Üdvözlő bónusz 270% egyezés 20 000 BCD-ig
Fogadás

Campobet értékelés és vélemények

4.5/5
Bónusz
CampoBet üdvözlő bónusz
A CampoBet egy másik kiváló fogadási oldal, amely a Cipruson bejegyzett cégcsoport, a Tranello Group közvetlen tulajdonát képezi. A szolgáltató…
Pluszok
  • Egyedi bónuszajánlatok sokasága
  • Fogadás több tucat sportágra világszerte
  • Játék közbeni és mobil fogadások
  • Biztonságos és megbízható szolgáltatás
Mínuszok
  • Még nem teljesen jó a magyar fordítás

A Campobet egy 2018 óta működő, máltai és curacaói működési engedéllyel rendelkezik . Ma már közel 50 országból fogad sportfogadókat. Több mint 200 futball és több száz egyéb sportág fogadásipiaca érhető el, beleértve az e-sportokat, motorsportokat, téli sportokat és szinte mindent, ami eszébe juthat.

cambobet bonusz, sportfogadasok.tv

 

Campobet megbízhatósága

A CampoBet egy biztonságos, megbízható sportfogadási oldal, amely egy curacaói engedéllyel rendelkezik, amely joghatóság, széles körben elfogadott a szerencsejátékiparban. . Ez egyfajta felügyeletet és védelmet biztosít a játékosoknak.

A CampoBet biztonságos kommunikációs protokollokat használ, hogy biztosítsa az összes személyes adat biztonságát, amelyet az oldallal esetleg meg kell osztani. Ez magában foglalja az interneten keresztül továbbított összes személyes adat titkosítását, ami garantáljaji a személyes adatainak a biztonságát .

Biztos lehet abban is, hogy a pénzedbiztonságban lesz a CampoBet számláján . Mint a legtöbb nagy online szerencsejáték oldal, a legmodernebb biztonsági protokollokat használja, hogy biztosítsa az összes pénzügyi tranzakció biztonságát, hasonlóan azokhoz, amelyeket a világ nagy bankjai használnak.

 

Campobet üdvözlő bónusz

campobet hu bónuszok

Nincs értelme halogatni a regisztrációt a CampoBet-nél most, hogy végre tudja, milyen fantasztikus üdvözlő csomag várja az új ügyfeleket. Amint először pénzt helyez el i a számláján , és legalább egyszer megjátsza az összeget legalább 1.50-es odds mellett, a befizetésének megfelelő 100%-os bónuszt kap. A maximum, amire számíthat, 100 euró, míg a tranzakciójának minimum 20 eurónak kell lennie. Ez az összeg azonban a lakóhelye szerinti országtól függően eltérő lehet.

Most, hogy már tudja, mit kell tennie, hogy igénybe vegye a sportra vonatkozó regisztrációs ajánlatatátt, nézze meg alaposan a fogadási követelményeket. Ha nem teljesíti őket, akkor a CampoBet nem fogja kifizetni a bónusz kreditek felhasználásával felhalmozott nyereményeket.

CampoBet üdvözlő bónusz feltételei:

  • Az oldal 6-szoros megforgatást ír elő 2.00 vagy annál nagyobb oddsok esetén az egyszeri fogadásoknál, és 1.50-et választásonként a többszörös fogadásoknál.
  • A bónusz megszerzését követő 30 napon belül teljesíteni kell a megforgatási követelményt.
  • A tét nem lehet több 50 EUR-nál fogadásonként.
  • Nem engedélyezettek az ingyenes fogadások, valamint a beváltott, törölt vagy döntetlen fogadások.

 

További bónuszok a Campobet Magyarország oldalán

Jutalmak és hűségprogram – campobet vip

A CampoBet VIP szolgáltatásának öt szintje van, amelyeken a játékosok feljebb léphetnek, hogy egyre több előnyben és jutalomban részesüljenek. A játékosok a Kezdő szinten kezdenek, majd feljebb léphetnek az Amatőr, a Profi, a Világklasszis és végül a Legenda szintre.

A havi maximális kifizetési limitek annál magasabbra nőnek, minél feljebb lép a szinteken, és a Professional, World Class és Legend szinteken a játékosok jogosultak a pénzvisszatérítések egy bizonyos százalékára. A World Class és Legend játékosok személyes számlamenedzsert is kapnak.

Hogyan regisztrálhatok a CampoBet-nél?

Keresse fel a bukméker hivatalos oldalát, hogy megnyithassa új játékos fiókját! Az eljárás egyszerű, így a CampoBet-nél történő regisztráció legfeljebb néhány percet vesz igénybe. Ahhoz, hogy meggyőződjön arról, hogy teljesítetti az online regisztrációs folyamat minden követelményét, kövesse az alábbiakban lépésről lépésre ismertetett útmutatót!

Campobet online regisztráció

Lépés 1: A Campobet oldalán kattintson a Regisztráció gombra!

Lépés 2: Adja meg a kért adatokat: email, felhasználónév, jelszó!

Lépés 3: Adja meg a kért személyes adatokat, azaz a teljes nevét, címét, születési dátumát és telefonszámát Végül klikkeljen a “Regisztráció” gombra!

 

Campobet sportágak és piacok

Az egyik legfontosabb tényező az értékelésünkben a fogadók számára elérhető piacok száma. A CampoBetnél több mint 30 különböző sportágra fogadhat, a pontos szám attól függ, hogy a világversenyeken éppen milyen szezon van.

Természetesen olyan népszerű sportágakra fogadhat, mint a labdarúgás, kosárlabda, krikett és tenisz. De rengeteg szokatlan verseny is támogatott, a téli sportoktól kezdve, mint a síelés, egészen az olyan hiánypótló versenyekig, mint a darts és az asztalitenisz.

Még az e-sportok különböző piacaira is fogadhat, például a League of Legends, az Overwatch, a StarCraft és a Counter-Strike profi versenyekre.

 

Campobet élő fogadás

campobet hu élő fogadás

A CampoBet élő fogadási platformja tisztességes, és határozottan támogatja az összes aktuális élő sporteseményt. Az oddsokat rendszeresen frissítik, és módot adnak arra, hogy kövesse az eseményeket. A fő hátulütő itt azonban az, hogy nem nyújtanak semmilyen formában streaming szolgáltatást.

 

Campobet befizetések és kifizetések

Ha végeztt a regisztrációval és már a Campobet bejelentkezés is megvolt, az alábbi módszerekkel tud be- és kifizetni az oldalon:

Campobet befizetési módokCampobet kifizetési módok
Min. befizetésMin. kifizetésIdő
VISA€ 10VISA€ 201-3 nap
Mastercard€ 10Bitcoin€ 201-3 nap
Paysafecard€ 10Skrill€ 201-3 nap
Bitcoin€ 10Neteller€ 201-3 nap
Skrill€ 15EcoPayz€ 201-3 nap
Neteller€ 10Ethereum€ 201-3 nap
EcoPayz€ 10Bank Wire€ 1001-3 nap
Ethereum€ 10WebMoney€ 201-3 nap
Sofort€ 10 N/A N/A N/A
Neosurf€ 10 N/A N/A N/A
Bank Wire€ 10 N/A N/A N/A
WebMoney€ 10 N/A N/A N/A

 

Összefoglalva

A Campobet egy elég jó online bukméker, amelyet a magyar játékosok is szeretni fognak. Mivel az oddsok általában az ilyen oldalakon magasabbak, mint a hazai bukmékereknél, így a nyeremények is nagyobbak lehetnek. Érdemes kipróbálni.