100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

A 2022-es FIFA világbajnokság legjobb fogadási oldalai

A 2022-es év a focidrukkerek és az online fogadás szerelmeseinek éve: ismét megszervezésre kerül a világbajnokság . A labdarúgás világszerte a legkedveltebb sportok között van, így négy évente egyszer egy hatalmas torna keretein belül összemérhetik erejüket a pályán a világ országai.

Fifa world cup desktop

Legjobb online bukmékerek 2022

Értékelés Fogadóiroda Rating Bónusz Szerezz bónuszt
1
4.8/5
100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
2
4.5/5
100% Üdvözlő Bónuszt akár 35 000 Ft
LejátszásOlvasd el a bemutatót
3
5/5
100% üdvözlő bónusz az első befizetésre akár 35 000 Ft értékig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
4
4.8/5
100% üdvözlő bónusz akár 52.000 HUF
LejátszásOlvasd el a bemutatót
5
4.5/5
100% BÓNUSZ AZ ELSŐ BEFIZETÉSRE AKÁR 38000 HUF
LejátszásOlvasd el a bemutatót
6
4.5/5
100%-os üdvözlő bónusz maximum 35 000 Ft értékben
LejátszásOlvasd el a bemutatót
7
4.5/5
150% Üdvözlő Bónusz akár 100 EUR-ig
LejátszásOlvasd el a bemutatót
8
4.8/5
125% Üdvözlő bónusz, akár 160 000 Ft
LejátszásOlvasd el a bemutatót
9
4.8/5
150% üdvözlő bónusz 10 és 100 EUR között
LejátszásOlvasd el a bemutatót
10
4.8/5
LejátszásOlvasd el a bemutatót
Töltsön le többet

A világbajnokság nem csak a szurkolóknak, de a sportfogadóknak is rengeteg lehetőséget ígér.

 

Fogadás a 2022-es világbajnokságon

A FIFA VB a legrangosabb nemzetközi esemény a labdarúgás világában. Természetesen a bukmékerek is készülnek a VB-re, rengeteg fogadási lehetőség közül választhatunk. De hogyan kell fogadni?

 • Az oldal kiválasztása: Első lépésben válasszuk ki a bukmékert, amivel fogadni szeretnénk! Mivel a futball a legkedveltebb sportág, így minden operátornál lehet fogadni a VB-re.
 • Regisztráció: Ha még nincs felhasználói fiókunk a kiválasztott oldalon, akkor a regisztráció a következő lépés. Ez csak néhány percet vesz igénybe.
 • Fizetési mód kiválasztása: A legtöbb bukméker több fizetési módot is támogat. Válasszuk a számunkra legmegfelelőbbet!
 • Fogadás: Nincs más hátra, mint tájékozódni a bónuszokról, és végül megtenni a téteket!

 

Az 5 legjobb magyarországi fogadási oldal a FIFA világbajnokságra

Mivel számos bukméker közül választhatunk, ezért érdemes a 2022-es világbajnokság fogadási ajánlatait figyelembe véve választani. A következő listán az 5 legjobb, magyarul elérhető fogadási oldal szerepel. Ezek a bukmékerek maximálisan megbízhatóak, és kiváló bónuszokat és promóciókat kínálnak. Mindegyik nagy hírnévvel büszkélkedhet, és minőségi szolgáltatásokat nyújtanak. A lista összeállításakor továbbá szempont az is, hogy magyar nyelvű legyen az oldal, és az ügyfélszolgálat segítőkész és elérhető legyen.

Rabona

A cég egész fiatal, 2019-ben alapították. Gyors fejlődésen ment keresztül, és ma már egy közkedvelt fogadási oldal Európában. A dizájn meglehetősen modern, kék-piros színű témájával nagyon nyugodt, barátságos látványt nyújt. Az elérhető játékok megtekintéséhez még regisztrációra sincs szükség!

20Bet

Az oldalt működtető cég (TechSolutions Group N.V.) már régóta jelen van a piacon, maga az oldal viszont elég fiatal. Ennek ellenére magas a színvonal, a szolgáltatások minőségiek, és elérhető magyar nyelven is. Európában és hazánkban is közkedvelt bukméker.

CampoBet

Az operátor a ciprusi Tranello Group tulajdona, és 2018 óta működik. Hiába ilyen fiatal, néhány éves működése alatt számottevő játékos bázist szerzett. Ez érthető, hiszen korrekt és megbízható szolgáltatásokat biztosít a felhasználóinak, valamint erős bónuszokkal igyekszik a játékosok kedvében járni.

Casinia

2017-ben kezdte meg a működést a Casinia, egy nagy múltú cég új sportfogadási oldalaként. A főoldalon a kaszinó játékok kaptak helyet, de a “sport” fülre kattintva elérhetőek a sportfogadások is.

FezBet

A FezBet már sok éve működik, ez idő alatt sokat bizonyított, nem véletlenül olyan kedvelt hazánkban is. A letisztult dizájn kellemes élményt ad, és könnyű rajta eligazodni. Érdemes kipróbálni az élő közvetítéseket is.

 

Magyarország részt vesz a tornán?

A világbajnokság a legnevesebb nemzetközi futball esemény. Éppen ezért mindenki azt reméli, hogy a következő VB-n az ő országa is játszani fog. A 2022-es bajnokságon összesen 32 nemzet mérheti össze erejét a világ minden pontjáról. Európa, Amerika, Afrika, Ázsia legkülönbözőbb országai teszik a VB-t olyan sokszínűvé.

Magyarország sajnos nem vesz részt a novemberben kezdődő világtornán .

Hol rendezik a mérkőzéseket?

A világbajnokság történetében most először a Közel-Keleten fekvő Katar fog otthont adni a tornának. Az ottani éghajlat miatt télre időzítik a mérkőzéseket, mert a többi évszakban túlságosan nagy lenne a forróság. Katar az eddigi legkisebb méretű a VB-t rendező országok közül, ami mérete ellenére egyre több sport eseményt szervez.

 

A 2022-es világbajnokság győztesének esélye

Bár a világbajnokságra való fogadásnál éppen elég siker egy-egy csoport győztesét megjósolni, végső soron mindenki a VB győztesére kíváncsi. A végső eredményt persze nem lehet előre tudni, de a korábbi statisztikák alapján a következő országok tűnnek esélyesnek:

 • Brazília
 • Argentína
 • Anglia
 • Franciaország
 • Spanyolország

Brazília és Argentína kifejezetten erős futballnemzetek , kiemelkedő sikereik vannak, és legendásak a labdarúgóik. Anglia, a modern foci hazája szintén brillírozni szokott a versenyeken. Franciaország és Spanyolország sem maradhat le a listáról.

A felsorolt országok köztudottan erősek a futball terén, minden esélyük megvan a győzelemre. Ez mégsem borítékolja számukra a sikert, bármikor előfordulhat egy váratlan fordulat, egy kevésbé várt győzelem, egy kevésbé esélyes nemzettől.

 

Ki lesz a gólkirály a 2022-es világbajnokságon?

Bár a labdarúgás csapatjáték, mégis vannak olyan játékosok, akik önmagukban is legendává válnak. A közönség kedvencei azok, akik sok gólt tudnak szerezni.

Ronaldo, a 38 éves támadó a legutóbbi EB-n is hozta a formáját, Messi pedig szintén világhírű a gólszerzésben. Esélyes, hogy ez lesz az utolsó VB-jük, így várhatóan erős lesz köztük a rivalizálás.

 

A világbajnokság legjobb csoportjai

A versenyző országokat összesen 8 csoportba sorolják. Minden csoportból ketten jutnak továbbt és ketten esnek ki . Később a továbbjutók mérkőznek meg egymással, és ez így folytatódik, míg végül csak egy marad.

Fogadni is a csoportok alapján lehet, vagyis azt kell megtippelni, hogy egy adott csoportból melyik országok jutnak tovább. Idén elég jól osztották fel a csoportokat, mégis vannak olyan csoportok, amelyeknél könnyebb megtippelni a nyerteseket.

Ahhoz, hogy eldöntsük, melyik csoport eredményét könnyebb vagy nehezebb megjósolni, egyetlen szabályszerűséget kell ismerni. Minél híresebb az ország futball terén, minél több győzelme volt már korábban, minél legendásabb játékosai vannak, annál nagyobb az esélye a továbbjutásra. Ez alapján, ha egy csoportban van két neves ország, és kettő, ami kevésbé híres a labdarúgás terén, akkor valószínűleg a híres csapatok fognak továbbjutni.

Lássunk erre egy példát! A D csoport esélyei a következők: Franciaország, mivel nemzetközileg elismert a futballban, valószínű, hogy továbbjut. Dánia esélye a győzelemre szintén számottevő. A tunéziai és ausztrál foci nem olyan híres, ők valószínűleg kiesnek.

 

A világbajnokság legjobb fogadási ajánlatai

Rengeteg bukmékernél lehet a világbajnokságra fogadni, és mindegyiknek saját promóciói vannak, így számos bónusz közül választhatunk.

A fogadási oldalon való új regisztráció esetén mindenképpen érdemes üdvözlő bónuszt igényelni. Oldalanként változó, hogy pontosan mit takar ez az ajánlat, de elsősorban ingyenes fogadási kreditre lehet számítani. Erre kétféle taktikát is építhetünk:

 • A nagyobb nyeremény reményében a megtett összeg mellé feltesszük a bónusz krediteket is.
 • A kisebb veszteség reményében csak a krediteket tesszük kockára, így veszteség esetén nem veszítünk pénzt, csak kreditet.

A VB idején gyakoriak a futball specifikus promóciók. Ilyen például a gyűjtő bónusz, vagy a csere garancia. Ezek mind nagyban hozzájárulnak a kockázat csökkentéséhez, és a győzelem esélyeinek növeléséhez.

A választott bukméker oldalán a “promóciók” menüben tájékozódhatunk az ajánlatokról. Érdemes a teljes leírásukat végigolvasni, ugyanis gyakran feltételhez van kötve a használatuk. Külön figyeljünk arra, hogy a fizetési módunkkal kompatibilis legyen a bónusz!

 

Fogadás a világbajnokság kieséses szakaszára

A világbajnokság kezdetén 8 csoportban 4-4 csapat versenyez, tehát összesen 32 csapatra fogadhatunk. A csoportokból 2-2 csapat kiesik. Mire eljutunk a nyolcaddöntőig, már csak 16 ország marad versenyben . Ezzel veszi kezdetét a kieséses szakasz. A fogadás innentől egyre kockázatosabb, mivel egyre nehezebb megtippelni a győzteseket, viszont a fogadási szorzók is egyre magasabbak.

Alapvetően, ahogyan haladunk előre a mérkőzések során, egyre kevesebb csapat lesz versenyben, és egyre kockázatosabbá válik a fogadás, de egyre nagyobbak a szorzók is.

A nyolcaddöntő 16 csapatából valószínűleg ki tudunk néhányat emelni, amik szinte biztos, hogy eljutnak a negyeddöntőre, és néhányat, amik szinte biztos, hogy nem. A híres futballnemzetek , mint Brazília, Argentína, Anglia, Franciaország, esélyesek, hogy továbbjutnak. Ha ehhez hasonló erős csapat játszik egy gyengébbel, akkor könnyű megtippelni a győztest.

A negyeddöntőre valószínűleg már csak erős, sok győzelmet maguk mögött tudó csapatok kerülnek be. Innentől nehezebb megtippelni a győztes csapatot, mivel az odds-ok kiegyenlítődnek. Egy gyenge és egy erős csapat mérkőzésén könnyű megtippelni a győztest, de két erős csapat meccsen már nem. Ebben a szakaszban talán a döntetlenre a legérdemesebb fogadni.

A világbajnokság persze tartogathat meglepetéseket, előfordulnak olyan győzelmek, amikre senki se számított. Nagy nyereményeket továbbra is olyan mérkőzésekkel lehet szerezni, amin nem egyértelmű, hogy melyik csapatnak van nagyobb esélye a győzelemre.

 

Világbajnokság 2022 élő fogadás

A 2022-es világbajnokság fogadási ajánlatai az élő közvetítésekre is vonatkoznak. A legtöbb bukméker oldalán megtalálható az “élő” menü, amiben láthatjuk az éppen folyó, és a tervezett közvetítéseket. Általában még statisztikákat és a játék aktuális állását is megmutatják, hogy még biztosabban lehessen tippelni.

Élő fogadás esetén sokkal nagyobb az izgalom, mivel a meccs történéseivel együtt fokozatosan változnak az odds-ok is. Akár perceken belül is változhat - a szorzók állása, ezért a megfelelő időzítés kiemelten fontos.

Összességében tehát élő online fogadás esetében az odds-ok rövid ideig nagyobbak lehetnek, így nagyobbat is lehet rajtuk nyerni, viszont számolni kell fokozott kockázattal is.

 

Fizetési módok a világbajnokság fogadásánál

Sokféle fizetési mód áll rendelkezésre a fogadáshoz. Érdemes megbizonyosodni róla, hogy a kiszemelt bónuszok támogatják-e a választott fizetési mód használatát.

 • Bankkártya: Általában az összes promóció támogatja, azonban látszódni fog a befizetés a számlatörténetben.
 • PayPal: Magyar kezelőfelülettel bír. Hasznos lehet azoknak, akik gyakran vásárolnak az interneten, de a sportfogadó oldalakon általában nem használható.
 • Skrill: Fizikai kártyát is lehet hozzá igényelni. Sajnos angol nyelvű, szükséges hozzá nyelvtudás. A díjak sok esetben magasak.
 • Neteller: Szintén angol, és szintén lehet hozzá kártyát is kérni. A díjazása valamivel kedvezőbb tud lenni.
 • Kriptovaluták: A Bitcoin és társai kiváló alternatívát jelenthetnek, biztonságos és diszkrét fizetési mód.
GYIK Gyakran ismételt kérdések