Hamarosan üdvözlő bónusz érkezik
Fogadás

Magyar Skrill fogadási oldalak

Nazadnje posodobljeno 24 május, 2023

Bár a Skrill magyar nyelven nem elérhető, mégis egyre népszerűbb fizetési mód a sportfogadók körében. Használatához minimális angoltudás is elegendő.

A Skrill egy online pénztárca szolgáltatás, ami segítségével lehetőség nyílik online tranzakciók lebonyolítására bankkártya adatok megadása nélkül. A sportfogadási pénzügyeinek rendezése érdekében érdemes jól tájékozottnak lenni a fizetési módok terén. Tudja meg, hogyan kell fizetni az árakat az amerikai kikötőben Magyarországon. A különböző ki- és befizetési módok részletei között könnyű elveszni, de mi segítünk abban, hogy minden érthető legyen.

A Skrill biztonságos

A Skrill-lel történő fizetésnél, hasonlóan más e-pénztárcákhoz nem kell megadni olyan személyes adatokat, amivel egy rosszindulatú oldal esetleg visszaélhet. A bankszámla adatok megadásának elkerülése mindenképpen növeli az online tranzakció biztonságát.

A Skrill maximálisan megbízható. Olyan szervek tesztelték, mint az FCA és FinCEN, a szakértők megítélése alapján határozottan biztonságos szolgáltatás. A Skrill a legkülönfélébb eszközzel óvja a felhasználóinak adatait:

 • SSL tanúsítványok
 • 128 bites titkosítás
 • VeriSign által hitelesített biztonsági technológia

Természetesen az ügyfélszolgálat segítőkész, és bármikor elérhető. Így az esetleges problémák elhárítása gyorsan és gördülékenyen zajlik. A Skrill regisztrációkor mindenképpen erős jelszót adjunk meg! Ha a jelszót a Skrill belépésnél elfelejtenénk, lehetőség van új jelszó igénylésére.

A Skrill diszkréten kezeli a fogadásokkal kapcsolatos tranzakciókat, és lehetővé teszi a sportfogadással kapcsolatos pénzügyek leválasztását a bankszámlánkról.

Skrill limitek, díjak, és a tranzakció időtartama

Befizetés esetében azonnal megtörténik a tranzakció, vagyis egyből elérhetővé válik az átutalt összeg. A Skrill kifizetés jellemzően maximum 24 órát vesz igénybe.

A minimum és maximum összeget a bukméker oldal befolyásolja. Alapesetben a befizetésnek és a nyereményekre történő fogadásoknak nincsen díja. Azonban a nyeremény Skrill tárcából való átutalása más számlára 7,5%-os tranzakciós díjat fog jelenteni.

Hogyan kell befizetni Skrill-el?

A Skrill-el a kifizetés és befizetés meglehetősen egyszerű. Nem is lesz másra szükség, mint egy Skrill regisztrációra, és a kiválasztott bukméker oldalon egy felhasználói fiókra. Persze a Skrill tárcánkon legyen pénz, különben nem fog működni a tranzakció. Ez jobb esetben pár perc alatt elvégezhető.

Mindezek után következik maga a Skrill befizetés:

A választott bukméker oldalán válasszuk ki a befizetést
Válasszuk ki a Skrill-t a fizetési módok közül
Adjuk meg a kívánt összeget, országot, és pénznemet
Megtörténik a befizetés Skrill-en keresztül.

A feltöltött összeg azonnal láthatóvá válik az oldalon.

Skrill bónuszok

Jellemzően az első Skrill befizetést követően lehetőség nyílik üdvözlő bónusz igénylésére. Mivel mindegyik oldal más és más bónuszokat ad, ezért érdemes alaposan elolvasni a bónuszok leírását, és kiválasztani a nekünk leginkább megfelelőt.

A legtöbb esetben valamilyen korlátozással jár együtt a bónusz, például meg van szabva egy minimum összeg amit be kell fizetni, vagy korlátozva van a maximális nyeremény összege. Ezeket a részleteket persze mindig feltüntetik, érdemes ezekkel számolni a fogadás megkezdése előtt.

Az üdvözlő bónusz mellett más juttatások is előfordulhatnak, ilyen például az ingyenes fogadás vagy a pénzvisszatérítés .

Népszerű sportágak, amelyekre Skrill-el lehet fogadni

A Skrillt használók rengeteg sportág közül választhatnak, ez a fizetési mód egyáltalán nem jelent akadályt a sportágak választéka szempontjából. Biztosan mindenki meg tudja találni a számára legszimpatikusabbat .

Lássuk ezek közül a 3 legnépszerűbbet.

 • Futball

  Magyarországon megkerülhetetlen a labdarúgás. Talán a legszélesebb körben elismert sportág, ami a fogadások terén is hatalmas tömegeket vonz. Fogadhatunk magyar és külföldi csapatokra is, valamint rengeteg liga közül választhatunk. A nagy múltú csapatok esetében elég jó tippeket lehet levonni a korábbi statisztikák alapján.

  futball sportfogadasok
 • Tenisz

  A tenisz világszerte közkedvelt sport. Fogadás szempontjából nagyon előnyös, mivel nem jellemző a döntetlen, így csak két lehetőség közül kell választanunk. Tippelés során nem csak a statisztikákra, de a szorzókra is támaszkodhatunk. Talán a legegyszerűbb az, ha a meccs győztetésre fogadunk, de akár a szett győztesét is meg lehet tippelni.

  tenisz sportfogadasok
 • Kosárlabda

  Az NBA, vagyis az vagyis amerikai profi kosárlabda-bajnokság nem csak Amerikában örvend nagy szurkolói tábornak. Hazánkban is rengetegen követik a sport fejleményeit, és akár még fogadnak is rá. Persze ha kosárlabdáról beszélünk, nem csak az NBA jöhet szóba.Több európai bajnokságra is lehet fogadni az amerikaiak mellett.

  kosárlabda sportfogadasok

A Skrill előnyei és hátrányai

A Skrill előnyei a megbízhatóság, gyorsaság, valamint az, hogy fizikai bankkártyát is igényelhetünk hozzá.

Két nagy negatívuma van: nem érhető el magyar nyelven, és aránylag magas díjakat számol fel a használata során. Angoltudás nélkül akár még a Skrill-re való belépés is problémát okozhat.

Alternatív fizetési módok

Ha Skrill nem volt elég meggyőző, akkor még mindig számos másik alternatíva közül lehet válogatni. Magyarországon több fizetési mód is elfogadott.

A PayPal talán a legismertebb ezek közül. Remekül működő, megbízható szolgáltatás, viszont meglehetősen kevés fogadási oldalon használható. A teljes szolgáltatás le van fordítva magyarra is.

A Neteller feltörekvőben van itthon, viszont magyar fordítása még nincsen.

Letehetjük még a voksunkat kriptovaluták mellett is, mint például az Ethereum, vagy a Bitcoin.

GYIK Gyakran Ismételt Kérdések
 • Ingyenes a Skrill regisztráció?

  Igen, teljesen költségmentes.

 • Mikor éri meg Skrillt használni Maagyarországon?

  Akkor, ha a fogadáshoz rendszeresen kell eurót vagy dollárt használni. A Skrill e-pénztárcán költségmentesen lehet tárolni ezeket a devizákat.

 • Mik a Skrill hátrányai?

  Aránylag magas díjak Skrill tárcáról bankszámlára való utalás esetén, valamint a magyar fordítás hiánya.

 • A Skrill biztonságos?

  Maximálisan. A személyes adatokat titkosítással védik, és a Skrillel történő fizetéshez nem kell megadni a bankszámla adatokat. A Skrill belépés szigorú hitelesítési szabványokon keresztül történik.

 • Mi a helyzet a VIP tagsággal?

  Aki havonta egy nagyobb összeget utal a Skrill tárcájába, az VIP taggá válik. Ez különleges bónuszokkal és ajánlatokkal jár.