100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

Ingyenes fogadási oldalak Magyarországon

A magyarországi online fogadások felfedezése önmagában is izgalmas, de az ingyenes fogadások sokkal előnyösebbé teszik a szolgáltatásokat. Ezek a platformok egyedülálló lehetőséget biztosítanak a fogadók számára, hogy kezdeti pénzügyi elkötelezettség nélkül fogadhassanak. Az ingyenes fogadásokkal kevesebb a kockázat, viszont érdemes számításba venni, hogy habár ezekkel is nagy összegekre lehet szert tenni, ez a nyeremény lényegesen kevesebb lehet, mint a valódi pénzes fogadások.

Legjobb online bukmékerek 2024

Értékelés Fogadóiroda Rating Bónusz Szerezz bónuszt
1
4.8/5
100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
2
4.5/5
100% Üdvözlő Bónuszt akár 35 000 Ft
LejátszásOlvasd el a bemutatót
3
5/5
100% üdvözlő bónusz az első befizetésre akár 35 000 Ft értékig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
4
4.8/5
100% üdvözlő bónusz akár 52.000 HUF
LejátszásOlvasd el a bemutatót
5
4.5/5
100% BÓNUSZ AZ ELSŐ BEFIZETÉSRE AKÁR 38000 HUF
LejátszásOlvasd el a bemutatót
6
4.5/5
100%-os üdvözlő bónusz maximum 35 000 Ft értékben
LejátszásOlvasd el a bemutatót
7
4.5/5
150% Üdvözlő Bónusz akár 100 EUR-ig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
8
4.8/5
125% Üdvözlő bónusz, akár 160 000 Ft
LejátszásOlvasd el a bemutatót
9
4.8/5
150% üdvözlő bónusz 10 és 100 EUR között
LejátszásOlvasd el a bemutatót
10
4.8/5
LejátszásOlvasd el a bemutatót

Mi az az ingyenes fogadás?

Az ingyenes fogadások az online fogadási oldalak által biztosított promóciós ajánlatm amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját pénzük kockáztatása nélkül fogadjanak. Ez lényegében egy lehetőség arra, hogy fogadást kössenek a játékosok anélkül, hogy a saját pénzüket használnák fel. Az ingyenes fogadások különböző csomagokban kaphatók, például bónuszok részeként, vagy egy meghatározott pénzösszeg jóváírása a számládon.

Ha az ingyenes fogadásokkal nyersz, akkor általában a nyereményt az eredeti tét levonásával kapod meg, amelyet nem adnak vissza. Ha azonban veszítesz, akkor semmit nem veszítesz a saját pénzedből. Ez az ajánlat a fogadóoldalak számára egy olyan eszköz, amellyel új ügyfeleket vonzanak, miközben a már meglévő játékosoknak jutalmat adhatnak.

Hogyan használjuk az ingyenes fogadásokat?

A legjobb ingyenes fogadásokra vonatkozói ajánlatok Magyarországon könnyen elérhetőek. Miután regisztráltál vagy bejelentkeztél az online fogadási oldalra, menj a promóciók vagy bónuszok részleghez. Ott megtalálhatod az elérhető ingyenes fogadásokat. Válaszd ki a téged érdeklő ingyenes fogadás ajánlatot, és ellenőrizd annak a feltételeit.

Miután kiválasztottad a fogadást, amelyet meg szeretnél tenni, add hozzá a fogadószelvényhez. A fogadási folyamat során válaszd ki, hogy a rendelkezésre álló freebet egyenlegedet használd tétként. Ha az ingyenes fogadásod nyer, a nyereményt megkapod, de az eredeti tét összegét nem.

Top 5 online sportfogadó oldal ingyenes fogadási lehetőséggel

Bet365

bet365 bukmeker

A bet365 az egyik vezető online fogadási és szerencsejáték platform, mely széles körű szolgáltatásokat kínál. A weboldal szinte az összes jelentős sportágban és eseményen biztosít fogadási lehetőségeket. A felhasználók élő fogadásokat tehetnek, követhetik az eseményeket élő közvetítésen keresztül, és választhatnak számos kaszinójáték közül. A bet365 kiemelkedik az interaktív és felhasználóbarát felületével, valamint mobil alkalmazásaival, amelyek lehetővé teszik a játékot bárhol és bármikor. A platform rendelkezik különféle bónuszokkal és promóciókkal is, hogy tovább növelje a játékosok élményét. A bet365 híres megbízhatóságáról és a felelős szerencsejáték támogatásáról is.

Freebet lehetőség: fogadási kredit 15.000 Ft-ig

 

 

Unibet

Unibet véleményekre sport

Az Unibet online sportfogadási platformja 1997-ben indította el tevékenységét, de csak 1999-ben lépett be az Egyesült Királyság piacára. Ezáltal az Unibet az egyik legrégebbi szerencsejáték platform a piacon. A magyarországi jelenléte a kétezres évek végén kezdődött, és azóta az Unibet magyar oldala rendkívül népszerű a sportfogadók körében. Az Unibet működési engedéllyel rendelkezik több joghatóságtól is, beleértve a Gibraltári Szerencsejáték Hatóságot és az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottságát. Az Unibet vélemények általában pozitívak, és a minőségi szolgáltatás és a széles sportágválaszték miatt az egyik legelismertebb online fogadási oldallá vált. Jelenleg több mint 1,5 millió játékos élvezheti a szolgáltatásait a világ minden tájáról.

Az Unibet online sportfogadási szolgáltatása világszerte működik, számos országban rendelkezik engedélyekkel a tevékenységeik lefedésére. Az Unibet magyar játékosoknak is elérhető. A legfontosabb működési engedélyek között szerepel az UKGC (Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottság) és a Gibraltári Szerencsejáték Hatóság. Ezenkívül más országokban, mint például Belgium, Románia, Írország, Olaszország, Németország és Franciaország, szintén rendelkezik engedélyekkel. Az oldalon részletesen feltüntetik a két legjelentősebb szerencsejáték-felügyelet engedélyezési adatait. Az Unibet jelenleg 100 országban érhető el, beleértve a legtöbb európai és skandináv országot, valamint afrikai, ázsiai és közel-keleti államokat. Ezen országok túlnyomó részében helyi oldalakkal is rendelkezik.

Freebet lehetőség: ingyenes fogadások 3000 Ft értékben kézilabdára

 

 

HotBet

hotbet elo fogadas

A HotBet bukmékere lángoló sportfogadási élményt kínál a magyar fogadóknak, számos remek fogadási lehetőséggel és erőteljes bónuszokkal. Az e-sportokat vagy virtuális sportokat kedvelők is megtalálhatják számításukat, és a mobilról történő fogadásra is kiváló választás a HotBet.

Freebet lehetőség: ingyenes fogadások akár havi 20.000 Ft értékben

 

 

18bet

18Bet Sportfogadás

Az 18Bet egy online fogadóiroda, mely sportfogadási lehetőségek és kaszinójátékok széles választékát kínálja. A bukméker teljesen legális és biztonságos játékot kínál. A 18Bet tulajdonosa és üzemeltetője a Bellona N.V., egy Curaçaóban 136034-es nyilvántartási számon bejegyzett vállalat. A Curaçaói kormány engedélyezte és szabályozza őket, így biztonságos és védett fogadási környezetet biztosítanak a felhasználóknak. A Curaçaó eGaming Licence, melyet a Curaçaói kormány bocsát ki, az egyik legelismertebb és legkedveltebb szerencsejáték-engedély az iparágban. Emellett a 18Bet a legújabb SSL titkosítási technológiát alkalmazza a felhasználók személyes és pénzügyi adatainak védelme érdekében. Ezekkel az intézkedésekkel a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a 18Bet-nél való fogadásuk során adataik biztonságban vannak.

Freebet lehetőség: ingyenes fogadások 5 euró értékben minimum 10 eurós tét megtétele után péntekenként

 

 

22bet

22bet bukméker

A 22Bet online sportfogadási oldal 2018-ban vált önállóvá, és fő céljuk a lehető legfelhasználóbarátabb platform létrehozása a sportfogadás számára. A 22Bet vélemények szerint sikerült elérniük ezt a célt. A gyors fejlődésüket versenyképes odds-ok, jó piacok és kiváló ügyfélszolgálat jellemzi. Az oldalon a sportfogadáson túl teljes online kaszinó is elérhető, asztali és élő játékokkal. A 22Bet magyar platformja felhasználóbarát felülettel, változatos kategóriákkal, alaposan kiválasztott kiemelt játékokkal, valamint kiváló mobilalkalmazással rendelkezik. Az egyik legkiemelkedőbb jellegzetessége a 22Bet online sportfogadási oldalnak az e-sport kínálata. A platform a legnagyobb bajnokságok mellett számos kisebb közönséggel rendelkező eseményre is fogadási lehetőséget biztosít.

Freebet  lehetőség: fogadási kredit akár 35.000 Ft-ig

 

Hogyan lehet ingyenes fogadást igényelni?

Az ingyenes fogadások igénylése rendkívül egyszerű folyamat, amely segíthet növelni az esélyeidet anélkül, hogy pénzt költenél. Kövesd az alábbi 4 lépést, hogy Te is alacsony kockázattal játszhass:

 1. Ha új felhasználó vagy, hozz létre egy fiókot a bukméker oldalán, vagy jelentkezz be a fiókodba.
 2. Látogass el az oldal “Promóciók” vagy “Bónuszok” részlegéhez. Keresd meg a magyar felhasználók számára fenntartott ingyenes fogadás ajánlatokat.
 3. Olvasd el figyelmesen az ajánlat feltételeit. Vedd figyelembe az esetleges speciális követelményeket vagy korlátozásokat.
 4. Miután kiválasztottál egy vonzó ingyenes fogadási ajánlatot, kattints rá a beváltáshoz. Az ingyenes fogadás összege általában azonnal jóváírásra kerül a számlán, és automatikusan felhasználható.

Top 3 új online sportfogadó oldal ingyenes fogadásokkal

Wazamba

wazamba betting site

A Wazamba egy ambiciózus újonc az online sportfogadás színterén, már 2019 óta aktív a piacon. Eredetileg kaszinóként kezdték tevékenységüket, majd 2021-ben kibővítették a kínálatukat a sportfogadásokkal. A Wazamba jelenleg a 7 Stars Partners Group tagja, és a sportfogadása különlegesen széles skálát kínál más újonc oldalakhoz képest. A több ezer előre esemény közül választhatnak a játékosok, és élő fogadás is elérhető. Az oldal népszerűségével párhuzamosan folyamatosan bővülnek a lehetőségek. A Wazamba az Araxio Development NV Casinos Company tulajdonában van, székhelye Cipruson található. A bukméker számos biztonsági intézkedést alkalmaz, beleértve az SSL titkosítást, és szigorúan betartja a felelős szerencsejáték elveit. A játékosoknak lehetőségük van az önértékelési kritériumok alkalmazására, és akár a szerencsejátékból való kizárást is kérhetnek.

Freebet  lehetőség: ingyenes fogadások, 4000 forintig

 

 

20bet

20Bet Sportfogadas

Ez az oldal sok szempontból hasonlít a 22Bet-re, így azok, akik már a másik oldalt ismerik, könnyen otthon érezhetik magukat a hasonló környezetben. Bár a 20Bet magyar oldala viszonylag fiatal, és csak néhány éve van jelen a piacon, stabil hátteret biztosít számukra a híres cég támogatása. Az online sportfogadás terén a 20Bet számos bónusszal csábítja a játékosokat, a "Legjobb Online Bukméker" szlogenjük pedig számos alátámasztó tényezővel rendelkezik. Az oldal jól strukturált kategóriákkal és menüpontokkal rendelkezik, amelyek segítségével könnyen navigálhatunk a különböző részlegek között. Emellett a 20Bet lehetőséget kínál kaszinójátékra és egyéb kisebb játékokra is. Érdemes megismerni a 20Bet magyar platformját, mivel számos ígéretes funkciót kínálhat a felhasználóknak.

Freebet  lehetőség: fogadási kredit akár 35.000 Ft-ig

 

 

Betinia

Betinia virtuális sportok

A Betinia egy új és innovatív online bukméker és kaszinó platform. Széles körű sportfogadási lehetőségeket kínál magas szorzókkal mind mérkőzés előtt, mind élőben. A játékkönyvtáruikat folyamatosan frissítik a legjobb szolgáltatók legújabb kiadásaival, hogy kaszinójukat kiváló szórakozási élménnyé tegyék. A Betinia könnyű hozzáférést biztosít Magyarországon a felhasználók kedvenc játékaihoz, lehetővé téve számukra, hogy saját személyes listáikat alakítsák ki, és széles körű bónuszokkal és promóciókkal részesüljenek. A platform egyszerű és kényelmes dizájnnal rendelkezik, és a jövő szerencsejáték-technológiai innovációját testesíti meg. A Betinia hitelessége nem jelent problémát a biztonság és adatvédelem terén. A jól bevált szerencsejáték-termékek, valamint a biztonságos befizetések és kifizetések mind részét képezik a máltai és az írországi működési engedélyeknek. Az operátor teljes mértékben megfelel a szigorú szabályozási előírásoknak, és nem veszélyezteti a játékosokat alaptalan hitelkártya-terhelésekkel vagy személyes adatok visszaéléseivel.

Freebet  lehetőség: hétköznapokon történő 8750 forint vagy annál nagyobb értékű sportfogadás után hétfőre ingyenes fogadást kaphat az ügyfél akár 3.500 forintig

 

A legjobb online sportfogadó oldalak és ajánlataik

Bukméker

Ingyenes fogadások

Bet365

fogadási kredit 15.000 Ft-ig

Unibet

ingyenes fogadások 3000 Ft értékben kézilabdára

Hotbet

ingyenes fogadások akár havi 20.000 Ft értékben

18bet

ingyenes fogadások 5 euró értékben minimum 10 eurós tét megtétele után péntekenként

22bet

fogadási kredit akár 35.000 Ft-ig

Wazamba

Ingyenes fogadás, 4000 forintig

20bet

fogadási kredit akár 35.000 Ft-ig

Betinia

hétköznapokon történő 8750 forint vagy annál nagyobb értékű sportfogadás után hétfőre Freebetet kaphat az ügyfél akár 3.500 forintig

 

Mindegyik felsorolt sportfogadó oldal kedvező ajánlatokkal várja a játékosokat. A továbbiakban összehasonlítjuk a különböző bukmékerek ingyenes fogadáslehetőségeit:

 1. Bet365: Fogadási kredit 15.000 Ft-ig. A kredit a felhasználó rendelkezésére áll, hogy azt tetszőlegesen felhasználja fogadásokra.
 2. Unibet: Ingyenes fogadások 3000 Ft értékben kézilabdára. Kézilabdára korlátozott, de biztosítja a játékosoknak a freebet lehetőséget.
 3. HotBet: Ingyenes fogadáoks akár havi 20.000 Ft értékben. Havi rendszerességgel elérhető ingyenes fogadás opció.
 4. 18bet: Ingyenes fogadások 5 euró értékben minimum 10 eurós tét megtétele után péntekenként. Pénteki rendszerességgel nyújt freebeti lehetőséget.
 5. 22bet: Fogadási kredit akár 35.000 Ft-ig. Rugalmas kredit opciót kínál a felhasználók számára.
 6. Wazamba: Freebet, 4000 forintig. Fix összegű Freebet, melynek értéke 4000 forint.
 7. 20bet: Fogadási kredit akár 35.000 Ft-ig. Hasonlóan a 22bethez, rugalmas kredit opciót kínál.
 8. Betinia: Hétköznapokon történő 8750 forint vagy annál nagyobb értékű sportfogadás után hétfőre Freebetet kaphat az ügyfél akár 3.500 forintig. Rendszeresen elérhető Freebet opció.

Az összehasonlítás során látható, hogy mindegyik bukméker különböző feltételekkel és korlátozásokkal kínálja freebeti ajánlatait. A választásnál fontos figyelembe venni a saját preferenciákat és az egyes ajánlatokhoz kapcsolódó feltételeket.

GYIK Gyakran Ismételt Kérdések