100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás
Boomerang-bet mobile Boomerang-bet mobile

Hogyan regisztráljak a 20bet oldalán?

Hasznalati utasitas, sportfogadasok.tv

Regisztráció nélkül lehetetlen teljes mértékben kihasználni egy bukméker összes funkcióját. Ez a folyamat egyszerű és gyors, mindössze néhány perc alatt elvégezhető, mégis alapvető fontosságú annak érdekében, hogy teljes hozzáférést kapjunk egy online sportfogadási platform összes lehetőségéhez. Ebben a cikkben részletesen áttekintjük Önnek a 20bet regisztrációs folyamatát lépésről lépésre, ezért érdemes tovább olvasnia!

Ki jogosult regisztrálni a 20bet platformján?

Magyarországon a bukmékerekre és az azokat igénybe vevő hazai játékosokra szigorú szabályozások vonatkoznak. A 20bet regisztrációhoz bizonyos követelményeknek kell megfelelnie a magyar játékosoknak, mely kritériumok a magyar jogszabályokon alapulnak. Ezek a követelmények az alábbiak:

 • Nagykorúság: A regisztrálónak legalább 18 évesnek kell lennie, hogy jogosult legyen az online szerencsejáték szolgáltatások használatára, a magyarországi szerencsejáték törvények értelmében.
 • Azonosítás: A 20bet KYC azonosítást alkalmaz. Ehhez elfogadottak az érvényes személyazonosságot igazoló dokumentumok, például a személyazonosító igazolvány, az útlevél vagy a vezetői engedély.
 • Országos korlátozások: A regisztrálónak olyan országban kell tartózkodnia, ahol az 20bet elérhető. A hazai játékosok szerencséjére Magyarországon a 20bet szolgáltatásai legálisak és elérhetőek.
 • Felelősségteljes játék: A 20bet kiemelten nagy figyelmet fordít a felelősségteljes játékra. Az operátor bizonyos felelősségteljes játékkal kapcsolatos előírásait el kell fogadni a regisztráció során.

Amennyiben ezeket a feltételeket teljesíti, egyszerűen végrehajthatja a 20bet online regisztrációját, és azonnal élvezheti az általa nyújtott teljes körű szolgáltatásokat, minden funkcióval és extra lehetőséggel együtt.

regisztráljak a 20bet

Számítógépes regisztráció a 20bet-nél 7 egyszerű lépésben

A 20bet bukmékernél történő regisztráció történhet számítógépen, telefonon vagy akár tableten is. Az alábbiakban az előbbit lépéseit mutatjuk be ebben a bekezdésben.

 • Látogasson el a 20bet hivatalos oldalára

Nyissa meg a böngészőjét, és írja be a 20bet hivatalos weboldalának címét a keresőmezőbe.

 • Regisztráció megkezdése

A weboldal főoldalán megtalálható a Regisztrálj nevű gomb. Kattintson erre a gombra, hogy elindítsa a regisztrációs folyamatot.

 • Adatok megadása

A regisztrációs űrlapon adja meg a személyes adatait, mint például a nevét, születési dátumát, e-mail címét, telefonszámát, lakcímét stb.

 • Biztonsági ellenőrzés

Lehet, hogy a regisztrációhoz biztonsági ellenőrzést kell végrehajtania, például CAPTCHA megadásával vagy egyéb módon, hogy igazolja, hogy nem robot.

 • Azonosítás és dokumentumok feltöltése

A regisztráció befejezéséhez esetleg szükséges az azonosítás, ami általában a személyazonosság igazolását jelenti. Ehhez a regisztrációs folyamat során útmutatást kap arról, hogyan töltheti fel az azonosító dokumentumokat (pl. személyazonosító igazolvány, útlevél stb.).

 • Regisztráció véglegesítése

Miután kitöltötte az összes szükséges mezőt és feltöltötte az azonosító dokumentumokat, kattintson a Regisztráció gombra, hogy véglegesítse a regisztrációt.

 • E-mail megerősítés

Néhány esetben a regisztrációt követően egy megerősítő e-mailt is kap a 20bet-től. Kövesse az e-mailben található utasításokat az aktiváláshoz vagy a regisztráció megerősítéséhez.

Miután sikeresen regisztrált, már meg is teheti első 20bet belépését és elkezdheti a szerencsejátékozást.

Mobilos regisztráció a 20bet bukmékernél

A 20bet bukméker oldalán és alkalmazásaiban való regisztráció Android vagy iOS készülékeken is egyszerűen megvalósítható, vagyis bárhol és bármikor könnyedén csatlakozhat a platformhoz. A 20bet szerencsére rendelkezik mind Android, mind iOS alkalmazással telefonra és tabletre, így a továbbiakban bemutatjuk, hogyan tud ezeken az applikációkon keresztül regisztrálni a platformra.

Mobilos böngészőn keresztül

A mobilböngészőn keresztül való regisztráció gyors folyamat. Csupán látogasson el a bukméker weboldalára a mobilböngészőjében, kattintson a Regisztrálj gombra, és kövesse az űrlapon megjelenő utasításokat. Töltse ki a szükséges adatokat, ellenőrizze azokat, majd kattintson a Regisztráció gombra. Az oldal telefonon is jól illeszkedik a telefon képernyőjéhez, így kényelmesen tud regisztrálni ilyen módon is a platformon.

Android alkalmazáson keresztül

Szerencsére a 20bet rendelkezik Android alkalmazással, melyet letölthet a Google Play Áruházból. Nyissa meg és keresse meg a Regisztráció fület, és töltse ki az űrlapot a szükséges adatokkal. Erősítse meg fiókját e-mailen, majd jelentkezzen be az alkalmazásba, és már kész is, hogy élvezhesse a sportfogadás és a kaszinójátékok széles kínálatát Android készülékén keresztül.

iOS alkalmazáson keresztül

Egyszerűen töltse le és telepítse a 20bet alkalmazást az App Store-ból, majd nyissa meg. Keresse meg a Regisztráció gombot az alkalmazáson belül, majd töltse ki az űrlapot a szükséges adatokkal. Miután megerősítette e-mailjét, végrehajthatja első 20bet bejelentkezését, és már élvezheti a sportfogadást és a kaszinójátékokat az Apple eszközén.

Regisztrációs bónusz a 20bet oldalán

A 20bet bukméker különféle bónuszokat kínál a felhasználóinak, és az újonnan regisztrált tagoknak is igyekeznek kedvezni az oldal vezetői. Az oldal üdvözlő bónusza kivételes lehetőséget kínál az újdonsült szerencsejátékosok számára. Ennek részeként akár 35 000 HUF-ig terjedő 100%-os bónuszt nyerhetnek a sportfogadáshoz.

Csak annyi a teendő és kikötés, hogy hozzon létre egy új 20bet fiókot, majd végezzen egy valódi pénzes befizetést. Ekkor automatikusan igényelheti a bónuszt, amely maximum 35 000 HUF-ig terjed. Befizetéskor mindenképpen figyeljen, hogy a befizetett összeg elérje a bónusz minimum befizetési limitjét, hiszen csak akkor igényelheti a bónuszát, ha ennek a feltételnek is megfelel.

Lehetséges problémák a 20bet regisztráció során

Amikor valaki regisztrálni próbál a 20bet oldalán, előfordulhatnak olyan problémák, amelyek megzavarhatják a folyamatot vagy akár megakadályozhatják azt. Gyakran előforduló nehézségek közé tartoznak az adatbeviteli hibák, például helytelenül kitöltött mezők vagy hiányzó információk. A helyes adatok beírása érdekében ajánlott alaposan átnézni és ellenőrizni a kitöltött adatokat, mielőtt végelegesítené regisztrációját.

Egyes esetekben technikai problémák léphetnek fel az azonosítási folyamat során. Ilyenkor a legjobb megoldás az ügyfélszolgálat felkeresése. A 20bet ügyfélszolgálata azonnal elérhető telefonon keresztül, ahol az ügyintézők készségesen segítenek a problémák megoldásában és 20bet reg zökkenőmentessé tételében. Emellett e-mailen keresztül is könnyen elérhetőek az ügyfélszolgálatos dolgozók.

GYIK Gyakran ismételt kérdések