100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

Mostbet ismertető Magyarország

4.8/5
125% Üdvözlő bónusz, akár 160 000 Ft
Lejátszás
Hogyan készülnek az ismertetők?
Pluszok
 • Számtalan fogadási piac, labdarúgásnál közel 100
 • Teljes cashout funkció a fogadásoknál
 • Kriptovalutás fizetési módok
 • A piacon kiemelkedő üdvözlő bónusz
 • Teljesen magyar nyelvű
Mínuszok
 • Bizonyos sportágaknál kevesebb fogadási piac
 • Néha lassú a Mostbet kifizetés
TulajdonosBizbon N.V.
Alapításának éve2009
Engedély kibocsátójaCuraçao Gaming Control Board (CGCB)
Engedély száma 8048/JAZ2016-065

A Mostbet fogadási platformról

A MostBet magyar sportfogadási oldala már 2009 óta létezik és elérhető a Bizbon N.V. nevű cég üzemeltetésében. A vállalat a Curacaói Szerencsejáték Felügyelet engedélyével működik, tehát megbízhatónak tekinthetjük. A Mostbet magyar fogadókra maximálisan optimalizált. Ez azt jelenti, hogy magyar nyelvű minden felület, Magyarországon gond nélkül megnyitható az oldal és a regisztrációt is teljesíthetjük magyar adatokkal.

A Mostbet magyar platform gond nélkül használható mind asztali számítógépről, mind mobil készülékekről, legyen szó akár iOS vagy Android operációs rendszerekről. Határozott erőssége az oldalnak, hogy a Mostbet felhasználók véleménye szerint is kimagaslóan sok sportfogadási eseményt és fogadási piacot kínálnak a fogadók számára. A következőkben részletesen megmutatjuk, hogy mit is tud ez az oldal, legyen szó akár promóciókról, akár fizetési módokról.

A szakértői Mostbet vélemények általában hiányolják az élő játékokat, míg a játékos Mostbet vélemények ezzel nem szoktak foglalkozni.

“A Mostbetet ajánlom mindenki figyelmébe, aki nagy bónusz összeget akar szerezni az első befizetése után. A szerencsejáték piacon szokásos 100% bónusz helyett 125%-os promóciót kínálnak az új játékosoknak. Az a helyzet, a Mostbetnek igazán egyetlen gyenge oldala sincsen, a bónuszok, a kínálat, az odds-ok, és a felhasználói élmény tekintetében elég jó ez a bukméker. Összességében egy remekül kiegyensúlyozott platform, amit bárkinek merek ajánlani. A mobil alkalmazást szintén érdemes kipróbálni!”

A Mostbet regisztráció menete

Mostbet online sportfogadás

A következőkben egy részletes útmutatót fog látni, ami lépésről lépésre ismerteti a Mostber oldalán történő regisztrációs folyamatot. Ha szeretné megismerni ezeket a lépéseket, kíváncsi az üdvözlő bónusz igénylésére, valamint tudni szeretne mindent, ami hasznosnak bizonyulhat a regisztráció során, akkor tartson velünk, és olvasson tovább!

Mostbet online sportfogadás magyar

Néhány online bukméker platformon kifejezetten körülményes tud lenni a regisztrációs folyamat, nem úgy a Mostbet online sportfogadás oldala esetén. Ráadásul itt nem csak egyetlen módja van a regisztrációnak, hanem több módon is csatlakozhatunk. A regisztráció csupán néhány percet fog igénybe venni. A következő lépésekből áll regisztrációs folyamat:

 1. A Mostbet magyar főoldal jobb felső sarkában lévő „Regisztráció” feliratú gombra kell kattintanunk az indításhoz.
 2. Ekkor felugrik egy ablak az oldal közepén, ami négy különféle módot kínál fel a csatlakozásra a Mostbet sportfogadási platformjához.
 3. Az első az egykattintásos csatlakozási lehetőség, amikor csak az országunkat és a pénznemünket kell kiválasztanunk, és máris indul a regisztráció.
 4. Használhatjuk a csatlakozási lehetőséget telefonon is, ekkor csak a telefonszám és a pénznem megadása van szükség.
 5. E-mailes regisztrációt is választhatunk, ekkor az országunk, pénznemünk és e-mail címünk mellett egy választott jelszóra van szükségünk.
 6. A közösségi oldalas regisztráció az ismert közösségi oldalak profilját felhasználva azonosít be bennünket. A Mostbet vélemények szerint ez remekül működik.
 7. És végül azoknak, akik a hagyományos folyamatokat kedvelik, ott van a bővített regisztrációs lehetőség is a Mostbet Hungary oldalán. Ez emlékeztet a leginkább a más oldalakon megismert regisztrációs folyamatra, mivel a nevünket, címünket, telefonszámunkat, születési dátumunkat, e-mail címünket, pénznemünket is meg kell adnunk, valamint elég sok feltételt is el kell fogadnunk.
 8. Fontos, hogy még a regisztrációs ablakban választhatunk, hogy akarunk-e sportfogadási vagy kaszinóbónuszt vagy sem
 9. Azt is mindenképpen tartsuk észben, hogy önmagában az első oldal kitöltése nem jelenti a regisztráció befejezését, szükséges még például az e-mailes vagy telefonos további azonosítás és a profilunk frissítése az első lépések után.

Mostbet online sportfogadás magyar sport

Az üdvözlő bónuszt is a regisztráció közben tudjuk kiválasztani. Ha több ajánlat is aktív éppen, akkor az oldal enged választani. Ha csak egy üdvözlő csomag érhető el, akkor erre nincs is szükség, automatikusan aktiválódik. Jelenleg választhatunk a Mostbet kaszinó bónusz és sportfogadási bónusz között. Fontos, hogy a nekünk megfelelő legyen bejelölve a regisztráció során!

Be- és kifizetési lehetőségek a Mostbeten

A Mostbet magyar játékosai számárais könnyedén megvalósítható a be-és kifizetés. A regisztráció után azonnal befizetést kell teljesítenünk, ha úgy döntöttük, hogy igényeljük a Mostbet online sportfogadás üdvözlő bónuszt, ami akár 160 ezer forint is lehet. A befizetés nagyjából azonnal megtörténik, a profilunk alatti befizetés menüpont használatával hajthatjuk végre a tranzakciót. A kifizetések esetén érdemes figyelembe venni, hogy némely fizetési módnál akár 5 napba is telhet, mire megérkezik a pénz a számlánkra. A Mostbet magyar oldalán a be- és kifizetés menete nagyon egyszerű. A profilunk alatt található a megfelelő menüpont, ahol ki kell választanunk a fizetési módot, meg kell adjuk az összeget, valamint követnünk kell a további utasításokat. A Mostbet vélemények alapján ez egy egyszerű feladat.

Fizetési módBefizetés sebességeKifizetés sebességeMinimum befizetési összeg
MasterCardAzonnali3-5 nap2 USD
MaestroAzonnali3-5 nap2 USD
VisaAzonnali3-5 nap2 USD
EcoPayzAzonnali0-24 óra2 USD
WebmoneyAzonnali0-24 óra2 USD
BitcoinAzonnali0-24 óra2 USD

Mostbet Számla nyitási ajánlatok és bónuszok

Mostbet hu bónuszok

Rögtön az oldalra belépve a Mostbet online sportfogadás platformjának üdvözlő ajánlata fogad minket, ami azt jelenti, hogy az első befizetésünk 125%-át, akár 160 ezer forintot is kaphatunk, ha regisztráció után azonnal befizetést teljesítünk legalább 1200 forint értékben. A bónusznak elég komoly feltételei is vannak, ezeket mindenképpen nézzük meg, hogy felmérjük, tudjuk-e teljesíteni őket. De a Mostbet magyar üdvözlő bónusz mellett van számtalan egyéb akció is a MostBet oldalán, mint például:

 • Kockázatmentes Mostbet fogadás bónusz, amivel a megfelelő feltételek teljesítése esetén vesztes fogadásnál visszakaphatjuk a teljes tétünket
 • Külön DOTA 2 vagy egyéb e-sport események esetén rendszeresen nyereményjáték és bónuszlehetőség
 • Fogadás visszavásárlására is van módunk a Mostbet online platformján, egy adott esemény előtt és alatt bármikor

Lássuk az elérhető promóciókat részletesebben!

Express Booster

Ez a bónusz gyűjtő fogadásokra vonatkozik. Ha a promóció feltételeit teljesíti, akkor a gyűjtő össz együtthatója megnövekedik. Játék előtti és élő meccsekre is fogadhat ennek az ajánlatnak a keretein belül. A lényeg az, hogy legalább 4 (vagy több) eseményre tippeljen egy gyűjtő szelvényen. Mindegyik együtthatója legalább 1,2 legyen! Ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor automatikusan jóváíródik a szelvény össz szorzóját növelő bónusz.

Fogadás biztosítása

Ez sokkal inkább egy szolgáltatás, mintsem bónusz. Ettől függetlenül nagyon hasznos lehet, egyértelműen fontos pontja lehet egy egyedi taktikának. Az ajánlat keretein belül biztosítást köthet bármely fogadására. Ha nyerő a tipp, akkor a biztosítás összegét i visszakapja a nyereménnyel együtt. Azonban ha veszít a tipp, akkor az előre biztosított százalékát a tétnek visszakapja. Hasznos lehet ez például nagy rizikós élő fogadások esetén, ahol hirtelen nagyot változnak az oddsok.

Vesztesek szerencséje

Ez a bónusz azoknak kedvez, akiket egy komolyabb balszerencse sorozat kerített hatalmába. Ha a legutóbbi 20 fogadása láncban vesztes volt, akkor igényelheti ezt a bónuszt. A 20 fogadásre nem vonatkoznak odds tekintetében megkötések, bármilyen szorzó megfelel a promóciónak. Ha egymás   után 20 fogadása veszít, akkor a Mostbet visszatéríti a bukott összeg 50%-át.

Ingyenes fogadás

A Mostbet express téteket ingyenes fogadással biztosít ebben a promócióban. Fogadjon legalább 7 olyan eseményre, amelyek együtthatója legalább 1,7-es. Ha ennek a feltételnek megfelel, akkor életbe lép a bónusz. Ha a 7 tipp közül valamelyik nem nyer, akkor ingyenes fogadás formájában a bukméker visszatéríti a megkockáztatott összeget.

Születésnapi bónusz

A fogadóiroda a szülinaposoknak is kedveskedik egy saját ajánlattal. Ha a szülinapját megelőző hónapban legalább 5 000 HUF forintban fogadott a Mostbet oldalán, akkor születésnapján freebet bónuszt kap. A kapott ingyenes fogadási kredit felhasználására 7 nap áll rendelkezésre. A megszerezhető összeg változó, az oldal állítása szerint a “szervező határozza meg” a bónusz értékét.

Sportfogadás a Mostbet-en

Azt gondolná az ember, hogy egy kevésbé ismert sportfogadási oldalon a sportok kínálata nem olyan nagy, mint más helyeken, pedig a Mostbet magyar sportfogadási oldala megdöbbentően nagy listával várja a különféle sportok szerelmeseit. A Mostbet vélemények általában elégedettek a kínálattal.

 • Vannak itt népszerű sportok, mint labdarúgás, kosárlabda, jégkorong, kézilabda, vízilabda, röplabda, tenisz
 • Kevésbé ismert sportokra is fogadhatunk, mint kabaddi, műkorcsolya, gyephoki és sakk
 • Vannak speciális fogadási lehetőségek is, mint választások fogadása vagy éppen számtalan e-sport fogadás

Az online sportfogadás Magyarországon virágzik napjainkban. Ez az olyan minőségi bukmékereknek köszönhető, mint a Mostbet. Oldalunkon csak a legjobb foadóirodákat találja. A Mostbet számára felróható egyetlen igazi kritika az, hogy nincsen mobil alkalmazása.

Mostbet legkedveltebb sportok

Mostbet sportfogadás magyarország

A Mostbet oldalán rengeteg sportág közül tudunk választani. A kínálat valóban hatalmas! A legkedveltebb sportok mellett elég sok különleges eseményt is találunk a fogadóirodánál. A teljes kínálat a bal oldali menüben tekinthető meg a Mostbet oldalán. Ezek sok esetben kategóriák, amiken belül még több alkategóriát találunk. Piacok tekintetében szintén nagy a választék.

Mostbet vélemények

A legkedveltebb sportok persze itt is a futball, kosárlabda, és a tenisz. Ezekhez sok alkategóriát, eseményt, és piacot is kínál az oldal. Futballból például annyi alkategória áll rendelkezésre, hogy túlzás nélkül állíthatjuk, hogy összeszámolni is nehéz. Ezek az alkategóriák főként országok szerint rendezett eseményekből és világhírű versenyekből állnak (például Champions League UEFA, European Championship, stb.) Kosárlabda terén szintén számos ország eseményei közül választhatunk, ezek között persze bő számmal szerepelnek magyar meccsek is. Többek között az NBA is külön alkategóriát kapott. A dobogós három sportot a T-basket, jégkorong, röplabda, kézilabda, vízilabda követi soron.

Mostbet vélemények sport

A legtöbb labdajáték megtalálható a bukmékernél. A korábban említettek mellett ilyen még a baseball, amerikai futball, rögbi, futsal, australian rules, gael football, floorball, és még sok más. Küzdősportokkal is szép számmal találkozhatunk a Mostbet oldalán. A box, kick box és UFC mellett sok egyéb küzdősport bajnokságra, eseményre is lehet fogadni. A hagyományos harcművészetek azonban nem jellemzőek az oldalon. Szeretnénk még mindenképpen kiemelni a biliárd és a sakk felhozatalt is.

A sebesség szerelmeseinek sem kell csüggedniük. Fogadhat lóversenyekre, agárversenyekre, és pesez Formula-1-re, de még szekér versenyre is. Esportok közül 4 játék van reprezentálva az oldalon: Valorant, Counter-Strike, Dota 2, Leauge of Legends. Politikára, zenei és filmművészeti díjakra nincs lehetőség fogadni.

Mostbet vélemények magyar

 

Fedezze fel a oldalt

GYIK Gyakran ismételt kérdések