGA/B2C/486/2018

cambobet bonusz, sportfogadasok.tv

 

Campobet megbízhatósága

A CampoBet egy biztonságos, megbízható sportfogadási oldal, amely egy curacaói engedéllyel rendelkezik, amely joghatóság, széles körben elfogadott a szerencsejátékiparban. . Ez egyfajta felügyeletet és védelmet biztosít a játékosoknak.

A CampoBet biztonságos kommunikációs protokollokat használ, hogy biztosítsa az összes személyes adat biztonságát, amelyet az oldallal esetleg meg kell osztani. Ez magában foglalja az interneten keresztül továbbított összes személyes adat titkosítását, ami garantáljaji a személyes adatainak a biztonságát .

Biztos lehet abban is, hogy a pénzedbiztonságban lesz a CampoBet számláján . Mint a legtöbb nagy online szerencsejáték oldal, a legmodernebb biztonsági protokollokat használja, hogy biztosítsa az összes pénzügyi tranzakció biztonságát, hasonlóan azokhoz, amelyeket a világ nagy bankjai használnak.

 

Campobet üdvözlő bónusz

campobet hu bónuszok

Talán a legfontosabb bónusz típus és egyben a Campobet online sportfogadás során legszembetűnőbb szolgáltatása az üdvözlő bónusz. Ez a promóció azoknak jár, akik frissen regisztráltak az oldalra, és túl vannak az első befizetésen. A Campobet magyar oldalán ez egy 100%-os bónusz, maximum 35 000 Ft értékben. Ehhez ajándékba jár még 4 000 freebet, vagyis fogadási kredit, amivel lényegében ingyen fogadhat. A Campobet vélemények összegzése során azt tapasztaltuk, hogy az üdvözlő bónusz nagyon meggyőző, és szeretni szokták.

Nincs értelme halogatni a regisztrációt a CampoBet-nél most, hogy végre tudja, milyen fantasztikus üdvözlő csomag várja az új ügyfeleket. Amint először pénzt helyez el i a számláján , és legalább egyszer megjátsza az összeget legalább 1.50-es odds mellett, a befizetésének megfelelő 100%-os bónuszt kap. A maximum, amire számíthat, 100 euró, míg a tranzakciójának minimum 20 eurónak kell lennie. Ez az összeg azonban a lakóhelye szerinti országtól függően eltérő lehet.

Most, hogy már tudja, mit kell tennie, hogy igénybe vegye a sportra vonatkozó regisztrációs ajánlatatátt, nézze meg alaposan a fogadási követelményeket. Ha nem teljesíti őket, akkor a CampoBet nem fogja kifizetni a bónusz kreditek felhasználásával felhalmozott nyereményeket.

“Azoknak tudom ajánlani a Campobet bukmékert, akik egy letisztult, egyszerű oldalt keresnek. Itt nincsenek felesleges grafikai elemek, bonyolult menük, amik csak összezavarnak. Bónuszok és promóciók azonban vannak, méghozzá elég meggyőzőek! Az üdvözlő bónuszt nem érdemes kihagyni, igazán jó ajánlat. A magyar fordítás még nem tökéletes, de már teljesen érthető. A jövőben biztosan fejleszteni fognak ezen is.”

 

CampoBet üdvözlő bónusz feltételei:

 • Az oldal 6-szoros megforgatást ír elő 2.00 vagy annál nagyobb oddsok esetén az egyszeri fogadásoknál, és 1.50-et választásonként a többszörös fogadásoknál.
 • A bónusz megszerzését követő 30 napon belül teljesíteni kell a megforgatási követelményt.
 • A tét nem lehet több 50 EUR-nál fogadásonként.
 • Nem engedélyezettek az ingyenes fogadások, valamint a beváltott, törölt vagy döntetlen fogadások.

 

További bónuszok a Campobet Magyarország oldalán

A Campobet magyar oldala bónuszok széles skáláját kínálja a játékosoknak. Az üdvözlő bónuszok mellett a regisztrált játékosok ingyenes fogadásokban, kaszinó pörgetésekben, VIP bónuszokban és hűségprogramokban részesülhetnek. A kaszinó olyan promóciókat is kínál, amelyekkel mind Campobet online sportfogadás, mind kaszinójátékok terén, pénzvisszatérítést lehet nyerni.

CampoBet promotions

Az egyes bónuszok feltételei eltérőek lehetnek, ezért a játékosoknak azt tanácsoljuk, hogy figyelmesen olvassák el a bónusz feltételeit. A Campobet vélemények nem szoktak a megforgatási követelményekre panaszkodni, és jól is teszik, mivel teljesen átalgosnak mondhatóak ezek az előírások.

 

Cashback bónusz

A Campobet online sportfogadás oldalán a Cashback Bonus egy olyan ajánlat, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy visszatérítést kapjanak az elveszett fogadásaikért. Ez azt jelenti, hogy ha a játékos elveszít egy fogadást, a tét egy bizonyos százalékát visszatérítik.

A bónusz összege változó, és általában a veszteség összegétől függ. Az ajánlathoz általában bizonyos feltételek teljesítése szükséges, például minimális tét vagy bizonyos sportágakra való fogadás. A Campobet cashback bónusz azonban remek módja annak, hogy csökkentse a játék kockázatát, és ha nem nyer, akkor is visszakapjon valamennyit.

A Campobet pénzvisszatérítési ajánlata a veszteség 10%-ra vonatkozik, minimum 6 000 Ft, maximum 150 000 Ft értékben. Ezt a promóciót hetente csak egyszer lehet igénybe venni, azonban akár minden héten is igényelheti, de csak hétfőnként. Az ügyfélszolgálatnál lehet aktiválni hétfőnként 9:00 és 23:59 között.

 

50% heti reload bónusz

A Campobet magyar odalának 50%-os heti újratöltés bónusza egy nagyszerű módja annak, hogy további bónuszokat szerezzen rendszeres befizetésekkel. Az ajánlatot hetente kínálják, és lehetővé teszi, hogy újratöltse számláját, és további bónuszokat szerezzenek.

A bónusz összege a befizetés összegének egy bizonyos százaléka, amely a számlára kerül, így a játékosok több pénzzel játszhatnak és fogadhatnak. A Campobet vélemények egyetértenek abban, hogy ez egy remek ajánlat.

A bónuszfeltételek eltérőek, de tartalmaznak egy minimális befizetést és meghatározott sportágakat vagy játékokat, ahol a bónusz felhasználható. A játékosoknak azt tanácsoljuk, hogy a bónuszfeltételek gondos elolvasásával győződjenek meg arról, hogy teljesítik-e a bónusz feltételeit.

A Campobet heti újratöltési bónusza remek lehetőség arra, hogy újabb bónusz összeget szerezzen minden befizetés után, ezzel tovább növelve a nyerési esélyeket. Ez az ajánlat általában csak korlátozott ideig érhető el, ezért érdemes minél hamarabb kihasználni.

Bónusz százaléka

Minimális összeg

Maximális összeg

Mire vonatkozik

50%

5 000 Ft

150 000 Ft

A héten az első befizetésre

 

Akkumulátor bónusz

A Campobet vélemények egyik kedvence az Accumulator bónusz, amely ideális ajánlat azok számára, akik nagyobb nyereményt szeretnének elérni a kombinált fogadásokon. Ezzel az ajánlattal a játékosok további bónuszt szerezhetnek a halmozó fogadásokért. A halmozó fogadás azt jelenti, hogy a játékos egyszerre több eseményre fogad, és csak akkor nyeri meg a fogadást, ha minden egyes esemény helyesen alakul. Ez a fogadástípus magasabb nyereményt kínál, de nagyobb kockázatot is hordoz.

A Campobet magyar oldalának akkumulátor bónusza egy adott százalékkal növelik az akkumulációs fogadások nyereményét, ami azt jelenti, hogy ha bejön a tipp, akkor még több pénz vihet haza. Ennek az ajánlatnak persze feltételei is vannak, van egy minimálisan fogadható eseményszám és egy minimális tétösszeg.

Az akkumulátor bónusz remek lehetőséget nyújt arra, hogy még nagyobb nyereményeket nyerjen, miközben élvezi a sportfogadást és a szerencsejátékot. Mivel azonban a felhalmozási fogadások magas kockázatot jelentenek, mindig fontos, hogy a fogadások elhelyezésekor a józan észt használjuk, és csak olyan összegeket tegyünk fel, amelyeket a játékos megengedheti magának, hogy elveszítsen.

A bónusz igényléséhez legalább 3 eseményre kell tippelni a gyűjtőn, eseményenként legalább 1,4-es szorzóval. Ez 3% bónuszt jelent, azonban minél több eseményt vesz fel a gyűjtőre, annál nagyobb bónuszt is kap. 6 eseménynél már 10%, 21+ eseménynél pedig 100%.

 

Jutalmak és hűségprogram – campobet vip

A CampoBet VIP szolgáltatásának öt szintje van, amelyeken a játékosok feljebb léphetnek, hogy egyre több előnyben és jutalomban részesüljenek. A játékosok a Kezdő szinten kezdenek, majd feljebb léphetnek az Amatőr, a Profi, a Világklasszis és végül a Legenda szintre.

A havi maximális kifizetési limitek annál magasabbra nőnek, minél feljebb lép a szinteken, és a Professional, World Class és Legend szinteken a játékosok jogosultak a pénzvisszatérítések egy bizonyos százalékára. A World Class és Legend játékosok személyes számlamenedzsert is kapnak.

 

Hogyan regisztrálhatok a CampoBet-nél?

Keresse fel a bukméker hivatalos oldalát, hogy megnyithassa új játékos fiókját! Az eljárás egyszerű, így a CampoBet-nél történő regisztráció legfeljebb néhány percet vesz igénybe. Ahhoz, hogy meggyőződjön arról, hogy teljesítetti az online regisztrációs folyamat minden követelményét, kövesse az alábbiakban lépésről lépésre ismertetett útmutatót!

 

Campobet online regisztráció

A regisztráció rendkívül egyszerű. A következő útmutatóban lépésről-lépésre bemutatjuk, hogy miként tud számlát létrehozni a Campobet magyar oldalán.

Campobet sportbook

Lépés 1: A Campobet online sportfogadás oldalán kattintson a Regisztráció gombra!

Lépés 2: Adja meg a kért adatokat: email, felhasználónév, jelszó!

Lépés 3: Adja meg a kért személyes adatokat, azaz a teljes nevét, címét, születési dátumát és telefonszámát Végül klikkeljen a “Regisztráció” gombra!

Campobet regisztráció

Mint láthatja, ez valóban nem volt bonyolult. Nem véletlen, hogy a Campobet vélemények szerint a játékosok elégedettek a regisztrációs folyamattal.

 

Campobet sportágak és piacok

Az egyik legfontosabb tényező az értékelésünkben a fogadók számára elérhető piacok száma. A CampoBetnél több mint 30 különböző sportágra fogadhat, a pontos szám attól függ, hogy a világversenyeken éppen milyen szezon van.

Természetesen olyan népszerű sportágakra fogadhat, mint a labdarúgás, kosárlabda, krikett és tenisz. De rengeteg szokatlan verseny is támogatott, a téli sportoktól kezdve, mint a síelés, egészen az olyan hiánypótló versenyekig, mint a darts és az asztalitenisz.

Még az e-sportok különböző piacaira is fogadhat, például a League of Legends, az Overwatch, a StarCraft és a Counter-Strike profi versenyekre.

 

Campobet legkedveltebb sportok

A Campobet online sportfogadás a sportágak széles skáláját kínálja, fogadhat többek között labdarúgásra, teniszre, kosárlabdára, röplabdára és golfra. A Campobet vélemények dicsérik a sportág felhozatalt.

A platform széles kínálata lehetővé teszi, hogy különféle események számos aspektusára fogadást köthessenek, beleértve a mérkőzések eredményeit, a lőtt gólok számát, a csapatok közötti különbséget, a sárga és piros lapok számát stb. Bárki, aki szereti a sportfogadást, megtalálhatja az egyéni igényeinek és preferenciáinak megfelelő sportágat.

 

popular sports

A legnépszerűbb sportágak toplistája:

 1. Futball
 2. Tenisz
 3. Kosárlabda

A Campobet magyar felületén gazdag esport, motorverseny és bicikli verseny kínálatot is láthat. Találhatóak persze hagyományos nemzeti sportok is, mint például a gaelic football vagy a gaelic hurling. Ez persze csak a jéghegy csúcsa, ennél sokkal több sportágat kínál a Campobet online sportfogadás.

Campobet online sportfogadás

 

Campobet élő fogadás

campobet hu élő fogadás

A CampoBet élő fogadási platformja tisztességes, és határozottan támogatja az összes aktuális élő sporteseményt. Az oddsokat rendszeresen frissítik, és módot adnak arra, hogy kövesse az eseményeket. A fő hátulütő itt azonban az, hogy nem nyújtanak semmilyen formában streaming szolgáltatást.

 

Campobet befizetések és kifizetések

Ha végeztt a regisztrációval és már a Campobet bejelentkezés is megvolt, az alábbi módszerekkel tud be- és kifizetni az oldalon:

Campobet befizetési módokCampobet kifizetési módok
Min. befizetésMin. kifizetésIdő
VISA€ 10VISA€ 201-3 nap
Mastercard€ 10Bitcoin€ 201-3 nap
Paysafecard€ 10Skrill€ 201-3 nap
Bitcoin€ 10Neteller€ 201-3 nap
Skrill€ 15EcoPayz€ 201-3 nap
Neteller€ 10Ethereum€ 201-3 nap
EcoPayz€ 10Bank Wire€ 1001-3 nap
Ethereum€ 10WebMoney€ 201-3 nap
Sofort€ 10N/AN/AN/A
Neosurf€ 10N/AN/AN/A
Bank Wire€ 10N/AN/AN/A
WebMoney€ 10N/AN/AN/A

 

Összefoglalva

A Campobet egy elég jó online bukméker, amelyet a magyar játékosok is szeretni fognak. Mivel az oddsok általában az ilyen oldalakon magasabbak, mint a hazai bukmékereknél, így a nyeremények is nagyobbak lehetnek. Érdemes kipróbálni. A Campobet nem véletlenül tartozik a legjobb fogadóirodák közé. A tesztünk túlnyomórészt pozitiív eredményekkel zárult. A játékkínálat, a játékok minősége, a fizetésimódok kínálata mind a Campobet mellett szólnak. Külön fontos kiemelni, hogy az ügyfélszolgálat segítőkész, és könnyű velük felvenni a kapcsolatot. Igényelje a bukméker üdvözlő bónuszát, és kezdődhet a játék!

 

Fedezze fel a oldalt

Ratings
Összessített Értékelés
4.5/5
 • Méltányosság és Bizalom
  5/5
 • Játékok és Szoftver
  4/5
 • Bónuszok és Promóciók
  5/5
 • Ügyfélszolgálat
  4/5