100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

18Bet felülvizsgálat

4.8/5
100% üdvözlő bónusz maximum 40 000 Ft értékben
Lejátszás
Hogyan készülnek az ismertetők?
Bónusz
18bet üdvözlő bónusz
A 18bet és 18bet bónusz egy klasszikus online bukméker, amelyet 2012-ben alapítottak. Ez a márka Közép- és Nyugat-Európában, valamint Délkelet-Afrikában…
Pluszok
 • Nagyvonalú üdvözlő bónusz
 • Versenyképes odds
 • Sportágak és piacok széles választéka
 • Élő chat
 • Élő fogadási lehetőségek
Mínuszok
 • Nincs mobilalkalmazás
 • Az ügyfélszolgálat lassan reagál

A 18Bet egy online fogadóiroda, amely sportfogadási lehetőségek és kaszinójátékok széles választékát kínálja. Ebben a felülvizsgálatban közelebbről megnézzük a funkcióikat, a bónuszokat és az általános felhasználói élményt. Tartson velünk és olvasson tovább, ha szeretne mindent megtudni a 18Bet bukmékerről! Ennek a bemutatónak az átfutásával mindent tudni fog a 18Bet bukékerről. Itt azonban nincs vége a hasznos információ áradatának. Nézzen szét oldaununkon, hogy megismerje a sportfogadás minden fontos taktikáját, és tuti tippeket kapjon, hogy még sikeresebb fogadóvá váljon! Nálunk elérhető minden információ az online sportfogadásról!

TulajdonosShark 77 Limited
Alapításának éve2017
Engedély kibocsátójaMGA
Engedély számaMGA/B2C/409/2017

 

Hitelesség

A bukméker teljesen legális, valamint biztonságos játékot kínál.A 18Bet tulajdonosa és üzemeltetője a Bellona N.V., egy Curacaóban 136034-es nyilvántartási számon bejegyzett vállalat. A curacaói kormány engedélyezte és szabályozza őket, ami biztonságos és védett fogadási környezetet biztosít a felhasználók számára. A Curacao eGaming Licence, amelyet a curacaói kormány bocsát ki, az egyik legelismertebb és legkedveltebb szerencsejáték-engedély az iparágban. Emellett a 18Bet a legújabb SSL titkosítási technológiát használja a felhasználók személyes és pénzügyi adatainak védelme érdekében. Ezekkel az intézkedésekkel a felhasználók bízhatnak abban, hogy a 18Bet-nél szerzett fogadási élményük biztonságos.

18bet internetes fogadóiroda kaszinó

 

Üdvözlő bónusz

Az üdvözlő bónusz az egyik legvonzóbb ajánlat az új játékosoknak. A fogadóirodák igyekeznek minél kedvezőbb körülményeket biztosítani a játékosaiknak. Így próbálnak új felhasználókat szerezni, és a régieket megtartani. Az üdvözlő bónusz az új játékosokat célozza meg.

Az üdvözlő bónusz az első befizetés és egy adott százalékával megnöveli a fogadási egyenlegét. Ebben a promóció típusban az a nagyon vonzó, hogy regisztráció után az első befizetésre érvényes, így rögtön egy nagy bónusszal tudja megkezdeni a sportfogadást. Éppen ezért igen közkedvelt promóció típus, és a fogadóirodák értékelésénél is fontos szempont.

Nincs ez másképp a 18Bet magyar oldala esetében sem. A 18Bet nagylelkű üdvözlő bónuszt kínál az új felhasználóknak. Az első befizetésnél 100%-os bónuszt biztosítanak, akár 100 euróig. A bónusz igénybevételéhez a felhasználóknak az első befizetéskor a WB100 bónuszkódot kell beírniuk. A bónusz megforgatási követelménye a befizetés és a bónusz összegének 16-szorosa, ami némileg magasabb, mint néhány más bukmékernél. A bónusz nagylelkű összegét figyelembe véve azonban ez még mindig egy jó ajánlat az új felhasználók számára. Összességében a 18Bet üdvözlő bónusz egy nagyszerű módja annak, hogy elkezdje a sportfogadási tapasztalatokat ennél a bukmékernél. A pontos részleteket a 18Bet weboldalán találja.

Ha szeretné megkezdeni a játékot a 18Bet online sportfogadás részletén, akkor érdemes igényelni ezt a bónuszt.

“A 18Bet egy erős üdvözlő bónusszal indít, és a többi promócióival továbbra is támogatja a játékosait. Ezért az új és a régi felhasználók is mindig kapnak valamit. Az oldal könnyen kezelhető, kellemes a megjelenése. A sportválaszték remek, hozza a piacon elvárt szintet. Mindezekért tudom ajánlani a 18Bet oldalát azoknak, akik érdeklődnek iránta.”

 

Egyéb ajánlatok és promóciók

A különböző bónuszok nagy szerepet játszanak abban, hogy végül milyen játékélményt tapasztal meg a felhasználó. A promóciók nem csak növelik a nyerési esélyeket, de izgalmasabbá is teszik a fogadást. A 18Bet vélemények szerint a bukméker elég jó bónuszokat szolgáltat.

Az üdvözlő bónuszon kívül a 18Bet különböző promóciókat és bónuszokat is kínál rendszeres felhasználóinak. Ezek közé tartoznak a cashback ajánlatok, az újratöltési bónuszok és az ingyenes fogadások. Néhány a jelenlegi promócióik közül:

 • Cashback hétfőnként: Minden hétfőn akár 30%-os cashbacket kaphatsz a veszteségeid után.
 • Újratöltési bónusz: Kapjon 50%-os bónuszt akár 50 euróig a második befizetésére.
 • Ingyenes fogadási péntekek: Tegyen 10 € vagy annál nagyobb tétet, és minden pénteken 5 € ingyenes fogadást kap.

Ezek a bónusz tehát akár heti két alkalommal – hétfőn és pénteken – is segíthetik Önt a fogadás során.

18Bet bonuses

A következőkben részletesebben is bemutatjuk a 18Bet magyar oldalának legizgalmasabb bónuszait. Ezeken kívül persze elérhetőek még további bónuszok is, és a szezonális ajánlatokra is nagyon érdemes figyelni.

 

NBA ingyenes fogadás

A fogadóirodák oldalain általában a három legkedveltebb sport közé tartozik a kosárlabda. Nem véletlenül kínál a 18Bet online sportfogadás bónuszt az NBA eseményekre.

Az ingyenes fogadás egy rendkívül vonzó ajánlat, hiszen tényleges kockáztatás nélkül fogadhat vele. A 18Bet vélemények alapján közkedveltnek nevezhető ez a bónusz. Azonban, mint minden promóciónak, ennek is megvannak a feltételei és a korlátai.

Ha befizet legalább 20 000 Ft-ot a 18Bet magyar oldalán a számlájára, akkor 4 000 Ft értékű ingyenes fogadást kap, amit az NBA rájátszásain tud felhasználni. Az ingyenes fogadási kreditet tehát nem lehet bármire felhasználni, csak adott NBA eseményekre. Az ingyenes fogadási kredit pontosan 7 napig érvényes. Ha ez alatt nem használja fel, akkor az összeg elvész. A 4 000 Ft-ot csak egyben lehet megtenni egy eseményre. Ha a teljes összegnek csak egy részét teszi fel (például csak a felét, 2 000Ft-ot), akkor a maradék elvész. Csak olyan NBA rájátszás eseményekre érvényes, ahol az oddsok 1,8 és 3,8 közöttiek.

Ez a 18Bet online sportfogadás bónusz tehát azoknak kedvez, akik nagyobb összeget terveznek befizetni, és a kosárlabda érdekli őket. A szükséges bónusz kód: 18BNBAPO10.

 

Hétvégi 20%-os visszafizetési bónusz

Sajnos elkerülhetetlen néha veszíteni, és ez a sportfogadás világára hatványozottan igaz. A 18Bet online sportfogadás oldal azonban segít csökkenteni a veszteségeket.

A pénzvisszafizetési bónusz egy közkedvelt ajánlat, a 18Bet vélemények szintén ezt támasztják alá. Ennek a promóció típusnak az a lényege, hogy a fogadás során keletkező veszteségeinek egy adott százalékát fogadási kreditben visszaadja Önnek a bukméker.

A 18Bet magyar oldala egy nagyon kedvező, 20%-os cashback bónuszt kínál, amivel a heti veszteségeinek 20%-át visszakapja. Az ajánlat felső határa nagyon magas: 200 000 Ft-ig érvényes, vagyis ez a maximum összeg, amit visszaigényelhet. Azonban mint minden bónusznak, ennek is vannak feltételei.

Az ajánlat csak futball fogadásokból szerzett veszteségekre alkalmas.

 • Fogadjon egy futball eseményre legalább 7500 Ft értékben.
 • A fogadás legyen meccs előtti, egyválasztásos, 1X2-es.
 • Az odds legyem 1,8 és 7,0 között.
 • Küldje el a fogadás azonosítóját a 18Bet magyar email címére (support@18bet.com).
 • Ha veszít a fogadás, akkor a tét 20%-át visszakapja, maximum  200 000 Ft értékig.

A 18Bet vélemények azt kifogásolják, hogy túl magasak a megforgatási követelmények. Valóban, a 12-szeres megforgatás nem a legkedvezőbb. Az ajánlat továbbá nem minidg érhető el a 18Bet magyar játékosainak.

 

Regisztrációs folyamat a 18Betnél

Ahhoz, hogy játszani tudjon a 18Bet online sportfogadás oldalán, először regisztrálnia kell. Mivel a bukméker nagy hangsúlyt fektet a biztonságra és a fair játékra, így a játékosait KYC szabvány szerint azonosítja.

18Bet Regisztráció

Emiatt szükséges megadni néhány személyes adatát, és igazolnia kell a személyazonosságát, életkorát, lakóhelyét. Az adatokat természetesen bizalmasan kezeli az oldal, és SSL titkosítással védi. A 18Bet vélemények alapján nagyjából 10 perc szükséges a regisztrációhoz. Ennek a következők a lépései:

 1. Menjen a 18Bet honlapjára, és kattintson a “Join Now” gombra.
 2. Töltse ki személyes adatait, beleértve a nevét, születési dátumát és e-mail címét.
 3. Válasszon egy felhasználónevet és jelszót a fiókjához.
 4. Olvassa el és fogadja el a felhasználási feltételeket.
 5. Kattintson a “Regisztráció” gombra a regisztrációs folyamat befejezéséhez.
 6. Kövesse az oldal utasításait, és erősítse meg a regisztrációját.
 7. Amint fiókja létrejön, elkezdhet fogadni a 18Bet-en.

Ha elkészült a regisztráció, és elfogadták az adatait, akkor nincs más hátra, mint az első befizetés. Ne felejtse el igényelni az üdvözlő bónuszt!

 

Betétek és kifizetések

A 18Bet számos befizetési és kifizetési lehetőséget kínál, beleértve a hitel/betéti kártyákat, e-pénztárcákat és banki átutalásokat is. A minimális befizetési és kifizetési összeg 10 €. A kínálatban sajnos nem szerepelnek kriptovaluták. Lássunk egy táblázatot az elérhető befizetési és kifizetési módszereikről:

Módszer

Minimális befizetés

Minimális kifizetés

Feldolgozási idő

Visa/Mastercard

10 €

10 €

1-3 munkanap

Skrill

10 €

10 €

1-2 munkanap

Neteller

10 €

10 €

1-2 munkanap

Banki átutalás

10 €

25 €

3-5 munkanap

 

Sportfogadás a 18Betnél

18Bet Sportfogadás

A 18Bet sportfogadási lehetőségek széles skáláját kínálja, többek között labdarúgásra, kosárlabdára és teniszre. Élő fogadási lehetőségeket is biztosítanak , ahol a felhasználók a folyamatban lévő mérkőzésekre és eseményekre fogadhatnak a maximális izgalom és a nagyobb nyeremény reményében. A 18Bet a sportágak és piacok széles skáláját kínálja a felhasználók számára. Az elérhető főbb sportesemények közül néhány a labdarúgás, tenisz, kosárlabda, krikett és amerikai futball. Emellett olyan hiánypótló sportágakat is kínálnak, mint a gael foci, a futsal és a bandy. Mivel ennyi sportág és piac áll rendelkezésre, a felhasználók biztosan találnak valamit, amire fogadhatnak a 18Betnél.

Lássuk kicsit részletesebben is a kínálatot!

18Bet Sportfogadás

A lóverseny és az agárverseny szekció magas színvonalat hoz, érdemes kipróbálni, ha érdeklik ezek a sportok. Az e-sportok és a virtuális sportok sem maradnak le a palettáról, azonban kisség kevésnek érezzük a sportesemény választékot némelyik játék esetében.

A jégkorong, asztalitenisz, röplabda és snooker szekciók nagyon erősek, sok eseményből válogathat, jó szorzókkal. Küzdősportok tekintetében a boksz és az MMA a teljes kínálat, ázsiai harcművészeteket nem találtunk a 18Bet magyar oldalán. A téli sportok és az atletikai saját, külön gyűjtő menüt kapott, ez egy nagy pluszpont. Motorsportok és kerékpár versenyek vannak, méghozzá nagy számban.

A felorolt sportágak csak a kínálat egy kis részét képzik, ennél sokkal többet talál a 18Bet online sportfogadás oldalán.

 

18Bet legkedveltebb sportágak

popular sports

A legtöbb bukmékerhez hasonlóan, a 18Bet vélemények szerint itt is a futball, tenisz, kosárlabda a három legkedveltebb sport. Ezeken kívül azonban nagyon szeretik a következőket is:

 • Jégkorong
 • MMA
 • Röplabda
 • Asztalitenisz
 • Lóverseny

Ezeken kívül persze más sportágakra is sokan fogadnak, azonban első körben ezeket érdemes kiemelni.

 

Élő fogadások

A 18Bet-nél élő fogadás is elérhető , ha inkább valós időben szeretne fogadni. Az élő fogadási szekció számos in-play fogadási piacot kínál az éppen zajló sporteseményekre. Ezek a piacok valós időben frissülnek, hogy tükrözzék az esemény aktuális állapotát, így a felhasználók a legfrissebb oddsokat és piacokat kapják. Az élő fogadási szekció a sportágak széles skáláját lefedi, többek között a labdarúgást, a teniszt, a kosárlabdát és a röplabdát.

 

18Bet szorzók és piacok

A 18Bet átlagos oddsai meglehetősen versenyképesek a piac más bukmékereihez képest. A piacok széles skáláját kínálják a fogadásokhoz, beleértve az olyan népszerű opciókat, mint a mérkőzés-győztes, az over/under és a hendikep fogadások. A főbb sportágak mellett olyan hiánypótló sportágakra és eseményekre is kínálnak fogadási lehetőségeket, mint a sakk, az esport, és így tovább.

A bukméker weboldalán a sportágak listáján belül a sportot kiválasztva tekinthetjük meg az elérhető piacokat. A magyar NB1 labdarúgás esetében például jelenleg 59 piac közül válogathatunk!

 

Összességében

A 18Bet egy jó hírű és megbízható fogadóiroda, amely sportfogadási lehetőségek és kaszinójátékok széles választékát kínálja. Biztonságos és kiváló fogadási környezetet biztosítanak felhasználóik számára, számos befizetési és kifizetési lehetőséggel. Bőkezű üdvözlő bónuszuk és rendszeres promócióik vonzó választássá teszik őket az új és a rendszeres felhasználók számára egyaránt. Ez a bukméker kedvez a sportfogadás és a kaszinók rajongóinak is. A 18 bet megbízható és meggyőző. Hamar elnyerte a tetszésünket. Ha Ön azonban mégis inkább mást keres, oldalunkon minden bukméker vélemény megtalálható, ami a döntésében segítséget nyújthat.

 

Fedezze fel a oldalt

Ratings
Összessített Értékelés
4.8/5
 • Méltányosság és Bizalom
  5/5
 • Játékok és Szoftver
  4/5
 • Bónuszok és Promóciók
  5/5
 • Ügyfélszolgálat
  5/5
GYIK Gyakran Ismételt Kérdések