100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

A Bwin bónuszai

(1)
Szűrő
  • Bónusz
    A Bwin bónusz értéke 100%, és maximum 20000 Ft-ig
    A bwin egy Máltán bejegyzett online bukméker, amely fogad magyar játékosokat is, ezáltal megnyitva előttük egy elég vonzó sportfogadási oldalt.…

A Bwin az egyik leghosszabb ideje működő online fogadási oldal, amely nemcsak máltai engedéllyel, de az eCogra, az UKGC is ellenőrzi, illetve az EGBA tagja is. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy játékosként biztos lehet abban, hogy az adatai és a pénze biztonságban van, illetve az oddsok és az alkalmi kaszinójátékok is biztonságosak. A bukméker több sportfogadáshoz kapcsolt bónuszt is kínál, ilyen többek között az üdvözlő bónusz és a különböző boosterek és egyebek. Ezeket röviden alább részletezzük.

A Bwin bónusztípusai

Bwin üdvözlő bónusz

Az üdvözlő bónusz minden fogadási irodában egy nagyobb összegű, fogadási kreditekből álló bónusz. A Bwin €100 bónuszajánlata akár megduplázhatja az egyenlegét is. Ahhoz, hogy ezt a bónuszt kérje, csak regisztrálnia kell, arra nincs szükség, hogy írjon bármit is a Bwin promóciós kód mezőbe.

Bwin üdvözlő bónusz

Ingyenes fogadások

Van lehetőség alkalmanként ingyenes fogadásokat kötni, ennek elérhetősége attól függ, hogy éppen milyen nagy sportesemény van folyamatban. Alkalmi jelleggel lehet találni Bwin befizetés nélküli bónuszkód 2024 ajánlatokat is, ezekre érdemes néha rákeresni.

Boosterek

Különböző eseményekre van lehetősége booster fogadásokat is kötni, ebben az esetben lényegében az adott eseményen a nyeremények többszörösét teheti zsebre. Mivel főleg kombinált fogadásokról van szó, minden feltételnek teljesülnie kell, hogy kifizetést érjen el.

GYIK Gyakran Ismételt Kérdések