100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás
Boomerang-bet mobile Boomerang-bet mobile

A Legjobb UEFA Bajnokok Ligája Sportfogadó Oldalak Magyarországon

Klubjainknak sajnos nem sikerült jelentős sikereket elérni a Bajnokok Ligájában, sajnos még a csoportkörökig sem jutottak. Érdemes azért megemlíteni Dzsudzsák Balázs, Gera Zoltán vagy éppen Szalai Ádám nevét, akik ugyan külföldi csapatokban, de mégis képviselték hazánkat ebben a rangos versenyben.

A Legjobb UEFA Bajnokok Ligája Fogadási Oldalak Listája

Értékelés Fogadóiroda Rating Bónusz Szerezz bónuszt
1
4.8/5
100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
2
4.5/5
100% Üdvözlő Bónuszt akár 35 000 Ft
LejátszásOlvasd el a bemutatót
3
5/5
100% üdvözlő bónusz az első befizetésre akár 35 000 Ft értékig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
4
4.8/5
100% üdvözlő bónusz akár 52.000 HUF
LejátszásOlvasd el a bemutatót
5
4.8/5
Üdvözlő bónusz akár 500 euró + 200 ingyenes pörgetés
LejátszásOlvasd el a bemutatót
6
4.5/5
100% BÓNUSZ AZ ELSŐ BEFIZETÉSRE AKÁR 38000 HUF
LejátszásOlvasd el a bemutatót
7
4.5/5
100%-os üdvözlő bónusz maximum 35 000 Ft értékben
LejátszásOlvasd el a bemutatót
8
4.5/5
150% Üdvözlő Bónusz akár 100 EUR-ig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
9
4.8/5
125% Üdvözlő bónusz, akár 160 000 Ft
LejátszásOlvasd el a bemutatót
10
4.8/5
150% üdvözlő bónusz 10 és 100 EUR között
LejátszásOlvasd el a bemutatót
11
4.8/5
LejátszásOlvasd el a bemutatót
12
5/5
100% üdvözlő bónusz akár 35 000 HUF értékben
LejátszásOlvasd el a bemutatót
13
4.5/5
100% üdvözlő bónusz akár 40 000 Ft értékben
LejátszásOlvasd el a bemutatót
14
4.5/5
100%-os üdvözlő bónuszt 40 000 Ft-ig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
15
4.8/5
150% üdvözlő bónusz maximum 100 EUR értékben
LejátszásOlvasd el a bemutatót
16
4.5/5
üdvözlő bónusza jelenleg 100% akár 35 000 HUF
LejátszásOlvasd el a bemutatót
17
4.5/5
100% üdvözlő bónusz maximum 600 EUR-ig + ingyenes pörgetések
LejátszásOlvasd el a bemutatót
18
4.5/5
Üdvözlő bónusz 100% akár 35 000 Ft-ig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
19
4.5/5
100% üdvözlő bónusz 35 000 Ft-ig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
20
4.5/5
360% üdvözlő bónusz 4 lépésben: max 220,000 BCD
LejátszásOlvasd el a bemutatót

UEFA Bajnokok Ligája Fogadás Magyarországon

A Bajnokok Ligája az európai labdarúgás csúcsa, ahol kontinensünk legjobb csapatai küzdenek meg egymással a legrangosabb trófeáért. A csoportkörök után egyenes kieséses szakasz következik, amelynek végén eldől, ki viszi haza a hírhedt “Nagyfülű Kupát”. Nevezetes mérkőzései, legendás játékosai és izgalmas fordulatai miatt a Bajnokok Ligája rajongók milliót hozza lázba szerte a világon.

UEFA Bajnokok Ligája Áttekintés

🏟️ Alapítva

1955

🏢 Felügyelő szervezet

Európai Labdarúgó-szövetség

Fogadóirodai lefedettség

Kimagasló

Népszerűség

Európa, Észak-Afrika, Kelet-Ázsia

🥇 Legtöbbször győztes csapat

Real Madrid (Spanyolország, 14 alkalom)

Hogyan Fogadhatunk UEFA Bajnokok Ligája Mérkőzésekre Online Magyarországon

A következőkben néhány lépést gyűjtöttünk össze a sikeres Bajnokok Ligája fogadáshoz, hogy zökkenőmentesen kezdhesd a sportfogadást.

 • Válassz egy megbízható fogadóirodát, amely széles körű lehetőségeket kínál és vonzó oddsokkal kecsegtet.
 • A sikeres fogadás kulcsa az alapos tájékozódás. Fontos tisztában lenni a csapatok formájával, a sérülésekkel, valamint a korábbi teljesítményükkel.
 • Határozz meg egy költségvetést, amit semmiképp nem lépsz túl. Döntsd el előrel, hogy mennyi pénzt vagy hajlandó kockáztatni, így elkerülheted a túlköltekezésből adódó anyagi problémákat.
 • Használd ki az élő fogadások nyújtotta előnyöket. Az elő fogadás kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a mérkőzés aktuális állása alapján tegyél meg fogadásokat.

A Legnépszerűbb UEFA Bajnokok Ligája Fogadási Piacok

A legnépszerűbb a Mérkőzés győztese, amikor a meccs győztesére fogadunk.

A Mindkét csapat szerez gólt azt vizsgálja, hogy mindkét csapat eredményes lesz-e, függetlenül a végeredménytől.

Az Összesített gólok arra vonatkozik, hogy a gólok száma meghaladja-e a fogadóiroda által megadott határt.

Végül a Pontos eredmény megtippelése, ami a végeredmény megjósolását jelenti.

A fogadási piacok típusai

Cikkünk végén még beszélnünk kell kicsit az összes fogadási piacról, amelyek elérhetőek a legnépszerűbb sportfogadási oldalon a legtöbb sportág vonatkozásában.

A végső győztes fogadása

Ezt sokszor moneyline vagy outright fogadásnak is nevezik, ilyenkor próbáljuk meg megtippelni, hogy egy adott meccsen melyik fél fog nyerni. Ide érthetjük még azokat a fogadásokat is, amikor egy torna vagy bajnokság vonatkozásában próbáljuk meg eltalálni azt, hogy ki lesz a végső győztes. Ez utóbbi esetben értelemszerűen nem számít, hogy kikap-e közben az adott csapat, csak a végén ők nyerjenek. A szorzók általában ezeknél a piacoknál a legjobbak, hiszen ez a tippelés tartogatja magában a legnagyobb kockázatot.

Hendikepes fogadási piacok

Ezekből számtalan külön piac érhető el, de az összes nagyjából ugyanazon logika alapján működik. Valamelyik félnek valamekkora előnyt adunk a meccs előtt és így próbáljuk meg eltalálni, hogy ki fog nyerni. Gondoljunk arra a példára, hogy egy meccsen valamelyik fél 1-0-s előnnyel kezd, innen próbáljuk megtippelni, hogy a másiknak van-e esélye nyerni. Speciális formája az ázsiai hendikep, amelyet úgy képzeljünk el, mintha labdarúgás vonatkozásában a döntetlent kiiktatnánk a kimeneteli lehetőségek közül.

Alatta/felette piacok

Ez a harmadik fő formája a fogadási piacoknak, ahol valamilyen kategóriában azt próbáljuk meg eltalálni, hogy egy, a bukméker által meghatározott határértékhez képest több vagy kevesebb lesz valamiből. Például a gólok, pontok számából, a büntetőlapok számából, a kiállítások számából, a szögletek számából és nagyjából végtelen lehet ez a felsorolás, hiszen minden sportnál van bőven kategória, ahol meg lehet határozni határértékeket.

Kétesélyes fogadások

Ezeknek azon sportoknál van értelme, ahol három kimenetel van, hiszen ilyenkor a bukmékerek kínálnak olyan fogadási lehetőséget is, ahol két kimenetelre tudunk fogadni egyszerre. Labdarúgással lehet a legkönnyebben bemutatni ezt. Egy mérkőzés vonatkozásában arra tippelhetünk, hogy az egyik csapat nyer vagy a másik csapat nyer/döntetlen lesz. Tehát ha a második fogadást játsszuk meg, akkor nyerünk, ha nyer a második csapat vagy döntetlen lesz az eredmény.

Legjobb online sportfogadási oldalak oddsok szerint

Az online fogadóirodák oldalai odds-ok tekintetében folyamatosan változhatnak, és a legjobb választás az lehet, ami az egyéni preferenciáknak és igényeknek leginkább megfelel. Azonban van néhány népszerű és jól ismert sportfogadó oldal, amelyek kiváló oddszokat és szolgáltatásokat kínálnak, ezeket mutatjuk be röviden:

 • Bet365: A Bet365 az egyik legnagyobb és legismertebb online sportfogadó cég, amely számos sportágban kínál fogadási lehetőségeket.
 • Unibet: Az Unibet szintén népszerű sportfogadó oldal, amely széles választékban kínál fogadási opciókat és élő fogadási lehetőségeket.
 • Betfair: A Betfair egy világszerte ismert bukméker oldal, ahol a játékosok egymás ellen is fogadhatnak, és egyedi oddszok is elérhetőek.

Fontos megjegyezni, hogy a legjobb választás az egyéni preferenciáktól függ, és érdemes kipróbálni néhány különböző fogadóirdák által kínált lehetőséget, hogy megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Tekintettel a változó piaci körülményekre, javasolt rendszeresen ellenőrizni az aktuális odds-okat és ajánlatokat.

Fogadási tippek új játékosok számára

Az online sportfogadás izgalmas lehetőség, de ha valaki kezdő, érdemes néhány tippet figyelembe venni, mielőtt feelkeresné az online fogadóirodák kínálatát. Íme néhány hasznos tipp új játékosoknak:

 1. Ismerje meg a sportot: Mielőtt fogadásokat helyezne el, ismerje meg az adott sportágat. Tanulja meg alapvető szabályokat, kövesse figyelemmel a csapatok teljesítményét, és ismerje fel az esélyeket.
 2. Állapítsa meg a keretet: Határozza meg előre, mennyi pénzt szán sportfogadásra, és tartsa be a költségvetését. Ne fogadjon olyan összegekben, amelyet nem engedhet meg magának.
 3. Kezdje kisebb fogadásokkal: Kezdetben érdemes kisebb tétekkel kezdeni, hogy megismerje a fogadási rendszereket és növelje a tapasztalatát anélkül, hogy az nagy kockázatokkal járna.
 4. Keressen jó fogadóoldalt: Válasszon megbízható és jól ismert fogadóoldalt, amely jó oddszokat és különböző fogadási lehetőségeket kínál.
 5. Tanuljon a fogadási piacokról: Ismerje meg a különböző fogadási piacokat, mint például a mérkőzés kimenetele, gólok száma, félidős eredmények stb.
 6. Kövesse az információkat: Legyenek naprakészek a csapatokról és játékosokról szóló információi. Figyelje a sérüléseket, a formát és más tényezőket, amelyek befolyásolhatják a mérkőzéseket.
 7. Ne fogadjon vakon: Soha ne fogadjon csak szerencsére vagy érzésre. Mindig támassza alá döntéseit ésszerű információkkal.
 8. Használjon bónuszokat: Sok online fogadóoldal kínál üdvözlő bónuszokat és promóciókat. Érdemes kihasználni ezeket az ajánlatokat, de olvassa el a feltételeket.
 9. Legyen türelmes: Az online sportfogadásban a hosszú távú siker türelmet igényel. Ne veszítse el a türelmét, ha kezdetben nem minden fogadás jár sikerrel.
 10. Vezessen nyilvántartást: Javasolt nyomon követni a tétjeit, nyereményeit és veszteségeit. Ez segít abban, hogy átlássa a fogadási szokásait és optimalizálja a taktikáit.

Ezek a tippek segíthetnek egy kezdő játékosnak elkerülni a tipikus hibákat és építeni a sikeres sportfogadói stratégiáját. A fogadóirodák oldalain így máris izgalmasabb lesz a játék!

A sportfogadások típusai és a legjobb fogadási oldalak Magyarországon

888Sport: Magyar legjobb oldala a Mérkőzés előtti fogadások

888Sport betting

Az online fogadóirodák listája bővelkedik a jobbnál jobb márkák neveiben, a 888Sport pedig egy közülük, hiszen a mérkőzés előtti fogadások szerelmeseinek elsőszámú célpontjaként szolgál. Piacok széles választékával rendelkezik, beleértve a népszerű és nélkülözhetetlen sportágakat is, emellett a fogadók elemezhetnek és stratégiát alkothatnak, mielőtt az események elkezdődnének. A felkészülés rendkívül fontos részét képezi a fogadásoknak, ezáltal pedig megfontoltabb döntéseket hozhatnak a játékosok. A fogadásokat akár telefonról is könnyen meg lehet kötni. A platform felhasználóbarát felülete zökkenőmentes navigációt biztosít, amelyet versenyképes oddsok egészítenek ki. Míg a mérkőzés előtti kínálat széleskörű, addig a játék közbeni funkciók viszonylag korlátozottak.

Pluszok
 • Mérkőzés előtti piacok széles választéka
 • Versenyképes oddsok
 • Felhasználóbarát felület
Mínuszok
 • Korlátozott játék közbeni funkciók
 • Időnként késedelmes fizetések

 

20Bet: Magyarország legjobb online fogadási oldala az élő fogadásokhoz

20Bet Élő fogadások

Azok számára, akik az élő fogadások izgalmát keresik, a 20Bet kiváló platformot biztosít. Az oldal felületét folyamatosan frissítik, illetve a játék közbeni piacok változatos választékát kínálja. A platform cash-out funkciója tovább növeli az élő fogadás élményét, amelyeket biztonságos fizetési módokkal végezhetsz el. Az élő fogadások sokkal izgalmasabbak, és a játékosoknak lehetőségük van arra, hogy a legfrissebb történésekkel tisztában legyenek. Az élő közvetítéseket magas felbontásban és kiváló minőségben szolgáltatja a felhasználóik számára a 20Bet fogadási oldal. A hagyományos sportközvetítések azonban időnként hiányozhatnak, és az oddsok ingadozása befolyásolhatja a fogadás folyamatát.

Pluszok
 • Érzékeny élő platform
 • Változatos sport piacokon belüli lehetőségek
 • Hatékony kifizetési funkciók
Mínuszok
 • Korlátozott hagyományos sportközvetítések
 • Gyakran változnak az odds-ok

 

 

Bet365: Magyarország legjobb fogadási oldala a virtuális sportfogadásokhoz

Bet365 sport fogadas

A Bet365 a virtuális sportfogadás egyik legkiemelkedőbb márkája, tekintve, hogy az események átfogó választékát kínálja, amelyek a valódi sportélményt garantálják. A platform valósághű környezetet biztosít a virtuális sportok szerelmeseinek, ráadásul mindezt bármilyen operációs rendszerrel működő mobilról meg lehet tenni. Arra viszont figyelni kell, hogy bár a virtuális események folyamatos áramlása biztosítja a folyamatos fogadási élményt, az eredmények gyorsak, ezért nem biztos, hogy ez mindenki preferenciájának megfelel.

Pluszok
 • Sokszínű virtuális sportfogadási lehetőségek
 • Valósághű szimulációk
 • Folyamatos virtuális események
Mínuszok
 • Kevésbé lehet elmélyülni a fogadásokban a valódi sportokhoz képest
 • Gyors kimenetelű eredmények

 

 

22Bet: A legjobb online fogadási oldala Magyarországon a futball fogadásra

22Bet futball

A legtöbb fogadóiroda listája széleskörű szolgáltatásokat nyújt a sportpiacok terén. A 22Bet kiemelkedik azzal, hogy a labdarúgó piacok széles választékát kínálja a világ összes bajnokságából. Ez azért fontos, mert a labdarúgás nem csak a világ legnépszerűbb sportja, hanem az online sportfogadás legkedveltebb sport piaca is egyben, ezért erre a sportra fogadnak a legtöbben. A focirajongók változatos fogadási lehetőségeket fedezhetnek fel, amelyek a hagyományos fogadásoktól a speciálisabb választásokig terjednek. A felület azonban túlterhelő lehet az új játékosok számára, és más piacok nem feltétlenül olyan átfogóak, mint a futball kínálat.

Pluszok
 • Rengeteg futball piac
 • Versenyképes oddsok elérhetőek
 • Változatos fogadási lehetőségek
Mínuszok
 • Új játékosok számára bonyolultabb kezelőfelület
 • Más piacok kevésbé átfogóak, mint a futball

 

A sportfogadási szorzók működése

A sportfogadás világában a szorzók jelképezik a valószínűségét egy-egy kimenetelnek. De ez nem csak a sportfogadás világában létezik, hiszen például van oddsza egy online kaszinóban annak, hogy megütjük a jackpotot vagy éppen annak, hogy eltaláljuk-e lottón az ötöst. A sportfogadásban a szorzó tehát a kimenetel bekövetkezésének valószínűségét mutatja illetve az ezzel járó lehetséges kifizetést. Három típusa van a szorzóknak a fogadóirodák világában:

 • Tizedes szorzók: ezt használják Európában főleg és így Magyarországon is mindenki ezeket ismeri leginkább. Ha azt mondjuk, hogy a Barcelona sikerének 1,4-es a szorzója az azt jelenti, hogy a tétünk 1,4-szeresét nyerhetjük meg, ha a csapat is nyer. Értelemszerűen ennél a szorzó típusnál már a szorzóra ránézve azonnal meg tudjuk mondani, hogy melyik a legesélyesebb kimenetel.
 • Tört szorzók: ezt leginkább csak az angol és ír fogadók használják és nagyjából hasonlóan értelmezhető mint a tizedesben megadott szorzó egy fontos kivétellel. A tört szorzó a profitunk és tétünk hányadosát mutatja, azaz egy 3/5-ös szorzó azt jelenti, hogy 3-at nyerhetünk öt megtételével. A Barcelona példájánál maradva, ha a csapat 5/2-es szorzót kap, az azt jelenti, hogy 2 euró megjátszásával még ötöt nyerhetünk, azaz hetet fogunk visszakapni.
 • Amerikai szorzók: már a nevéből is látható, hogy ez az Egyesült Államokban különösen népszerű és egyben ez a leginkább komplex. Az amerikai szorzó előtt van egy plusz vagy egy mínuszjel. A plusz jel az esélytelenebb csapatot jelenti, a negatív az esélyesebbet. Az esélyes csapatnál a látható szám azt jelenti, hogy mennyit kell megtennünk 100 dollár megnyeréséért, míg a pozitív szám esetén azt látjuk, hogy 100 dolláros téttel mennyit nyerhetünk.

Például a Manchester United (+220) és Arsenal (-200) meccsén látható, hogy 200 dollárt kell megjátszanunk, hogy százat nyerhessünk az Arsenal sikerével, míg 220 dollárt nyerhetünk 100 dollár megjátszásával egy Manchester siker esetén.

A sportfogadás típusai Magyarországon

Önmagában a sportfogadás nagyon sok dolgot takar még a szorzók mellett. Hiszen amikor azt mondjuk, hogy fogadunk, nem csak egyféleképpen, nem csak egy kimenetelre és nem csak egy típusban fogadhatunk. Az elérhető típusok a következők, fogadóirodáktól függően:

Meccs előtti fogadás

ez az alaptípus, amit szinte mindenki ismer. A meccsek előtti fogadás esetén az adott esemény elkezdődése előtt tesszük meg a tétünket egy kimenetelre. A bukmékerek általában néhány órával vagy néhány perccel a találkozó elkezdése előtt is befogadnak még téteket. Ezek a meccs előtti fogadások kínálják a legjobb szorzókat, ugyanakkor a legmagasabb kockázatot is.

Az ilyen fogadásokból a megkötésük és az esemény elkezdődése után már nem lehet kiszállni. A meccs előtti fogadásoknak két típusuk van, egy részt a hosszútávú fogadások, amikor egy torna vagy éppen bajnokság végső győztesére fogadunk, illetve a rövidtávú fogadások, amikor egy adott meccs eredményére tippelünk. A Magyarországon ismert és népszerű összes online bukméker kínál ilyen fogadásokat.

Élő fogadások

Az élő fogadás az, ami nagyon megváltoztatta az elmúlt években a sportfogadás világát. Ahogy a neve is mutatja, az adott esemény közben fogadhatunk a kimenetelre, tehát jóval nagyobb esélyünk van nyerni és a veszteségeket minimalizálni. Egy meccs előtti fogadás vonatkozásában nem nagyon van esélyünk bármit is megváltoztatni, viszont az élő fogadásoknál bármikor beszállhatunk egy másik piacra, ellensúlyozni az esetleges veszteségeket. Az élő fogadásoknál a szorzók általában kisebbek, mint a meccsek előtti fogadásoknál.

Virtuális sportok fogadása

Alapvetően a virtuális sportok fogadása abban különbözik a normál sportfogadástól, hogy itt nem valódi hús-vér emberek teljesítménye határozza meg az események kimenetelét, hanem véletlenszám-generálással szoftverek bonyolítják a mérkőzéseket. Tehát egy lóverseny vagy egy asztalitenisz meccs esetén is véletlenszerűen dől el, hogy melyik fél nyer – leginkább ez a típusú fogadás emlékeztet a szerencsejátékokra. Szinte mindig van hozzájuk élő közvetítés, ami olyan, mintha egy számítógépes játékot néznénk.

Fogadás labdarúgásra

A legnépszerűbb sport Magyarországon a fogadóirodák kínálatában minden szempontból a labdarúgás, úgy a fogadás, mint a szurkolók száma szempontjából. De ez az egész világon így van, nem csoda tehát, hogy az online bukmékerek szinte minden létező labdarúgó-mérkőzésre több száz fogadási lehetőséget kínálnak minden időpontban. A fogadási lehetőséget általánosságban a sportfogadás berkeiben fogadási piacoknak hívják. Ezek az egyes fogadási opciók, azaz például fogadási piacnak számít az, ha egy labdarúgó-mérkőzés győztesére fogadunk, de piac az is, ha arra tippelünk, hogy mi lesz a pontos végeredmény vagy éppen hány gól lesz az első félidőben.

A labdarúgás fogadását ugyan egyszerűnek gondolja mindenki, de azért azt tegyük hozzá, hogy bizonyos ismeretekkel rendelkezni kell a sportról magáról és az általunk fogadni kívánt meccsről is. Mert ez nem egy online kaszinó nyerőgépe, ahol a véletlenszám-generálás fogja meghatározni, hogy nyerünk-e vagy sem, itt minél több információval rendelkezünk, minél jobban ismerjük a csapatokat, annál nagyobb az esélyünk a nyeremény megszerzésére. A labdarúgás fogadása messze a legszéleskörűbb és a legtöbb lehetőséggel bíró sportfogadás, de mi a következőkben megmutatjuk a legfontosabb és leginkább nyereménnyel kecsegtető piacokat!

 • A mérkőzés győztese: ez az a piac, amivel mindenki először meg fog barátkozni, ha sportfogadásra adja a fejét. Itt azt fogjuk szimplán megtippelni, hogy melyik csapat nyeri meg majd a mérkőzést, esetleg mondjuk döntetlen lesz a végeredmény. A szorzók nagysága már iránymutatást adhat arról, hogy ki az esélyes a mérkőzésen, de a korábbi meccsek statisztikáinak tanulmányozása, a csapatokról szóló hírek követése mind létfontosságú, ha jó tippeket akarunk tenni.
 • Alatta/felette piac: ez önmagában nem egyetlen piacot jelent, hanem az összes olyan fogadási piacot, amelyben egy, a bukméker által megadott határérték alá vagy fölé tippelünk. Gondoljunk csak a következő példára:

A bukméker 2,5 gólban határozza meg azt a határértéket, ami a gólszámos fogadás egyik piacát jelenti. Nekünk azt kell megtippelnünk, hogy ennél több vagy kevesebb gól lesz majd a mérkőzésen.

De nem csak gólszámban, akár büntetőlapok vagy szögletek számában is fogunk ilyen Alatta/Felette piacokat találni.

 • Az első gól szerzője: ez nagyon különleges piac, ebben azért jóval kevesebb szerepe van a tudásnak és a statisztikáknak, hiszen itt azt próbáljuk meg megtippelni, hogy melyik játékos szerzi az első gólt. A bukméker megad néhány játékost a meccsről mindkét csapatból és mi megpróbáljuk eltalálni, hogy ki rúgja az első gólt. Ez a fogadási piac olyan meccseknél lehet hasznos, ahol nem kiegyensúlyozott erőviszonyok állnak fenn.

Top 5 UEFA Bajnokok Ligája Sportfogadó Oldal Magyarországon

Magyarországon számos kiváló sportfogadó oldal kínál lehetőséget UEFA Bajnokok Ligája fogadáshoz. Íme az öt általunk ajánlott platform, amelyek véleményünk szerint kiemelkednek kínálatukkal és felhasználóbarát szolgáltatásaikkal.

1. Spinbetter

Spinbetter

A Spinbetter egy online kaszinó és sportfogadó platform, amely immáron magyar nyelven is elérhető, és Curacao engedéllyel büszkélkedik. Kiemelkedik széleskörű fogadási piacaival és sportág választékával, emellett vonzó bónuszokkal és egyedi VIP programmal várja új játékosait.Rengeteg elérhető sportág közül választhatunk.

🎁 Üdvözlő bónusz

Sportfogadásra az első befizetés után 100%

🎰 Népszerű játékok


Nyerőgépek, rulett, kártyajátékok

⭐ Szolgáltatók

Wazdan, iSoftbet, Inbet, és még sokan mások

💳 Fizetési lehetőségek

Revolut, Mastercard, banki átutalás, e-pénztárca

💰 Minimum befizetés

1 EUR (fizetési módonkét eltérő lehet)

💬 Ügyfélszolgálat

24/7 élő chat, e-mail, telefon

Pluszok
 • Széles körű fogadási piac.
 • Számtalan be- és kifizetési mód.
Mínuszok
 • Heti cashback bónusz csupán 3%.

 

 

2. Slots Palace

Slots Palace

A Slots Palace egy rendkívül megbízható sportfogadó és szerencsejáték oldal, amely 100%-os üdvözlő bónuszt kínál új felhasználóknak. Kiemelkedik élő fogadási szekciójával, széleskörű sport- és e-sport kínálatával, valamint versenyképes oddsokkal kecsegtet.

🎁 Üdvözlő bónusz

100% üdvözlő bónusz 35 000 Ft-ig

🎰 Népszerű játékok

Élő játékok, nyerőgépek, asztali játékok

⭐ Szolgáltatók

NetEnt, Betsoft, Microgaming, és még sokan mások

💳 Fizetési lehetőségek

Bankkártya, e-pénztárca, kriptovaluta

💰 Minimum befizetés

Üdvözlő bónuszra feljogosító minimális összeg 5000 Ft

💬 Ügyfélszolgálat

Élő chat, e-mail

Pluszok
 • Rendkívül széles sportág választék.
 • Kedvező fizetési módok bizonyos kriptovalutákat is beleértve.
 • Ügyfélszolgálatuk a nap 24 órájában elérhető.
Mínuszok
 • Nincsenek ingyenes pörgetési lehetőségek.

 

 

3. Nova Jackpot

Nova Jackpot

A Nova Jackpot ugyan új, de szinteén megbízható bukméker, amely minden szükséges engedéllyel rendelkezik. Kiemelkedik a kiváló mobilra optimalizált felületével és élő fogadási lehetőségeivel.

🎁 Üdvözlő bónusz

100% üdvözlő bónusz 35 000 Ft-ig

🎰 Népszerű játékok

Élő kaszinó, jackpotok, nyerőgépek

⭐ Szolgáltatók

Pragmatic, Ela Games, Evolution, és még sokan mások

💳 Fizetési lehetőségek

Banki átutalás, bankkártya, e-pénztárca, kriptovaluták

💰 Minimum befizetés

Üdvözlő bónuszra feljogosító minimális összeg 6000 Ft

💬 Ügyfélszolgálat

Élő chat, e-mail

Pluszok
 • A VIP programban bármelyik játékos részt vehet.
 • A nyerőgépes játékaikban progresszív jackpot is szerepel még izgalmasabbá téve azokat.
 • Hatalmas játékválaszték.
Mínuszok
 • Nem rendelkezik saját mobilapplikációval, viszont a platform mobilos böngészőkre is optimalizálva van.

 

 

4. Malina Casino

Malina Casino

A Malina Casino, egy Máltai Szerencsejátékos Hatóság engedélyével működő platform. Kiemelkedik a magyarra optimalizált éskönnyedén kezelhető felületével és változatos sportfogadási kínálatával. Széleskörű bónuszokat, élő fogadási lehetőségeket kínál, valamint SSL titkosítással garantálja a biztonságot.

🎁 Üdvözlő bónusz

100% akár 150 000 Ft-ig

🎰 Népszerű játékok

Book of the Fallen, Sweet Alchemy 100, Dork Unit

⭐ Szolgáltatók

Play’n Go, NetEnt, Pragmatic, és még sokan mások

💳 Fizetési lehetőségek

Bankkártya, banki átutalás, e-pénztárca

💰 Minimum befizetés

Üdvözlő bónuszra feljogosító minimális összeg 6000 Ft

💬 Ügyfélszolgálat

Élő chat, telefon, e-mail

Pluszok
 • Rengeteg elő fogadási lehetőség érhető el.
 • Virtuális eredményfigyelés és különböző statisztikák.
 • Széles körű ESport kínálat.
Mínuszok
 • Nincs lehetőség kriptovalutával való befizetésre.

 

 

5. Ivibet

Ivibet

Az Ivibet, amely alig egy éve indult, már széles körű sportfogadási lehetőségeket és élő közvetítéseket kínál, előnyös bónuszokkal. Biztonságos, modern védelmi rendszerekkel védett platform, ahol a sportfogadás mellett élő eredménykövetés is elérhető.

🎁 Üdvözlő bónusz

100% akár 52.000 HUF-ig

🎰 Népszerű játékok

Elvis Frog in Vegas, Master of Gold, Lion Gems

⭐ Szolgáltatók

BGaming, Playson, Retrogaming, és még sokan mások

💳 Fizetési lehetőségek

Bankkártya, e-pénztárca, kriptovaluta

💰 Minimum befizetés

3500 Ft

💬 Ügyfélszolgálat

24/7 élő chat, e-mail

Pluszok
 • Rengeteg élő sportesemény és élő közvetítések minden nap.
 • Több mint 150 elérhető futballpiac versenyképes oddsokkal.
 • Saját mobilapplikációval rendelkezik.
Mínuszok
 • Kevés elérhető bónusz ajánlat sportfogadásra.

 

Szakértői Tippek UEFA Bajnokok Ligája Fogadásokhoz

A következő Bajnokok Ligája fogadási tippek mélyreható elemzésekre és stratégiai megközelítésekre alapulnak, és neked is segíthetnek a még sikeresebb fogadásban:

 • 1

  Utazási és fáradtsági szint:

  Különösen fontos figyelmet fordítani arra, hogy egy csapat mennyit utazott a mérkőzés előtt, és milyen pihentető vagy fárasztó meccsek vannak mögöttük.

 • 2

  Otthoni/idegenbeli teljesítmény:

  A Bajnokok Ligája csapatok otthoni és idegenbeli teljesítményének összehasonlítása kritikus lehet, mivel néhány csapat jelentősen jobban teljesít saját stadionjában.

 • 3

  Csoportkör dinamikája:

  Figyelj arra, hogyan alakulnak a csoportok, és milyen motivációi lehetnek egy-egy csapatnak a különböző fázisokban.

 • 4

  Kulcsjátékosok és taktikák:

  A kulcsjátékosok sérülése vagy eltiltása, valamint a csapatok taktikai változásai meghatározóak lehetnek.

 • 5

  Élő fogadás:

  Az élő fogadások rengeteg előnyt jelenthetnek, ha képes vagy valós időben értékelni a mérkőzés menetét és gyors döntéseket hozni.

GYIK Gyakran Ismételt Kérdések