Üdvözlő bónusz 270% egyezés 20 000 BCD-ig
Fogadás

Mostbet ismertető Magyarország

4.8/5
AKÁR 160.000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ ÓNUSZ
Pluszok
 • Számtalan fogadási piac, labdarúgásnál közel 100
 • Teljes cashout funkció a fogadásoknál
 • Kriptovalutás fizetési módok
 • A piacon kiemelkedő üdvözlő bónusz
 • Teljesen magyar nyelvű
Mínuszok
 • Bizonyos sportágaknál kevesebb fogadási piac
 • Néha lassú a Mostbet kifizetés

A Mostbet fogadási platformról

A MostBet sportfogadási oldala már 2009 óta létezik és elérhető a Bizbon N.V. nevű cég üzemeltetésében. A vállalat a Curacaói Szerencsejáték Felügyelet engedélyével működik, tehát megbízhatónak tekinthetjük. A Mostbet magyar fogadókra maximálisan optimalizált. Ez azt jelenti, hogy magyar nyelvű minden felület, Magyarországon gond nélkül megnyitható az oldal és a regisztrációt is teljesíthetjük magyar adatokkal.

A platform gond nélkül használható mind asztali számítógépről, mind mobil készülékekről, legyen szó akár iOS vagy Android operációs rendszerekről. Határozott erőssége az oldalnak, hogy a Mostbet felhasználók véleménye szerint is kimagaslóan sok sportfogadási eseményt és fogadási piacot kínálnak a fogadók számára. A következőkben részletesen megmutatjuk, hogy mit is tud ez az oldal, legyen szó akár promóciókról, akár fizetési módokról.

 

A Mostbet regisztráció menete

Néhány online bukméker platformon kifejezetten körülményes tud lenni a regisztrációs folyamat, nem úgy a Mostbet sportfogadó oldal esetén. Ráadásul itt nem csak egyetlen módja van a regisztrációnak, hanem több módon is csatlakozhatunk. A következő lépésekből áll regisztrációs folyamat:

 1. A főoldal jobb felső sarkában lévő „Regisztráció” feliratú gombra kell kattintanunk az indításhoz.
 2. Ekkor felugrik egy ablak az oldal közepén, ami négy különféle módot kínál fel a csatlakozásra a Mostbet sportfogadási platformjához.
 3. Az első az egykattintásos csatlakozási lehetőség, amikor csak az országunkat és a pénznemünket kell kiválasztanunk, és máris indul a regisztráció.
 4. Használhatjuk a csatlakozási lehetőséget telefonon is, ekkor csak a telefonszám és a pénznem megadása van szükség.
 5. E-mailes regisztrációt is választhatunk, ekkor az országunk, pénznemünk és e-mail címünk mellett egy választott jelszóra van szükségünk.
 6. A közösségi oldalas regisztráció az ismert közösségi oldalak profilját felhasználva azonosít be bennünket
 7. És végül azoknak, akik a hagyományos folyamatokat kedvelik, ott van a bővített regisztrációs lehetőség is a Mostbet Hungary oldalán. Ez emlékeztet a leginkább a más oldalakon megismert regisztrációs folyamatra, mivel a nevünket, címünket, telefonszámunkat, születési dátumunkat, e-mail címünket, pénznemünket is meg kell adnunk, valamint elég sok feltételt is el kell fogadnunk.
 8. Fontos, hogy még a regisztrációs ablakban választhatunk, hogy akarunk-e sportfogadási vagy kaszinóbónuszt vagy sem
 9. Azt is mindenképpen tartsuk észben, hogy önmagában az első oldal kitöltése nem jelenti a regisztráció befejezését, szükséges még például az e-mailes vagy telefonos további azonosítás és a profilunk frissítése az első lépések után.

mostbet registration, sportfogadasok.tv

 

Be- és kifizetési lehetőségek a Mostbeten

A Mostbeten Magyarországról is könnyedén megvalósítható a be-és kifizetés. A regisztráció után azonnal befizetést kell teljesítenünk, ha úgy döntöttük, hogy igényeljük az üdvözlő bónuszt, ami akár 160 ezer forint is lehet. A befizetés nagyjából azonnal megtörténik, a profilunk alatti befizetés menüpont használatával hajthatjuk végre a tranzakciót. A kifizetések esetén érdemes figyelembe venni, hogy némely fizetési módnál akár 5 napba is telhet, mire megérkezik a pénz a számlánkra. A Mostbetnél a be- és kifizetés menete nagyon egyszerű. A profilunk alatt található a megfelelő menüpont, ahol ki kell választanunk a fizetési módot, meg kell adjuk az összeget, valamint követnünk kell a további utasításokat.

Fizetési módBefizetés sebességeKifizetés sebességeMinimum befizetési összeg
MasterCardAzonnali3-5 nap2 USD
MaestroAzonnali3-5 nap2 USD
VisaAzonnali3-5 nap2 USD
EcoPayzAzonnali0-24 óra2 USD
WebmoneyAzonnali0-24 óra2 USD
BitcoinAzonnali0-24 óra2 USD

 

Mostbet Számla nyitási ajánlatok és bónuszok

Mostbet hu bónuszok

Rögtön az oldalra belépve a Mostbet fogadás platformjának üdvözlő ajánlata fogad minket, ami azt jelenti, hogy az első befizetésünk 125%-át, akár 160 ezer forintot is kaphatunk, ha regisztráció után azonnal befizetést teljesítünk legalább 1200 forint értékben. A bónusznak elég komoly feltételei is vannak, ezeket mindenképpen nézzük meg, hogy felmérjük, tudjuk-e teljesíteni őket. De az üdvözlő bónusz mellett van számtalan egyéb akció is a MostBet oldalán:

 • Kockázatmentes Mostbet fogadás bónusz, amivel a megfelelő feltételek teljesítése esetén vesztes fogadásnál visszakaphatjuk a teljes tétünket
 • Külön DOTA 2 vagy egyéb e-sport események esetén rendszeresen nyereményjáték és bónuszlehetőség
 • Fogadás visszavásárlására is van módunk a Mostbet online platformján, egy adott esemény előtt és alatt bármikor

 

Sportfogadás a Mostbet-en

Azt gondolná az ember, hogy egy kevésbé ismert sportfogadási oldalon a sportok kínálata nem olyan nagy, mint más helyeken, pedig a Mostbet magyar sportfogadási oldala megdöbbentően nagy listával várja a különféle sportok szerelmeseit.

 • Vannak itt népszerű sportok, mint labdarúgás, kosárlabda, jégkorong, kézilabda, vízilabda, röplabda, tenisz
 • Kevésbé ismert sportokra is fogadhatunk, mint kabaddi, műkorcsolya, gyephoki és sakk
 • Vannak speciális fogadási lehetőségek is, mint választások fogadása vagy éppen számtalan e-sport fogadás

mostbet dashboard, sportfogadasok.tv

GYIK Gyakran ismételt kérdések