100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

A legjobb foci fogadási oldalak magyar nyelven

A foci fogadás hosszú évek óta az egyik legnépszerűbb szabadidős elfoglaltsága sok millió embernek a világon. De nem csak a labdarúgásra, hanem nagyjából minden sportágra és speciális eseményre fogadhatunk a virtuális internetes világ kitárulásával. Ma egy magyar fogadó már sok ezer fogadási eseményből választhat minden pillanatban, nem is beszélve a sok száz különféle online fogadási oldalról.

football, sporfogadasi.tv

Focifogadási oldalak listája

Értékelés Fogadóiroda Rating Bónusz Szerezz bónuszt
1
4.8/5
100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
2
4.5/5
100% Üdvözlő Bónuszt akár 35 000 Ft
LejátszásOlvasd el a bemutatót
3
5/5
100% üdvözlő bónusz az első befizetésre akár 35 000 Ft értékig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
4
4.8/5
100% üdvözlő bónusz akár 52.000 HUF
LejátszásOlvasd el a bemutatót
5
4.5/5
100% BÓNUSZ AZ ELSŐ BEFIZETÉSRE AKÁR 38000 HUF
LejátszásOlvasd el a bemutatót
6
4.5/5
100%-os üdvözlő bónusz maximum 35 000 Ft értékben
LejátszásOlvasd el a bemutatót
7
4.5/5
150% Üdvözlő Bónusz akár 100 EUR-ig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
8
4.8/5
125% Üdvözlő bónusz, akár 160 000 Ft
LejátszásOlvasd el a bemutatót
9
4.8/5
150% üdvözlő bónusz 10 és 100 EUR között
LejátszásOlvasd el a bemutatót
10
4.8/5
LejátszásOlvasd el a bemutatót
Töltsön le többet

Ha egy újonc elég elszánt ahhoz, hogy belevesse magát a sportfogadás nagy világába, sok kérdés áll fenn az elején. Ezen kérdések közül talán az egyik legfontosabb a „melyik sportágra fogadjunk?”. Véleményem szerint erre a kérdésre a válasz minden esetben az, hogy amiben a legjobban otthon érezzük magunkat. Nincs értelme olyan sporttal kezdeni, amihez egyáltalán nem értünk. Miután beleástuk magunkat egy ágba, ezután idővel úgyis ragad ránk innen-onnan sokféle információ más sportágakról is és szép lassan ezeket is hozzáadhatjuk a szelvényeinkhez, ugyanis egyik platform sem limitálja egy sportágra a fogadásainkat.

Egy tény viszont, hogy az online sportfogadás kezdetei óta a futball került előtérbe. A legtöbb oldal hirdetésein is a focilabda a közös mindenhol megjelenő motívum. Ez miatt a legrészletesebb tippeket ebben a sportágban tudjuk megtenni. A foci világszerte az egyik legismertebb sportág, így nehezen tudjuk elképzelni, hogy lenne olyan olvasónk, aki akár egy kicsit sem tud a futballvilágról. A legtöbb bukméker főoldalán is a legnépszerűbb focimeccsek és az éppen most játszott mérkőzéseket pillanthatjuk meg először.

🕑Sport kezdete1991
✅Felügyelő SzervezetFIFA
📶Élő fogadásIGEN
🔥Népszerűség⭐⭐⭐
🌎VilágbajnokságIGEN

Legjobb bukmékerek futball fogadásra

Ez a régi, patinás oldal hatalmas futball fogadási kínálatot tud felmutatni, valamint futball bónuszokkal segíti a fogadókat.

 

Igényelje az erős üdvözlő bónuszt, majd merüljön el a futball fogadás izgalmaiba a Sportaza oldalán!

 

Ha egy egyszerű, könnyen kezelhető oldalt keres rengeteg futball eseménnyel, akkor a 20Bet jó választás lesz.

Mire fogadhatunk egy futballmeccs során?

Ha elhatároztuk, hogy futballmeccseken szeretnénk kipróbálni szerencsénket, akkor el is kezdhetjük a fogadást. A különböző oldalakon számtalan piacok találhatók, melyek jobbnál-jobb odds-okkal kecsegtetnek. Na de mi is az az odds? Amikor kiválasztjuk egy meccs kimenetelét, például, hogy a hazai csapat nyer. A felirat mellett láthatunk egy decimális számot, tegyük fel, hogy ez 1.9. Átalában az esélyesebb csapatnak alacsonyabb odds-a szokott lenni, mint a gyengébbnek. Ha feltesszük a pénzünket a hazai csapatra, akkor a mérkőzés utolsó perce után már meg is kaphatjuk a feltett pénzösszegünk 1.9-szeresét. 10.000 Ft esetében ez 19.000 Ft-ot jelent, amit a számlánkon láthatunk. A következőkben a különböző piacokról fogunk részletesebben írni.

Játékidő eredmény

A talán legegyértelműbb és ezzel egyetemben legnépszerűbb fogadási forma a szimpla végeredmény. Itt tudunk fogadni arra, hogy melyik csapat nyer, illetve arra is, hogy döntetlen végeredmény születik. Itt viszont fontos tudni, hogy csak a 90 perces játékidőre vonatkozik ez a forma. Ha esetleg hosszabbításra kerül a sor, akkor az már nem számít bele.

Dupla esély

Ebben a formában arra fogadhatunk, hogy egyik csapat nyer vagy döntetlen, másik csapat nyer vagy döntetlen, illetve, hogy nem lesz döntetlen (csapat 1 vagy csapat 2 nyerni fog).

Eredmény/Mindkét csapat szerez gólt

Itt kiválaszthatjuk az eredményt, illetve ehhez hozzá azt is, hogy a meccs során szerez-e mindkét csapat gólt. Ezen a piacon sokszor nagyon jó odds-ok találhatók, így érdemes figyelni.

Hendikep/Ázsiai hendikep

A hendikep egy nem kezdőknek ajánlott egészen komplex piac. Röviden egy hendikep fogadáson vagy az erősebbnek titulált, vagy a gyengébbnek különböző lehetőségekkel adunk előnyt vagy hátrányt. Meg tudjuk azt tenni, hogy az egyik csapat 2:0-s előnnyel kezdi a mérkőzést és annak ellenére, hogy 0:1-re kikapott, a feltételes végeredmény 2:1 lett, így miénk a nyeremény. Ez nagyon sokszor hasznos tud lenni, viszont ahhoz, hogy magabiztosan használjuk ezeket, alaposan értenünk kell a működését. Az oldalunkon részletesebben is írunk több cikkben is a hendikepek működéséről.

szorzókkal sportfogadasok magyar

Büntető lapok/Szögletek/Gólok

A játék során kisebb részletekre is tehetünk pénzt. Büntető lapok számára tippelhetünk, hogy egy megadott szám felett vagy alatt lesz, Mindkét csapat kap-e lapot, első kiosztott lap, lesz-e piros stb. Szögleteknél majdnem ugyanez. Mennyi szöglet lesz, melyik félidőben lesz több, egy csapat mennyi szögletet rúg, de itt is majdnem végtelen lehetőségünk van. Góloknál a gólok száma egy megadott szám felett vagy alatt lesz, melyik csapat szerez először gólt, melyik félidőben lesz több, illetve pontosan is meghatározhatjuk, hogy mennyi gól lesz a meccsen.

Játékos speciálisok

Itt is rengeteg opciónk van. Egy játékosról tippelhetjük, hogy ő szerez először, utoljára, illetve bármikor gólt a mérkőzés során. Pontosan megírhatjuk, hogy egy játékos kap-e büntetőlapot, kit fognak kiállítani, melyikük hányszor rúg kapura, de itt is nagyon sok lehetőségünk van.

Kombináció/Gyűjtők

Amikor egy szelvényt hozunk létre tudnunk kell, hogy egy meccsre nem csak egy piacot választhatunk. Olyan tippeket, amik nem ütik egymást egyszerűen kombinálhatunk. Csak ki kell jelölnünk az összeset, amit szeretnénk és így természetesen az odds is növekszik. Ekkor viszont már gyűjtőkről beszélünk. Ekkor úgy tudjuk felrakni a tétet, hogy csak akkor kapjuk meg a teljes nyereményt, ha mindegyik tippünk bejött és ha csak az egyik épphogy nem sikerült, akkor az egész úszott. Itt is lehet trükközni kisebb számú gyűjtővel és elosztott tétekkel, ezek viszont már haladó stratégiák.

 

Legjobb bukmékerek: futball piacok

futball sportfogadasok

 • Bet365

Ennél a bukmékernél rengeteg futball piac érhető el. Kiemelkedő kínálatot biztosít a Bet365, amiben a kezdő fogadók gyakran el is vesznek. A tapasztaltabb haladók azonban általában nagyon értékelik ezt a bőséges választékot.

 

 • Mostbet

A fogadóiroda nevében a “most” szó a “legtöbb”-re utal. Nos, ez érvényes a futball piacokra is. Találhatunk itt mindenféle piacot, amihez csak kedvünk támadhat.

 

 • Sportaza

Ez az fiatal fogadóiroda hiába csak néhány éve indult, már most profinak számít. A futball piacokat illetően nem lehet panasz, teljes mértékben hozza az iparágban elvárt számokat piacok terén is.

Melyik oldalt válasszuk?

Egy újabb nagy kérdés a sportfogadó életében, hogy melyik platformra töltse fel a jól megérdemelt pénzét. Magyarországon a legelterjedtebb bukméker a Tippmix. Országszerte találhatóak Lottózók, ahol fizikális szelvényekkel lehet tippeket rakni különböző játékokra és kisboltokban, dohányboltokban is kiválthatjuk a nyert szelvényeinket. Nem is olyan rég viszont megszületett a Tippmix Pro, amivel az online sportfogadás világába is beásta magát a cég. Ezen a téren még egy nagykutya a Bet365, ami személy szerint a kedvenc oldalam. Ezek viszont csak a legnépszerűbbek. Rajtuk kívül elérhető még több tucat oldal, amelyek különböző üdvözlő bónuszokkal csalogatják a felhasználókat. A külön oldalakról és a fogadási bónuszokról is találnak cikkeket a weboldalunkon, amit ajánlunk az olvasóink figyelmébe.

Hogyan fogadjunk futballra?

Mi sem egyszerűbb ennél! Tartson velünk, olvassa el rövid útmutatónkat, és tudjon meg mindent, amire szüksége lehet a futball fogadás megkezdéséhez!

 • Választás
  1. lépés

  Válasszon egy olyan bukmékert, ahol lehet futballra fogadni. Szerencséje van, mivel MINDEN fogadóirodánál lehet focira fogadni.

 • Regisztráció
  2. lépés

  Regisztráljon az oldalra. Kattintson a regisztráció gombra, adja meg a kért adatokat, erősítse meg a regisztrációt, majd indítsa el első befizetését!

 • Fogadás
  3. lépés

  Ha megérkezett a fogadási fiókjára a befizetett összeg, akkor jöhet a fogadás. Keresse meg a futball szekciót és válasszon egy eseményt!

 • Tippelés
  4. lépés

  Jelölje meg a tippjét! Számos piac közül választhat, mindegyik esetben fel lesznek tüntetve a választási lehetőségek, csak rá kell kattintania azokra, amiket meg akar tenni. Ha az első tippet hozzáadta a szelvényhez, akkor még további fogadásokat is tehet ugyanarra a gyűjtőre.

Kifizetés futball fogadásnál

Ha sikerült jól tippelni, és nyert a szelvény, akkor jogosan gondolhatja azt a játékos, hogy ideje felvenni a nyereményt. Fontos azonban tudni, hogy ha a megtett összegben bónusz által szerzett pénz is szerepelt, akkor arra megforgatási követelmények vonatkoznak. Csak akkor lehet a bónusz összegből származó nyereményt kifizetni, ha a bukméker szabályzatának megfelelően meg lett forgatva a nyeremény. A megforgatási követelményeket az adott fogadóiroda weboldalán találja.

Kifizetés futball fogadásnál

Ha minden készen áll a nyeremény kifizetésére, akkor kövesse az útmutatónkat!

 1. Lépjen be a bukméker oldalán a fiókjába
 2. Kattintson a profiljára
 3. Válassza ki a kifizetés menüt
 4. Adja meg a kifizetni kívánt összeget
 5. Válassza ki a fizetési módot
 6. Erősítse meg a kifizetési kérelmet

Ez a néhány lépés pusztán percek kérdése, és máris elindul a nyeremény a választott számlára vagy e-tárcára. Az, hogy milyen fizetési módok közül választhat, oldalanként változó lehet. Az elérhető bankolási módok listáját mindig a bukméker oldalán találja, általában az oldal aljára görgetve, vagy a GYIK szekcióban. A fogadóirodák általában támogatják a banki átutalást, különböző bankkártyákat, e-tárcákat, de némelyik még a kriptovalutákat is.

 

Legnépszerűbb futball tornák Magyarországon - A magyar fogadók kedvencei Világbajnokság

A világbajnokság vagy VB talán a leginkább közkedvelt foci esemény, amelyen számos ország legjobb játékosai mérhetik össze erejüket. A legjobb VB bukméker: Bet365

UEFA-bajnokok ligája

A bajnokok ligája (vagy röviden BL) a legkedveltebb sportesemények között található Magyarországon. Ezt az európai mérkőzést évente megszervezik, így szinte folyamatosan nagy fogadó közönsége van. A legjobb BL bukméker: 20Bet

Bajnokok ligája selejtező

A bajnokok ligája mérkőzéseket selejtezők előzik meg. A torna ezen szakasza is rendkívül izgalmas, nem véletlenül olyan népszerű a fogadók körében. Legjobb BL selejtező bukméker: Mostbet

Európa bajnokság

Ezen a bajnokságon Európa top férfi csapatai vehetnek részt, és négy évente kerül megszervezésre. Az UEFA bonyolítja le az eseményt, és az egyik legnépszerűbb foci bajnokság a magyar fogadók körében. Legjobb Európa bajnokság bukméker: Sportaza

Európa liga

Az UEFA második legnagyobb eseménye, amelyet azoknak az európai csapatoknak szerveznek meg minden szezonban, melyek már a saját országukban a legjobbnak bizonyultak. A legjobb Európa liga bukméker: 22Bet

 

Más üzenetek