Üdvözlő bónusz 35.000HUF
Fogadás

Legjobb online bukmékerek Magyarország 2023-ben

Itt találja meg az online bukmékerek legjobb választékát.

Fogadóirodák

Nazadnje posodobljeno 11 január, 2023
Töltsön le többet

A legjobb bukmékerek Magyarország 2023

2023-ben tovább folytatódik az online sportfogadás előretörése, a magyar fogadók manapság már sok tucat bukméker közül választhatnak, ha fogadni szeretnének. Ezen bukmékerek közül azonban választani kell és ez nem is annyira egyszerű. Hiszen a bukmékerek számtalan nagyszerű promóciót kínálnak az új fogadók számára, sok fogadóiroda már közel 50 különféle sportágra kínál fogadási eseményeket és fogadási piacokat, de egyre több online fogadóirodánál találhatunk élő közvetítéseket is. A következőkben megmutatjuk a legfontosabb tudnivalókat és, hogy kik a legjobb bukmékerek Magyarországon 2023-ben!

Az oldalon a mi célunk az, hogy minden szükséges információt és tudást megadjunk neked a sportfogadás világáról. Ha kezdő vagy ebben a világban, akkor tökéletes helyre érkeztél, ha tapasztaltabb vagy, akkor is fogsz itt bőségesen jó információkat találni. Ha a legjobb sportfogadási oldalakat keresed Magyarországon, akkor ez a bemutató segíteni fog megismerni azokat a tényezőket, amelyek alapján érdemes választanod.

Mi is az online sportfogadó iroda? | A bukméker definíciója

Általánosságban elmondható, hogy egy sportfogadási oldal egy olyan cégre, vállalkozásra vagy weboldalra utal, amely sportfogadásokat fogad el. Ez egyébként ugyanaz, mint amikor bukmékerre hivatkozik, de a bukméker szó általában személyeket jelöl, embereket, akik fogadásokat hoznak össze és kötnek. A legfontosabb információk:

 • Egy bukméker egy olyan cég vagy magánszemély, aki fogadásokat fogad be sporteseményekre
 • A sportfogadás során egy sportesemény összes lehetséges kimenetelére lehet fogadni
 • A legnépszerűbb sportok, amelyeket a bukmékerek biztosítanak fogadáshoz:
  • Labdarúgás
  • Kosárlabda
  • Boksz
  • Röplabda
  • Tenisz
  • MMA
  • De ezek mellett további számtalan sportág és speciális esemény

Ahogy már fentebb írtuk, a bukméker oldalak általában egy sportesemény minden kimenetelére fogadnak el fogadásokat, amit azért tehetnek meg, mert mindig van különbség aközött, hogy mennyit fogadsz és mennyit nyersz. Alapvetően Magyarország bukmékerei meghatároznak egy minimális tétet, amit meg kell játszanunk, ha fogadni szeretnénk, ez általában 100 forint körül mozog. A megfogadott tétek nagyságát illetően ritkán van felső plafon, viszont arra érdemes odafigyelni, hogy ha túl sokat nyerünk, akkor a sportfogadási oldal biztosan jól meg fogja nézni a fiókunkat.

A legjobb sportfogadási oldal kiválasztása

Alapvetően azzal valószínűleg mindenki tisztában van, hogy a sportfogadás nem jótékonysági tevékenység, a bukmékerek online és hagyományos módon is profitot szeretnének termelni. Nem azért fogadnak be fogadásokat, hogy szívességet tegyenek, szimplán csak pénzt akarnak keresni és lehetőséget biztosítanak neked arra, hogy legyőzd őket. Alapvetően az nem kérdés, hogy a bukmékerek nyerni fognak és hasznot fognak termelni, az a kérdés, hogy mennyire nagy esélyed van arra, hogy legyőzd őket és milyen extra promóciók segítenek abban, hogy a lehető legprofitábilisabb legyél. Nagyon fontos, hogy megbízható és jó ajánlatokat biztosító fogadóirodát találjuk, ebben fogunk a következőkben segíteni.

Hogyan kell fiókot nyitni egy bukmékernél?

Ma már a korábbiakhoz képest jóval egyszerűbb felhasználói fiókot nyitni bármely online bukmékernél, az esetek többségében 1-2 perc alatt tudjuk teljesíteni a regisztráció lépéseit. Természetesen nagyon fontos, hogy megfelelően megbízható bukmékert válasszunk, hiszen csak egy teljes egészében ellenőrzött és tisztességes sportfogadási oldal esetén biztosított, hogy az adataink és a pénzünk jó helyen van. A regisztráció során azt se felejtsük el, hogy minden normális bukmékernél azonosításra is szükségünk van a csatlakozás után, így mindenképpen a valódi adatainkat adjuk meg.

A regisztráció során általában a következő adatokat kérik tőlünk a bukmékerek:

 • Személyes adatok: születési dátum és hely, név, valamint lakcím
 • Szükséges adatok: meg kell adnunk az e-mail címünket, a választott felhasználónevünket és választott jelszavunkat
 • Egyéb adatok: meg kell adnunk a választott pénznemünket, a mobil számunkat

A csatlakozási folyamat során általánosságban a bónuszokról is döntést kell hoznunk, ami egy nagyon fontos döntés, hiszen extra pénzt és ingyenes fogadásokat kaphatunk, viszont cserébe lesznek követelmények, amelyeket teljesítenünk kell. Szintén a regisztráció során van arra is szükség, hogy elfogadjuk a különféle szabályzatokat és előírásokat. Ezeket egyébként érdemes át is olvasni, hiszen a megfogadási követelmények mellett számtalan más feltételt is szabályoznak.

A regisztráció befejeződése után pedig érdemes a profilunk alatt elérhető azonosítási menüpontban végrehajtani az azonosítási folyamatot, amelynek keretében személyes okmányokkal, közüzemi számla és bankszámlakivonat másolatával kell igazolnunk a személyazonosságunkat.

A legjobb bukmékerek listája Magyarországon

Magyarország tekintetében bukmékerek online számtalan platformon érhetőek el mindenféle kerülőút és VPN használata nélkül, szóval nem egyszerű meghatározni, hogy kik a legjobbak. Több paraméter figyelembevételével a következő bukmékerekről elmondható, hogy a legjobb bukmékerek engedéllyel, amelyek a magyar játékosok számára biztosan ajánlhatóak:

#1 Bet365

Egyértelműen az egyik legjobb bukmékernek számít a magyar játékosok számára is. Az üdvözlő bónuszai tekintetében nem tartozik a legjobbak közé, viszont a sportágak és sportesemények kínálata tekintetében igazán kiemelkedő. Minden mérkőzéshez vannak elérhető statisztikák és számtalan fogadási piac, csak a labdarúgás tekintetében 300 felett van a jobb meccseknél a fogadási lehetőségek száma. És ami igazán jó, az a tény, hogy a Bet365 élő közvetítéseket és élő fogadásokat is kínál hatalmas mennyiségben.

#2 Unibet

A magyar piac másik kiemelkedő szereplője, amely szintén azzal vált igazán népszerűvé, hogy nagyon régóta létező, megbízható bukméker, amelynél számtalan fogadási esemény, élő közvetítés, rengeteg statisztika és ígéretes bónuszok is elérhetőek. Ami nagyon jó az Unibetnél, hogy nem csak az új fogadókat akarják becsábítani az oldalra, de nagyon jó promócióik vannak a régebbi fogadók számára is.

#3 Fezbet

Nem tartozik a legrégebbi fogadóirodák közé, de ennek ellenére rövid idő alatt a legjobbak közé emelkedett Magyarországon is. Ez főleg annak is köszönhető, hogy nagyon nagy mennyiségben biztosítanak fogadási eseményeket és ezekre kifejezetten jó szorzókat érhetünk el. Nagyon nagy számban van e-sport és virtuális fogadási esemény, sőt, már kaszinózhatunk is.

#4 Campobet

Nagyon stabil fogadóirodáról van szó, amely az egyik legjobb üdvözlő bónusz ajánlattal várja az új fogadókat, akik akár 35 ezer forintot és 4000 forint ingyenes fogadást is kaphatnak, ha csatlakoznak. Rengeteg az elérhető fogadási esemény, e-sport, virtuális sport és közel 40 sportág tekintetében is.

#5 Bwin

Ez a fogadóiroda az egyik legrégebbi bukméker online kínálattal a magyar piacon, és ennek is köszönhetően elég komoly magyar fogadótábora van. Nagyon extra és különleges bónuszajánlatai vannak, de azon kevés jó online bukméker közé tartozik a platform, ahol élő közvetítések és számtalan élő fogadási lehetőség is elérhető.

A legnépszerűbb sportok Magyarországon a sportfogadás világában

A bukméker bemutatók vonatkozásában nem mindig szokott téma lenni, hogy mennyi és milyen sportág érhető el egy fogadási platformon, pedig alapvetően az egész sportfogadás erről szól, a sportokról. Az nem kérdés, hogy minden magára valamit is adó sportfogadási oldal kínál labdarúgást vagy éppen kosárlabdát, de nézzük, hogy melyek Magyarországon a legnépszerűbb sportágak a fogadók körében:

 • Labdarúgás: legyen szó a topligákról, a magyar bajnokságról vagy egzotikus távoli bajnokságokról, a magyar fogadóknak az elsőszámú sportnak a foci számít
 • Kosárlabda: ebben a sportágban főleg az amerikai profi kosárlabda bajnokság, az NBA dominál, de a magyar fogadók minden ligában, nagy összegben szeretnek kosárlabdára fogadni
 • Kézilabda: specifikusan európai sportág, amely Magyarországon is különösen népszerű, ezért a fogadók keresik azokat a bukmékereket, ahol kézilabdára is lehet fogadni
 • Vízilabda: az egyik nemzeti sport Magyarországon, így bár ebből kevesebb mérkőzés és liga érhető el, nagyon szeretik a magyar fogadók, ha a bukmékerüknél legalább a Bajnokok Ligája meccseire lehet fogadni
 • Tenisz: egyéni sportok tekintetében Magyarországon ez a legnépszerűbb sportág a bukmékereknél, nem csoda, hogy minden fogadóirodánál lehet fogadni szinte az összes tornára

De nem jelenthető ki egyértelműen, hogy Magyarországon csakis ezek a sportok népszerűek a sportfogadók körében, hiszen sokan szeretik a Forma-1-et, a röplabdát vagy éppen az MMA-t és a UFC-t is. Így amikor bukmékert választunk, arra kell figyelnünk, hogy elég széleskörű legyen a sportági kínálat, legalább 20-30 különféle sport elérhető legyen a kínálatban. Az is fontos már, hogy legyenek olyan extra lehetőségeink, mint például a virtuális sportok vagy az e-sportok fogadása is.

A bukmékerek bónuszai

A bukmékerek bemutatóinak mindig fontos részét képezik a különféle bónuszok bemutatói, hiszen ezek azok a lehetséges eszközök, amelyek segíthetnek egy sportfogadási oldalnak az új fogadók becsábításában illetve a régiek megtartásában. A következő bónuszlehetőségek érhetőek el általában egy sportfogadási oldalon:

Üdvözlő bónusz:

Ez az a fajta bónusz, amikor a befizetésünket jutalmazza meg a bukméker, tehát a befizetésünk bizonyos százalékának megfelelő plusz pénzzel kiegészíti a befizetésünket. Előfordulnak 100-200, de akár 300 százalékos bónuszok is.

Befizetés nélküli bónusz

Ez egy eléggé ritka bónusz, azt jelenti, hogy egy adott bukméker úgy ad nekünk extra pénzt, hogy közben nem kell befizetést teljesítenünk. Jellemzően ezek kisebb összegek, 5-10 euró maximum és elég szigorú követelmények vonatkoznak rájuk.

Ingyenes fogadások

ennek a bónusznak a keretén belül lehetőségünk van ingyen fogadásokat kötni, amikor egy bizonyos összegű tétet meghatározott feltételek mellett kifizet helyettünk a bukméker. Fogadáskor ilyen esetben csak a profitot kapjunk majd meg, az ingyen fogadás összegét nem.

Cashback

Ez egy nagyon könnyen érthető bónusztípus, egy adott időszak során feltett és elveszített tétünkből bizonyos százalékot visszafizet nekünk a bukméker, ez általában 10-20% körüli érték.

Akkumulátor

összetett típusú fogadások bónusza: ezen bónuszok esetén a bukméker bizonyos összeget ad még a nyereményünkhöz, ha egy meghatározott feltételeknek megfelelő kötéses fogadással nyerni tudunk

Szorzónövelő bónuszok

Előfordulnak mérkőzések, tornák, amelyek esetén bizonyos mérkőzésekre a várható nyeremény összegéhez bizonyos százalékot még hozzátesz a fogadóiroda, ha megfelelünk a bónusz feltételeinek

Bukmékerek/sportfogadási oldalak engedélyei és a magyar helyzet

Jelenleg Magyarországon egyedül a Szerencsejáték Zrt. rendelkezik olyan engedéllyel, ami lehetővé teszi, hogy sportfogadási szolgáltatásokat biztosítson és nyújtson. Az ő termékük a Tippmix és a TippmixPro, amelyek Magyarországon elég népszerűnek számítanak. Viszont emellett az online bukmékerek platformjai is elérhetőek többnyire az országban és bár ezek nem rendelkeznek hivatalos magyar engedéllyel, gond nélkül használhatóak egy uniós állásfoglalásnak megfelelően. Természetesen arra fel kell készülni, hogy bármikor blokkolhatják ezeket a platformokat a hatóságok, de nem illegális amit teszünk, ha játszunk ezeken az oldalakon.

Ami viszont nagyon fontos, hogy mivel nem rendelkeznek magyarországi engedéllyel ezért az adózási szabályok teljesen másképp működnek az online bukmékerek vonatkozásban. Ha a Tippmixen nyerünk valamennyi pénzt, akkor azután nincs adófizetési kötelezettségünk. Ha viszont mondjuk a Bet365 platformján nyerünk, akkor azt egyéb jövedelemként be kell vallanunk és adóznunk is kell utána egyéb jövedelemként.

Az online bukmékerek világában, amikor egy platformhoz csatlakozni akarunk, a legfontosabb kérdés mindig az, hogy milyen engedéllyel rendelkezik. Ahogy a bevezetőben esett róla szó, ezek a platformok nem rendelkeznek már magyar engedéllyel, ettől függetlenül vannak megbízható hatóságok még, amelyek engedélyében bízhatunk:

 • Az angol szerencsejátékos hatóság
 • A Máltai Szerencsejátékos Hatóság
 • A Curacaói Szerencsejáték Felügyelet
 • A német szerencsejáték felügyelet

Alapvetően ezek azok az engedélyek, amelyeket érdemes keresnünk egy oldalon, mielőtt csatlakozunk hozzájuk. Fontos azt is kiemelni, hogy sok platformon vannak független, külsős ügynökségek is, amelyek hitelesítési tevékenységet folytatnak és ezzel biztosítják, hogy az engedély mellett még legyen egy garanciánk arra, hogy az adataink és a pénzünk biztonságban legyen.

Ki- és befizetési módok Magyarországon

Fontos paraméter egy bukméker kiválasztásánál az, hogy mennyi és milyen be és kifizetési módot biztosít az adott platform. Mert hiába jók a bónuszok és hiába nagyszerű a kínálat, ha közben csak egyféle eszközzel tudunk befizetést teljesíteni. Alapvetően ma már elvárás, hogy a következő fizetési módokból a lehető legtöbbet biztosítson egy platform:

 1. Banki átutalás: a legrégebbi és legismertebb fizetési mód, ma már egyre kevesebb helyen találkozunk vele, főleg azért, mert nem igazán számít gyorsnak és sok esetben különféle díjak is tartoznak hozzá
 2. Bankkártyák: ide tartoznak a Maestro, Visa vagy éppen MasterCard kártyák. Ezek a mai napig népszerűek és nincs is olyan fogadási oldal, ahol ne lennének elérhetőek. Előnyük a megbízhatóság és a biztonság, hátrányuk pedig az, hogy itt is akár 2-3 napot is kell várni, míg teljesülnek a kifizetéseink
 3. E-pénztárcák: ezek számítanak a legnépszerűbb online fizetési formáknak manapság. Ide tartozik a PayPal, a Neteller, a Skrill vagy éppen a Trustly. Fontos tudni róluk, hogy itt már nem lesz összeköttetés a bankszámlánk és az adott e-pénztárca között, tehát a bankunk nem fogja tudni, hogy mire költjük a pénzünket. Ezek mellett az e-pénztárcák rendkívül gyorsan, a kifizetések és a befizetések is percek alatt teljesülnek. Fontos tudnivaló még, hogy ezek használata a bukmékereknél valószínűleg ingyenes, de magáért a tárcát biztosan kell éves díjat fizetni.
 4. Előre feltöltős kártya: ide tartozik jelenleg a Paysafe Card, ami egyfajta feltöltőkártyaként funkcionál. Tudunk rátenni pénzt akár készpénz formájában is, és utána használhatjuk mint egy kupont. Fontos tudnivaló, hogy nagyon ritka az olyan bukméker, ahol ez használható kifizetésekhez.
 5. Kriptovaluták: ezek napjainkban a legújabb trendek, hiszen gyorsaságot, anonomitást és decentralizáltságot biztosítanak. A legnépszerűbbek közülük a bitcoin, az ethereum, a litecoin és a ripple, de több ezer kriptovaluta létezik már napjainkban. Kicsit elő kell készülni hozzá, ha ilyeneket szeretnénk a bukmékereknél használni, viszont egyre több helyen van már módunk erre. Sőt, vannak specifikusan kriptovalutás bukmékerek, ahol csak ilyeneket használhatunk.

Bukmékerek és a fogadási applikációk

Manapság az emberek legnagyobb része mobiltelefonról intézi a mindennapi ügyeit, így fizet ki csekkeket, így regisztrál, így beszélget és így tovább. Így egyetlen bukméker sem engedheti meg azt, hogy ne biztosítson mobilos elérhetőséget a platformjához. Az esetek többségében a bukmékereknél a mobil böngésző verzió az elérhető, ez az, amikor Android vagy iOS készülékre optimalizálják a felületet, így a mobil eszközünk böngészőjéről megnyitható és jól kezelhető a felület, akár kisképernyős telefont, akár tabletet használunk.

Viszont egyre több olyan bukméker is van, amelyik saját natív applikációt készít a platformjához, például ilyen a Bet365, az Unibet, a Bwin vagy a 20Bet is. Ezeknél külön elérhető Android és iOS operációs rendszerekhez is applikáció, ami ugye számos lehetőséget biztosít a hatékonyság növelésére, így például gyorsabb lesz a bejelentkezés de kaphatunk a telefonunkra értesítéseket is.

A telepítése ezeknek az applikációknak egy kicsit macerásabb, mint bármely más appnak, ugyanis a Google áruházában ezek nem tölthetőek le közvetlenül, csakis a bukmékerek weboldalát használhatjuk erre. iOS operációs rendszer esetén ugyan az Apple áruházában ott lenne az applikáció, csak a magyar beállítással nem találjuk meg, ezért letöltés előtt a régiónkat egy másik országéra kell állítanunk.

A fogadási applikációk legnagyobb előnye a kényelem, mivel nem kell böngészőt megnyitnunk és felkeresni az adott oldalt, egyetlen kattintással be is léphetünk és ha megfelelően bekategorizáltuk az oldalt, akkor nem is kell már bejelentkezés sem. Ugyanígy használhatjuk az értesítéseket arra, hogy tájékoztasson minket, ha egy minket érdeklő esemény fogadható, sőt, ami a legjobb, használhatjuk az appot az élő közvetítések követésére is.

A sportfogadás jelenlegi helyzete Magyarországon

Kevesen tudják, de a sportfogadás egy több mint 2000 éves időtöltés, már az ókori görögök is fogadtak különféle sportokra, köztük olyanokra, amelyekre a mai napig fogadhatunk. És a sportok valamint a fogadás népszerűsége megmaradt, elég megnézni néhány sportesemény nézettségét vagy éppen a legnagyobb online bukmékerek regisztrált fogadóinak számát. Magyarország nem kivétel ez alól a trend alól, ráadásul különösen nagy áttörést hazánkban is a technológia térnyerése és így az online bukmékerek még egyszerűbbé és kényelmesebbé tették a fogadást, mint időtöltést.

A sportfogadásról és sportfogadó oldalakról szóló mai írásunkban be fogjuk mutatni a különféle fogadási típusokat, megnézzük a legnépszerűbb sportok fogadását és kicsit kitérünk a fogadási piacokra is. Egyetlen leírásba nem leszünk képesek belesűríteni a sportfogadás működését és összes tudnivalóját, de az alapokat le fogjuk fektetni!

Mi az a sportfogadás?

A sportfogadás nem más, mint fogadás sportesemények eredményeire, de persze ez csak a felszín, hiszen a sportfogadást rengeteg különféle tényező befolyásolja, számtalan olyan tudnivaló van, amelyet ismernünk kell, ha sikeresek is szeretnénk lenni a fogadásokban. A konkrét definícióra visszatérve, valódi pénzt teszünk fel meghatározott szorzókra, amelyek egy adott kimenetel valószínűségét jelentik. A sportfogadási oldal vagy bukméker az a szereplő, aki egy kis jutalékért cserébe lehetővé teszi, hogy szinte bármire fogadjunk.

A szorzókat megérteni létfontosságú, hiszen akár mondhatjuk, hogy ez az esszenciája az egész fogadási történetnek. Három különböző módon adják meg ezeket a szorzókat, decimálisan, törtesen és amerikai módon, de minden esetben az adott kimenetel bekövetkezésének valószínűségét mutatják. Már sok évszázaddal ezelőtt is voltak szorzók az egyes sportágak eseményeire vonatkozóan. Úgyhogy a sportfogadás lényegének megértéséhez először tisztáznunk kell, hogy mik is azok a szorzók.

A sportfogadási szorzók működése

A sportfogadás világában a szorzók jelképezik a valószínűségét egy-egy kimenetelnek. De ez nem csak a sportfogadás világában létezik, hiszen például van oddsza egy online kaszinóban annak, hogy megütjük a jackpotot vagy éppen annak, hogy eltaláljuk-e lottón az ötöst. A sportfogadásban a szorzó tehát a kimenetel bekövetkezésének valószínűségét mutatja illetve az ezzel járó lehetséges kifizetést. Három típusa van a szorzóknak a világon:

 • Tizedes szorzók: ezt használják Európában főleg és így Magyarországon is mindenki ezeket ismeri leginkább. Ha azt mondjuk, hogy a Barcelona sikerének 1,4-es a szorzója az azt jelenti, hogy a tétünk 1,4-szeresét nyerhetjük meg, ha a csapat is nyer. Értelemszerűen ennél a szorzó típusnál már a szorzóra ránézve azonnal meg tudjuk mondani, hogy melyik a legesélyesebb kimenetel.
 • Tört szorzók: ezt leginkább csak az angol és ír fogadók használják és nagyjából hasonlóan értelmezhető mint a tizedesben megadott szorzó egy fontos kivétellel. A tört szorzó a profitunk és tétünk hányadosát mutatja, azaz egy 3/5-ös szorzó azt jelenti, hogy 3-at nyerhetünk öt megtételével. A Barcelona példájánál maradva, ha a csapat 5/2-es szorzót kap, az azt jelenti, hogy 2 euró megjátszásával még ötöt nyerhetünk, azaz hetet fogunk visszakapni.
 • Amerikai szorzók: már a nevéből is látható, hogy ez az Egyesült Államokban különösen népszerű és egyben ez a leginkább komplex. Az amerikai szorzó előtt van egy plusz vagy egy mínuszjel. A plusz jel az esélytelenebb csapatot jelenti, a negatív az esélyesebbet. Az esélyes csapatnál a látható szám azt jelenti, hogy mennyit kell megtennünk 100 dollár megnyeréséért, míg a pozitív szám esetén azt látjuk, hogy 100 dolláros téttel mennyit nyerhetünk.

Például a Manchester United (+220) és Arsenal (-200) meccsén látható, hogy 200 dollárt kell megjátszanunk, hogy százat nyerhessünk az Arsenal sikerével, míg 220 dollárt nyerhetünk 100 dollár megjátszásával egy Manchester siker esetén.

A sportfogadás típusai Magyarországon

Önmagában a sportfogadás nagyon sok dolgot takar még a szorzók mellett. Hiszen amikor azt mondjuk, hogy fogadunk, nem csak egyféleképpen, nem csak egy kimenetelre és nem csak egy típusban fogadhatunk. Az elérhető típusok a következők:

Meccs előtti fogadás

ez az alaptípus, amit szinte mindenki ismer. A meccsek előtti fogadás esetén az adott esemény elkezdődése előtt tesszük meg a tétünket egy kimenetelre. A bukmékerek általában néhány órával vagy néhány perccel a találkozó elkezdése előtt is befogadnak még téteket. Ezek a meccs előtti fogadások kínálják a legjobb szorzókat, ugyanakkor a legmagasabb kockázatot is.

Az ilyen fogadásokból a megkötésük és az esemény elkezdődése után már nem lehet kiszállni. A meccs előtti fogadásoknak két típusuk van, egy részt a hosszútávú fogadások, amikor egy torna vagy éppen bajnokság végső győztesére fogadunk, illetve a rövidtávú fogadások, amikor egy adott meccs eredményére tippelünk. A Magyarországon ismert és népszerű összes online bukméker kínál ilyen fogadásokat.

Élő fogadások

Az élő fogadás az, ami nagyon megváltoztatta az elmúlt években a sportfogadás világát. Ahogy a neve is mutatja, az adott esemény közben fogadhatunk a kimenetelre, tehát jóval nagyobb esélyünk van nyerni és a veszteségeket minimalizálni. Egy meccs előtti fogadás vonatkozásában nem nagyon van esélyünk bármit is megváltoztatni, viszont az élő fogadásoknál bármikor beszállhatunk egy másik piacra, ellensúlyozni az esetleges veszteségeket. Az élő fogadásoknál a szorzók általában kisebbek, mint a meccsek előtti fogadásoknál.

Virtuális sportok fogadása

Alapvetően a virtuális sportok fogadása abban különbözik a normál sportfogadástól, hogy itt nem valódi hús-vér emberek teljesítménye határozza meg az események kimenetelét, hanem véletlenszám-generálással szoftverek bonyolítják a mérkőzéseket. Tehát egy lóverseny vagy egy asztalitenisz meccs esetén is véletlenszerűen dől el, hogy melyik fél nyer – leginkább ez a típusú fogadás emlékeztet a szerencsejátékokra. Szinte mindig van hozzájuk élő közvetítés, ami olyan, mintha egy számítógépes játékot néznénk.

Fogadás labdarúgásra

A legnépszerűbb sport Magyarországon minden szempontból a labdarúgás, úgy a fogadás, mint a szurkolók száma szempontjából. De ez az egész világon így van, nem csoda tehát, hogy az online bukmékerek szinte minden létező labdarúgó-mérkőzésre több száz fogadási lehetőséget kínálnak minden időpontban. A fogadási lehetőséget általánosságban a sportfogadás berkeiben fogadási piacoknak hívják. Ezek az egyes fogadási opciók, azaz például fogadási piacnak számít az, ha egy labdarúgó-mérkőzés győztesére fogadunk, de piac az is, ha arra tippelünk, hogy mi lesz a pontos végeredmény vagy éppen hány gól lesz az első félidőben.

A labdarúgás fogadását ugyan egyszerűnek gondolja mindenki, de azért azt tegyük hozzá, hogy bizonyos ismeretekkel rendelkezni kell a sportról magáról és az általunk fogadni kívánt meccsről is. Mert ez nem egy online kaszinó nyerőgépe, ahol a véletlenszám-generálás fogja meghatározni, hogy nyerünk-e vagy sem, itt minél több információval rendelkezünk, minél jobban ismerjük a csapatokat, annál nagyobb az esélyünk a nyeremény megszerzésére. A labdarúgás fogadása messze a legszéleskörűbb és a legtöbb lehetőséggel bíró sportfogadás, de mi a következőkben megmutatjuk a legfontosabb és leginkább nyereménnyel kecsegtető piacokat!

 • A mérkőzés győztese: ez az a piac, amivel mindenki először meg fog barátkozni, ha sportfogadásra adja a fejét. Itt azt fogjuk szimplán megtippelni, hogy melyik csapat nyeri meg majd a mérkőzést, esetleg mondjuk döntetlen lesz a végeredmény. A szorzók nagysága már iránymutatást adhat arról, hogy ki az esélyes a mérkőzésen, de a korábbi meccsek statisztikáinak tanulmányozása, a csapatokról szóló hírek követése mind létfontosságú, ha jó tippeket akarunk tenni.
 • Alatta/felette piac: ez önmagában nem egyetlen piacot jelent, hanem az összes olyan fogadási piacot, amelyben egy, a bukméker által megadott határérték alá vagy fölé tippelünk. Gondoljunk csak a következő példára:

A bukméker 2,5 gólban határozza meg azt a határértéket, ami a gólszámos fogadás egyik piacát jelenti. Nekünk azt kell megtippelnünk, hogy ennél több vagy kevesebb gól lesz majd a mérkőzésen.

De nem csak gólszámban, akár büntetőlapok vagy szögletek számában is fogunk ilyen Alatta/Felette piacokat találni.

 • Az első gól szerzője: ez nagyon különleges piac, ebben azért jóval kevesebb szerepe van a tudásnak és a statisztikáknak, hiszen itt azt próbáljuk meg megtippelni, hogy melyik játékos szerzi az első gólt. A bukméker megad néhány játékost a meccsről mindkét csapatból és mi megpróbáljuk eltalálni, hogy ki rúgja az első gólt. Ez a fogadási piac olyan meccseknél lehet hasznos, ahol nem kiegyensúlyozott erőviszonyok állnak fenn.

A labdarúgás fogadásának legfontosabb eseményei Magyarországon és a világon

A labdarúgás napjainkban messze az egyik legnépszerűbb sportnak számít a fogadások világában, így nem meglepő módon rengeteg eseményt fogunk találni minden időpillanatban a magyar online bukmékerek platformjain. Ma már egyáltalán nem csak egy világbajnokságra lehet fogadni, a világ szinte minden országának bajnokságai megtalálhatóak a kínálatban, tornák, alacsonyabb osztályok és így tovább. Nézzük is meg a leginkább népszerű ligákat a fogadások világából!

 • A topligák: a topligák általában öt ország bajnokságát jelentik, ide tartozik az angol, a német, az olasz, a spanyol és a francia elsőosztályú labdarúgó bajnokság. Közös jellemzőjük, hogy ezen ligák minden meccsére tudunk majd fogadni a legjobb bukmékereknél és minden meccs vonatkozásában több száz, esetenként akár 3-400 különféle fogadási piac áll rendelkezésünkre. Hiszen gondoljunk bele, ezekben a ligákban olyan csapatokat találunk, mint a Manchester City, a Bayern München, az Internazionale, a Real Madrid vagy a Paris Saint-Germain csapata.
 • Bajnokok Ligája: a Bajnokok Ligája Európa és a világ legnépszerűbb nemzetközi sorozata a klubok számára, így nagyon népszerű a fogadók körében is. Ami jó benne, hogy elég sokáig tart és így hosszú hónapokon keresztül fogadhatunk a legjobb csapatok meccseire, de közben azért találhatunk olyan meccseket is, ahol meglepetésgárdák tűnnek fel és ezek próbálnak bravúros eredményeket bemutatni a fogadók nagy örömére.
 • Európa-bajnokság és világbajnokság: ezeket az eseményeket még azok a fogadók is szeretik, akik egyébként nem annyira követik a labdarúgás eseményeit, hiszen itt a világ és Európa legjobb válogatottai csapnak össze, ráadásul ezek az események négy évente kerülnek csak megrendezésre. És mivel így van, ezért a fogadóirodák is mindig speciális akciókkal, sok száz fogadási piaccal és esetenként még élő közvetítésekkel is készülnek rá.

A kosárlabda fogadása

Ha azt keressük és vizsgáljuk, hogy melyik sport népszerű még különösen a sportfogadás világában, akkor biztosan meg kell említenünk a kosárlabdát. Azért azt érdemes tudni, hogy a fogadók körében szinte mindig az amerikai profi-kosárlabda bajnokság, azaz az NBA a népszerű, de a világbajnokságok vagy éppen az olimpiai játékok is felkeltik mindenki érdeklődését. A kosárlabda tipikusan megint az a sport, amelyet nehéz úgy fogadni, ha nem vagyunk tisztában akár az alapvető szabályokkal és dinamikákkal, hiszen például egy NBA meccs vonatkozásában bármikor könnyen elképzelhető, hogy az egyik csapat 15 pontos hátrányból képes lesz visszajönni.

Így mi azt javasoljuk, hogy mielőtt valaki a kosárlabda fogadására adja a fejét, mindenképpen tanulmányozza kicsit a szabályokat és próbálja feltérképezni a csapatokat és a legjobb játékosokat. Most pedig megmutatjuk, hogy melyek azok a fő fogadási típusok, amelyeket kosárlabdában érdemes kipróbálni:

 • A végső győztes: az NBA tipikusan az a bajnokság, ahol az egész szezon végső győztesére érdemes fogadni, de a meccsek győztesének fogadása is mindig a legnépszerűbb piacok közé tartozik. Az ilyen jellegű fogadások általában a legkönnyebbek, hiszen egy statisztika, a korábbi meccsek eredmények, a keretek erőssége alapján azért be lehet lőni, hogy melyik csapat nyerhet, bár legyünk óvatosak, az NBA vonatkozásában rengeteg a meglepő eredmény főleg az alapszakaszban.
 • Pontok száma és különbség: a kosárlabda fogadás vonatkozásában elég sok fogadási piac foglalkozik például a pontok számával. Itt lehet például arra fogadni, hogy összesen mennyi pont lesz majd a meccsen, melyik csapat hány pontot dob vagy éppen mekkora lesz a különbség a két csapat között a végén. De itt érdemes megemlíteni például a hendikepes fogadásokat is, amikor mondjuk adunk 5,5 pont előnyt az egyik csapatnak és így tippelünk a győztesre.
 • Speciális fogadások: ide tartozik például az, amikor megpróbáljuk megtippelni, hogy melyik negyedben lesz a legtöbb pont, dob-e majd valaki 50 pont felett, vagy éppenséggel melyik játékos dobja a legtöbb pontot. Ezek már nagyon egyedi piacok, kezdő fogadóknak általában ez csak szerencsejáték, nem valódi tudásalapú fogadás.

A kosárlabda vonatkozásában kérdés nélkül mondható, hogy a legnépszerűbb az NBA fogadása, de a világbajnokság és az olimpiai játékok is népszerűek szoktak lenni, főleg azért, mert ritkán vannak ilyenek és ezeken az amerikai válogatott is fel szokott tűnni mostanában. A magyar fogadók szokták keresni az európai mérkőzéseket, így például a spanyol bajnoki találkozókat és a magyar meccseket is, de ezek azért bőven nem annyira népszerűek, mint az NBA fogadása.

Tenisz sportfogadás

A tenisz mindig is népszerű volt a világon, úgy a szurkolók, mint a fogadók körében. A szurkolók azért szeretik, mert minden egyes meccs nagyon izgalmas labdameneteket tartogat, többféle borításon versenyeznek a teniszezők a világ minden részén, számtalan sztár van a női és férfi szakágban és a közvetítések is minden igényt kielégítenek. A fogadók számára azért is különösen vonzó a tenisz, mint fogadás, mert ebben igazából csak két kimenetelre kell tippelnünk, nem sűrűn fordult elő teniszben, hogy döntetlen született volna.

Ez pedig azt jelenti, hogy még a kezdőbb fogadók is megtalálhatják itt a számításukat, hiszen a szorzók is már rávezetnek minket arra, hogy ki lehet az esélyes, a statisztikák és korábbi meccsek eredményei alapján pedig bőven van lehetőségünk nyereményt szerezni. A szorzók kicsit másabbak, mint mondjuk labdarúgás esetén, hiszen itt egyéni sportról beszélünk, ahol ráadásul egy ranglista meg is határozza, hogy egy adott torna vonatkozásában ki lehet a leginkább esélyes. De nézzünk most meg néhány népszerű és különleges fogadási piacot tenisz vonatkozásában!

 • A meccs győztese: ahogy a kosárlabda és a labdarúgás vonatkozásában, a tenisznél is ezt a fogadási piacot javasoljuk mindenkinek, hiszen itt csak a győztest kell megtippelnünk két kimenetelből. Ráadásul a győztes megtippelésében sokat segíthet az, hogy milyen tornán járunk, milyen a borítás, a versenyzők hogy állnak a világranglistán, hogyan teljesítettek az előző meccseken és így tovább.
 • A szettek győztese: aki már jobban elmélyedt a tenisz világában és élőben is szereti nézni a meccseket, az bármikor bepróbálkozhat a szettekre történő fogadásban. Ugye ezek az egész mérkőzés egyes szakaszai, amelyek jóval rövidebbek és ezen belül azért kialakulhat más eredmény is, mint a meccs végén. Élő fogadásban is különösen ajánlott ez a fogadási piac.
 • Alatta/felette piacok: a tenisznél is nagyobb népszerűek a végső győztes fogadások mellett az alatta/felette lehetőségek. Ilyenkor például arra fogadhatunk, hogy hány szettben fog majd nyerni egy adott játékos, hány ász lesz egy meccsen vagy éppen hány pontot fog elérni valamelyik teniszező.

A tenisz vonatkozásában a legnépszerűbb eseményeket nem nehéz meghatározni, hiszen a sportág négy legfontosabb eseményét a Grand Slamek jelentik, így

 1. Australian Open: az év első tenisztornája Ausztráliában, Melbourne-ben, ahol először nézhetjük meg, hogy milyen teljesítményre számíthatunk egyes teniszezőktől a szezonban
 2. Roland Garros: a párizsi Grand Slam a második az adott évben mindig tavasszal és ezt salakon játsszák. Fontos ezt megemlíteni, ugyanis vannak specifikusan olyan teniszezők, akik nagyon ügyesek salakon és ezért jóval nagyobb esélyük van itt nyerni, mint más sportolóknak.
 3. Wimbledon: mindenki ismeri a világ legnépszerűbb tenisztornáját, amelyet a nyár . folyamán játszanak füves borítás Nagy-Britanniában
 4. US Open: az év utolsó Grand Slamje keményborításon, itt azért az amerikai teniszezők eléggé fel szokták szívni magukat, ami fogadási szempontból is számít

De egész évben folyamatosan zajlanak kisebb-nagyobb ATP és WTA események, úgyhogy ha egy népszerű online bukméker platformjára felmegyünk, mindig fogunk találni tornákat, például a Miami Opent, az Indian Wells tenisztornáját és így tovább. És a magyar fogadók nagy örömére ma már van 1-2 olyan magyar teniszező is, akikre a legnagyobb versenyeken is van lehetőség fogadni egészen jó esélyek mellett.

Jégkorong sportfogadás

Bár Magyarországon a lehetőségek még mindig elég limitáltak, ha valaki jégkorongot akar játszani vagy nézni élőben, a sportág egyre népszerűbb és fogadási szempontból már elég régóta a legnépszerűbbek között van. Ez főleg az amerikai profi bajnokságnak, az NHL-nek köszönhető, ahol hosszú hónapokon keresztül találhatunk mérkőzéseket minden egyes nap. Ráadásul ma már Európában is van néhány igen népszerű liga, az egyikben például egy kifejezetten erős magyar csapattal. De nézzük is meg, hogy mire lehet és érdemes fogadni jégkorong vonatkozásában!

 • Alatta/felette piac: ez az a piac, amikor arra tippelünk, hogy hány gól lesz majd egy adott mérkőzésen. A jégkorong egy jóval dinamikusabb sport, mint mondjuk a labdarúgás, így nagyon fontos, hogy csak olyanok vágjanak bele ebbe a piacba, akik rendelkeznek néminemű ismerettel a sportról. A határérték a gólok számában általában 4,5 vagy 5,5 szokott lenni, bajnokságtól függően. De van alatta/felette fogadási lehetőség a harmadokra vonatkozóan vagy éppen a kiállítások számára vonatkozóan is.
 • Harmadok fogadása: a jégkorong tekintetében nagyon jó fogadási lehetőségnek számít a harmadok fogadása is, főleg azért, mert nagyon sűrűn és gyorsan születnek gólok a meccseken, így könnyedén lehet, hogy egy harmadban akár lesz egy-két gól és mondjuk valamelyik csapat vezetést tud szerezni, aztán egy másik harmadban meg a másik csapat lesz képes nyerni.
 • Speciális fogadási piacok: ide tartoznak például azok a fogadások, hogy hány kiállítás lesz egy meccsen, lesz-e emberelőnyös vagy éppen emberhátrányos gól vagy hogy melyik játékos fogja ütni az első vagy éppen az utolsó gólt. Ezek már azért közelebb állnak a szerencsejátékhoz, mint a sportfogadáshoz, hiszen eléggé lutri tud lenni egyik-másik ilyen fogadási piac.

A jégkorong tekintetében a legnépszerűbb egyértelműen az NHL, azaz az amerikai bajnokság fogadása, ahol amerikai és kanadai csapatok játszanak egymással az év jelentős részében. Amikor zajlik a szezon, akkor számtalan különféle piaccal és nagyszerű szorzókkal találkozhatunk a meccsek vonatkozásában. Népszerű ligának számít még a Kontinentális Hokiliga, azaz a KHL, amely főleg orosz csapatokkal igyekszik a nézők figyelmét felkelteni. A magyar fogadók pedig hát jól ismerik az EBEL ligáját, ahol a fehérvári csapat teljesít minden évben kifejezetten jól.

A fogadási piacok típusai

Cikkünk végén még beszélnünk kell kicsit az összes fogadási piacról, amelyek elérhetőek a legnépszerűbb sportfogadási oldalon a legtöbb sportág vonatkozásában.

A végső győztes fogadása

Ezt sokszor moneyline vagy outright fogadásnak is nevezik, ilyenkor próbáljuk meg megtippelni, hogy egy adott meccsen melyik fél fog nyerni. Ide érthetjük még azokat a fogadásokat is, amikor egy torna vagy bajnokság vonatkozásában próbáljuk meg eltalálni azt, hogy ki lesz a végső győztes. Ez utóbbi esetben értelemszerűen nem számít, hogy kikap-e közben az adott csapat, csak a végén ők nyerjenek. A szorzók általában ezeknél a piacoknál a legjobbak, hiszen ez a tippelés tartogatja magában a legnagyobb kockázatot.

Hendikepes fogadási piacok

Ezekből számtalan külön piac érhető el, de az összes nagyjából ugyanazon logika alapján működik. Valamelyik félnek valamekkora előnyt adunk a meccs előtt és így próbáljuk meg eltalálni, hogy ki fog nyerni. Gondoljunk arra a példára, hogy egy meccsen valamelyik fél 1-0-s előnnyel kezd, innen próbáljuk megtippelni, hogy a másiknak van-e esélye nyerni. Speciális formája az ázsiai hendikep, amelyet úgy képzeljünk el, mintha labdarúgás vonatkozásában a döntetlent kiiktatnánk a kimeneteli lehetőségek közül.

Alatta/felette piacok

Ez a harmadik fő formája a fogadási piacoknak, ahol valamilyen kategóriában azt próbáljuk meg eltalálni, hogy egy, a bukméker által meghatározott határértékhez képest több vagy kevesebb lesz valamiből. Például a gólok, pontok számából, a büntetőlapok számából, a kiállítások számából, a szögletek számából és nagyjából végtelen lehet ez a felsorolás, hiszen minden sportnál van bőven kategória, ahol meg lehet határozni határértékeket.

Kétesélyes fogadások

Ezeknek azon sportoknál van értelme, ahol három kimenetel van, hiszen ilyenkor a bukmékerek kínálnak olyan fogadási lehetőséget is, ahol két kimenetelre tudunk fogadni egyszerre. Labdarúgással lehet a legkönnyebben bemutatni ezt. Egy mérkőzés vonatkozásában arra tippelhetünk, hogy az egyik csapat nyer vagy a másik csapat nyer/döntetlen lesz. Tehát ha a második fogadást játsszuk meg, akkor nyerünk, ha nyer a második csapat vagy döntetlen lesz az eredmény.

Partnereink

 • Üdvözlő bónusz 35.000HUF
 • Üdvözlő bónusz 35.000HUF
 • Üdvözlő bónusz 270% egyezés 20 000 BCD-ig
 • AKÁR 160.000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ ÓNUSZ
 • AKÁR 35,000 FT ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ ÓNUSZ
 • Akár 15.000 Ft fogadási kredit

GYIK Gyakran Ismételt Kérdések

 • Mi a különbség egy összetett és egy rendszer típusú kombinált fogadás között?

  Az összetett fogadás egy olyan fogadás, amikor egy szelvényre több esemény kimenetelét tesszük fel. Ilyenkor ezen kimenetelek szorzói összeszorzásra kerülnek a tétünkkel, így kerül meghatározásra a nyereményünk összege. Értelemszerűen ez nagyobb nyereményt, de nagyobb kockázatot is jelent. A kombinált, rendszer típusú fogadások vonatkozásában is több eseményt teszünk fel a szelvényünkre, de akár akkor is nyerhetünk, ha nem találjuk el az összes kimenetelt. Specifikus példa erre például a Trixie típusú kombinált fogadás, amikor három meccset fogadunk meg, de akkor is nyerhetünk, ha mondjuk csak kettőt találunk el belőlük. És ezekből van akár 7-8 meccs fogadására is ajánlat.

 • Melyek Magyarországon a legnépszerűbb fogadási piacok és sportok?

  Magyarországon a legnépszerűbb sportoknak fogadási szempontból a labdarúgás, a kosárlabda és a jégkorong számítanak, de specifikusan népszerű a magyar fogadók körében a kézilabda, a vízilabda, a különféle e-sportok és a UFC is.

 • Lehet kutatások és tapasztalat nélkül is nyerni a sportfogadással?

  Alapvetően lehetséges, de ha tapasztalat és kutatások, a statisztikák használata nélkül ugrunk neki fogadásnak, az nagyjából tényleg szerencsejáték lesz. Ezért mindenkinek azt javasoljuk, hogy végezzen kutatásokat előzetesen, mielőtt saját pénzét kockára teszi egy fogadással.

 • Lehetséges úgy fogadni, hogy meccs előtt is fogadunk, majd a meccs közben élőben is tippelünk egy ellenkező eredményre?

  Igen, ez egy olyan lehetőség, amit a profi sportfogadók elég sokat használnak is, hiszen ennek köszönhetően van lehetőségünk minimalizálni az esetleges veszteségünket vagy maximalizálni a nyereményünket. Hiszen ha a meccs előtti fogadásunk bukásra áll, akkor szimplán élőben ellene fogadhatunk és így jóval kisebb lesz a veszteségünk.

 • A bukmékereknél is van azonosítási követelmény?

  Igen, a globális KYC-követelménynek megfelelően, ha egy legális, tisztességes bukmékernél fogadunk, akkor a regisztráció után azonosítanunk kell magunkat, hogy utána kifizetést teljesíthessünk vagy egyáltalán, szelvényt küldhessünk játékba.

 • Az élő közvetítéseket mindenki nézheti?

  Nem, minden olyan bukméker vonatkozásában, amelynél érhető el élő közvetítés, van feltétele, hogy ehhez hozzáférjünk. Általában ez a feltétel azt jelenti, hogy regisztrálnunk kell a platformra és aktív egyenleggel vagy az előző 24 órában játékba küldött fogadással is rendelkeznünk kell. De megéri, hiszen a legtöbb ilyen platform legalább annyi, ha nem több sporteseményt kínál fogadásra, mint egy televíziós csatorna.

 • Kötelező igénybe venni bónuszokat egy sportfogadási oldalon?

  Nem, egyáltalán nem kötelező és azt javasoljuk, hogy mindenki jól olvassa át az adott bónuszra vonatkozó követelményeket, hiszen azokat teljesíteni kell az ígért plusz pénz vagy promóció megszerzéséhez. A regisztráció során vagy után kell döntenünk a bónuszról, ekkorra már célszerű megfelelő információkkal rendelkezni. Mi ezeket egy helyen össze is gyűjtöttük, érdemes átnézni tehát oldalunkat.

 • Melyek a legjobb sportok a kezdő fogadóknak?

  Igazából azt szokták mondani, hogy tenisszel érdemes kezdeni, mert ez egy olyan egyéni sportág, ahol csak két kimenetel van, tehát a döntetlen nem fog belezavarni. Ráadásul a ranglisták és statisztikák alapján elég sok információt is begyűjthetünk az egyes teniszezőkről, ami növeli is az esélyünket, hogy az első fogadásaink sikeresek legyenek.

 • Sportszakértőnek kell lennem a sikeres fogadásokhoz?

  Nem igazán. Azonban nagyon fontos a megfelelő szakértelem, hogy így még jobb és még profitábilis fogadók lehessünk. Tehát nem kell a sport igazi szakértőjének lennünk, de tudnunk kell elemezni és értelmezni a statisztikákat és az egyes csapatokat érintő fejleményeket. Szóval a matematikai tudás, az elemzői képesség és a kitartás feltétlenül fontos.

 • Érdemes tippelőktől tippet vásárolni?

  A fogadás világában számtalanszor össze fogsz futni olyan profikkal, akik egy kisebb összegért cserébe könnyű profitot ígérnek a sportfogadás világában. Természetesen a plusz információ és a tanács sosem rossz, de sok esetben ezek az információk nem érnek annyit, mint gondoljuk. Azt se felejtsük el, hogy így még drágább lesz egy fogadás és még többet veszítünk. Emellett számtalan helyen ingyen tippeket is találhatsz és akkor nem kell fizetned sem a jótanácsokért.

 • Hogy kell értelmezni a szorzókat?

  Ha a sportfogadás eddig nem ismert tevékenység volt számodra, akkor a szorzók értelmezése biztosan nehéz feladat lesz az elején. Ezért állítottunk össze egy minden részletre kiterjedő útmutatót, ahol mindent megtalálsz arról, amit tudnod kell a szorzókról. Hiszen nem csak szorzók léteznek, hanem decimális szorzók, törtes szorzók és amerikai típusú szorzók is vannak.

 • Milyen típusú sportfogadást lehet kötni?

  A bukmékerek számtalan fogadási piacot kínálnak a fogadóknak. A legnépszerűbbek egyértelműen a győztesre vonatkozó fogadások, de fogadhatunk hendikepre, pontos gólszámokra és sok minden másra is, ezekről a sportfogadási szekcióban lehet olvasni a weboldalunkon.

 • Melyik a legjobb sportág, amire érdemes fogadni?

  Minden bukméker rendkívül komoly kínálatot biztosít a fogadásra sportágakról, közte a legnépszerűbbekkel, mint a labdarúgás, de olyan egyedi és speciális sportokra is fogadhatunk, mint a kabbadi. Ha eldöntöttük, hogy fogadni fogunk valamelyik sportra, akkor mindenképpen kell róla szereznünk valamiféle tudást előzetesen. Minél többet tudunk a fogadni kívánt sportágról, annál sikeresebbek lehetünk. A weboldalunk mi meg is mutatjuk a legjobb sportokat és sportfogadási tippeket!

 • Mennyit fogadjak, mekkora tétet tegyek?

  A tét nagysága attól függ, hogy mekkora költségvetésünk van a fogadásra, de emellett függ más tényezőktől is, így a bankmenedzsment stratégiájának kidolgozása mindig is létfontosságú lesz. Enélkül ugyanis ész nélkül fogadunk csak és könnyen eltüntethetjük egyetlen nap alatt a teljes költségvetésünket is.

 • Hogyan fejleszthetem a fogadási képességeimet?

  Akár tapasztalt fogadók vagyunk, akár kezdők, mindig lehet hova fejlődni. A válasz mindig azon múlik, hogy mennyire vagyunk tapasztaltak és milyen képességeink vannak. Így nincsen egyértelmű út és megoldás, ezért azt javasoljuk, hogy böngészd át az oldalunkon elérhető információkat és olvasd el az általunk adott tanácsokat és útmutatókat.

 • Hogy kell belekezdeni a sportfogadásba?

  Ha eddig még sosem fogadtunk, akkor elkezdeni a sportfogadást nem lesz annyira egyszerű. De mi itt vagyunk, hogy segítsünk, hiszen a weboldalunkon összegyűjtöttük az összes szükséges információt, ami segíthet abban, hogy belekezdjünk sportfogadói karrierünkbe.

 • Lehetséges meggazdagodni a sportfogadásból?

  Igen, van lehetőség arra, hogy valaki komolyabb összegeket nyerjen a sportfogadásból. De figyelmeztetnünk kell mindenkit arra, hogy még a legjobb sportfogadók is elég sokat veszítenek, így csak megfelelő stratégiával és pénzügyi felkészüléssel vágjunk bele a sportfogadásba.

ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ 35.000 HUF! Lejátszás
ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ 35.000HUF LEJÁTSZÁS ÁTTEKINTÉS!
Lejátszás