Üdvözlő bónusz 270% egyezés 20 000 BCD-ig
Fogadás

A legjobb foci fogadási oldalak magyar nyelven

A foci fogadás hosszú évek óta az egyik legnépszerűbb szabadidős elfoglaltsága sok millió embernek a világon. De nem csak a labdarúgásra, hanem nagyjából minden sportágra és speciális eseményre fogadhatunk a virtuális internetes világ kitárulásával. Ma egy magyar fogadó már sok ezer fogadási eseményből választhat minden pillanatban, nem is beszélve a sok száz különféle online fogadási oldalról.

football, sporfogadasi.tv

Focifogadási oldalak listája

Nazadnje posodobljeno 12 március, 2023
Értékelés Fogadóiroda Bónusz Szerezz bónuszt
1
4.5/5
Üdvözlő bónusz 270% egyezés 20 000 BCD-ig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
2
4.5/5
AKÁR 35,000 FT ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ ÓNUSZ
LejátszásOlvasd el a bemutatót
3
5/5
100% üdvözlő bónusz az első befizetésre akár 35 000 Ft értékig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
4
5/5
Üdvözlő bónusz 35.000HUF
LejátszásOlvasd el a bemutatót
5
5/5
100% Üdvözlő bónusz + 4.000FT Free Bet
LejátszásOlvasd el a bemutatót
6
4.8/5
AKÁR 160.000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ ÓNUSZ
LejátszásOlvasd el a bemutatót

A foci fogadás hosszú évek óta az egyik legnépszerűbb szabadidős elfoglaltsága sok millió embernek a világon. De nem csak a labdarúgásra, hanem nagyjából minden sportágra és speciális eseményre fogadhatunk a virtuális internetes világ kitárulásával. Ma egy magyar fogadó már sok ezer fogadási eseményből választhat minden pillanatban, nem is beszélve a sok száz különféle online fogadási oldalról. A következőkben megmutatjuk az alapvető tudnivalókat a foci fogadás online világából, áttekintjük az egyes fogadási formákat és megnézzük, hogy melyek jelenleg a legjobb bukmékerek a piacon.

Amit a futballfogadásról tudni kell

A sportfogadás foci is pontosan úgy működik, mint bármilyen fogadás. Megpróbáljuk megtippelni egy esemény bekövetkezését egy labdarúgó mérkőzés vonatkozásában. Ez lehet egy foci E b fogadás vagy egy foci V b fogadás, a lényeg, hogy mi egy esemény megtörténésére teszünk fel pénzt. Ez lehet a meccs győztesének megtippelése, de akár arra is tippelhetünk, hogy ki rúg gólt a meccsen, hány gól lesz és így tovább.

Magyarországon különösen népszerű a sportfogadás foci mérkőzésekre, ez pedig azért is van, mert a magyar sportrajongók kedvenc sportja a labdarúgás. Ahogy a világ más részein is, a magyar fogadók is általában a meccsek győzteseit szeretik megtippelni, de egyre népszerűbbek a gólok számára történő és hendikepes fogadások is.

A legjobb fogadási oldalak összehasonlítása

Bukmékerek

Sports

Üdvözlő bónusz

Élő fogadások

Fogadási alkalmazás

Minimális befizetés

Minimális visszavonás

Sportaza, sportfogadasok.tv

50+

AKÁR 35,000 FT ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ ÓNUSZ

Igen

Igen

10 EUR

10 EUR

bcgame

40+

Üdvözlő bónusz 270% egyezés 20 000 BCD-ig

Igen

Nem

Nem alkalmazható

Nem alkalmazható

20bet, sportfogadasok.tv

30+

Üdvözlő bónusz 35.000HUF

Igen

Igen

10 EUR

10 EUR

22bet, sportfogadasok.tv

30+

Üdvözlő bónusz 35.000HUF

Igen

Igen

10 EUR

10 EUR

mostbet, sportfogadasok.tv

20+

AKÁR 160.000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZ ÓNUSZ

Igen

Igen

2 EUR

2EUR

Bet365, sportfogadasok.tv

40+

AKÁR 15.000 FT FOGADÁSI KREDIT

Igen

Nem

10 EUR

10 EUR

Hogyan fogadhat futballra online

Az online foci fogadás ma már a legegyszerűbb tevékenységek közé tartozik az interneten, nem kell bonyolult dolgokra gondolnunk, még előfeltételei sincsenek. A következő egyszerű lépések szükségesek ahhoz, hogy egy fogadás foci mérkőzésre érvényes legyen: :

 1. Keressünk egy megbízható, legális online sportfogadási oldalt a megfelelő paraméterek ellenőrzése után!
 2. Regisztráljunk az adott bukméker oldalán, és a követelményeknek megfelelően azonosítsuk is magunka!
 3. Töltsünk fel annyi pénzt a számlánkra, amennyivel fogadni szeretnénk!Az online foci fogadás ajánlatok közül keressük meg azt, amelyik érdekel bennünket!
 4. Kattintsunk a fogadni kívánt kimenetelre, ezzel máris a szelvényre került az esemény!
 5. Adjunk még meg hozzá egy tétet a fogadáshoz, majd egy megerősítő kattintás után már játékba is küldtük a fogadást!

Top 5 Focifogadás magyar nyelven

Az előző bekezdésben is említettük, hogy a foci fogadás társasjáték, amelyben nagyon fontos szereplő a sportfogadási oldal. A megfelelőt kell megtalálnunk ahhoz, hogy a fogadás tényleg szórakoztató élmény legyen. Ö sszegyűjtöttük a legjobb bukmékereket a foci fogadásokhoz. Ezek mindegyike maximálisan teljesíti azokat a követelményeket, amelyeknek köszönhetően nyugodtan fogadhatunk a platformjaikon.

Bet365

Ez a sportfogadási oldal az egyik legrégebbi és leginkább megbízhatónak tartott bukmékerek közé tartozik. Rengeteg sportfogadási esemény mellett nagyszerű fogadási piacokat és statisztikákat is biztosít a fogadásokhoz, hogy az elérhető élő közvetítésekről ne is beszéljünk.

Unibet

Már több mint két évtizede létező online sportfogadási oldal, amely élő közvetítéseket is kínál foci mérkőzésekhez, így a foci 2023 fogadás is könnyebb lehet a live streamnek köszönhetően. Közel 30 sportág eseményei érhetőek el a platformon és nagyon sok eseményre élőben is tudunk fogadni.

Rabona

Trendi, elég új online sportfogadási oldalról van szó, amely kifejezetten jó ajánlattal várja a foci fogadás rajongóit. Fogadhatunk meccsek előtt, élőben, de ha úgy érezzük az adott fogadási esemény alatt, hogy jobb kiszállni, akkor többféle kifizetésre is van lehetőségünk. Továbbá mobilra tökéletesen optimalizált oldalról is van szó.

20Bet

Egyike napjainkban a legjobb fogadási oldalaknak, legalábbis többféle paraméter tekintetében biztosan. Kifejezetten sok foci fogadás érhető el meccs előtti és élő fogadásokhoz, továbbá egy nagyszerű természetes mobil applikáció segítségével nagyjából bárhonnan meg tudunk játszani egy szelvényt.

Betinia

Az egyik legújabb online sportfogadási oldal, amely tökéletes az online foci fogadás játékba küldéséhez is. A trendi felület jól átlátható és könnyen kezelhető, az események és a piacok számára biztosan nem lesz panaszunk, ahogy a szorzók nagysága is egészen kiemelkedő foci mérkőzésekre.

Focifogadás hasznos tippek (stratégiák)

A foci fogadás és a tippmix foci fogadás nagyon egyszerű, hiszen tényleg 1 perc alatt játékba küldhető egy szelvény már mobilról is. Viszont ahhoz, hogy jó és sikeres foci fogadók lehessünk, nem elég a szerencse, tapasztalat, tudás és előzetes kutatás is szükséges. A következőkben adunk néhány alapvető foci fogadás stratégiát!

 • Ne csak a meccsek győztesének fogadásában gondolkodjunk! Sok esetben jóval kifizetődőbb egy a gólok számára történő fogadás vagy éppen egy hendikepes piac, hiszen a kockázat csökkentése sokkal jobb opció, mint a maximális lehetséges nyeremény elérése.
 • Ne csak a táblázatokat és a statisztikákat vegyük figyelembe! Nézzünk utána a híreknek, annak, hogy ki lesz sérült például az adott meccsen vagy hogy a két csapat között van-e valamiféle rangadó jellege a meccseknek!
 • A leterheltség kifejezetten fontos tényező egy foci fogadás lehetséges kimenetelének meghatározásához. Ez azt jelenti, hogy ha egy csapat a bajnokságban, a kupában és a nemzetközi porondon is szerepel , akkor valószínűleg az egyik sorozatot nem tudja teljes erővel játszani l .
 • A hazai pálya rendkívül fontos tényező. Vannak csapatok, amelyek például sosem lesznek a legjobbak az adott ligában, de hazai környezetben senkinek nincs könnyű dolga ellenük.
 • Nézzük meg, hogy más szakértők, tippelők mit gondolnak a mérkőzésről és értékeljük ki ezeket a véleményeket a saját tippünk szemszögéből!

Legnépszerűbb foci fogadási piacok

A fogadási piac az adott sportesemény valamelyik fogadási lehetőségét jelenti, tehát azt, hogy mire fogadhatunk az adott meccs vonatkozásában. A legnépszerűbbek a következők:

 • Győztes fogadási piac: ezen a piacon egy adott foci mérkőzés győztesét próbáljuk meg eltalálni. A legegyszerűbb és leggyakrabban használt fogadási piac.
 • Hendikepes fogadás: amikor hendikeppel fogadunk, akkor valamelyik csapatnak adunk 1-2-3 gól előnyt és innen indulva próbáljuk meg eltalálni, hogy ki nyer a végén vagy döntetlen lesz-e
 • Gólok számára történő fogadás: az adott sportfogadási oldal megad egy határértéket, hogy valamennyi gólnál kevesebb vagy több lesz-e az adott meccsen és erre tippelhetünk. Mondjuk például 2,5 gólnál több vagy kevesebb lesz-e.
 • Félidős fogadások: teljesen ugyanolyan, mintha a teljes meccsre fogadnánk, de itt csak egy adott félidő vonatkozásában tesszük ezt

Élő fogadások a labdarúgásra

A foci fogadás világának egyik kifejezetten új és népszerű változata az élő fogadás. Az élő fogadás során akkor küldhetünk játékba fogadásokat, amikor az adott mérkőzés már zajlik. A meccs eseményeinek tükrében pedig folyamatosan változnak a szorzók is.

Kifejezetten jó opció az élő fogadás azoknak, akik szeretik minimalizálni a kockázatot vagy éppen egy kockázatosabb fogadáshoz szeretnének plusz megerősítést nyerni. Az élő fogadásban pontosan ugyanazokra a piacokra lehet fogadni egyébként, mint a hagyományos fogadásoknál, sőt, az élő fogadási változatnál lehetőségünk van kifizetésre is, amikor még az esemény befejeződése előtt lezárhatjuk az adott fogadást.

Népszerű futballesemények, amelyekre fogadni lehet

A foci fogadás online világában általában ugyanazok a nagy foci események a népszerűek és keresettek, amelyek a szurkolók körében is. Megmutatjuk, hogy melyek ezek!

 1. A foci VB fogadás a legnépszerűbb labdarúgó esemény a sportfogadás világában. Négyévente rendezik meg a tornát, a világ országainak szűk elitje vesz rajta részt a világ legjobb játékosaival, szóval érthető a népszerűsége.
 2. A foci EB fogadás sem kevésbé népszerű, főleg azért, mert itt még több európai válogatott játszik, így az európai fogadók még több kötődést találhatnak, a globális fogadási piac pedig újabb nagyszerű mérkőzéseket láthat.
 3. A topligák fogadása az online foci fogadás világában különösen kedvelt. Ide tartoznak az elit labdarúgó ligák, mint a spanyol bajnokság, a német vagy éppen az angol liga, de például sokan keresik és kedvelik az MLS-t és a brazil bajnokságot is.
 4. A Bajnokok Ligája a foci fogadás világában azért nagyon népszerű, mert szinte egész évben mennek a legjobb klubcsapatok között a meccsek és a világ legjobb labdarúgóinak góljaira fogadhatunk.
 5. Az Európa Liga és a Konferencia Liga szintén nagyon kedvelt sportfogadási események az utóbbi időkben a fogadók körében. Rengeteg mérkőzés zajlik minden héten, mindenki megtalálhatja kedvenc csapatait és fogadási piacait.

A legjobb foci fogadási oddsok

A foci fogadás oddszok tekintetében mindenképpen tisztában kell lennie egy fogadónak azzal, hogy mit jelentek és milyen formában találhatjuk meg őket a bukmékereknél. Az oddszok minden esetben egy adott kimenetel bekövetkezésének valószínűségét jelentik. Három fő fajtájuk van:

 • Tizedes szorzók: ilyenkor a valószínűséget tizedesszámként adja meg a bukméker, mint például 1. 5. Ebben az az esetben ezt a szorzót kell a tétünkkel megszorozni, ennyi pénzt kapunk nyertes fogadás esetén.
 • Törtes szorzók: ez alapvetően a profit és a tét arányát mutatja meg törtszámként. Az X/Y formában megadott szorzó azt mutatja meg, hogy Y téttel X összeget nyerhetünk.
 • Amerikai szorzók: ilyenkor egy háromjegyű szám jelenti a szorzót. A pozitív előjel az esélytelenebb, a negatív az esélyesebb csapatot jelzi. A negatív előjel utáni szám azt mutatja meg, hogy mennyi tétet kell feltennünk 100 dollár megnyeréséhez. A pozitív előjel utáni szám pedig azt mutatja meg, hogy mennyit nyerhetünk 100 dollár megtételével.

A 3 legjobb mobilalkalmazás a magyarországi focifogadáshoz

Ma már nincs olyan online sportfogadási oldal, amely ne rendelkezne mobil eléréssel, legalább mobil böngészőre optimalizált oldala mindenkinek van. Mi viszont összegyűjtöttük azokat a legjobb bukmékereket, amelyek natív mobil applikáción keresztül is elérhetővé teszik kínálatukat.

Bet365 a focifogadáshoz

Ez a bukméker natív applikációjával fogadási lehetőséget biztosít mobilról is, legyen szó, akár Android, akár iOS operációs rendszerrel rendelkező készülékről. Kihasználhatjuk az extra funkciókat is, mint automatikus értesítések vagy ujjlenyomatos azonosítás.

Unibet bukméker a focifogadáshoz

Az Unibet már elég régóta biztosít kitűnő mobil applikációt a sportfogadásaihoz, amelyen keresztül egy regisztráció és egy aktív egyenleg birtokában már élőben is nézhetjük a meccseket. De minden funkció és lehetőség tökéletesen élvezhető a kisebb képernyőn is.

20Bet bukméker focifogadáshoz

Ez a bukméker sok ezer sportfogadási eseményt tesz elérhető minden egyes hónapban mobilon keresztül is. Az alkalmazást könnyedén lehet Android vagy akár iOS készülékekre is telepíteni, és minden fogadási lehetőség ugyanúgy elérhető velük, mint asztali gépről.

 

Fizetési módok focifogadáshoz

Amikor csatlakozunk egy online sportfogadási oldalhoz, akkor a regisztráció után teljesítenünk kell egy befizetést, hogy játszani tudjuk. Ugyanígy, fizetési módra szükség van az esetleges nyereményeink kiutalásához. A következők a legnépszerűbb fizetési módok a foci fogadás világában:

 1. Banki átutalás: a legismertebb, legegyszerűbb, ugyanakkor leglassabb fizetési mód, amikor bankszámláról utalunk a bukmékernek
 2. Bankkártyák: VISA vagy éppen MasterCard kártyák segítségével ugyanúgy fizetünk, mint a boltban vagy bármely online webáruházban
 3. E-pénztárcák: virtuális tárcák, amelyek valódi pénzt tárolhatunk és azt használhatjuk bárhol a neten. A legnagyobb előnye, hogy nem kerül összekötésre a befizetésünknél a bukméker és a bankszámlánk
 4. Kriptovaluták: digitális pénzeszközök, amelyek teljesen decentralizált és anonim módon teszik lehetővé a fizetéseket. Például ilyen a Bitcoin, az Ethereum vagy éppen a Monero. Rendelkeznünk kell hozzá egy kriptotárcával.
 5. Előre feltöltős kártya, mint a PaysafeCard. Előre feltöltött egyenleggel használhatjuk a bukméker oldalán, általában csak befizetéshez.
Author
Adam Hahn
Már 3-4 éve fogadásszakértő és szerző vagyok. A különböző fogadási oldalakon megtalálhatók a cikkeim, véleményeim és előrejelzéseim
Cikk értékelés
4/5
1 szavazat
GYIK Gyakran ismételt kérdések