100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

Sportaza ismertető

4.5/5
100%-os üdvözlő bónusz maximum 35 000 Ft értékben
Lejátszás
Hogyan készülnek az ismertetők?
Pluszok
 • Rengeteg sportág
 • Magyar nyelvű felület
 • Logikus, átlátható elrendezés
 • Sok élő közvetítés
 • Többféle eSport
 • 0%-os kezelési díj be-és kifizetéskor
Mínuszok
 • Néhány helyen hibás a magyar fordítás, de még így is érthető
 • Kicsit unalmas dizájn
 • Nem rendelkezik hosszú múlttal, kevés elismerés

A Sportaza eléggé új szereplő a piacon, működését 2020-ban kezdte meg. A Rabidi N.V nevű cég tulajdonában van, és Curacaon (Karib-térség) van bejegyezve. Bár nagyon friss még az oldal, ennek ellenére jól működik, és a megítélése sem rossz.

Elérhető magyar nyelven, valamint Android és IOS applikációja is van a bukmékernek. A sportfogadás mellett kaszinójátékok is találhatóak a weboldalon.

TulajdonosRabidi N.V
Alapításának éve2020
Engedély kibocsátójaCuracao
Engedély száma8048/JAZ2020-001

 

Megbízhatóság

Nem egyszerű a megbízhatóság kérdése a Sportaza esetében. Bár az operátor semmi okot nem ad a bizalmatlanságra, fiatalságából adódóan kevés szerv ismerte eddig el, és díjakat sem tud felmutatni.

Az oldal teljesen legális, a tulajdonos cég, a Rabidi N.V Curacaon engedélyt kapott a globális működésre. A működési engedély már önmagában biztosít egy bizonyos színvonalat, de a régebbi bukmékerek általában több szervezettől is kapnak engedélyt, vagy akár díjazásokat is. Persze minden fogadási oldal így indul, a nemzetközi elismertséghez időre van szükség.

A játékosok visszajelzése alapján teljesen megbízható a Sportaza. A biztonsági szabványoknak megfelel, adatvédelmi problémák vagy csalás miatt egyáltalán nincs ok aggódni! A Sportfogadasok.TV-nél csak biztonságos fogadási oldalakat talál.

sportaza, sportfogadasok.tv

 

Üdvözlő bónusz

A Sportaza online sportfogadás üdvözlő bónusza remek lehetőség az új játékosok számára, hogy extra pénzt kapjanak a fogadásokhoz. A bónusz összege az első befizetéstől függ, arra d 100% bónuszt, vagyis a befizetett összeg dupláját kapja.

Ez a bónusz lehetővé teszi, hogy több fogadást tegyen, így növelve a nyerési esélyeit. Ezen kívül a Sportaza magyar oldala rendszeresen kínál egyéb promóciókat, például ingyenes fogadásokat és különleges ajánlatokat a főbb sporteseményekre.

Ha szereti a sportfogadást, és szeretné a következő szintre emelni a játékodat, miért ne próbálná ki a Sportaza üdvözlő bónuszát? Ne feledje azonban, hogy a bónusz megforgatási követelményekkel jár együtt, emely teljesítésére csak adott idő fog rendelkezésre állni. Ha a követelményeket nem teljesíti, akkor a bónusz összeg elvész. A Sportaza vélemények szerint nem nehéz teljesíteni a megfrogatási követelményt, de azért érdemes előre tervezni mielőtt aktiválná az üdvözlő bónuszt.

Sokan üdvözlő bónusz alapján választanak bukmékert. Bár nem javasolt csak ez alapján választani, azért mégis érthető, hogy sokan ez alapján döntenek. Az üdvözlő bónusz az első promóció, amivel a játékos találkozik, és ennek a segítségével fogja megkezdeni a fogadást az oldalon.

A Sportaza 100%-os üdvözlő bónuszt ad az első befizetésre maximum 35000 forint értékben. Vagyis 35000 Ft befizetése esetében 70000 forintból fogadhatunk. Tehát amennyit befizetünk, annyit kapunk bónuszba.  Nem csak maximális, de minimális limit is van; legalább 5 000 Ft-ot be kell fizetni a bónusz aktiválásához.

A pénzünk megduplázása persze vonzó ajánlat, ezt nem lehet elvitatni. Azonban más bukmékerekkel összehasonlítva a maximum harmincötezres duplázás nem egy kiemelkedő ajánlat. Bőven találni persze olyan bukmékereket is, amelyek a Sportaza magyar oldalánál kevesebbet ajánlanak az új játékosoknak, még akár a régebbi és híres fogadóirodák közül is. Összességében a Sportaza online sportfogadás üdvözlő bónusz korrekt és jó ajánlat, de ne számítsunk kiemelkedő számokra.

Ratings
Összessített Értékelés
4.5/5
 • Méltányosság és Bizalom
  5/5
 • Játékok és Szoftver
  4/5
 • Bónuszok és Promóciók
  4/5
 • Ügyfélszolgálat
  5/5
GYIK Gyakran ismételt kérdések