100% üdvözlő bónusz maximum 600 EUR-ig + ingyenes pörgetések
Fogadás

A legjobb lóverseny fogadási oldalak magyar nyelven

A lóversenyek és a lóversenyek fogadása nagyjából azóta létezik, hogy az első lovak futni kezdtek. Már a római időkből vannak bizonyítékok arra vonatkozóan, hogy az emberek nem csak nézni szerették a lovak futását, hanem fogadtak is rájuk. Nagyon sokáig eléggé zártkörű volt ez a világ, Magyarországon is csak egyetlen helyen voltak ilyen versenyek és fogadni. Az internet és az online sportfogadási oldalak megjelenésével azonban minden más mellett a bet lovi azaz a lovifogadas is elérhető vált mindenki számára.

horse racing, sporfogadasok.tv

Lóverseny fogadási oldalak listája

Értékelés Fogadóiroda Rating Bónusz Szerezz bónuszt
1
4.8/5
100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
2
4.5/5
Sportbonus az 100%
LejátszásOlvasd el a bemutatót
3
4.5/5
100% üdvözlő bónusz 35 000 Ft-ig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
4
4.5/5
Üdvözlő bónusz 100% akár 35 000 Ft-ig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
5
4.5/5
ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ AKÁR 35000 HUF
LejátszásOlvasd el a bemutatót
6
4.5/5
100%-os üdvözlő bónuszt 40 000 Ft-ig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
7
4.8/5
100% üdvözlő bónusz akár 52.000 HUF
LejátszásOlvasd el a bemutatót
8
4.8/5
150% üdvözlő bónusz 10 és 100 EUR között
LejátszásOlvasd el a bemutatót
9
4.5/5
100% üdvözlő bónusz akár 44 000 Ft
LejátszásOlvasd el a bemutatót
10
4.5/5
100% üdvözlő bónusz maximum 600 EUR-ig + ingyenes pörgetések
LejátszásOlvasd el a bemutatót
Töltsön le többet

A lóversenyek és a lóverseny fogadások nagyjából azóta létezik, hogy az első lovak futni kezdtek. Már a római időkből vannak bizonyítékok arra vonatkozóan, hogy az emberek nem csak nézni szerették a lovak futását, hanem fogadtak is rájuk. Nagyon sokáig eléggé zártkörű volt ez a világ, Magyarországon is csak egyetlen helyen voltak ilyen versenyek és fogadni. Az internet és az online sportfogadási oldalak megjelenésével azonban minden más mellett a bet lovi azaz a lovifogadas is elérhető vált mindenki számára.

⌚ Sport kezdete

Hivatalosan ~1750

✅ Felügyelő szervezet

Nemzeti szervezetek

📶 Élő fogadás

Igen

🔥 Népszerűség

⭐⭐⭐

🌎 Világbajnokság

Nincs

Amit a lóversenyfogadás ról tudni kell

Maga a lovifogadás kifejezetten egyszerűnek is nevezhető, de mégsem könnyű jól csinálni. . A rengeteg megbízható online sportfogadási oldalnak köszönhetően ma már minden napra elérhető legalább egy lóverseny fogadáshoz. Magyarország tekintetében pedig a kizárólagos játékszervező, a lovifogadas.hu oldal keretében (nem összekeverendő a love,hu oldallal) biztosítja a magyar versenyek fogadási lehetőségeit. A lovifogadas során azt próbáljuk megtippelni, hogy az induló lovak, zsokék közül végül ki nyeri meg az adott futamot. Egy verseny során számtalan futam lehet és értelemszerűen nem csak a győztesre fogadhatunk, de van bőven más speciális fogadási piaci is, például fogadhatunk arra, hogy szerintünk egy adott ló bekerül-e a legjobb háromba vagy sem.

 

Hogyan fogadhat lóversenyekre online?

Az online sportfogadás térnyerésével a lovi, azaz a lóversenyek fogadása rendkívül egyszerűvé vált. A következőkben megmutatjuk azt a néhány lépést, amely elérhetővé teszi a lóverseny fogadást online:

 1. Keressünk egy megbízható, legális sportfogadási oldalt, ahol bőven van ügető, galopp és egyéb ló verseny!
 2. Regisztráljunk az oldalon! Ennek során számítsunk arra , hogy számtalan adatot kell megadnunk, úgy mint a nevünket, lakcímünket, telefonszámunkat és így tovább.
 3. A jogosultsághoz hozzátartozik az a követelmény is, hogy ezen megadott adatokat aztán hitelesítenünk kell bármely pénzmozgás végrehajtása előtt
 4. Fizessünk be annyi pénzt az oldalra, amennyit szeretnénk! A mai fogadási oldalak már számtalan fizetési móddal teszik ezt lehetővé.
 5. Keressük meg azt a lóversenyfogadás eseményt, amelyre fogadni szeretnénk! Ennek kattintsunk a szorzójára és máris a szelvényünkre került!
 6. Ezután már csak meg kell adnunk a tétünket és játékba küldeni a szelvényt. Ennyi az egész!

Top 5 lóversenyfogadás magyar nyelven

A lovi fogadas nem működhet jól egy megbízható és legális online sportfogadási oldal nélkül. A következőkben bemutatunk néhány kiváló bukmékert azok közül, amelyeket összegyűjtöttünk, kiértékeltünk és tökéletesnek találtunk a lóversenyek fogadásához.

22Bet bukméker a lóverseny fogadáshoz

22Bet bukméker

Napjaink sportfogadási piacának egyik meghatározó szereplője, amely kifejezetten erős ajánlattal várja a lovifogadás kedvelőit. Szinte minden valamire való versenyre lehet fogadni, tétre, befutóra, de még antepost ajánlat is elérhető napi szinten.

Pluszok
 • Széles piac kínálat
 • Sok magyar esemény
Mínuszok
 • Átlagos odds-ok

 

 

Betfair bukméker a lóverseny fogadáshoz

Betfair bukméker

A Betfair arról ismert, hogy nem csak egy nagyszerű sportfogadási oldal, henem egyben a világ vezető fogadási tőzsdéje is. Kifejezetten erős a lóverseny fogadás ajánlattal rendelkezik , talán a legjobb szorzókat is itt találhatjuk meg. Bőven van fogadási esemény és piac is, szóval jó választás lovifogadáshoz.

Pluszok
 • Kedvező szorzók
 • Sok piac és esemény
Mínuszok
 • Nincs külön lovi bónusz

 

William Hill bukméker a lóverseny fogadáshoz

William Hill bukméker

Egy elég régi, tradicionális angol online sportfogadási oldalról van szó, amely kifejezetten erős az angolszász lóverseny fogadás ajánlatával . De ma már szinte minden kontinens és régió versenyéhez kínálnak statisztikákkal felturbózott fogadási piacokat és fogadási lehetőségeket.

Pluszok
 • Remek élő statisztikák
 • ERős angol esemény kínálat
Mínuszok
 • Kevesebb magyar esemény

 

Unibet bukméker a lóverseny fogadáshoz

Unibet bukméker

Ez az online sportfogadási oldal azért kifejezetten jó a lovifogadas kedvelőinek, mert nem csak számtalan fogadási lehetőséget, hanem élő közvetítéseket is biztosít. Ezek megtekintéséhez pedig csak egy regisztrációra és aktív egyenlegre van szükség. A fogadásokhoz pedig bőségesen adnak még statisztikákat is.

Pluszok
 • Sok élő közvetítés
 • Kedvező bónuszok
Mínuszok
 • Átlagos odds-ok

 

 

Bwin bukméker a lóverseny fogadáshoz

Bwin bukméker

A Bwin egy elég régóta létező bukméker már az online sportfogadás világában, amely minden egyes nap számtalan lóverseny fogadás ajánlatot kínál Angliából, Franciaországból, Dél-Amerikából vagy éppen Afrikából. Azon kevés bukmékerek egyike, amelyeknél szintén van élő közvetítés.

Pluszok
 • Sok ország eseményeit kínálja
 • Van élő közvetítés
Mínuszok
 • Nincs külön lovi bónusz

 

Lóversenyfogadás Hasznos tippek (stratégiák)

A betlovi vagyis a lóversenyfogadás sosem volt még annyira népszerű, mint napjainkban, a magyar nemzeti lóverseny szervező cégnél is egyre több fogadót regisztrálnak. Habár elsőre egyszerűnek tűnhet, a lovi fogadas nem annyira könnyű, ha nem csak szerencsejátékként tekintünk rá, hanem tényleg nyerni is szeretnénk. A következőkben megmutatunk néhány hasznos tippet, amelyek növelhetik nyerési esélyeinek!

 1. A legegyszerűbb lovifogadásnak a tétre történő fogadás számít, ilyenkor egy futamon induló 8-9-10 ló közül próbáljuk megtippelni, ki nyer a végén. Ez kockázatos tipp, válasszuk inkább a helyre történő fogadást, amikor csak azt kell eltalálnunk, hogy a lovunk bekerül-e a legjobb háromba!
 2. Nem érdemes belemenni olyan fogadásokba, amikor nem csak egyetlen futamra tippelünk, hanem egymás utáni futamok győzteseit akarjuk megtippelni. Óriási nyereményt ígérnek, de nagyon kockázatosak.
 3. Ha van rá módunk, igyekezzünk élőben is nézni a versenyeket, futamokat, hiszen ezekből elég sok információt megtudunk a lovakról, zsokékről és arról, hogy milyen állapotban vannak!
 4. Érdemes specializálódni, hiszen napjainkban már rengeteg lóverseny és lovifogadas érhető el, és ennyi lovat és zsokét lehetetlen megismerni. Tegyük le a voksunkat egy-két régió és verseny mellett és azokra igyekezzünk fókuszálni!
 5. Érdemes követni jó tippelőket, akik már hosszú évek tapasztalatával osztanak meg lovi tippeket egy adott versenyre vonatkozóan.

 

Legnépszerűbb lóverseny fogadási piacok

A legnépszerűbb lóverseny fogadás piacok azok, amelyeknél még a kockázat sem túl magas, de a nyeremény sem túl alacsony. Lássunk ezek közül néhányat:

 1. Tétre fogadni: azt próbáljuk megtippelni, ki nyer a végén
 2. Helyre fogadni: azt próbáljuk megtippelni, hogy egy ló bekerül-e a legjobb háromba
 3. Befutóra fogadni: ebben az első két helyezettet próbáljuk meg eltalálni és a sorrend is számít
 4. Hármas befutó: az első, második, harmadik helyezett sorrendjét kell eltalálnunk
 5. Kettő a négyből: az első négy helyezettből kell kettőt eltalálni
 6. Trio: itt elég eltalálni azt, hogy melyik három ló végez az első három helyen sorrend nélkül

 

Élő fogadások lóversenyekre

Talán kevesen tudják még mindig, de napjainkban elég sok olyan online sportfogadási oldal van, amely a fogadások mellett számtalan sporteseményt is biztosít HD-minőségben, akár mobilon keresztül is. Nincs ez másként a lóversenyek esetén sem , elég sok helyen találhatunk élő közvetítéseket és élő fogadási lehetőségeket is. Ilyenkor az adott verseny folyamán tudunk játékba küldeni egy szelvényt úgy, hogy közben élőben nézhetjük a futást.

Ez egy kifejezetten ajánlott opció a kezdőbb lóversenyfogadóknak, hiszen így sok minden megtanulható és lovak, zsokék megismerhetőek, ráadásul jobban tudunk reagálni egy változásra vagy egy eseményre. Azt is vegyük figyelembe, hogy nem minden verseny vonatkozásában érhetőek el ilyen lehetőségek és a szorzók élő fogadásnál elég gyorsan változhatnak.

Ha olyan bukmékert keres, amelynél magas színvonalú élő lovi fogadási lehetőségeket talál, akkor tekintse meg a következő táblázatunkat! Ebben bemutatju a legjobb élő lóverseny fogadási oldalakat és azt is megmutatjuk, hogy mi ezen belül az erősségük.

Bukméker

Lovi erősség

Spin Better

Részletes statisztikák

IviBet

Van külön lóverseny részleg

Népszerű lóversenyesemények, amelyekre fogadni lehet

Ma már Magyarországon is kifejezetten népszerű a lóversenyfogadás, a lovi, és a lovifogadás.hu oldalán online is lehet fogadni a magyar futamokra. Persze ettől még hazánkban a lóversenyfogadók élőben szeretnek fogadni és kilátogatnak a Kincsem Parkban rendezett versenyekre. Az online fogadás a külföldi versenyek esetén kerül mindig előtérbe, amelyek közül a legnépszerűbbek általában a következők:

 • Kentucky Derby: 1875-ben rendezték először, minden májusban zajlanak a futamok
 • Breeders’ Cup Classic: minden évben más helyen rendezik és 6 millió dolláros összdíjazásával az egyik legértékesebb versenynek számít
 • Ascoti Gold Cup: a leginkább megbecsült brit lóverseny, amelyet minden júniusban rendeznek Ascotban
 • Dubai World Cup: rendkívül nagy nyereményeket ígérő, egészen fiatal verseny, ahol 2000 méteres távon futnak a világ legjobb lovai
 • Preakness Stakes: ez is egy rendkívül régi verseny az Egyesült Államokban és a Kentucky Derby után a legnépszerűbb
 • Prix de L’Arc de Triomphe: a Diadalívről elnevezett verseny Európa és Franciaország egyik kiemelt versenye, amelyet az I. világháború lezárása óta rendeznek

A fent felsorolt események mellett bőségesen további népszerű lóversenyt rendeznek Ausztráliában, Dél-Afrikában, Argentínában és a világ számos országában, csak a képzeletünk szab határt a lovifogadas lehetőségeinek.

 

A legjobb lóverseny fogadási oddsok

A lóversenyek esetén a szorzók ugyanúgy, ahogy más sportágakban, az adott ló győzelmének valószínűségét mutatják. Tehát ha egy lónak a győzelmére 3,5-ös szorzót adnak, egy másikéra pedig 6-ost, akkor egyértelműen látható, hogy a bukméker szerint melyik ló az esélyesebb. A szorzóknak több változata is elérhető:

 • A leggyakoribb, amikor tizedesjegyként adják meg a valószínűséget, ilyenkor ezt a szorzót kell összeszorozni a tétünkkel a nyeremény meghatározásához. Például 2. 5-ös szorzót 300 forinttal megteszünk, akkor a várható nyeremény 2. 5*300 = 750 forint
 • Törtes szorzóként is találkozhatunk velük Angliában, ilyenkor például a 2/1 azt jelenti, hogy egységnyi tétből kétszer annyit nyerhetünk.

Fontos megemlíteni, hogy az Egyesült Államokban is a törtes változatot használják leginkább a lovi esetén, nem az amerikai típusú szorzót más sportokból.

A 3 legjobb mobilalkalmazás lóversenyfogadáshoz a m agyar fogadók számára

Ma már kötelező elvárás egy online bukmékertől, hogy ne csak asztali gépről, de mobiltelefonról is könnyedén elérhessük a felületét, jobb esetben natív applikáció segítségével. Ö sszegyűjtöttük a legjobb mobil online sportfogadási oldalakat a lóversenyek fogadásához, ezek közül mutatunk meg néhányat!

Bet365 bukméker a lóversenyfogadáshoz

bet365 bukmeker

Kiemelkedő bukméker az online lovi világában, amely számtalan lóverseny eseményhez kínál fogadási lehetőségeket minden nap. Tökéletesen működő natív mobil applikációja is van, amelyből nem csak a fogadást, de az élő közvetítéseket is gond nélkül élvezhetjük.

Pluszok
 • Rengeteg lóverseny esemény
 • Külön bónusz érhető el lóversenyre
Mínuszok
 • Kevésbé erős az üdvözlő bónusz

 

 

Bwin bukméker a lóversenyfogadáshoz

Bwin bukméker

A Bwin online szerencsejátékos platform azért is tökéletes a lovifogadás lehetőségeihez, mert élő közvetítések és nagyszerű szorzók mellett natív mobil applikációja is van, amelynek segítségével az okostelefonok extra funkcióit is gond nélkül ki tudjuk használni.

Pluszok
 • Könnyen használható applikáció
 • Kedvező piacok
Mínuszok
 • Kevesebb nemzetközi esemény

 

 

20Bet bukméker lóversenyfogadáshoz

20Bet bukméker

A 20Bet online sportfogadási oldal minden napra kínál lovifogadas lehetőségeket, és ezeket elérhetjük a mobil böngészőre optimalizált webhely mellett a mobil applikáción keresztül is. Megkockáztatható, hogy mobilról itt még gyorsabban tudunk fogadni, mint asztali gépről.

Pluszok
 • Élő közvetítés
 • Kedvező bónuszok lovihoz
Mínuszok
 • Magasabb minimum befizetés limit

 

Fizetési módok lóversenyfogadáshoz

Amikor online sportfogadási oldalon akarunk lovifogadás szelvényt játékba küldeni, akkor ahhoz online kell befizetés teljesítenünk, hogy legyen miből tétet tenni. Ugyanígy, a nyereményeinket is csak online tudjuk kifizetni. Így létfontosságú, hogy milyen fizetési módok érhetőek el egy adott lovi fogadási oldalon. A legjobb oldalak a következőkben felsorolt opciók mindegyikét biztosítják:

 • Bank átutalás fogadási oldalt
  Banki átutalás
 • Mastercard:Visa fogadási oldalt
  Bankkártyák
 • Kriptovaluták
  Kriptovaluták
 • E-pénztárcák
  E-pénztárcák

Banki átutalás: ilyenkor bankszámlánkról utalunk pénzt a bukméker számlájára. Ez a legbiztonságosabb, de leglassabb fizetési mód.

Bankkártyák: VISA vagy Maestro kártyák használatával úgy fizethetünk be pénzt egy online bukmékerhez, ahogy egy webáruházban vásárolunk. Nem gyors, de népszerű fizetési mód.

Kriptovaluták: Teljesen anonim, decentralizált fizetési mód digitális pénzeszközök segítségével, mint a bitcoin, ethereum vagy tether. Villámgyors fizetési módok be- és kifizetéshez is.

E-pénztárcák: Skrill, Neteller, PayPal, hogy csak a legnépszerűbbeket említsük. Kifejezetten gyors és kényelmes fizetési módnak számítanak.

Előre feltöltős kártya: igazából a legnépszerűbb ezek közül a PaysafeCard. Ilyenkor veszünk egy adott összegű feltöltős kártyát és abból tudunk befizetést teljesíteni a kártyaegyenelg összegéig. Kifizetésre csak a virtuális változata használható.

GYIK GYIK
 • Legális a lóversenyfogadás?

  Igen, a lóversenyfogadás a magyar szervező oldalán és az összes külföldi szerencsejátékos platformon is legálisnak számít a jelenlegi Európai Uniós törvények szerint.

 • Mi a minimális tét lovi fogadáshoz?

  Ez bukmékertől függ, a lovifogadás.hu oldalán 300 forintot lehet játékba küldeni minimum, de hasonló limitek vannak a népszerű bukmékereknél is.

 • Van lóversenyfogadás bónusz?

  Igen, elég sok online szerencsejátékos oldal kiemelten kezeli a lóversenyeket és a fogadásukhoz sok esetben bónuszokat, promóciókat is kínálnak.

 • Lehet hosszú távon megélni lóversenyfogadásból?

  Azt javasoljuk mindenkinek, hogy a lóversenyek fogadására szórakozásként tekintsen, semmiképpen ne megélhetési opcióra. F elelősségteljes szerencsejátékot folytasson!

 • Mit jelent az, ha befutóra fogadok?

  Ez a legnépszerűbb és legkönnyebb fogadási piac, hiszen itt csak azt kell eltalálnunk, hogy egy adott ló bejut-e a legjobb háromba a végén.