100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

Bet365 üdvözlő bónusz

A bónusz maximum 15000 Ft-ig vehető igénybe.
Bónuszok fogadása
A bónusz maximum 15000 Ft-ig vehető igénybe.

Bet365 üdvözlő bónusz

Bet365 egy magyar nyelven is elérhető online bukméker, ahol a játékosok számos izgalmas sporteseményre fogadhatnak, és ahol az üzletág talán legjobb szorzóit kínálják . Amikor egy új játékos szerencsét próbál itt, a Bet365 bónuszajánlatai által plusz fogadási kreditekre is szert tehet. A következőkben megnézzük, hogy bónuszok terén mit kínál játékosainak a Bet365. Előtte vegyük sorba a bukméker legfőbb pozitívumait:

 • Magyarul elérhető: Teljesen lefordított weboldalról van szó, és a Bet365 már jó pár éve a magyar fogadási piac egyik nagyágyúja. Azonban magyar ügyfélszolgálatuk még nincs.
 • Biztonságos és törvényes: Ha itt regisztrál, biztos lehet abban, hogy az adatai biztonságban vannak, mivel a bukméker az üzletágban megszokott legjobb biztonsági és titkosítási technológiákat alkalmazza.
 • Mobilbarát és gyors: a weboldal mobilra is optimalizálva van, és minden funkció teljesen jól működik a kis képernyőn is.

Bet365 üdvözlő bónusz

 

Bet365 Sport üdvözlő bónusz

A Bet365 nem letéti bónuszajánlattal most nem várja a játékosokat, de helyette van egy egyszerű, ugyanakkor igen jó üdvözlő bónusz ajánlata, amivel bizonyára elégedett lesz Ön is. Ez a Bet365 bónusz kód nélkül igénybe vehető ajánlat extra fogadási krediteket jelent, ha a következő feltételek teljesülnek:

 • Új játékosként regisztrál
 • Befizetett legalább 1500 forintot
 • Igényelte az ajánlatot a befizetést követően
 • Elvégezte a szükséges fogadásokat – 1.20-as vagy annál magasabb szorzókkal

A bónusz maximum 15000 Ft-ig vehető igénybe. . Ehhez pedig legalább 15000 Ft-ot kell kockára tennie, természetesen akár több kisebb-nagyobb fogadáson keresztül. A bónuszkredik nem kerülnek kifizetésre, de a felhasználásukkal szerzett nyeremények igen. Tehát ha feltesz 1000 Ft-ot egy 1.6-os szorzóval, a nyert 600 Ft kifizethető összegként kerül hozzáadásra. A Bet365 lehetővé teszi, hogy a megszerzett bónuszkrediteket használja fel a fogadásoknál, és nem kell, hogy az egyenlege lemerüljön. A fogadási kreditek felhasználásával nyert pénzösszeget nem kell többször megforgatni. Ahhoz, hogy ezt a bónuszt igényelhesse, nincs szükség Bet365 bónusz kód 2024 beírására.

Bet 365 promóciós kód

Ahogy azt már említettük, nincs szükség Bet365 promóciós kód megadására az üdvözlő bónusz igénybevételéhez. Mindössze arra van szüksége, hogy regisztrál a bukmékernél, és elvégzi az első befizetését. Ezt követően pedig csak fogadásokat kell kötnie 1.20-as vagy magasabb szorzóval.

 

Hogyan igényelheti az üdvözlő bónuszt?

A Bet365 befizetés nélküli bónusz helyett kínált üdvözlő bónusza nagyon egyszerűen igényelhető:

 1. Regisztráljon a Bet365 oldalán!
 2. Kattinson a jobb felső sarokban a Befizetés gombra!
 3. A felkínált fizetési módok egyikével fizessen be legalább 1500 Ft-ot!
 4. Kezdjen el fogadásokat kötni, amelyek szorzója minimum 1.20!
 5. A profilján az Ajánlataim fül alatt láthatja a Számlanyitási ajánlat fogadási kreditekben számlálót, ami százalékosan mutatja, hogy mennyit haladt előre.
 6. Ha a mutató eléri a 100%-ot, nagyjából egy órán belül megkapja a fogadási krediket.
 7. Kössön további fogadásokat, és váltsd igazi pénzre a kreditjeid!

 

Bet365 bónuszfeltételei

A Bet365 üdvözlő bónuszának feltételei elég egyszerűek. A regisztrációt követően el kell végeznie egy befizetést, majd ezután mindössze arra van szükség, hogy kössön annyi fogadást, amennyi feljogosít a bónusz igénybevételére. Amikor a befizetett összegnek megfelelő mennyiségű fogadást kötött, akkor kapja meg a bónuszt. Tehát ha befizett 5000 Ft-ot, akkor ennyit kell megforgatnia, hogy ugyanennyit kapjon. Az érvényes fogadáshoz minimum 1.20-as szorzó kell.

 

Összefoglaló

A Bet365 üdvözlő bónusza az egyik legjobb az üzletágban . A Sportfogadasok.TV oldalon megtalálja a legjobb fogadási oldalakat. Mivel nincsenek megforgatási követelmények, így ez egy nagyon jó kis ajánlat. Ha sokat fogad, akkor mindenképpen érdemes kikérni, mivel nem jár semmilyen hátránnyal az, ha nem használja fel ezt a bónuszt. A későbbiekben számos egyéb promócióban is részt vehet, alkalmanként landolhat az e-mail fiókjában egy Bet365 promo code is, tehát mindig lehet valami kis pluszt szerezni. A Bet365 promóciói a sportfogadási bónuszok között elég jónak számítanak. A sportspecifikus promóciók különlegességnek számítanak.

Bónuszok fogadása
Get the latest information about bookmaker / casino bonuses in your email
Szerezzen meg minden bónuszt e-mailben!
GYIK Gyakran Ismételt kérdések