100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

Unibet üdvözlő bónusz

Bónuszok fogadása

Csapj a lovi fogadás az Unibet bónusz ajánlatával, amivel az új játékosokat fogadja ez a kiváló magyar bukméker! Az első befizetési bónusszal nem csak a sportfogadásra használható egyenleged növelheted meg, de kipróbálhatod a szerencséd a kaszinóban is az ingyenes pörgetéseknek köszönhetően. Az Unibet a magyar sportfogadók egyik kedvenc online fogadási irodája, ahol hatalmas mennyiségű sportág és sportverseny érhető el, és ahol mindig várja a játékosokat valamilyen bónusz. A sportfogadás oldalon megtalálja a legjobb fogadási oldalakat. Nézzük meg, hogy milyen üdvözlő bónusszal vár az Unibet Magyarország!

 

Unibet Sport üdvözlő bónusz

Noha az Unibet befizetés nélküli bónusz most épp nem érhető el, új belépők még így is nagyon jól járhatnak. Ez az online fogadási iroda egy kettős bónusszal jutalmazza az új játékosokat, ha azok teljesítik első befizetésüket. Az Unibet a következőt ajánlja: az első befizetéshez 100%-os bónuszpénzt kap (maximum 20.000 forintig), illetve 60 ingyenes pörgetést a Temple Tumble nyerőgéphez, pörgetéseként 70 forintos téttel.

Ez egy kedvező ajánlat, amellyel nem csak a sportfogadásra használható egyenlege nőhet meg, hanem némi kaszinó egyenlegre tehet szert, és amíg a megtett meccsek eredményére vár, addig megpróbálhatja valódi pénzre váltani az ingyenes pörgetések nyereményeit. Így duplán jól járhat, hiszen ha a sportfogadás a cél, akkor a kaszinóból kért kifizetést utána a fogadásokra is használhajat.

 

Promó kód

Felmerülhet Önben a kérdés, hogy van-e Unibet bónusz kód 2024 amit az üdvözlő bónusz aktiváláshoz kell felhasználnia. Válaszunk az, hogy nem, nincs ilyen kód, Önnek mindössze annyi a teendője, ahogy a lent ismertetett lépéseket követi , figyelve arra, hogy a bónuszt még az első befizetése előtt akiválja, így automatikusan jár majd. Később persze lehetséges, hogy lesz majd Unibet promóciós kód, amit aktiválhat későbbi befizetései mellé.

 

Hogyan igényelheti az üdvözlő bónuszt?

Kövesse a következő lépéseket az üdvözlő bónusz igénybevételéhez:

 1. Látogasson el az Unibet sportfogadás oldalára!
 2. Kattintson a Regisztráció gombra, vagy válassza ki az Unibet bónusz ajánlatot a promóciók oldalról!
 3. A regisztráció előtt ki kell választani a bónuszt, illetve ha van Unibet bónusz kód 2024 amit beírhat, akkor azt is megadhatja. Kattintson a Szeretném az ajánlatot gombra!
 4. Adja meg az első lépésben kért adatokat: teljes név, regisztrációhoz használt email címe, az oldalon használt jelszó, születési hely, idő, és nem!
 5. A második lépésben meg kell adnia a pontos címét, telefonszámát, a használni kívánt pénznemét Kiválaszthatja, hogy milyen csatornán szeretne értesülni a legfrissebb hírekről és promóciókról és Unibet bónuszkód lehetőségekről. Nyilatkoznia kell arról, hogy elmúlt-e 18 éves, és megismerte a felhasználási feltételeket.
 6. Kattintson a Regisztráció gombra!
 7. Befizetés vagy játék előtt hitelesítenie kell vagy az email fiókját, vagy a telefonszámát
 8. Végezze el meg az első befizetését, minimum 4000 Ft értékben!

 

Az Unibet bónusz feltételei

Természetesen a bónusznak vannak bizonyos feltételei, ezeket a következőkben foglaljuk össze:

 • Bónusz mértéke: 100% befizetési bónusz, minimum 4000 forint, maximum 20000 forint.
 • Ingyenes pörgetések: 60 pörgetés, 70 forintos téten a Temple Tumble nyerőgépre
 • Megforgatási követelmények: sportfogadási bónuszra 6-szoros a követelmény, csak a bónusz összegre, a pörgetések nyereményeire 25-szörös követelmény vonatkozik.
 • Követelmények teljesítésére rendelkezésre álló idő: 30 nap
 • Mininimum odds a sportfogadási bónuszhoz: 1.40
 • Maximum kivehető összeg a követelmények teljesítése után: nincs meghatározva

 

Összefoglaló

Az Unibet bónusz egy kellemes meglepetés, hiszen egy sportfogadási oldal általában nem ad ingyenes pörgetéseket a bónuszaihoz, de ebben az esetben ráadásul egyből 60 is jár. Ha ez még nem győztet meg, akkor azért tudja meg , hogy a fogadásra vonatkozó követelmények az iparági átlagnál jóval alacsonyabbak, a 6-szoros és a 25-szörös nem olyan magas, mint elsőre gondolná. Ügyes játékkal pedig profitként is elkönyvelheti. Csatlakozzon az Unibethez még ma! Az Unibet sportfogadási bónuszok tekintetében elég jó, az elvárt színvonalat könnyedén eléri. Az üdvözlő bónusz mellett más fajta ajánlatai is vannak, mint például a ingyenes fogadás, érdemes a bónuszok kínálatát átnézni!

Bónuszok fogadása
Get the latest information about bookmaker / casino bonuses in your email
Szerezzen meg minden bónuszt e-mailben!