100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

Legjobb online bukmékerek Magyarország 2024-ben

Itt találja meg az online bukmékerek legjobb választékát.

Fogadoirodak
Boomerang-bet mobile Boomerang-bet mobile

Fogadóirodák

Értékelés Fogadóiroda Rating Bónusz Szerezz bónuszt
1
4.8/5
100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
2
4.5/5
100% Üdvözlő Bónuszt akár 35 000 Ft
LejátszásOlvasd el a bemutatót
3
5/5
100% üdvözlő bónusz az első befizetésre akár 35 000 Ft értékig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
4
4.8/5
100% üdvözlő bónusz akár 52.000 HUF
LejátszásOlvasd el a bemutatót
5
4.8/5
Üdvözlő bónusz akár 500 euró + 200 ingyenes pörgetés
LejátszásOlvasd el a bemutatót
Töltsön le többet

2024-ben tovább folytatódik az online sportfogadás előretörése, a magyar fogadók manapság már sok tucat bukméker, online fogadóiroda közül választhatnak, ha fogadni szeretnének. Ezen bukmékerek közül azonban választani kell és ez nem is annyira egyszerű. Hiszen a fogadó iroda számtalan nagyszerű promóciót kínálnak az új fogadók számára, sok magyar fogadóiroda már közel 50 különféle sportágra kínál fogadási eseményeket és fogadási piacokat, de egyre több online fogadóirodánál találhatunk élő közvetítéseket is. A következőkben megmutatjuk a legfontosabb tudnivalókat és, hogy melyek a legjobb fogadás oldalak, kik a legjobb bukmékerek Magyarországon 2024-ben!

Az oldalon a mi célunk az, hogy minden szükséges információt és tudást megadjunk neked a sportfogadás világáról. Ha kezdő vagy ebben a világban, akkor tökéletes helyre érkeztél, ha tapasztaltabb vagy, akkor is fogsz itt bőségesen jó információkat találni. Ha a legjobb sportfogadási oldalakat keresed Magyarországon, akkor ez a bemutató segíteni fog megismerni azokat a tényezőket, amelyek alapján érdemes választanod.

👌Nyelv

Magyar

💸Fogadás pénzneme

Forint

⚽Népszerű sportágak

Futball, kosárlabda, tenisz, vizilabda

⚖️Legális a sportfogadás?

Igen

🔎Szabályozószerv

SZTFH

📜Nyereményadó

Van

Áttekintés: legjobb bukmékerek

📺Legjobb élő bukméker: Unibet📊Legjobb statisztikák: 22Bet
💰Legnagyobb üdvözlő bónusz: Mostbet🎁Legtöbb bónusz: Wazamba
⚽Legnagyobb futball kínálat: Bet365🏆Legtöbb elismerés: Sportaza

Mi is az online sportfogadó iroda? | A bukméker definíciója

Általánosságban elmondható, hogy egy sportfogadási oldal egy olyan cégre, vállalkozásra vagy weboldalra utal, amely sportfogadásokat fogad el. Ez egyébként ugyanaz, mint amikor bukmékerre hivatkozik, de a bukméker szó általában személyeket jelöl, embereket, akik fogadásokat hoznak össze és kötnek. A magyarországról elérhető fogadóirodák listája elég hosszú, a legjobb sportfogadó oldal kiválasztása sok dolgon múlhat. A legfontosabb információk:

 • A fogadóirodák, vagy a bukméker egy olyan cég vagy magánszemély, aki fogadásokat fogad be sporteseményekre
 • A sportfogadás során egy sportesemény összes lehetséges kimenetelére lehet fogadni
 • A legnépszerűbb sportok, amelyeket a fogadóirodák biztosítanak fogadáshoz:
  • Labdarúgás
  • Kosárlabda
  • Boksz
  • Röplabda
  • Tenisz
  • MMA
  • De ezek mellett további számtalan sportág és speciális esemény

Ahogy már fentebb írtuk, a bukmékerek általában egy sportesemény minden kimenetelére fogadnak el fogadásokat, amit azért tehetnek meg, mert mindig van különbség aközött, hogy mennyit fogadsz és mennyit nyersz. Alapvetően Magyarország bukmékerei meghatároznak egy minimális tétet, amit meg kell játszanunk, ha fogadni szeretnénk, ez általában 100 forint körül mozog. A megfogadott tétek nagyságát illetően ritkán van felső plafon, viszont arra érdemes odafigyelni, hogy ha túl sokat nyerünk, akkor a sportfogadási oldal, illetve a fogadóirodák biztosan jól meg fogják nézni a fiókunkat.

A legjobb sportfogadási oldal kiválasztása

Alapvetően azzal valószínűleg mindenki tisztában van, hogy a sportfogadás nem jótékonysági tevékenység, a bukmékerek online és hagyományos módon is profitot szeretnének termelni. Nem azért fogadnak be fogadásokat, hogy szívességet tegyenek, szimplán csak pénzt akarnak keresni és lehetőséget biztosítanak neked arra, hogy legyőzd őket. Alapvetően az nem kérdés, hogy a bukmékerek nyerni fognak és hasznot fognak termelni, az a kérdés, hogy mennyire nagy esélyed van arra, hogy legyőzd őket és milyen extra promóciók segítenek abban, hogy a lehető legprofitábilisabb legyél. A legjobb sportfogadási oldalak tehát több szempontnak is meg kell feleljenek. Nagyon fontos, hogy megbízható és jó ajánlatokat biztosító fogadóirodát találjuk, ebben fogunk a következőkben segíteni.

Hogyan kell fiókot nyitni egy bukmékernél?

Ma már a korábbiakhoz képest jóval egyszerűbb felhasználói fiókot nyitni bármely online fogadóiroda oldalán, az esetek többségében 1-2 perc alatt tudjuk teljesíteni a regisztráció lépéseit. Természetesen nagyon fontos, hogy megfelelően megbízható bukmékert válasszunk, hiszen csak egy teljes egészében ellenőrzött és tisztességes sportfogadási oldal esetén biztosított, hogy az adataink és a pénzünk jó helyen van. A regisztráció során azt se felejtsük el, hogy minden normális bukmékernél azonosításra is szükségünk van a csatlakozás után, így mindenképpen a valódi adatainkat adjuk meg.

A regisztráció során általában a következő adatokat kérik tőlünk a fogadóiroda, bukméker:

 • Személyes adatok: születési dátum és hely, név, valamint lakcím
 • Szükséges adatok: meg kell adnunk az e-mail címünket, a választott felhasználónevünket és választott jelszavunkat
 • Egyéb adatok: meg kell adnunk a választott pénznemünket, a mobil számunkat

A csatlakozási folyamat során általánosságban a bónuszokról is döntést kell hoznunk, ami egy nagyon fontos döntés, hiszen extra pénzt és ingyenes fogadások kaphatunk, viszont cserébe lesznek követelmények, amelyeket teljesítenünk kell. Szintén a regisztráció során van arra is szükség, hogy elfogadjuk a különféle szabályzatokat és előírásokat. Ezeket egyébként érdemes át is olvasni, hiszen a megfogadási követelmények mellett számtalan más feltételt is szabályoznak. A követelmények a fogadóiroda oldalán találhatóak.

A regisztráció befejeződése után pedig érdemes a profilunk alatt elérhető azonosítási menüpontban végrehajtani az azonosítási folyamatot, amelynek keretében személyes okmányokkal, közüzemi számla és bankszámlakivonat másolatával kell igazolnunk a személyazonosságunkat.

A legjobb bukmékerek listája Magyarországon

Magyarország tekintetében bukmékerek online számtalan platformon érhetőek el mindenféle kerülőút és VPN használata nélkül, szóval nem egyszerű meghatározni, hogy kik a legjobbak. Több paraméter figyelembevételével a következő bukmékerekről elmondható, hogy a legjobb bukmékerek engedéllyel, amelyek a magyar játékosok számára biztosan ajánlhatóak:

 • 1

  Boomerang-bet

  Egyértelműen az egyik legjobb bukmékernek számít a magyar játékosok számára is. Az üdvözlő bónuszai tekintetében nem tartozik a legjobbak közé, viszont a sportágak és sportesemények kínálata tekintetében igazán kiemelkedő. Minden mérkőzéshez vannak elérhető statisztikák és számtalan fogadási piac, csak a labdarúgás tekintetében 300 felett van a jobb meccseknél a fogadási lehetőségek száma. És ami igazán jó, az a tény, hogy a Boomerang-bet élő közvetítéseket és élő fogadásokat is kínál hatalmas mennyiségben.

  Boomerangbet logo
 • 2

  Unibet

  Internetes fogadási oldalak tekintetében a magyar piac másik kiemelkedő szereplője, amely szintén azzal vált igazán népszerűvé, hogy nagyon régóta létező, megbízható bukméker, amelynél számtalan fogadási esemény, élő közvetítés, rengeteg statisztika és ígéretes bónuszok is elérhetőek. Ami nagyon jó az Unibetnél, hogy nem csak az új fogadókat akarják becsábítani az oldalra, de nagyon jó promócióik vannak a régebbi fogadók számára is.

  unibet Magyarország
 • 3

  Fezbet

  Nem tartozik a legrégebbi fogadóirodák közé, de ennek ellenére rövid idő alatt a legjobbak közé emelkedett Magyarországon is. Ez főleg annak is köszönhető, hogy nagyon nagy mennyiségben biztosítanak fogadási eseményeket és ezekre kifejezetten jó szorzókat érhetünk el. Nagyon nagy számban van e-sport és virtuális fogadási esemény, sőt, már kaszinózhatunk is.

  Fezbet Magyarország
 • 4

  Campobet

  Nagyon stabil fogadóirodáról van szó, amely az egyik legjobb üdvözlő bónusz ajánlattal várja az új fogadókat, akik akár 35 ezer forintot és 4000 forint ingyenes fogadást is kaphatnak, ha csatlakoznak. Rengeteg az elérhető fogadási esemény, e-sport, virtuális sport és közel 40 sportág tekintetében is.

  Campobet Magyarország
 • 5

  Spinbetter

  Ez a fogadóiroda az egyik legrégebbi bukméker online kínálattal a magyar piacon, és ennek is köszönhetően elég komoly magyar fogadótábora van. Nagyon extra és különleges bónuszajánlatai vannak, de azon kevés jó online bukméker közé tartozik a platform, ahol élő közvetítések és számtalan élő fogadási lehetőség is elérhető.

  SpinBetter logo

A legnépszerűbb sportok Magyarországon a sportfogadás világában

A bukméker bemutatók vonatkozásában nem mindig szokott téma lenni, hogy mennyi és milyen sportág érhető el egy fogadási platformon, pedig alapvetően az egész sportfogadás erről szól, a sportokról. Az nem kérdés, hogy minden magára valamit is adó sportfogadási oldal kínál labdarúgást vagy éppen kosárlabdát, de nézzük, hogy melyek Magyarországon a legnépszerűbb sportágak a fogadók körében:

 • Labdarúgás: legyen szó a topligákról, a magyar bajnokságról vagy egzotikus távoli bajnokságokról, a magyar fogadóknak az elsőszámú sportnak a foci számít
 • Kosárlabda: ebben a sportágban főleg az amerikai profi kosárlabda bajnokság, az NBA dominál, de a magyar fogadók minden ligában, nagy összegben szeretnek kosárlabdára fogadni
 • Kézilabda: specifikusan európai sportág, amely Magyarországon is különösen népszerű, ezért a fogadók keresik azokat a bukmékereket, ahol kézilabdára is lehet fogadni
 • Vízilabda: az egyik nemzeti sport Magyarországon, így bár ebből kevesebb mérkőzés és liga érhető el, nagyon szeretik a magyar fogadók, ha a bukmékerüknél legalább a Bajnokok Ligája meccseire lehet fogadni
 • Tenisz: egyéni sportok tekintetében Magyarországon ez a legnépszerűbb sportág a bukmékereknél, nem csoda, hogy minden fogadóirodánál lehet fogadni szinte az összes tornára

De nem jelenthető ki egyértelműen, hogy Magyarországon csakis ezek a sportok népszerűek a sportfogadók körében, hiszen sokan szeretik a Forma-1-et, a röplabdát vagy éppen az MMA-t és a UFC-t is. A legjobb online sportfogadás mindig olyan sporthoz köthető, amit szeretünk. Így amikor bukmékert választunk, arra kell figyelnünk, hogy elég széleskörű legyen a sportági kínálat, legalább 20-30 különféle sport elérhető legyen a kínálatban. Az is fontos már, hogy legyenek olyan extra lehetőségeink, mint például a virtuális sportok vagy az e-sportok fogadása is.

 

♻️ A legjobb fogadóiroda a pénzvisszatérítéshez
♻️ A legjobb fogadóiroda a pénzvisszatérítéshezUnibet
⚡️A legjobb fogadóirodák az azonnali kifizetésekhez22bet
💰A legjobb fogadóirodák a kombinált fogadásokértWazamba
☄️ A legjobb fogadóirodák egyszerű fogadássalSportaza
🤑 A legjobb fogadóirodák ingyenes fogadásokkalLegzo
🎮 A legjobb piacon lévő fogadóirodaBet365
🎯 A legjobb e-sport bukmékerUnibet
🎩 A legjobb fogadóirodák az élő fogadásokhoz20bet
💡 A leginnovatívabb fogadóirodákBC.Game
👀A legjobb kockázatmentes fogadásokat kínáló fogadóirodaSportaza

A bukmékerek bónuszai

A bukmékerek bemutatóinak mindig fontos részét képezik a különféle bónuszok bemutatói, hiszen ezek azok a lehetséges eszközök, amelyek segíthetnek egy sportfogadási oldalnak az új fogadók becsábításában illetve a régiek megtartásában. A következő bónuszlehetőségek érhetőek el általában egy sportfogadási oldalon:

Üdvözlő bónusz

Ez az a fajta bónusz, amikor a befizetésünket jutalmazza meg a bukméker, tehát a befizetésünk bizonyos százalékának megfelelő plusz pénzzel kiegészíti a befizetésünket. Előfordulnak 100-200, de akár 300 százalékos bónuszok is, bár ez fogadóiroda függő.

Az üdvözlő ajánlat méltán az egyik legkedveltebb bónusz típus. A regisztráció után, az első befizetésnél tudjuk igénybe venni, hogy megnöveljük a fogadásra felhasználható összegünket. Figyelni kell azonban, hogy meglegyen a minimális befizetési összeg, különben nem lehet aktiválni az ajánlatot. Fontos továbbá az is, hogy teljesítsük a megforgatási követelményeket, különben a bónusz összeg elvész. Ezek a követelmények azt mutatják meg, hogy milyen fogadásokon és hányszor kell megforgatni a bónusz összeget, mielőtt az kifizethetővé válna.

 

Befizetés nélküli bónusz

Ez egy eléggé ritka bónusz, azt jelenti, hogy egy adott bukméker úgy ad nekünk extra pénzt, hogy közben nem kell befizetést teljesítenünk. Jellemzően ezek kisebb összegek, 5-10 euró maximum és elég szigorú követelmények vonatkoznak rájuk.

Magyarországon igazi befizetés nélküli bónuszra ne számítsunk, de vannak olyan ajánlatok, amik elég közel állnak ehhez a bónusz típushoz. Egyes bukmékerek például adott fizetési bónusz mellé adnak ajándékba fogadási kreditet.

 

Ingyenes fogadások

Ennek a bónusznak a keretén belül lehetőségünk van ingyen fogadásokat kötni, amikor egy bizonyos összegű tétet meghatározott feltételek mellett kifizet helyettünk a bukméker. Fogadáskor ilyen esetben csak a profitot kapjunk majd meg, az ingyen fogadás összegét nem.

Angolul freebetnek is hívják, valamint fogadási kredit néven is találkozhatunk vele itthon. Ennek előnye, hogy nem a saját pénzünkből fogadunk, lényegében nincsen kockázat. A megforgatási követelmények néha kicsit megbonyolítják az ingyenes fogadást. Ne arra készüljünk, hogy az összeget csak egyszer, bármilyen fogadásra fogjuk felhasználni. Általában többször is meg kell forgatni ezt a pénzt, és csak adott eseményeken, adott odds-okkal lehet használni.

 

Cashback

Ez egy nagyon könnyen érthető bónusztípus, egy adott időszak során feltett és elveszített tétünkből bizonyos százalékot visszafizet nekünk a bukméker, ez általában 10-20% körüli érték.

Általában a hét egy adott napján lehet igényelni az előző heti veszteségekre. Az aktiválásához szükséges az, hogy az előző heti befizetés a minimum befizetési értéket elérje vagy meghaladja. A veszített összeg csak egy adott százalékát téríthetjük vissza, és arra is megforgatási követelmények vonatkoznak, különben elvész a bónusz összeg. A teljes bónusz összeg maximális értéke szintén adott.

 

Akkumulátor

Összetett típusú fogadások bónusza: ezen bónuszok esetén a bukméker bizonyos összeget ad még a nyereményünkhöz, ha egy meghatározott feltételeknek megfelelő kötéses fogadással nyerni tudunk.

Ez a bónusz kombinált fogadásokra vonatkozik, több eseményre is tippelni kell. Ha mindegyik tippünk nyert, akkor vehetjük igénybe az ajánlatot. Vagyis akkor érdemes acca bónuszt igényelni, amikor több eseményben is maximálisan biztosak vagyunk. Ha bejönnek a tippek és nyerünk, akkor a bukméker még valahány százalék bónuszt is hozzátesz a nyereményhez.

Persze erre a bónuszra is vonatkoznak megforgatási követelmények, valamint általában legalább 1,8-as szorzóval kell fogadnunk.

 

Szorzónövelő bónuszok

Előfordulnak mérkőzések, tornák, amelyek esetén bizonyos mérkőzésekre a várható nyeremény összegéhez bizonyos százalékot még hozzátesz a fogadóiroda, ha megfelelünk a bónusz feltételeinek.

Ez a promóció típus úgy működik, hogy a megtett odds-okat emeli meg. Tehát nem a feltett pénz adott százalékát adja bónuszba, hanem a fogadás szorzóját növeli, így nagyobb nyereményt kap, akinke bejön a tippje. Jellemzően nagyon magas szokott lenni a maximális összeg, amire vonatkozhat ez a bónusz.

Top 5 online fogadóiroda a legjobb bónuszokkal

Értékelés Fogadóiroda Rating Bónusz Szerezz bónuszt
1
5/5
100% üdvözlő bónusz az első befizetésre akár 35 000 Ft értékig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
2
5/5
100% Üdvözlő bónusz + 4.000FT Free Bet
LejátszásOlvasd el a bemutatót
3
4.5/5
100%-os üdvözlő bónusz maximum 35 000 Ft értékben
LejátszásOlvasd el a bemutatót
4
4.8/5
100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
LejátszásOlvasd el a bemutatót

 

Bukmékerek/sportfogadási oldalak engedélyei és a magyar helyzet

Jelenleg Magyarországon egyedül a Szerencsejáték Zrt. rendelkezik olyan engedéllyel, ami lehetővé teszi, hogy sportfogadási szolgáltatásokat biztosítson és nyújtson. Az ő termékük a Tippmix és a TippmixPro, amelyek Magyarországon elég népszerűnek számítanak. Viszont emellett az online bukmékerek platformjai is elérhetőek többnyire az országban és bár ezek nem rendelkeznek hivatalos magyar engedéllyel, gond nélkül használhatóak egy uniós állásfoglalásnak megfelelően. Természetesen arra fel kell készülni, hogy bármikor blokkolhatják ezeket a platformokat a hatóságok, de nem illegális amit teszünk, ha játszunk ezeken az oldalakon. Az online fogadóirodák nagy népszerűségnek örvendenek.

Ami viszont nagyon fontos, hogy mivel nem rendelkeznek magyarországi engedéllyel ezért az adózási szabályok teljesen másképp működnek az online bukmékerek vonatkozásban. Ha a Tippmixen nyerünk valamennyi pénzt, akkor azután nincs adófizetési kötelezettségünk. Ha viszont mondjuk a Bet365 platformján nyerünk, akkor azt egyéb jövedelemként be kell vallanunk és adóznunk is kell utána egyéb jövedelemként.

Az online bukmékerek világában, amikor egy platformhoz csatlakozni akarunk, a legfontosabb kérdés mindig az, hogy milyen engedéllyel rendelkezik. Ahogy a bevezetőben esett róla szó, ezek a platformok nem rendelkeznek már magyar engedéllyel, ettől függetlenül vannak megbízható hatóságok még, amelyek engedélyében bízhatunk:

 • Az angol szerencsejátékos hatóság
 • A Máltai Szerencsejátékos Hatóság
 • A Curacaói Szerencsejáték Felügyelet
 • A német szerencsejáték felügyelet

Alapvetően ezek azok az engedélyek, amelyeket érdemes keresnünk egy oldalon, mielőtt csatlakozunk hozzájuk. Fontos azt is kiemelni, hogy sok platformon vannak független, külsős ügynökségek is, amelyek hitelesítési tevékenységet folytatnak és ezzel biztosítják, hogy az engedély mellett még legyen egy garanciánk arra, hogy az adataink és a pénzünk biztonságban legyen.

Ki- és befizetési módok Magyarországon

Fontos paraméter egy bukméker kiválasztásánál az, hogy mennyi és milyen be és kifizetési módot biztosít az adott platform. Mert hiába jók a bónuszok és hiába nagyszerű a kínálat, ha közben csak egyféle eszközzel tudunk befizetést teljesíteni. Alapvetően ma már elvárás, hogy a következő fizetési módokból a lehető legtöbbet biztosítson egy platform:

 1. Banki átutalás: a legrégebbi és legismertebb fizetési mód, ma már egyre kevesebb helyen találkozunk vele, főleg azért, mert nem igazán számít gyorsnak és sok esetben különféle díjak is tartoznak hozzá
 2. Bankkártyák: ide tartoznak a Maestro, Visa vagy éppen MasterCard kártyák. Ezek a mai napig népszerűek és nincs is olyan fogadási oldal, ahol ne lennének elérhetőek. Előnyük a megbízhatóság és a biztonság, hátrányuk pedig az, hogy itt is akár 2-3 napot is kell várni, míg teljesülnek a kifizetéseink
 3. E-pénztárcák: ezek számítanak a legnépszerűbb online fizetési formáknak manapság. Ide tartozik a PayPal, a Neteller, a Skrill vagy éppen a Trustly. Fontos tudni róluk, hogy itt már nem lesz összeköttetés a bankszámlánk és az adott e-pénztárca között, tehát a bankunk nem fogja tudni, hogy mire költjük a pénzünket. Ezek mellett az e-pénztárcák rendkívül gyorsan, a kifizetések és a befizetések is percek alatt teljesülnek. Fontos tudnivaló még, hogy ezek használata a bukmékereknél valószínűleg ingyenes, de magáért a tárcát biztosan kell éves díjat fizetni.
 4. Előre feltöltős kártya: ide tartozik jelenleg a Paysafe Card, ami egyfajta feltöltőkártyaként funkcionál. Tudunk rátenni pénzt akár készpénz formájában is, és utána használhatjuk mint egy kupont. Fontos tudnivaló, hogy nagyon ritka az olyan bukméker, ahol ez használható kifizetésekhez.
 5. Kriptovaluták: ezek napjainkban a legújabb trendek, hiszen gyorsaságot, anonomitást és decentralizáltságot biztosítanak. A legnépszerűbbek közülük a bitcoin, az ethereum, a litecoin és a ripple, de több ezer kriptovaluta létezik már napjainkban. Kicsit elő kell készülni hozzá, ha ilyeneket szeretnénk a bukmékereknél használni, viszont egyre több helyen van már módunk erre. Sőt, vannak specifikusan kriptovalutás bukmékerek, ahol csak ilyeneket használhatunk.

Bukmékerek és a fogadási applikációk

Manapság az emberek legnagyobb része mobiltelefonról intézi a mindennapi ügyeit, így fizet ki csekkeket, így regisztrál, így beszélget és így tovább. Így egyetlen bukméker sem engedheti meg azt, hogy ne biztosítson mobilos elérhetőséget a platformjához. Az esetek többségében a bukmékereknél a mobil böngésző verzió az elérhető, ez az, amikor Android vagy iOS készülékre optimalizálják a felületet, így a mobil eszközünk böngészőjéről megnyitható és jól kezelhető a felület, akár kisképernyős telefont, akár tabletet használunk.

Viszont egyre több olyan bukméker is van, amelyik saját natív applikációt készít a platformjához, például ilyen a Bet365, az Unibet, a Bwin vagy a 20Bet is. Ezeknél külön elérhető Android és iOS operációs rendszerekhez is applikáció, ami ugye számos lehetőséget biztosít a hatékonyság növelésére, így például gyorsabb lesz a bejelentkezés de kaphatunk a telefonunkra értesítéseket is.

A telepítése ezeknek az applikációknak egy kicsit macerásabb, mint bármely más appnak, ugyanis a Google áruházában ezek nem tölthetőek le közvetlenül, csakis a bukmékerek weboldalát használhatjuk erre. iOS operációs rendszer esetén ugyan az Apple áruházában ott lenne az applikáció, csak a magyar beállítással nem találjuk meg, ezért letöltés előtt a régiónkat egy másik országéra kell állítanunk.

A fogadási applikációk legnagyobb előnye a kényelem, mivel nem kell böngészőt megnyitnunk és felkeresni az adott oldalt, egyetlen kattintással be is léphetünk és ha megfelelően bekategorizáltuk az oldalt, akkor nem is kell már bejelentkezés sem. Ugyanígy használhatjuk az értesítéseket arra, hogy tájékoztasson minket, ha egy minket érdeklő esemény fogadható, sőt, ami a legjobb, használhatjuk az appot az élő közvetítések követésére is. Nem véletlenül olyan kedveltek a fogadóirodák alkalmazásai.

A sportfogadás jelenlegi helyzete Magyarországon

Kevesen tudják, de a sportfogadás egy több mint 2000 éves időtöltés, már az ókori görögök is fogadtak különféle sportokra, köztük olyanokra, amelyekre a mai napig fogadhatunk. És a sportok valamint a fogadás népszerűsége megmaradt, elég megnézni néhány sportesemény nézettségét vagy éppen a legnagyobb online bukmékerek regisztrált fogadóinak számát. Magyarország nem kivétel ez alól a trend alól, ráadásul különösen nagy áttörést hazánkban is a technológia térnyerése és így az online bukmékerek még egyszerűbbé és kényelmesebbé tették a fogadást, mint időtöltést.

A sportfogadásról és sportfogadó oldalakról szóló mai írásunkban be fogjuk mutatni a különféle fogadási típusokat, megnézzük a legnépszerűbb sportok fogadását és kicsit kitérünk a fogadási piacokra is. Egyetlen leírásba nem leszünk képesek belesűríteni a sportfogadás működését és összes tudnivalóját, de az alapokat le fogjuk fektetni!

Mi az a sportfogadás?

A sportfogadás nem más, mint fogadás sportesemények eredményeire, de persze ez csak a felszín, hiszen a sportfogadást rengeteg különféle tényező befolyásolja, számtalan olyan tudnivaló van, amelyet ismernünk kell, ha sikeresek is szeretnénk lenni a fogadásokban. A konkrét definícióra visszatérve, valódi pénzt teszünk fel meghatározott szorzókra, amelyek egy adott kimenetel valószínűségét jelentik. A sportfogadási oldal vagy bukméker az a szereplő, aki egy kis jutalékért cserébe lehetővé teszi, hogy szinte bármire fogadjunk.

A szorzókat megérteni létfontosságú, hiszen akár mondhatjuk, hogy ez az esszenciája az egész fogadási történetnek. Három különböző módon adják meg ezeket a szorzókat, decimálisan, törtesen és amerikai módon, de minden esetben az adott kimenetel bekövetkezésének valószínűségét mutatják. Már sok évszázaddal ezelőtt is voltak szorzók az egyes sportágak eseményeire vonatkozóan. Úgyhogy a sportfogadás lényegének megértéséhez először tisztáznunk kell, hogy mik is azok a szorzók.

Top 4 új bukméker

A régi, mára már híressé vált oldalak mellett érdemes figyelni a szerencsejáték piac új résztvevőire is. Az utóbbi években több új fogadási oldal is létrejött. Az új bukmékerek egyik nagy előnye, hogy a régi oldalakhoz képest általában nagyobb bónuszokat kínálnak, mivel ezzel próbálnak játékosokat szerezni. Ezek közül bemutatjuk a legjobb hármat. Ezek az oldalak teljesen legálisak és megbízhatóak, a legmodernebb biztonsági előírásoknak megfelelnek.

#1 Sportaza

2020-ban kezdte meg működését, és egyből olyan magas színvonalat nyújtott, ami után nem lehet panasz. A dizájn is kellemes, jól átlátható, az animációk révén mégis mozgalmas az oldal. Méltán száll versenybe a régebbi, híres fogadóirodák oldalaival.

Sportaza bukmeker

Pluszok
 • Ahogy minden fogadóiroda, amely minőségi, a Sportaza is sportpiacok széles választékával rendelkezik
 • Felhasználóbarát felület, könnyű használat
 • Versenyképes oddsok elérhetőek
 • Élő fogadási lehetőségek
Mínuszok
 • Korlátozott kifizetési módszerek
 • Az ügyfélszolgálaton időnként lassabban válaszolhatnak

 

 

#2 BC.Game

Bár kaszinóként már korábban is működött, sportfogadási szekcióját csak 2023-ban indították el. A Bitcoin fogadóirodák szerelmeseinek kedvez ez az oldal, az egészet kifejezetten a kriptovaluták használatára tervezték.

BC.Game áttekintés

Pluszok
 • Kriptovalutát is elfogad a platform
 • Egyedi kaszinó játékok elérhetőek
 • Bizonyítottan tisztességes és megbízható rendszer
 • Nagyvonalú promóciók és bónuszok
Mínuszok
 • Korlátozott sportfogadási lehetőségek
 • Hagyományosabb fizetési módok hiánya

 

 

#3 Wazamba

A Wazamba a fogadóirodák között különleges helyet foglal el: egyszerűen lenyűgöző, hogy mennyi bónuszt kínál. Korábban csak kaszinóként működött, 2021-től azonban már sportfogadási oldala is van. Az oldal rendkívül barátságos mind a dzsungeles-kincses dizájnnal, mind a remek promócióival.

Wazamba bukméker

Pluszok
 • Változatos kaszinó játékok, pl progresszív jackpot, stb.
 • Vonzó VIP- és hűségprogram
 • Élő chat által felkereshető ügyfélszolgálat
 • Mobilbarát felület akár telefonról is
Mínuszok
 • A sportfogadási kínálat kissé korlátozott
 • A kifizetések feldolgozása több ideig tarthat

 

 

Bet365

In an industry that constantly evolves, Bet365 offers a fresh perspective, a glimpse into the future of online betting where innovation is the heartbeat and excitement is the currency. As the digital dice roll and the wagers flow, Bet365 stands tall as an embodiment of both tradition and innovation, a fusion that paints a promising picture for the world of online betting.

bet365 bukmeker

Pluszok
 • Széleskörű választék a sportágakat tekintve
 • Élő közvetítési lehetőségek
 • Megalapozott hírnév és többségében pozitív visszajelzések
 • Felhasználóbarát platform
Mínuszok
 • Szigorú ellenőrzési folyamat
 • Az ügyfélszolgálat minősége változó

 

 

Top 4 sportfogadási mobil alkalmazás

Napjainkban sokan jobban szeretik az okostelefonjukat használni, mint a számítógépüket. Ráadásul, gyakran nem is otthon, hanem útközben, várakozás közben, vagy éppen kávé szünetben játszunk. A játékosoknak ezt az igényét igyekeznek kiszolgálni a bukmékerek mobil alkalmazásai.

Bár mostanra elég komoly elvárás lett, hogy a fogadási irodák alkalmazással is rendelkezzenek, ez messze nem mondható el minden nagyobb oldalról. Fontos azonban leszögezni, hogy attól, hogy egy bukmékernek nincs telefonos alkalmazása, még lehet használni telefonon, egyszerűen a mobil böngésző segítségével. Egy rendes app persze mindig gördülékenyebb, kényelmesebb és adaptívabb lesz.

A következőkben bemutatjuk a legjobb négy sportfogadási applikációt.

 

Bet365

bet365 app, sporfogadasi.tv

Ez az igen neves oldal hazánkban az egyik leginkább ismert fogadási app-ot működteti. A Bet365 alkalmazása lényegében ugyanazt tudja, mint a böngészős változat, azonban teljesen okostelefonra van optimalizálva. Tehát nem lesz akadály a kis kijelző, vagy az egér hiánya. Előnye továbbá, hogy ha egyszer bejelentkeztünk, megjegyeztethető a jelszó, és így többször nem kell manuálisan belépni. Androidon és iOS-en is működik, bár ahhoz, hogy tökéletesen fusson, legalább Android 9-re vagy iOS 14-re lesz szükség.

A letöltés kissé bonyolult:

 1. Nyissa meg a Bet365 oldalát mobil böngészőben
 2. Az oldal aljára görgetve kattintson az összes alkalmazás feliratra
 3. Válassza ki az app-ok közül a sportfogadási alkalmazást

A Bet365 6 különböző alkalmazást is kínál, attól függően, hogy milyen játékra akarjuk használni. A sportfogadás egy külön app, a többi 5 a kaszinó részlegre vonatkozik.

Pluszok
 • Felhasználóbarát mobil alkalmazás
 • Különböző sportágak élő közvetítése
 • Részletes fogadási piacok
 • Gyors fogadáskötési lehetőség
Mínuszok
 • Néhány felhasználó szerint zsúfolt az alkalmazás
 • Korlátozott promóciók láthatóak az applikációban

 

 

20Bet

20Bet Mobile App

A 20Bet mobil alkalmazása teljeskörű sportfogadási ajánlatokat biztosít. Amit számítógépen elérhetünk a bukméker oldalán, azt mind elérhetjük az applikációban is. A teljes sportfogadási élmény elfér a zsebében!

Az alkalmazás beszerzése nagyon egyszerű. Látogassa meg a 20Bet oldalát számítógépes vagy mobil böngészőből, és a fenti menüsávban válassza ki a “mobil alkalmazás” gombot. A következő oldalon találja a letöltési linket, valamint a fontosabb tudnivalókat. Az alkalmazás remekül működik Androidon és iOS-en is.

A telefonos felület jól átlátható, mindent könnyű rajta megtalálni. A menüt a kijelző alján lehet elérni. Az első belépés után be lehet jelölni, hogy jegyezze meg az alkalmazás a belépési adatokat. Így nem kell minden egyes alkalommal újra belépni.

Pluszok
 • Intuitív mobil felület bármilyen eszközről
 • Fogadási lehetőségek széles választéka
 • Versenyképes oddsok
 • Hatékony élő fogadási funkciók
Mínuszok
 • Az alkalmazásban időnként előfordulnak kisebb hibák
 • Az ügyfélszolgálat válaszai késhetnek

 

22Bet

22bet app

A mobil app segítségével az összes 22Bet fogadási esemény és piac elérhető mobileszközről is. Legyen az telefon vagy tablet, az alkalmazás igazodik a készülék méreteihez, és teljes körű és könnyen kezelhető fogadási élményt biztosít.

Az app-ot a 22Bet weboldaláról lehet letölteni. Az oldal aljára görgetve a “hasznos linkek” között kell keresni a “mobilverzió feliratot”. Az ezt követő oldal alján kattintson a “mobilalkalmazások” gombra! Ekkor megjelenik az applikáció bemutatója.

Elérhető Androidra és iOS-re is, így lényegében minden készüléken használható. Az applikáció segítségével bármely eseményre, bármely piacon fogadhat, nézhet élő mérkőzéseket, és kifizetéseket indíthat. A 22Bet app megnyitja Ön előtt a sportfogadás világát: fogadjon bárhol és bármikor!

Pluszok
 • Zökkenőmentes mobil alkalmazás
 • Sportpiacok széles választéka
 • Élő chat támogatás (0-24 órás)
 • Többnyelvű ügyfélszolgálat
Mínuszok
 • A felület túlterhelő lehet az új felhasználók számára
 • A kifizetések feldolgozási ideje változó

 

 

Unibet

Unibet Mobile App

A méltán híres bukméker mobil alkalmazással is rendelkezik. Talán az Unibet app-ját a legkönnyebb beszerezni.

 1. A főoldalon jobb felül kattintson az “alkalmazás” gombra
 2. Olvassa el a rövid útmutatót
 3. Kattintson a “letöltés” gombra!

Az alkalmazás jelenleg csak Android készülékekre érhető el. A segítségével bárhol és bármikor fogadhat, akár élőben is. Több mint 85 000 esemény áll rendelkezésre, valamint remek oddsok és ajánlatok.

Az elrendezés jól kézre áll, könnyű használni. A menüsor alul található. Az első bejelentkezés után lehetőség van a belépési adatok megjegyzésére, tehát nme kell minden egyes alkalommal újra mindent beírni. A mérkőzések adatai nagyon jól, átláthatóan jelennek meg. Összességében egy nagyon jól funkcionáló, sokoldalú appot tarthat a kezében. A sportfogadás sose volt még ilyen egyszerű!

Pluszok
 • Jól megtervezett, több operációs rendszeren futó mobil alkalmazás
 • Élő közvetítés és játék közbeni fogadások
 • Kiváló minőségű oddsok
 • Rengeteg kaszinó- és póker játék
Mínuszok
 • Kezdők számára zavaros lehet a navigáció
 • Az alkalmazás teljesítménye csúcsidőben lassabb lehet

 

Top 5 bukméker bónuszok szerint

A bónuszok persze fontosak. Nem csak a játékélményt növelik, de a fogadások sikerességéhez is komolyan hozzá tudnak járulni. Éppen ezért fontos szempont egy bukméker megítélésénél, hogy milyen bónuszokat kínál.

A játékosok nagy szerencséjére ezek az oldalak versengenek egymással. Ezért minél több és minél nagyobb promóciókat próbálnak biztosítani. Mivel egyértelmű, hogy a szerencsejáték piacon egy oldal sikerességét nagyban befolyásolja az, hogy mennyire nagylelkű, ezért ne lepődjünk meg a jobbnál jobb bónuszokon. A bukmékerek értünk, játékosokért versengenek.

Fontos azonban észben tartani, hogy minden bónusznak saját megforgatási követelményei vannak! Ezért egy promóció igénylése előtt mindig tájékozódjon a követelményekről a bukméker weboldalán.

A következőkben bemutatjuk a top 5 bukméker bónuszt. Tartson velünk, és ismerje meg ezeket a remek ajánlatokat!

 

#1 MostBet

125% üdvözlő bónusz az első befizetésre akár 160 000 Ft-ig

Az egyik legerősebb üdvözlő ajánlatot látja éppen. Ennél magasabb összeget ritkán lehet találni. Ez a promóció nagyon kedvez azoknak, akik nagy összeggel akarják elkezdeni a fogadást, és ere nagy bónuszt is várnak.

MostBet bonuses offer

Pluszok
 • Nagyvonalú üdvözlő bónuszok
 • Rendszeres promóciók a meglévő játékosoknak
 • Változatos bónusz típusok (ingyenes fogadások, cashback)
 • Hűség- és VIP program
Mínuszok
 • Magas fogadási követelmények lehetnek
 • Korlátozott átláthatóság a bónusz feltételek tekintetében

 

 

#2 Bet365

Fogadási kredit akár 15 000 Ft-ig, 5-50 EUR első befizetési érték között

Ez a promóció azoknak kedvez, akik kisebb összeggel szeretnék megkezdeni a fogadást. Ennél a bónusznál nem az a lényeg, hogy nagy legyen a kapott összeg, hanem az, hogy minél inkább rizikómentes legyen a fogadás. Az első befizetés után fogadási kreditet kap az új játékos. Ezt az összeget “ajándékba” kapta, nem ő fizette be. Vagyis ezzel kockázat nélkül tud fogadni. Persze vonatkoznak rá megforgatási követelmények, ezek a B365 oldalán találhatóak meg.

bet365, sportfogadasok.tv

Pluszok
 • Versenyképes regisztrációs bónuszok
 • Változatos, folyamatos promóciók
 • VIP program régi játékosok számára
 • Egyértelmű bónusz feltételek
Mínuszok
 • Szigorú megforgatási feltételek
 • Egyes promóciók hely szerint korlátozottak

 

 

#3 Unibet

Az első befizetésre 100%-os bónusz 20 000 Ft-ig + 60 ingyenes pörgetés a kaszinóban

A 100-os üdvözlő bónusz már önmagában is elég szép. Azonban akik szeretnék a kaszinót is kipróbálni, nekik kedvez igazán ez a promóció. Ha elsősorban fogadni szeretne, az oldal megduplázza az első befizetését 20 000 Ft-ig. Ezen túl pedig, ha szeretné megnézni a kaszinó részleget is, akkor további 60 ingyenes pörgetéssel várja Önt az Unibet. A kaszinóval barátkozó sportfogadóknak talán ez a legkedvezőbb ajánlat.

Unibet bonuses offer

Pluszok
 • Vonzó üdvözlő ajánlatok
 • Rendszeresen frissülő promóciók
 • Egyedi és kreatív bónuszok
 • Több fogadási lehetőség
Mínuszok
 • Bónusz Feltételek összetettek lehetnek
 • Nem minden kaszinó vonatkozik sportra és kaszinóra is

 

 

#4 Wazamba

100% bónusz az első befizetésre + 4 000 Ft értékű freebet

A Wazamba sportfogadási részlege 100%-os bónuszt ad az első befizetésére 5 000 - 35 000 Ft között. E mellé kap még 4 000 Ft frebet-et is, amivel kockázat nélkül fogadhat.

Olyan játékosoknak, akik közepes mértékű összeggel szeretnének kezdeni, ez az egyik legjobb üdvözlő ajánlat. A befizetett pénzt megduplázza, ami egészen kicsi, 10 000 Ft alatti összegekre is vonatkozik. Ha viszont többet fizet be, többet is kap ajándékba! A freebet pedig nagy érték tud lenni egy olyan játékosnak, aki tudja taktikusan felhasználni a rizikómentes kreditet.

wazamba bonus

Pluszok
 • Kaszinó- és sport bónuszok keveréke
 • Jövedelmező hűségjutalmak
 • Különböző régiókra specializált bónuszok
 • Ingyenes pörgetések és cashback ajánlatok
Mínuszok
 • Bónusz nyereményekre vonatkozó kifizetési korlátozások
 • Néhány országra vonatkozó korlátozás

 

 

#5 22Bet

100% első befizetési bónusz max 35 000 Ft értékben

Ez egy faék egyszerűségű ajánlat, azonban amilyen egyszerű, olyan nagyszerű is. Nincsen semmi bonyolítás, csak egy magas üdvözlő bónusz. Az első befizetésre érvényes ez az ajánlat, a befizetett összeget megduplázza maximum 35 000 Ft-ig. Ez a promóció azoknak szól, akik valamivel nagyobb befizetést hajlandóak megtenni, persze nagyobb bónuszért cserébe. A 100% bónusz szokásos érték a piacon, azonban a legtöbb bukméker alacsonyabbra korlátozza a maximum megadott bónusz összeget. Ez esetben tehát nem a 100% a nagy szó, hanem a 35 000 Ft.

22Bet bonuses offer

Pluszok
 • Előnyös üdvözlő bónusz csomag
 • Születésnapi és egyéb alkalmi vagy ünnepi bónusz
 • Sorsolások és versenyek
 • Több fajta sportfogadási bónusz
 • Átlátható feltételek
Mínuszok
 • Bónuszok kifizetési ideje tovább tarthat
 • Kevesebb kaszinó bónusz elérhető az oldalon

 

A labdarúgás fogadásának legfontosabb eseményei Magyarországon és a világon

A labdarúgás napjainkban messze az egyik legnépszerűbb sportnak számít a fogadások világában, így nem meglepő módon rengeteg eseményt fogunk találni minden időpillanatban a magyar online bukmékerek platformjain.

futball sportfogadasok.tv

Ma már egyáltalán nem csak egy világbajnokságra lehet fogadni, a világ szinte minden országának bajnokságai megtalálhatóak a kínálatban, tornák, alacsonyabb osztályok és így tovább. Nézzük is meg a leginkább népszerű ligákat a fogadások világából!

 • A topligák: a topligák általában öt ország bajnokságát jelentik, ide tartozik az angol, a német, az olasz, a spanyol és a francia elsőosztályú labdarúgó bajnokság. Közös jellemzőjük, hogy ezen ligák minden meccsére tudunk majd fogadni a legjobb bukmékereknél és minden meccs vonatkozásában több száz, esetenként akár 3-400 különféle fogadási piac áll rendelkezésünkre. Hiszen gondoljunk bele, ezekben a ligákban olyan csapatokat találunk, mint a Manchester City, a Bayern München, az Internazionale, a Real Madrid vagy a Paris Saint-Germain csapata.
 • Bajnokok Ligája: a Bajnokok Ligája Európa és a világ legnépszerűbb nemzetközi sorozata a klubok számára, így nagyon népszerű a fogadók körében is. Ami jó benne, hogy elég sokáig tart és így hosszú hónapokon keresztül fogadhatunk a legjobb csapatok meccseire, de közben azért találhatunk olyan meccseket is, ahol meglepetésgárdák tűnnek fel és ezek próbálnak bravúros eredményeket bemutatni a fogadók nagy örömére.
 • Európa-bajnokság és világbajnokság: ezeket az eseményeket még azok a fogadók is szeretik, akik egyébként nem annyira követik a labdarúgás eseményeit, hiszen itt a világ és Európa legjobb válogatottai csapnak össze, ráadásul ezek az események négy évente kerülnek csak megrendezésre. És mivel így van, ezért a fogadóirodák is mindig speciális akciókkal, sok száz fogadási piaccal és esetenként még élő közvetítésekkel is készülnek rá.

Az online futball fogadás az egyik legnépszerűbb és izgalmasabb formája az online sportfogadásnak. A különböző online fogadóirodák oldalain széles választékban elérhetőek a futball fogadási opciók, beleértve a mérkőzés kimenetelét, gólok számát, félidős eredményeket és egyebeket. Az élő fogadási lehetőségek révén a játékosok a mérkőzések alatt is fogadhatnak, élvezve a dinamikus eseményeket, és reagálhatnak azokra a változásokra, amelyek a mérkőzések során bekövetkeznek. A világ legnagyobb labdarúgó bajnokságai népszerű célpontok a fogadók számára. Népszerű futball események, amelyekre a fogadóirodák lehetőséget adnak fogadásra:

 • UEFA Champions League: Európa legrangosabb klubversenye, ahol a kontinens legjobb csapatai küzdenek egymással.
 • Angol Premier League: Az egyik legnépszerűbb és legszínvonalasabb nemzetközi klubfutball bajnokság, ahol a világsztárok szerepelnek.
 • Spanyol La Liga: A spanyol élvonalbeli futballbajnokság, amelyben olyan topcsapatok játszanak, mint a Barcelona és a Real Madrid.
 • Olasz Serie A: Az olasz élvonalbeli bajnokság, amelyben erős csapatok, például a Juventus és az AC Milan versenyeznek.
 • Német Bundesliga: Németország élvonalbeli futballbajnoksága, amely a világszerte ismert és erős csapatokat foglal magába.
 • FIFA Világbajnokság és UEFA Európa-bajnokság: A nemzetközi válogatottak világbajnoksága és kontinentális bajnoksága, amelyek nagy figyelmet kapnak.

Legjobb online bukmékerek 2024 - futball:

Hot.Bet

Legzo

Slotimo

 

A kosárlabda fogadása

Ha azt keressük és vizsgáljuk, hogy melyik sport népszerű még különösen a sportfogadás világában, akkor biztosan meg kell említenünk a kosárlabdát. Azért azt érdemes tudni, hogy a fogadók körében szinte mindig az amerikai profi-kosárlabda bajnokság, azaz az NBA a népszerű, de a világbajnokságok vagy éppen az olimpiai játékok is felkeltik mindenki érdeklődését. A kosárlabda tipikusan megint az a sport, amelyet nehéz úgy fogadni, ha nem vagyunk tisztában akár az alapvető szabályokkal és dinamikákkal, hiszen például egy NBA meccs vonatkozásában bármikor könnyen elképzelhető, hogy az egyik csapat 15 pontos hátrányból képes lesz visszajönni.

kosárlabda sportfogadasok.tv

Így mi azt javasoljuk, hogy mielőtt valaki a kosárlabda fogadására adja a fejét a fogadóirodák körében, mindenképpen tanulmányozza kicsit a szabályokat és próbálja feltérképezni a csapatokat és a legjobb játékosokat. Most pedig megmutatjuk, hogy melyek azok a fő fogadási típusok, amelyeket kosárlabdában érdemes kipróbálni:

 • A végső győztes: az NBA tipikusan az a bajnokság, ahol az egész szezon végső győztesére érdemes fogadni, de a meccsek győztesének fogadása is mindig a legnépszerűbb piacok közé tartozik. Az ilyen jellegű fogadások általában a legkönnyebbek, hiszen egy statisztika, a korábbi meccsek eredmények, a keretek erőssége alapján azért be lehet lőni, hogy melyik csapat nyerhet, bár legyünk óvatosak, az NBA vonatkozásában rengeteg a meglepő eredmény főleg az alapszakaszban.
 • Pontok száma és különbség: a kosárlabda fogadás vonatkozásában elég sok fogadási piac foglalkozik például a pontok számával. Itt lehet például arra fogadni, hogy összesen mennyi pont lesz majd a meccsen, melyik csapat hány pontot dob vagy éppen mekkora lesz a különbség a két csapat között a végén. De itt érdemes megemlíteni például a hendikepes fogadásokat is, amikor mondjuk adunk 5,5 pont előnyt az egyik csapatnak és így tippelünk a győztesre.
 • Speciális fogadások: ide tartozik például az, amikor megpróbáljuk megtippelni, hogy melyik negyedben lesz a legtöbb pont, dob-e majd valaki 50 pont felett, vagy éppenséggel melyik játékos dobja a legtöbb pontot. Ezek már nagyon egyedi piacok, kezdő fogadóknak általában ez csak szerencsejáték, nem valódi tudásalapú fogadás.

A kosárlabda vonatkozásában kérdés nélkül mondható, hogy a legnépszerűbb az NBA fogadása, de a világbajnokság és az olimpiai játékok is népszerűek szoktak lenni, főleg azért, mert ritkán vannak ilyenek és ezeken az amerikai válogatott is fel szokott tűnni mostanában. A magyar fogadók szokták keresni az európai mérkőzéseket, így például a spanyol bajnoki találkozókat és a magyar meccseket is, de ezek azért bőven nem annyira népszerűek, mint az NBA fogadása.

Az online kosárlabda fogadás lehetőséget kínál a sportrajongóknak, hogy izgalmasabbá váljanak a mérkőzések és az események. A különböző online fogadóirodák oldalain széles skálájú kosárlabda fogadási opciók találhatók, beleértve a mérkőzés eredményét, pontok számát, félidős eredményeket és egyebeket. Az élő fogadási lehetőségek révén a játékosok a mérkőzések alatt is fogadhatnak, figyelemmel kísérhetik a változó eseményeket, és azokra reagálva helyezhetik el fogadásaikat.

A kosárlabda fogadások fokozzák a mérkőzések izgalmát, miközben a játékosoknak lehetőségük van profitálni a megfelelő döntéseikkel. Az online fogadóoldalak általában a legfontosabb és legkiemelkedőbb eseményekre kínálnak fogadási lehetőségeket. Néhány globálisan elismert kosárlabda liga és esemény, amelyekre sokan szoktak fogadni az online fogadóirodák platformjain:

 • NBA (Észak-Amerikai Kosárlabda Liga): Az NBA az egyik legnépszerűbb és leglátogatottabb kosárlabda liga a világon. A rendszeres szezon, playoffok és a döntők minden évben nagy figyelmet kapnak.
 • EuroLeague: Ez a legrangosabb európai kosárlabda klubverseny, ahol Európa legjobb csapatai mérkőznek meg egymással.
 • FIBA Basketball World Cup: Ez a nemzetközi kosárlabda világbajnokság, ahol a világ legjobb nemzeti csapatai versengenek.
 • Egyetemi kosárlabda bajnokságok (pl. NCAA March Madness): Az egyetemi bajnokságok, különösen az Egyesült Államokban, rendkívül népszerűek, és a "March Madness" kifejezéssel jelölik a bajnokságok csúcspontját.

Legjobb online bukmékerek 2024 - kosárlabda:

18Bet

20Bet

Slotimo

 

Tenisz sportfogadás

A tenisz mindig is népszerű volt a világon, úgy a szurkolók, mint a fogadók körében. A szurkolók azért szeretik, mert minden egyes meccs nagyon izgalmas labdameneteket tartogat, többféle borításon versenyeznek a teniszezők a világ minden részén, számtalan sztár van a női és férfi szakágban és a közvetítések is minden igényt kielégítenek. A fogadók számára azért is különösen vonzó a tenisz, mint fogadás, mert ebben igazából csak két kimenetelre kell tippelnünk, nem sűrűn fordult elő teniszben, hogy döntetlen született volna.

tenisz sportfogadasok.tv

Ez pedig azt jelenti, hogy még a kezdőbb fogadók is megtalálhatják itt a számításukat, hiszen a szorzók is már rávezetnek minket arra, hogy ki lehet az esélyes, a statisztikák és korábbi meccsek eredményei alapján pedig bőven van lehetőségünk nyereményt szerezni. A szorzók kicsit másabbak, mint mondjuk labdarúgás esetén, hiszen itt egyéni sportról beszélünk, ahol ráadásul egy ranglista meg is határozza, hogy egy adott torna vonatkozásában ki lehet a leginkább esélyes. De nézzünk most meg néhány népszerű és különleges fogadási piacot tenisz vonatkozásában!

 • A meccs győztese: ahogy a kosárlabda és a labdarúgás vonatkozásában, a tenisznél is ezt a fogadási piacot javasoljuk mindenkinek, hiszen itt csak a győztest kell megtippelnünk két kimenetelből. Ráadásul a győztes megtippelésében sokat segíthet az, hogy milyen tornán járunk, milyen a borítás, a versenyzők hogy állnak a világranglistán, hogyan teljesítettek az előző meccseken és így tovább.
 • A szettek győztese: aki már jobban elmélyedt a tenisz világában és élőben is szereti nézni a meccseket, az bármikor bepróbálkozhat a szettekre történő fogadásban. Ugye ezek az egész mérkőzés egyes szakaszai, amelyek jóval rövidebbek és ezen belül azért kialakulhat más eredmény is, mint a meccs végén. Élő fogadásban is különösen ajánlott ez a fogadási piac.
 • Alatta/felette piacok: a tenisznél is nagyobb népszerűek a végső győztes fogadások mellett az alatta/felette lehetőségek. Ilyenkor például arra fogadhatunk, hogy hány szettben fog majd nyerni egy adott játékos, hány ász lesz egy meccsen vagy éppen hány pontot fog elérni valamelyik teniszező.

A tenisz vonatkozásában a legnépszerűbb eseményeket nem nehéz meghatározni, hiszen a sportág négy legfontosabb eseményét a Grand Slamek jelentik, így

 1. Australian Open: az év első tenisztornája Ausztráliában, Melbourne-ben, ahol először nézhetjük meg, hogy milyen teljesítményre számíthatunk egyes teniszezőktől a szezonban
 2. Roland Garros: a párizsi Grand Slam a második az adott évben mindig tavasszal és ezt salakon játsszák. Fontos ezt megemlíteni, ugyanis vannak specifikusan olyan teniszezők, akik nagyon ügyesek salakon és ezért jóval nagyobb esélyük van itt nyerni, mint más sportolóknak.
 3. Wimbledon: mindenki ismeri a világ legnépszerűbb tenisztornáját, amelyet a nyár . folyamán játszanak füves borítás Nagy-Britanniában
 4. US Open: az év utolsó Grand Slamje keményborításon, itt azért az amerikai teniszezők eléggé fel szokták szívni magukat, ami fogadási szempontból is számít

De egész évben folyamatosan zajlanak kisebb-nagyobb ATP és WTA események, úgyhogy ha egy népszerű online bukméker platformjára felmegyünk, mindig fogunk találni tornákat, például a Miami Opent, az Indian Wells tenisztornáját és így tovább. És a magyar fogadók nagy örömére ma már van 1-2 olyan magyar teniszező is, akikre a legnagyobb versenyeken is van lehetőség fogadni egészen jó esélyek mellett.

Legjobb online bukmékerek 2024 - tenisz:

Spinbetter

Sportaza

Betinia

 

Jégkorong sportfogadás

Bár Magyarországon a fogadóirodák kínálta lehetőségek még mindig elég limitáltak, ha valaki jégkorongot akar játszani vagy nézni élőben, a sportág egyre népszerűbb és fogadási szempontból már elég régóta a legnépszerűbbek között van.

jégkorong sportfogadasok.tv

Ez főleg az amerikai profi bajnokságnak, az NHL-nek köszönhető, ahol hosszú hónapokon keresztül találhatunk mérkőzéseket minden egyes nap. Ráadásul ma már Európában is van néhány igen népszerű liga, az egyikben például egy kifejezetten erős magyar csapattal. De nézzük is meg, hogy mire lehet és érdemes fogadni jégkorong vonatkozásában!

 • Alatta/felette piac: ez az a piac, amikor arra tippelünk, hogy hány gól lesz majd egy adott mérkőzésen. A jégkorong egy jóval dinamikusabb sport, mint mondjuk a labdarúgás, így nagyon fontos, hogy csak olyanok vágjanak bele ebbe a piacba, akik rendelkeznek néminemű ismerettel a sportról. A határérték a gólok számában általában 4,5 vagy 5,5 szokott lenni, bajnokságtól függően. De van alatta/felette fogadási lehetőség a harmadokra vonatkozóan vagy éppen a kiállítások számára vonatkozóan is.
 • Harmadok fogadása: a jégkorong tekintetében nagyon jó fogadási lehetőségnek számít a harmadok fogadása is, főleg azért, mert nagyon sűrűn és gyorsan születnek gólok a meccseken, így könnyedén lehet, hogy egy harmadban akár lesz egy-két gól és mondjuk valamelyik csapat vezetést tud szerezni, aztán egy másik harmadban meg a másik csapat lesz képes nyerni.
 • Speciális fogadási piacok: ide tartoznak például azok a fogadások, hogy hány kiállítás lesz egy meccsen, lesz-e emberelőnyös vagy éppen emberhátrányos gól vagy hogy melyik játékos fogja ütni az első vagy éppen az utolsó gólt. Ezek már azért közelebb állnak a szerencsejátékhoz, mint a sportfogadáshoz, hiszen eléggé lutri tud lenni egyik-másik ilyen fogadási piac.

A jégkorong tekintetében a legnépszerűbb egyértelműen az NHL, azaz az amerikai bajnokság fogadása, ahol amerikai és kanadai csapatok játszanak egymással az év jelentős részében. Amikor zajlik a szezon, akkor számtalan különféle piaccal és nagyszerű szorzókkal találkozhatunk a meccsek vonatkozásában. Népszerű ligának számít még a Kontinentális Hokiliga, azaz a KHL, amely főleg orosz csapatokkal igyekszik a nézők figyelmét felkelteni. A magyar fogadók pedig hát jól ismerik az EBEL ligáját, ahol a fehérvári csapat teljesít minden évben kifejezetten jól.

Az online jégkorong fogadás kiváló lehetőséget kínál az izgalmas sportág szerelmeseinek. A különböző online fogadóiroda weblapokon széles választékban elérhetőek a jégkorong fogadási opciók, beleértve a mérkőzés kimenetelét, gólok számát, az első harmad eredményét és egyéb szempontokat. A népszerű jégkorong ligák, mint az NHL (Észak-amerikai Jégkorong Liga) vagy az európai bajnokságok, vonzó események a fogadók számára. A legjobb fogadóirodák jóvoltából az élő fogadási lehetőségek révén a játékosok a mérkőzések alatt is fogadhatnak, élvezve a gyors tempójú játék változatos eseményeit, és taktikai döntéseikkel profitálhatnak.

A legnépszerűbb jégkorong mérkőzésekre történő online fogadások függenek a szezonoktól, a bajnokságoktól és a versenyektől. Következzen néhány általánosan népszerű jégkorongesemény, amelyekre sokan szoktak online fogadásokat tenni a fogadóirodák oldalain:

 • NHL (Észak-amerikai Jégkorong Liga): Az NHL az egyik legrangosabb és legnézettebb jégkorongliga a világon, ahol Észak-Amerika legjobb csapatai mérkőznek meg.
 • IIHF Jégkorong Világbajnokság: Nemzetközi jégkorongverseny, amelyben a világ legjobb nemzeti csapatai küzdenek a világbajnoki címért.
 • KHL (Kontinentális Jégkorong Liga): Európában zajló elit jégkorongliga, amely a kelet-európai és európai csapatokat foglalja magában.
 • Stanley Cup Playoffok: Az NHL-ben zajló playoff sorozat a Stanley-kupaért, ahol a csapatok a bajnoki címért versenyeznek.
 • Olimpiai Jégkorong Versenyek: Az olimpiai játékokon a jégkorong is népszerű sportág, és az olimpiai versenyekre sokan szoktak fogadni.

Legjobb online bukmékerek 2024 - Jégkorong:

Betinia

Spinbetter

Fresh Casino

GYIK Gyakran Ismételt Kérdések
 • Lehetséges meggazdagodni a sportfogadásból?

  Igen, van lehetőség arra, hogy valaki komolyabb összegeket nyerjen a sportfogadásból. De figyelmeztetnünk kell mindenkit arra, hogy még a legjobb sportfogadók is elég sokat veszítenek, így csak megfelelő stratégiával és pénzügyi felkészüléssel vágjunk bele a sportfogadásba.

 • Melyik a legjobb sportág, amire érdemes fogadni?

  Minden bukméker rendkívül komoly kínálatot biztosít a fogadásra sportágakról, közte a legnépszerűbbekkel, mint a labdarúgás, de olyan egyedi és speciális sportokra is fogadhatunk, mint a kabbadi. Ha eldöntöttük, hogy fogadni fogunk valamelyik sportra, akkor mindenképpen kell róla szereznünk valamiféle tudást előzetesen. Minél többet tudunk a fogadni kívánt sportágról, annál sikeresebbek lehetünk. A weboldalunk mi meg is mutatjuk a legjobb sportokat és sportfogadási tippeket!

 • Az élő közvetítéseket mindenki nézheti?

  Nem, minden olyan bukméker vonatkozásában, amelynél érhető el élő közvetítés, van feltétele, hogy ehhez hozzáférjünk. Általában ez a feltétel azt jelenti, hogy regisztrálnunk kell a platformra és aktív egyenleggel vagy az előző 24 órában játékba küldött fogadással is rendelkeznünk kell. De megéri, hiszen a legtöbb ilyen platform legalább annyi, ha nem több sporteseményt kínál fogadásra, mint egy televíziós csatorna.

 • Lehetséges úgy fogadni, hogy meccs előtt is fogadunk, majd a meccs közben élőben is tippelünk egy ellenkező eredményre?

  Igen, ez egy olyan lehetőség, amit a profi sportfogadók elég sokat használnak is, hiszen ennek köszönhetően van lehetőségünk minimalizálni az esetleges veszteségünket vagy maximalizálni a nyereményünket. Hiszen ha a meccs előtti fogadásunk bukásra áll, akkor szimplán élőben ellene fogadhatunk és így jóval kisebb lesz a veszteségünk.

 • Lehet kutatások és tapasztalat nélkül is nyerni a sportfogadással?

  Alapvetően lehetséges, de ha tapasztalat és kutatások, a statisztikák használata nélkül ugrunk neki fogadásnak, az nagyjából tényleg szerencsejáték lesz. Ezért mindenkinek azt javasoljuk, hogy végezzen kutatásokat előzetesen, mielőtt saját pénzét kockára teszi egy fogadással.