100% üdvözlő bónusz maximum 600 EUR-ig + ingyenes pörgetések
Fogadás

A legjobb tenisz fogadási oldalak Magyarországon

A kezdő fogadóknak kifejezetten ajánlott a tenisz fogadás, már csak azért is, mert ebben a sportágban a meccseknek mindössze két kimenetele van, nem három, így jelentősen megnő az esélyünk egy sikeres tippre. A tenisz önmagában is az egyik legnépszerűbb sportág a világon és a sportfogadásban is, úgyhogy azzal sem lesz gondunk, hogy eseményeket találjunk a fogadásainkhoz. A következőkben a tenisz fogadás ismereteit osztjuk meg, megnézzük a legjobb tenisz fogadás oldalakat és néhány fogadási stratégiát is bemutatunk.

🕑Sport kezdete1874
✅Felügyelő SzervezetATP, WTA
📶Élő fogadásIGEN
🔥Népszerűség⭐⭐⭐
🌎VilágbajnokságNINCS

Legjobb online bukmékerek 2024

Értékelés Fogadóiroda Rating Bónusz Szerezz bónuszt
1
4.5/5
üdvözlő bónusza jelenleg 100% akár 35 000 HUF
LejátszásOlvasd el a bemutatót
2
4.5/5
100% Üdvözlő Bónuszt akár 35 000 Ft
LejátszásOlvasd el a bemutatót
3
4.8/5
100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
4
4.5/5
100% BÓNUSZ AZ ELSŐ BEFIZETÉSRE AKÁR 38000 HUF
LejátszásOlvasd el a bemutatót
5
4.5/5
100% üdvözlő bónusz 35 000 Ft-ig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
6
4.5/5
Üdvözlő bónusz 100% akár 35 000 Ft-ig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
7
4.5/5
100% Üdvözlő bónusz akár 35.000 HUF
LejátszásOlvasd el a bemutatót
8
5/5
100% Üdvözlő bónusz + 4.000FT Free Bet
LejátszásOlvasd el a bemutatót
9
4.5/5
ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ AKÁR 35000 HUF
LejátszásOlvasd el a bemutatót
10
4.5/5
100%-os üdvözlő bónuszt 40 000 Ft-ig
LejátszásOlvasd el a bemutatót

Legjobb bukmékerek tenisz fogadásra

20Bet

A 20Bet tenisz kínálata lenyűgöző, mind események, mind piacok terén.

 

Bet365

A Bet365 külön tenisz specifikus bónuszokat kínál a tenisz szerelmeseinek.

 

Mostbet

A gazdag tenisz kínálat mellé társuló erős üdvözlő bónusz ideálissá teszi a Mostbet oldalát a tenisz fogadásra.

 

Miért népszerű a tenisz?

A tenisz fogadás kifejezetten népszerű a magyar sportfogadók körében, ami annak is köszönhető, hogy rengeteg tornát közvetítenek és a világranglista elég jó támpontot biztosít a fogadásokhoz is. A sok közvetítés miatt kihasználhatjuk a tenisz élő fogadás lehetőségeit is, és maga a tenisz fogadás is pontosan úgy működik, mint bármely más sport fogadás.

A megbízható tenisz magyar online sportfogadás oldalak hatalmas tenisz fogadási kínálatából kell kiválasztanunk egy mérkőzést, majd megpróbálni eltalálni egy esemény bekövetkezését. Ha sikerrel jártunk, máris nyeremény ütheti a markunk. A megfogadható események között pedig nem csak a meccs győztesére tippelhetünk, de a szettek számára, az elnyert adogatásokra és így tovább.

Hogyan fogadhat online a teniszre?

A tennis betting azaz tenisz fogadás ma már kifejezetten egyszerű és gyors az online sportfogadási oldalaknak köszönhetően, és alig 1-2 perc alatt játékba küldhető bármely fogadási szelvény. A következő lépések végrehajtásával tudunk tenisz fogadást játékba küldeni.

 • Megbízható Tenisz Sportfogadási Oldal Kiválasztása
  1. lépés

  Keressünk egy megbízható magyar tenisz sportfogadás oldalt – mindenképpen ellenőrizzük az engedélyeket, azok érvényességét és a véleményeket is a kiválasztás során!

 • Regisztráció
  2. lépés

  Regisztráljunk az oldalon , amelyhez általánosságban személyes adatokat kell megadnunk, valamint az e-mail címet, a telefonszámot és a lakcímet! Ne felejtsük el, hogy a regisztráció során megadott adatokat a csatlakozás után azonnal hitelesíteni is célszerű a pénzügyi tranzakciók engedélyezéséhez.

 • Befizetés Végrehajtása Megfelelő Fizetési Móddal
  3. lépés

  A profilunk alatt elérhető befizetési menüpont alatt a megfelelő fizetési mód kiválasztásával fizessük be az általunk kiválasztott összeget!

 • Fogadási Események Keresése
  4. lépés

  Keressük meg a tennis fogadási eseményeket a platformon, és kattintsunk az általunk fogadni kívánt kimenetel szorzójára egy meccsen! Ezzel ez a mérkőzés felkerül a jobb oldalon megjelenő szelvényünkre, ahol már csak a tétet kell megadnunk és már játékba is küldhető a szelvény!

 • Fogadás Megkötése
  5. lépés

  Természetesen nem csak egy tenisz mérkőzésre fogadhatunk hanem újabb és újabb szorzókra való kattintással rengeteg különféle eseményre fogadhatunk egy szelvényen.

A legjobb fogadási oldalak összehasonlítása

Bukmékerek

Sportok

Üdvözlő bónusz

Élő fogadások

Fogadási alkalmazás

Minimális befizetés

Minimális visszavonás

Sportaza

50+

AKÁR 35,000 FT ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ ÓNUSZ

IGEN

NEM

10 EUR

10 EUR

BC.Game

40+

Üdvözlő bónusz 270% egyezés 20 000 BCD-ig

IGEN

NEM

20Bet

30+

Üdvözlő bónusz 35.000 HU

IGEN

IGEN

10 EUR

10 EUR

22Bet

30+

Üdvözlő bónusz 35.000 HUF

IGEN

IGEN

10 EUR

10 EUR

Mostbet

20+

AKÁR 160.000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ ÓNUSZ

IGEN

IGEN

2 EUR

2 EUR

Bet365

40+

AKÁR 15.000 FT FOGADÁSI KREDIT

IGEN

IGEN

10 EUR

10 EUR

Top 5 teniszfogadás oldal magyar nyelven

tennis sportfogadasok

A tenisz fogadáshoz nélkülözhetetlen egy kiváló magyar tenisz sportfogadás oldal is. Sszegyűjtöttük a legjobb megbízható bukmékereket tenisz fogadáshoz, ezek közül mutatunk meg most ötöt!

20Bet bukméker teniszfogadáshoz

Tenisz fogadáshoz kifejezetten ajánlott bukméker, hiszen itt még a Magyar Tenisz Szövetség által szervezett eseményeket is megtalálhatjuk a kínálatban. Ami pedig még extra plusz, hogy nagyszerű natív mobil applikációja is van a sportfogadási oldalnak.

 

Sportaza bukméker teniszfogadáshoz

Rendkívül nagy mennyiségben kínál tenisz fogadásokat ez a bukméker, mondhatjuk, hogy nagyjából minden aktuálisan zajló kisebb-nagyobb verseny elérhető az oldalon. Az oldal mobilra optimalizált, magyar fogadóknak pedig magyar nyelven és magyar pénznemmel lérhető el.

 

Fezbet bukméker teniszfogadáshoz

Teniszre kifejezetten jó a Fezbet, hiszen a dízájnos felületen kifejezetten jó szorzókat találunk a kisebb tenisztornákra is. Emellett mobilról is könnyedén elérhető a felület, amely teljes egészében mobilra optimalizált. A tenisz élő fogadás is kifejezetten jó kínálatot biztosít ezen az oldalon.

 

Betfair bukméker teniszfogadásra

A Betfair azért kifejezetten jó a tenisz fogadásokhoz, mert ez nem szimplán egy bukméker, amely számtalan tenisz fogadási eseményt kínál, hanem itt egyben fogadási tőzsdén is fogadhatunk. Így pedig sokkal jobb szorzókat is elérhetünk, mint amennyit egyébként a bukmékerek kínálnak.

 

Zulabet bukméker teniszfogadásra

Dízájnos, trendi sportfogadási oldal, ahol számtalan tenisz eseményre fogadhatunk nagyjából minden időpillanatban, így vannak itt Grand Slam versenyek mellett kisebb ATP és WTA viadalok is. Az oldal teljesen magyar nyelvű és mobilra nagyszerűen optimalizált.

Tenisz fogadás Hasznos tippek

Alapvetően a tenisz az egyszerűbb sportok közé tartozik fogadási szempontból, de ez nem jelenti azt, hogy nagyon könnyen lehet tenisszel nyerni. H a nem vagyunk tisztában a szabályokkal, az egyes tornák erősségével és mondjuk a világranglista állásával, akkor igazi szerencsejáték az egész tenisz fogadás. A következő egyszerű tanácsok megfogadásával azonban valamelyest javíthatjuk nyerési esélyeinket:

 • Nagyon fontos ismerni azt, hogy az adott torna milyen borításon zajlik, hiszen ez komolyan befolyásolhatja az egyes játékosok esélyeit. Ott van például Rafael Nadal, akit a salak királyának neveznek.
 • Érdemes időben eldönteni, hogy mire és kire szeretnénk fogadni és játékba is küldeni a szelvényünket, mert ahogy közeleg az adott mérkőzés, egyre gyakrabban változnak a szorzók.
 • Ne tulajdonítsunk nagy jelentőséget annak, hogy az adott játékosok hogyan teljesítenek egymással szemben! Minden meccs más és más, úgyhogy csak az aktuális formával és teljesítménnyel foglalkozzunk!
 • Ahogy más sportoknál, úgy a tenisznél is kifejezetten ajánlott az egyes játékrészekre, itt a szettekre fogadni. A nagy tornák korai szakaszában az esélyesek igyekeznek nagyon gyorsan túljutni az ellenfeleiken, ez pedig a szettek számát is jelentősen befolyásolja.
 • A nagy tornák első fordulóiban kifejezetten ritkán fordulnak elő nagy meglepetések, így aki szereti a fixebb tippeket és még nem annyira járatos a tenisz fogadás világában, ilyenkor találhat egészen jó fogadásokat.

 

A legnépszerűbb tenisz fogadási piacok

A tenisz esetén általában a legtöbb fogadás arra érkezik , hogy ki nyeri meg egy adott mérkőzést. Azok számára, akik általában a fix meccseket keresik, célszerű több meccs győztese fogadást feltenni egy szelvényre, hogy azért komolyabb profit legyen elérhető. De a meccs győztese mellett van még néhány népszerű fogadási piac:

 1. Szettfogadások: ebben azt próbáljuk meg megtippelni, hogy egy adott mérkőzésen hány szettben dől el a győztes személye. Nem csak a számot tippelhetjük meg, de a pontos eloszlásukat is.
 2. Egyedi szettfogadás: ebben az egyes szettek győztesére tippelünk, sok bukméker lehetővé teszi, hogy arra tippeljünk, hogy ki nyeri meg az első, a második vagy esetleg a harmadik szettet.
 3. Hendikepes tenisz fogadás: ebben az esetben előnnyel indítunk egy adott versenyzőt és azt próbáljuk meg megtippelni, hogy így is képes lesz-e nyerni. Például, ha egy versenyző -3,5-es hendikeppel kezd, akkor a 6-4, 6-4 eredménnyel történő győzelme sikeres fogadást jelent.

 

Bukmékerek a legjobb tenisz piacokkal

 • Bet365

Ennél a bukmékernél rengeteg piacot találni tenisz fogadáshoz. Egy nívósabb és közkedveltebb tenisz eseménynél például 29 piacot számoltunk össze!

 

 • 22Bet

A 22Bet oldalán az egyik legnépszerűbb sportág a tenisz. Ehhez hűen hatalmas kínálatot biztosít a bukméker a tenisz fogadók nagy örömére. Piacok tekintetében sem lesz hiány, a győztesen kívül megtippelhetjük például a hendikepet is a legtöbb eseménynél.

 

 • Mostbet

Azoknak, akik sok tenisz sportfogadási piacok keresnek, a Mostbet is egy kiváló lehetőség. Az üdvözlő bónusszal megtámogatva elég sokat ki lehet hozni a tenisz szekcióból.

Népszerű teniszversenyek, amelyekre fogadni lehet

Ha a tenisz világának legnépszerűbb fogadási eseményeit akarjuk listázni, akkor egyértelműen a Grand Slam viadalok azok, amelyeket meg kell említenünk:

 

 • Australian Open: minden év első Grand Slamje, ahol megnézhetjük, hogy az adott évet ki milyen formában kezdi. A legjobb Australian Open bukméker: Sportaza

  Australian Open sportfogadasok
 • French Open: ezen az általában májusban kezdődő tornán minden nagy sztár jelen van, de fontos figyelni arra, hogy ez egy salakpályás torna. A legjobb French Open bukméker: Librabet

  French Open sportfogadasok
 • Wimbledon: az egyik legrégebbi tenisztorna a világon, amelyet a fogadóknak mindenképpen érdemes számításba venni. A legjobb Wimbledon bukméker: Mostbet

  Wimbledon sportfogadasok
 • US Open: a Grand Slamek között az utolsó és itt a világranglista pontok valamint az adott évi teljesítmény alapján elég jó esélyekkel indulunk a fogadásainkkal. A legjobb US Open bukméker: Unibet

  US Open sportfogadasok
 • Nagyobb ATP és WTA tornák: a női és a férfi szövetség is rengeteg kisebb-nagyobb tornát szervez egész évben, vannak közöttük olyanok, ahol nem igazán tűnnek fel a világranglista legjobbjai, de egyes helyeken azért elég komoly a felhozatal indulókból. A legjobb ATP és WTA bukméker: Sportaza

  ATP WTA sportfogadasok

Élő fogadások teniszre

A tenisz fogadások egyik különleges változata a tenisz élő fogadás. Itt ugyebár aközben tehetünk meg tippeket az adott mérkőzésre, miközben az még zajlik. Így például az első szett eredménye után is beszállhatunk a meccs győztesének megtippelésébe, de a szettfogadások lehetőségeit is kihasználhatjuk, ha, például látható, hogy elég szoros meccset vívnak a teniszezők. Nagyjából ugyanazok a fogadási piacok érhetőek el az élő fogadásban, mint a hagyományos, meccs előtti fogadásnál. Fontos, hogy az ilyen típusú tippeléshez mindenképpen keressünk élő közvetítést is, hiszen anélkül eléggé lutri lehet a dolog.

Bukmékerek a legjobb élő tenisz fogadásra

élő eseményekkel sportfogadasok magyar

 • Bet365

A Bet365 ismét elviszi az első helyet. Rengeteg élő tenisz mérkőzésre fogadhatunk a bukmékernél. Regisztráció után pedig megtekinthetővé válnak az élő közvetítések, amikből szintén nagyon sok van. Az aktuális adatokat egy jól átlátható, táblázatos összesítőben közli az oldal minden eseménynél.

 

 • Mostbet

A számos élő tenisz esemény között magyarokat is találhatunk. A live streaming sajnos nem opció, azonban a meccs adatait nagyon részletesen közli a bukméker.

 

 • 20Bet

Nagyon sok élő tenisz meccs érhető el a 20Bet oldalán. Ezek közül elég sokat élőben is közvetítenek, vagyis a 20Bet platformján élőben nézhetjük az eseményt fogadás közben. Hátránya azonban, hogy némelyik mérkőzésen nincsen olyan sok piac.

A 3 legjobb mobilalkalmazás teniszfogadáshoz Magyarországon

A legjobb tenisz fogadási esélyek

A tenisz világában a szorzók pontosan ugyanúgy működnek, mint bármely más sportág esetén, tehát három típusban találhatjuk meg őket. Fontos megemlíteni, hogy egy jobb tenisz sportfogadási oldal lehetővé teszi azt, hogy ezen típusok között szabadon váltogassunk:

 1. Decimális verzió: amikor a szorzó tizedesjegy formában van megadva egy tenisz meccs esetén, ilyenkor a nagyobb szám jelenti a kisebb valószínűséget.
 2. Törtes verzió: törtszám formában találhatjuk meg, a tét nagyságának arányát mutatja meg a várható nyeremény nagyságához képest.
 3. Amerikai verzió: ilyenkor a háromjegyű számok előtti előjel jelenti az esélyest. A mínusszal kezdődő szám jelenti a legnagyobb valószínűségű kimenetelt.

 

 Bukmékerek a legjobb tenisz szorzókkal

szorzókkal sportfogadasok magyar

 • 20Bet

Elég jó odds-okkal működik a 20Bet tenisz szekciója, érdemes kipróbálni!

 

 • 22Bet

A sportfogadás világában teljesen jónak számító szorzókat kínál a 20Bet. Érdemes a szorzón övelő bónuszokat figyelni!

 

 • Bet365

A jó alap odds-ok mellé társul a Bet365 szorzó növelő bónusza, amivel instant kiemelkedő ajánlatokat tudunk szerezni.

GYIK Gyakran ismételt kérdések
 • Melyik a legkönnyebb tenisz fogadási piac?

  Attól függ. Ha biztos nyereményre hajtunk, akkor a meccs győztesére való fogadás a legkönnyebb nagy tornák első fordulóiban. De mondjuk a szettek számának fogadása is egyszerű fogadás.

 • Van tenisz fogadási bónusz külön is?

  Igen, nagyon sok olyan fogadási oldal létezik, amely külön specifikus tenisz fogadási bónuszt kínál a fogadók számára. Ez lehet akár a nyeremény megnövelése bizonyos százalékkal, de lehet pénzvisszatérítés is.

 • Teniszben is van kifizetés ?

  Ez nem a sportágtól, hanem az adott sportfogadási oldaltól függ. Ahol kínálnak kifizetést a fogadóknak, ott 99%, hogy teniszre is igénybe tudjuk majd venni.

 • Mindig van tenisz fogadási esemény?

  Igen, jelenleg annyira sűrű a tenisz események naptára, hogy az év végét leszámítva minden egyes héten fogunk legalább egy olyan tornát találni, amire érdemes fogadni.

 • Lehet csak világranglista pozíciók alapján teniszre fogadni?

  Igazából lehet, de nem érdemes. A tenisz fogadásokhoz még rengeteg egyéb tényezőt is érdemes figyelembe venni, ha sikeres fogadók akarunk lenni.