100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

Bwin ismertető Magyarország

4.8/5
Üdvözlő bónusz 20,000Ft
Lejátszás
Hogyan készülnek az ismertetők?
Pluszok
 • Jól ismert fogadási iroda,
 • A Bwin egy elismert bukméker, közel 20 millió felhasználóval
 • Kiváló ügyfélszolgálat
 • Gyors kifizetések
 • Biztonságos, state-of-the-art platform
Mínuszok
 • Középszerű oddsok
 • Nincs élő csevegéses ügyfélszolgálat

A Bwin fogadási platformról

A Bwin már 15 éve létezik, és nagy népszerűségre tett szert az online szerencsejáték-iparban. A Bwin az 1999-es alapításával az első bukmékerek közé tartozik. Az ElectraWorks Limited nevű cég üzemelteti, és minden szükséges engedéllyel rendelkezik a nemzetközi színtéren való működéshez. Első osztályú bukmékerként tartják számon, és ez a jelentős előnyeinek köszönhető. A Bwin tökéletes magyar sportfogadási lehetőségeket biztosít. Kiváló bukméker minden olyan fogadó számára, aki olyan fogadási oldalt keres, ahol sokféle sportág, jó oddsok és gyors kifizetések várják. Az összes termék, szolgáltatás és előny teljes körű áttekintéséhez nézze át ezt a részletes Bwin-értékelést!

A Bwin nyilvánvalóan a szerencsejáték-történelem egyik legnagyobb óriásává vált mára. Kezdetben Bet and Win, majd Betwin, napjainkban pedig Bwin néven ismert. Ez a márkanév nagy népszerűségre és jó hírnévre tett szert az elmúlt évek során. A Bwin az Egyesült Királyságban és Gibraltáron is rendelkezik engedéllyel, de persze más országokat is kiszolgál. A bukméker a kínált termékek és szolgáltatások minősége miatt tett szert ekkora népszerűségre. A fogadóiroda széles sport lefedettséggel, folyamatos promóciókkal és egyéb nagyszerű funkciókkal rendelkezik, mint például a részleges/automatikus kifizetés. Mindezek egy olyan teljes értékű bukmékert tesznek ki, amelynek bármelyik fogadó szívesen lenne a tagja.

Komolyságát mutatja, hogy a Bwin olyan népszerű versenyek hivatalos szponzora, mint:

 • Euroliga
 • Olasz Serie A
 • Német Bundesliga

A fő sportágakon kívül a Bwin Magyarországról játszva lehetőség nyílik más kiemelkedő eseményekre való fogadásra is, mint például az Oscar-díj és a politika. A sportközvetítésekhez igazodva a bukméker biztosítja, hogy minden sportág magas oddsokkal és nagyszerű kifizetésekkel rendelkezzen. A mérkőzések előtti szezonban például több mint 94%-os kifizetést élvezhetnek a játékosok. Az NBA kifizetése 96%-ra emelkedik, ami viszonylag magas ahhoz képest, amit más bukmékerek kínálnak.

Ha igazi fogadási élményre vágyna, akkor mindenképpen érdemes kipróbálnia a Bwin élő fogadási szekcióját! Itt a legnépszerűbb sportágakat találja, mint például a futball és a tenisz. Ez az oldal élő közvetítési funkciót is biztosít, ellentétben más bukmékerekkel, ami miatt sok fogadó ragaszkodik hozzá.

További szempontok, amelyek elismerésre méltóvá teszik a bukmékert: a szinte tökéletes fizetési szekció és a megbízható ügyfélszolgálat. A Bwin tudja, hogy mennyire fontos a felhasználóinak, hogy a be- és kifizetések gördülékenyen működjenek. Éppen ezért a fizetési lehetőségek széles skáláját kínálják – banki átutalás, Skrill, Neteller, betéti kártya és egyéb befizetési módok, amelyek azonnali befizetést és rövid kifizetési időszakot tesznek lehetővé. A dolgok egyszerűsítése érdekében az oldal különböző kapcsolattartási lehetőségeket is igénybe vesz, amelyeken keresztül az ügyfelek segítséget kérhetnek az ügyfélszolgálattól.

bwin, sportfogadasok.tv

 

A Bwin regisztráció menete

Mielőtt elkezdené a Bwin online felfedezését, regisztrálnia kell egy fiókot. A regisztráció egy egyszerű, három lépésből álló folyamat.

 1. Kezdetnek kattintson a kaszinó oldalának jobb felső sarkában található sárga “Regisztrálj most” gombra!
 2. Megjelenik egy rövid űrlap, amely az alapvető azonosító adatok megadására szólítja fel, amely magában foglalja a lakóhely szerinti országot, a teljes nevet és az e-mail címet.
 3. Miután megadta ezeket az adatokat, folytassa a következő lépéssel a ‘Folytatás’ gombra kattintva. Ebben a második lépésben meg kell adni egy egyedi felhasználói azonosítót, egy jelszót, születési dátumot, valamint a számlához használni kívánt pénznemet.
 4. A harmadik és egyben utolsó lépésben további címzési adatokat kell megadnia, mint például a postai címe, a házszáma és a telefonszáma.

E három rövid regisztrációs űrlap kitöltése után a fiókja készen áll a használatra. Ezen a ponton minden készen áll a befizetésre, majd a fogadásra.

 

Be- és kifizetési lehetőségek a Bwin-en

A Bwin befizetési lehetőségek széles körét kínálja játékosainak, ami jelentősen megkönnyíti az egyenleg feltöltését. Természetesen az alább felsoroltak egy részének elérhetősége régiótól függ, de a bankkártyás, e-tárcás fizetések biztosan elérhetőek magyar játékosoknak is. A következő táblázatban bemutatjuk a be- és kifizetési lehetőségeket.

Fizetési módMinimum befizetésMaximum befizetésVégrehajtási időMinimum kifizetésMaximum kifizetésVégrehajtási idő
Visa€ 10€ 8,50Azonnali€ 10€ 8,503-5 nap
Neteller€ 10€ 8,50Azonnali€ 10€ 4,50Maximum 24 óra
Skrill€ 10€ 8,50Azonnali€ 10€ 4,50Maximum 24 óra
PaysafeCard€ 10€ 500AzonnaliN/AN/AN/A
MasterCard€ 10€ 8,50Azonnali€ 10€ 8,503-5 nap
Fast Bank Transfer€ 10€ 50,001-3 nap€ 10€ 5,003-5 nap
Skrill 1-Tap€ 10€ 8,50Azonnali€ 10€ 4,50Maximum 24 óra
Maestro€ 10€ 8,50Azonnali€ 10€ 8,503-5 nap
ApplePay€ 10€ 8,50AzonnaliN/AN/AN/A
Abaqoos€ 10€ 8,50AzonnaliN/AN/AN/A
Boleto€ 10€ 8,50AzonnaliN/AN/AN/A

A kifizetésekhez mindenképpen szükség lesz az ügyfélazonosítás elvégzéséhez. Ezzel igazolja a személyazonosságát, azt, hogy Ön használja a fiókot, illetve, hogy a saját nevére szóló fizetési módszereket használ. Ha ez megvan, akkor a Bwin kifizetés menete innentől sokkal egyszerűbb lesz.

 

Bwin Számla nyitási ajánlatok/bónuszok

bwin bonusz

A Bwinegy nagyon egyszerű befizetési bónusszal várja a játékosokat. A lényeg az, hogy a játékosoknak egy minimum 5 eurónyi befizetést kell tenniük, és jogosultak is egy 100% Bwin befizetési bónusz megszerzésére. A maximum összeg, amit ebből a bónuszból szerezhet, az 100 eurónak megfelelő összeg. A megforgatási követelmények igen kedvezőek, csak 7 alkalommal kell megforgatni a bónusz és a befizetés összegét, olyan fogadásokkal, amelyeknek minimum 1.75 a szorzója. Az ajánlat feltételeit 30 napon belül kell teljesíteni. Fontos megjegyezni, hogy Neteller és Skrill befizetéssel ezt a bónuszt nem lehet kérni.

Az üdvözlő bónuszon kívül még több ajánlat is van, amivel élhet, sosem marad kedvezmények nélkül. A játékosok tudnak boostereket, kiemelt fogadásokat kötni, illetve ott vannak még a külön kaszinóbónuszok is.

 

Sportfogadás a Bwin Magyarországon

Úgy tűnik, az üzemeltető megérti, hogy a fogadók mit keresnek egy fogadóirodában. A Bwin sportesemény és sportág kínálatával minden fogadót le fog nyűgözni, legyen kezdő vagy akár tapasztalt játékos. Ez a fogadóiroda a fogadási piacok széles skáláját kínálja többek között olyan sportágakra, mint a labdarúgás, kosárlabda, tenisz, röplabda és legjobb lóverseny fogadás. Amint regisztrál egy fiókot, el is kezdheti élvezni a világ népszerű bajnokságainak mérkőzéseit Angliából, Spanyolországból, Olaszországból, Németországból és más európai országokból. A Bwin sport több mint 50 000 piacával minden játékos ízlését kielégíti.

A Bwin az ismert fogadóirodák egyike Magyarorságon. Manapság talán egy kicsit jobban a háttérbe szorult, hiszen nagy változásokon ment át az utóbbi években. A kaszinó részleg folyamatosan működik, de a sportfogadási platform nem minidg. A megújulás fontos ebben az iparban, reméljük, hogy nyertesen fog kijönni a Bwin ebből az átmeneti időszakból. A Bwin jelenleg csak kaszinóként működik Magyarországon. Bár reménykedünk benne, hogy a sportfogadási részleg egy nagy megújulás keretein belül vissza fog térni, ezt nem tudhatjuk biztosan. Addig is nézzen szét az oldalunkon, ahol megtalálható új fogadóirodák!