100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

A legjobb külföldi bukmékerek


Fontos tudni, hogy a külföldi bukmékerek kínálata és minősége folyamatosan változik. Jelenleg a legnépszerűbb külföldi operátorok közé tartozik az Legzo, a Bet365, a Sportasa, a Mostbet, valamint a Unibet. Ezek a fogadóirodák széles sportfogadási lehetőségeket kínálnak, valamint versenyképes oddsokat és jó felhasználói élményt biztosítanak. Azonban fontos megjegyezni, hogy minden fogadóiroda eltérő szolgáltatásokkal és előnyökkel rendelkezhet.

A legjobb külföldi bukmékerek listája

Értékelés Fogadóiroda Rating Bónusz Szerezz bónuszt
1
4.8/5
100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
2
4.5/5
100% Üdvözlő Bónuszt akár 35 000 Ft
LejátszásOlvasd el a bemutatót
3
5/5
100% üdvözlő bónusz az első befizetésre akár 35 000 Ft értékig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
4
4.8/5
100% üdvözlő bónusz akár 52.000 HUF
LejátszásOlvasd el a bemutatót
5
4.5/5
100% BÓNUSZ AZ ELSŐ BEFIZETÉSRE AKÁR 38000 HUF
LejátszásOlvasd el a bemutatót
6
4.5/5
100%-os üdvözlő bónusz maximum 35 000 Ft értékben
LejátszásOlvasd el a bemutatót
7
4.5/5
150% Üdvözlő Bónusz akár 100 EUR-ig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
8
4.8/5
125% Üdvözlő bónusz, akár 160 000 Ft
LejátszásOlvasd el a bemutatót
9
4.8/5
150% üdvözlő bónusz 10 és 100 EUR között
LejátszásOlvasd el a bemutatót
10
4.8/5
LejátszásOlvasd el a bemutatót
11
5/5
100% üdvözlő bónusz akár 35 000 HUF értékben
LejátszásOlvasd el a bemutatót
12
4.5/5
100% üdvözlő bónusz akár 40 000 Ft értékben
LejátszásOlvasd el a bemutatót

Hogyan szabályozzák a külföldi fogadóirodákat Magyarországon?

Magyarország szabályozza az online szerencsejátékot az Országgyűlés által elfogadott 2014. évi törvény alapján. A törvény szabályozza az online fogadási szolgáltatásokat, a szervezők engedélyezését és működését, a játékosok védelmét és legutolsósorban az adózást. A külföldi bukmékereknek engedélyt kell kérniük a Nemzeti Szerencsejáték Felügyelettől, és adózniuk kell. A felügyelet szigorúan ellenőrzi az engedélyezett fogadó oldalak tevékenységét, hogy megvédje a játékosok érdekeit.

🌍 OrszágMagyarország
👌 NyelvMagyar
💶 PénznemForint
🎰 ️Népszerű sportokFutball, birkózás, úszás, vízilabda
⚖️ Engedélyezett-e a nemzetközi szerencsejáték?Igen
🕵️‍♂️ JátékszabályzóGaming Board of Hungary
📃 Szerencsejáték-adóAz adó a nettó szerencsejáték-bevétel 15%-a.
💳 A legnépszerűbb fizetési módszerek Készpénz és bankkártya

A legbiztonságosabb külföldi operátorok listája

Az 5 legjobb külföldi sport operátor

Ha az ember szeretne biztonságos sportfogadás külföldi irodákban végezni, akkor érdemes lehet olyan fogadóiroda után nézni, amelyik rendelkezik a megfelelő licensszel és engedélyekkel. Továbbá érdemes lehet odafigyelni arra, hogy jó hírnevük legyen és ismeretek legyenek a biztonságukról.

Az online sportfogadás oldalak számos különböző fizetési módot kínálnak a játékosoknak a befizetésekhez és kifizetésekhez. Általánosan elfogadott módszerek közé tartoznak a bankkártyák (hitelkártyák és bankkártyák), e-pénztárca szolgáltatások (például Skrill, Neteller), banki átutalások és előre fizetett kártyák (például Paysafecard). Ezek a módszerek biztonságosak és gyorsak, lehetővé téve a játékosok számára, hogy könnyedén kezeljék pénzügyeiket az online fogadóoldalakon. Fontos megjegyezni, hogy az elfogadott fizetési módok bukmékerektől függően változhatnak, így érdemes ellenőrizni az adott oldal kasszafelületét az elérhető lehetőségekért.

 

Bet365

Bet365 sport fogadas

A Bet365 egy online sportfogadással és kaszinójátékokkal foglalkozó cég, melyet 2000-ben alapítottak. Az Egyesült Királyságban székel, de világszerte elérhető. A Bet365 egyike a legnagyobb és legismertebb külföldi fogadóirodáknak, mely nagy figyelmet fordít a biztonságra és az ügyfél elégedettségre. Az oldal felhasználóbarát, könnyen használható és a fogadások széles választékát kínálja, beleértve a sportfogadásokat, élő fogadásokat, kaszinójátékokat és pókert. A Bet365 ismert a versenyképes oddsokról, az élő közvetítésekről és az egyedi ajánlatokról. A cég gyakran nyújt kiváló bónuszokat és promóciókat új és meglévő ügyfelei számára, és a fizetési lehetőségek széles választéka is rendelkezésre áll.

Pluszok
 • Széleskörű választék a sportágakat tekintve
 • Élő közvetítési lehetőségek
 • Megalapozott hírnév és többségében pozitív visszajelzések
 • Felhasználóbarát platform
Mínuszok
 • Szigorú ellenőrzési folyamat
 • Az ügyfélszolgálat minősége változó

 

 

Legzo

Legzo sports betting pre-match

A Legzo a külföldi bukmékerek egyik legnépszerűbb sportfogadási platformja a piacon. Az oldal kínálata széleskörű, és magába foglalja a legnépszerűbb sportágakat, beleértve a labdarúgást, kosárlabdát, teniszt és többek között a lovas sportokat is. Az oldal felülete könnyen kezelhető, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy egyszerűen és gyorsan fogadjanak a kívánt eseményekre. A Legzo fogadóiroda megbízható és biztonságos, és az ügyfélszolgálata mindig készen áll arra, hogy segítsen az esetleges kérdésekkel vagy problémákkal kapcsolatban.

Pluszok
 • mobil applikáció
 • rengeteg sportfogadási esemény és piac
 • éjjek-nappali ügyfélszolgálat
 • kriptovaluták
Mínuszok
 • több országban nem érhető el

 

 

Sportaza

Sportaza sports betting

A Sportaza fogadóiroda az egyik legnépszerűbb online szerencsejáték platform a piacon. Az oldal nagy hangsúlyt fektet az élő fogadásokra, és széleskörű kínálatot biztosít a legnépszerűbb sportágakban, beleértve a labdarúgást, kosárlabdát, teniszt és sok más sportot. Az oldal felülete modern és könnyen kezelhető, és a játékosok számára biztonságos és megbízható környezetet biztosít a fogadásokhoz.

Pluszok
 • 94%-os átlagos kifizetési ráta az élő fogadásoknál
 • magas szorzók a piacon;
 • kriptovalutás fizetési módok;
 • rengeteg e-sport közvetítés;
 • élő ügyfélszolgálat éjjel-nappal.
Mínuszok
 • nincs más live-streaming csak e-sport;
 • nincs natív mobil app.

 

 

Mostbet

Mostbet befizetéssel megegyező bónusz

A Mostbet a sportfogadási operátorok egyik legnépszerűbb platformja a piacon, amely nagy hangsúlyt fektet az élő fogadásokra és a virtuális sportokra. Az oldal széles kínálatot biztosít a legnépszerűbb sportágakban, beleértve a labdarúgást, teniszt, kosárlabdát és sok más sportot. Az oldal felülete modern és könnyen használható, és a játékosok számára biztonságos és megbízható környezetet biztosít a fogadásokhoz.

Pluszok
 • Nagyon jó kifizetési százalékok
 • Full cashout lehetőség
 • Rengeteg live streaming
 • Kriptovaluták támogatása
Mínuszok
 • Nem mindig érhető el az ismertebb sportoknál minden piac

 

 

Unibet

Unibet véleményekre sport

Az Unibet a népszerűbb külföldi sport operátorok egyike, amely széleskörű felhozatalt kínál a legnépszerűbb sportágakban és virtuális sportokban. Az oldal felülete könnyen kezelhető, és nagy hangsúlyt fektet az élő fogadásokra. Az ügyfélszolgálati csapat mindig készen áll az ügyfelek segítésére, és biztonságos és megbízható környezetet biztosít a fogadásokhoz.

Pluszok
 • széles körű sportfogadási lehetőségek
 • biztonságos és megbízható fizetési módok;
 • élő fogadási lehetőségek;
 • e-sportok, illetve nem-sport események is elérhetők (pl.: politika);
 • élő videó stream az in-play fogadáshoz.
Mínuszok
 • kevés promóció;
 • viszonylag kevés fizetési mód közül lehet választani.

 

Hogyan osztályozzuk a külföldi fogadóirodákat?

A sportfogadás külföldi irodákban nem kellene, hogy nehéz legyen, csak oda kell figyelni különböző tényezőkre. Fontos, hogy figyelembe vegyünk a következő tényezőket egy külföldi fogadóiroda osztályozásnál, hogy biztosak legyünk benne, hogy a legjobb külföldi bukmékereket tudjuk ajánlani.

 • Engedély

  A bukmékerek működésének engedélyezése az adott ország szerencsejáték-szabályozó hatóságának feladata. Az engedély megszerzése előtt az irodák szigorú ellenőrzésen esnek át. A szerencsejáték-biztos feladata az operátorok és szerencsejáték-szolgáltatók felügyelete és a játékosok védelme.

 • Nyereményszorzók és kifizetési százalék

  A nyereményszorzók (vagy odds) azt mutatják meg, hogy az adott esemény bekövetkezése milyen valószínűséggel várható. A magasabb nyereményszorzók azt jelentik, hogy az esemény bekövetkezése nagyobb valószínűséggel történik meg. A kifizetési százalék pedig azt mutatja meg, hogy a fogadóiroda az összes feltett tétből mennyit fizet ki.

 • Változatos fogadó piacok

  A változatos sportfogadó külföldi oldalon olyan lehetőségeket jelentenek, amelyek az adott sporteseményre vonatkozóan széles skálán kínálnak lehetőségeket a tippjeink próbára tételére. Az ilyen sport piacok nem csak az adott esemény végeredményére, hanem a mérkőzés közbeni eseményekre is lehetőséget adnak.

 • Sportfogadás ajánlatok

  A sport ajánlatok azok a különböző események és eredmények, amelyekre a játékosok fogadhatnak. Ez a fogadóiroda által kínált lehetőségeket jelenti, amelyek a játékosoknak széles választékot biztosítanak a fogadásokra.

 • Fizetési módszerek

  Fizetni többféle módon lehet, az ügyfélnek kívánsága szerint. A külföldi sportfogadási irodáknál népszerű például az e-pénztárca, kriptovaluta, bankkártya stb.

 • Sportfogadás funkciók

  A sportfogadás funkciók a külföldi operátorok által kínált különböző lehetőségeket jelentik, amelyek segítségével a játékosok jobban tudják kezelni a fogadásokat.

Hogy találják meg a legjobb külföldi fogadóirodákat?

A sportfogadás külföldi oldalon egyszerű lehet, csak követni kell ezt az egyszerű 4 lépést:

 • Ellenőrizd le, hogy a fogadóirodának van-e engedélye
  1. lépés

  Hogy megbizonyosodj arról, hogy a fogadóiroda biztonságos, érdemes megnézni, hogy van-engedélye és, hogy felügyelik-e megbízott szervek a működését.

 • Ellenőrizd le a fizetési módszereket
  2. lépés

  Jobb előre megtudni, hogy a befizetés és a kifizetés milyen módszerekkel történhet, hogy megbizonyosodjon róla, hogy meg tudja kapni a nyereményt.

 • Az általános szerződések és feltételek leellenőrizése
  3. lépés

  A kisbetűs részeket is érdemes elolvasni, hogy megtudjuk a fogadóiroda minden szabályát és előírásait.

 • Íratkozz fel és igényeld a fogadóiroda bónuszát
  4. lépés

  Ha feliratkozol a fogadóirodára oldalára, akkor kaphatsz különböző bónuszokat.

Mit tud a Sportgogadások.tv ajánlani neked?

Fedezzen fel többet a sportfogadasok.tv webhelyen
🔥 Non-GamStop sportfogadó oldalakElérhető
🔥 Véleményezett bukmékerek20+
🔥 Listázott fogadóirodák a Gamstoppal30+
🔥 Népszerű sportokFutball, Krikett, Lóverseny
🔥 Legjobb bukmékerekSportanza, Legzo, Mostbet
🔥 Minimális megforgatási követelményx1
🔥 A mi választásunk a legjobb bukmékerreVooDoo Wins

Élő fogadás a külföldi fogadóirodákban 

Az élő sportfogadás az a fogadás típus, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy valós időben fogadjanak a sporteseményekre. Az élő sportfogadás külföldi irodákban általában az interneten vagy mobilalkalmazásokon keresztül érhető el a külföldi sport operátoroknál.

Az élő sportfogadás esetében a játékosok számos lehetőség közül választhatnak, beleértve a meccs végeredményét, az első gólt, a sárga vagy piros lapok számát, a sarkok számát és más különböző statisztikákat. Az élő sportfogadás lehetővé teszi a játékosok számára, hogy figyelemmel kísérjék a meccs fejlődését, és a játékmenet változásai alapján módosítják a fogadásaikat.

Az élő sportfogadás során a külföldi fogadóirodák általában élő közvetítést és grafikákat is biztosítanak, amelyek segítségével a játékosok figyelemmel kísérhetik a játékmenetet. Az élő közvetítés lehetővé teszi a játékosok számára, hogy valós időben nézzék a mérkőzést, így pontosabb tippeket és döntéseket hozhatnak.

Fontos megjegyezni, hogy az élő sportfogadások általában magasabb oddsokat és tét határokat kínálnak, mint a hagyományos fogadások.

A legjobb külföldi bukmékerek élő fogadáshoz

Fogadóiroda

Sport száma

Üdvözlő bónusz

Élő fogadás

Mobil Applikáció

Min. Letét

Max. Letét

Bet365

100

100

% bónusz 100 EUR-ig

Igen

Igen

$10

$10

Legzo

100+

150%

Igen

Igen

$10

$2 000

Sportaza

50+

100% ha min. 35 000ft befizetés

Igen

Igen

$10

nem elérhető

BC.Game

40+

akár 360%-os bónusz

Igen

Nem

$30.2

nem elérhető

22Bet

100+

100% ha min. 35 000ft befizetés

Igen

Igen

$1

$6.11

Populáris fizetési módszerek

A külföldi fogadóirodák Magyarországon számos különböző fizetési módot kínálnak, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy kényelmesen és biztonságosan végezzenek pénzügyi tranzakciókat a fogadói számlájukon.

Mastercard vagy Visa

Az egyik leggyakoribb fizetési módszer a bankkártyás fizetés, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy bankkártyájukkal pénzt helyezzenek el a számlájukon. A legtöbb online fogadóoldalon elfogadják a különböző bankkártyatípusokat. A tranzakciók gyorsak és egyszerűek.

Legjobb sportfogadó oldal ehhez a fizetési módhoz:

Spinbetter

 

E-pénztárca

Az e-pénztárcák, mint például a Skrill és a Neteller, is népszerű fizetési módot jelentenek a külföldi szerencsejáték oldalakon Magyarországon. Az e-pénztárcák népszerűek a gyors és biztonságos tranzakcióik miatt.

Legjobb sportfogadó oldal ehhez a fizetési módhoz:

Slotimo

 

Bank átutalás

A banki átutalások is elfogadott fizetési módot jelentenek a sportfogadó oldalaknál Magyarországon. Az online banki átutalások a legtöbb fogadóoldalon elérhetők, bár a feldolgozási idő hosszabb lehet. A számlaszámok és tranzakciós információk megadásával történik.

Legjobb sportfogadó oldal ehhez a fizetési módhoz:

22Bet

 

Bitcoin

Végül, a külföldi fogadóirodák gyakran elfogadják a kripto valutákat is, mint például a Bitcoin és az Ethereum. Néhány modern fogadóoldal elfogad kriptovalutákat, amelyek gyors és névtelen tranzakciókat tesznek lehetővé.

Legjobb sportfogadó oldal ehhez a fizetési módhoz:

Legzo

 

Melyik nemzetközi fogadóiroda rendelkezik a legjobb szorzókkal?

Az odds, vagyis a fogadási szorzók fontos tényezők az online sportfogadásban, mivel ezek határozzák meg a potenciális nyereményeket. A legjobb odds-szal rendelkező online fogadó oldalak kínálata változó, de most bemutatjuk a legjobb szorzókkal rendelkező külföldi sportfogadó oldalakat.

Érdemes több nemzetközi fogadóirodát is összehasonlítani, és keresni azokat, amelyek stabil és versenyképes szorzókat kínálnak a különböző sportágakban és eseményekben.

 • 20Bet: Az általános futballmarzs odds körülbelül 6,7% szokott lenni.
 • Legzo: A sportfogadóknak legalább 1,5 szorzóval kell kiegyenlíteniük a forgalmukat. A játékoshoz való visszatérés (RTP) 84%, ami azt jelenti, hogy a játékosok téteinek hány százaléka kerül vissza nekik idővel.
 • Sportaza: Általában magasak a nyerési lehetőségek és több mint 200 foci fogadással rendelkezik
 • Mostbet: A Mostbet körülbelül 20 000 magas oddsú játék közbeni, élő eseményt kínál havonta.
 • Spinbetter: A Spinbetter nem mindig fogadja el a nagy téttel rendelkező éleseket, de kezdők vagy félprofik számára ez lehet a legjobb választás a fogadóirodák között.
GYIK Gyakran Ismételt Kérdések