100% üdvözlő bónusz maximum 600 EUR-ig + ingyenes pörgetések
Fogadás

A 22Bet bónuszai

(1)
Szűrő
  • Bónusz
    22bet üdvözlő bónusz
    A 22bet egy online sportfogadási és online kaszinószolgáltató , amely 2017-es megjelenése óta gyors növekedést mutat. A ciprusi székhelyű fogadóiroda…

A 22Bet esetében egy olyan, nemrégiben magyarra lefordított nemzetközi bukmékerről van szó, amely számos esetben megmutatta már, hogy jól bánik a játékosokkal. Amikor ezen az oldalon regisztrál, a több 22Bet 10000 Ft bónusz és még sok más ajánlat közül választhat. Jó tudni, hogy ennél a bukmékernél nemcsak az új játékosok számíthatnak kiváló bónuszokra, hanem azok is, akik már hosszabb ideje tagok. Nézzük meg, hogy milyen bónuszokkal vár a 22Bet!

A 22Bet bónusztípusai

A 22Bet bónuszai változatosak, és a hagyományos fogadási kreditektől kezdve a legjobb és legizgalmasabb bónuszokig mindent megtalálhat itt. Nézzük is!

22Bet Bónuszok

Üdvözlő bónusz

Új játékosok számára a 22Bet 10000 Ft bónuszajánlattal (illetve befizetéstől függően még annál is több) kedveskedik, amit fogadási kreditekben kérhet ki. Ez az ajánlat általános az üzletágban, az igényléshez nem szükséges 22Bet bónuszkód beírása 2024 során.

Újratöltési bónusz

Ha az első befizetésén túl van, vagy pedig talált egy jó 22Bet promóciós kódot, akkor a következő befizetésénél akár aktiválhatja is. Ha nincs 22Bet bonus code 2024 ajánlat éppen, akkor is van egy állandóan futó promóció.

Visszatérítés

Lehetősége van heti visszatérítést kérni, amivel az elvesztett fogadások tétjeinek egy részét szerezheti vissza. Ez a 22Bet bónusz az egy héten keresztül feltett fogadások 0,3%-át jelenti, minimum 350 Ft és maximum 350.000 Ft értékben. A részleteket érdemes elolvasni, mivel a fogadásoknak csak egy szűk körére vonatkozik.

22Bet Bónuszok hungary