100% üdvözlő bónusz maximum 600 EUR-ig + ingyenes pörgetések
Fogadás

Rólunk

Sportfogadasok.tv - Az Ön barátja a sportfogadás világában!

A fogadási iparág folyamatosan növekszik, mivel a bukmékerek száma világszerte folyamatosan nő. Egy ilyen dinamikus fogadási "világban" új bukmékerek jönnek létre - mindegyik a saját elveivel és szabályaival, új típusú fogadásokat kínál és újfajta bónuszokat biztosít.

  • Annak érdekében, hogy segítsünk Önnek lépést tartani ezzel a sokszínűséggel, egy teljes, ingyenes útmutatót kínálunk ehhez a lenyűgöző világhoz. Az egyes bukmékerek részletes, hiteles és őszinte profilja, a mérkőzések előrejelzései, a vonatkozó statisztikák és minden szükséges információ az Ön rendelkezésére áll, könnyen elérhető ezen az oldalon, hogy a lehető legjobban tájékozott legyen.
  • A Sportfogadasok.tv az összes hivatalos és legális bukméker kiválasztását kínálja, akiknek engedélye van az országban való működésre. Fontos tisztázni, hogy az itt felsorolt bukmékerek mindegyike legális, mert ma már nagyon sok illegális oldal található a világhálón, és nehéz megmondani. Minden egyes bukmékerről a lehető legtöbb információt gyűjtöttük össze - információkat a bukmékerek népszerűségéről, működésük hosszáról, a kínált fogadásokról, a kínált vonalak szélességéről és a válaszadási hajlandóságról - ez nagyon fontos, mivel vannak olyan bukmékerek, amelyek megbízhatóak és hitelesek, és vita esetén reagálnak az ügyfelek kéréseire, és ha szükséges, visszatérítik a pénzt, míg vannak olyan bukmékerek, amelyek ilyen esetekben minimális veszteséggel próbálnak megúszni.
  • Ma már az emberek mobil eszközökkel szörföznek az interneten, és kutatások kimutatták, hogy a sport- és fogadási oldalak forgalmának akár 90%-a okostelefonokról érkezik. Ennek megragadása érdekében a bukmékerek nagy összegeket fektetnek be a mobilalkalmazások fejlesztésébe. Mivel azonban a bukmékeri alkalmazások nem szerepelnek a Google Playben (tiltott), a felhasználók csak a bukmékerek honlapjairól tölthetik le őket. Ez azonban azt jelenti, hogy az alkalmazásokról nincsenek valódi vélemények vagy objektív értékelések. Mi magunk teszteltünk minden egyes alkalmazást, és tájékoztatjuk Önt, hogy elkerülje a frusztrációt és a kellemetlenségeket.
  • Azok számára, akiknek nincs különösebb tapasztalatuk a sportfogadásban, kidolgoztuk a "Fogadóiskola" részt, amely a fogalmak enciklopédiája, egyszerű szavakkal elmagyarázva.
  • A sportfogadasok.tv szerkesztői keményen dolgoznak azon, hogy a látogatók minden újdonságról értesüljenek a fogadások világában. A szerkesztők híreket és történeteket tesznek közzé a világ minden tájáról a különböző piacokon történő fogadások módjáról, a fogadók számára hasznos pszichológiai és könyvismertetőkről, a bukmékerek által kínált új bónuszokról, a bukmékerek intézkedéseiről (például a klubokkal vagy szövetségekkel való együttműködésről) és a fogadásokat érintő jogszabályi és törvényi változásokról szóló híreket.

Lépjen kapcsolatba velünk!