Üdvözlő bónusz 270% egyezés 20 000 BCD-ig
Fogadás

Casinia ismertető Magyarország

4.8/5
Pluszok
 • Mobil verzió jól működik
 • Magas kifizetési limitek
 • 0-24 elérhető ügyfélszolgálat
 • Sok befizetési lehetőség
Mínuszok
 • Nincs élő közvetítés
 • Kevesebb élő játék
 • Nincs mobilos applikáció

A Casinia fogadási platformról

Sok frissen a sportfogadás világába lépett olvasónk kiváncsi rá, hogy vajon a saját igényeinek legmegfelelőbb platformot mi alapján tudja megválasztani. Itt-ott találkozhatunk rengeteg promóciós plakáttal, online hirdetéssel, ahol nagyobbnál nagyobb számokat láthatunk. Ez viszont nem mindig szabad, hogy a döntő faktor legyen. Az oldalunkon rengeteg információ található a különböző lehetőségekről és szeretnénk, hogy a választás a lehető legegyszerűbb legyen mindenki számára. Ezúttal az Araxio Development N.V. egy újabb weboldalára vetünk pillantást.

Ismét egy egészen fiatal cégről beszélünk, még alig vannak pár éve a piacon (2017), de egy biztos cég áll mögöttük, így a megbízhatóság miatt nem kell stresszelnünk. Az oldal az alapokban majdnem pontos mása a Rabona és Librabet oldalaknak. A Casinia egy kicsit más felhasználói felületet kapott, egy letisztult stílusban mutatja magát már a kezdőoldalon. Ami egy nagy különbség viszont, hogy ennél a weboldalnál nem a sportfogadás van előtérben, hanem a kaszinó játékok. A kezdőlapon futballisták helyett játék karaktereket láthatunk és onnan láthatunk bónuszokat. Egy egyszerű kattintással viszont visszakerülünk a sportfogadáshoz. Itt meg kell említenünk, hogy az oldal kimagasló figyelmet fordít az e-sport fogadásra is. Nagyon sok játék és kategória elérhető, amivel egy nagy közönségnek tudnak segíteni. Egy egészen jó oldal jó bónuszokkal, széles fizetési opció repertoárral és egyszerű átláthatósággal. A Sportfogadasok.TV oldalon megtalálja a legjobb fogadási oldalakat.

Casinia magyar

 

A Casinia regisztráció menete

Az oldal sem teszi nehézzé a regisztráció menetét. Itt is a lehető legegyszerűbb módon már kezdhetünk is neki a fogadásnak pár kattintás után.

 • Első lépésként megkeressük a jobb felső sarokban lévő zöld színű „Regisztráció” feliratot és természetesen rákattintunk.
 • Ezután csak egy kis ablak ugrik elő már rögtön promócióval is kiszínezve. Itt email címünket, felhasználónevünket, jelszavunkat és a nevünket kell megadnunk.
 • Az oldal alján a szerződési feltételek elfogadása vár még ránk, majd kattinthatunk is a „Következő Lépés” opcióra.
 • Az újabb ablakon a születési dátumot, lakcímet és telefonszámot kéri el az oldal.
 • Befejezésként a „Teljesített” gombra kattintva befejezzük a regisztrációt
 • Ezután rögtön tölthetünk is a számlánkra pénzt.

 

Befizetési és Kifizetési lehetőségek a Casinia-n

A Casinia-nak sok hasonló oldalhoz híven szintén nagyon sok opciója van, ha a befizetést tekintjük. Bankkártyát, Revolutot, Paysafe kártyát, Skrill-t, Neteller-t és sok mást is elfogad. Ezek közül majdnem midegyik garantáltan instanta a számlánkra kerül. Ezen kívül a kriptovaluták sem maradhatnak ki. Bitcoin, Litecoin és Ethereum tartozik a lehetséges opciók közé.

Kifizetés sem hiányos, hiszen az is egy fontos szempont, hogy milyen hamar kapjuk meg a megérdemelt pénzünket tényleges számlánkra. Az előző listából pár lehetőség távozik, de ez a lista bővül a banki átutalás lehetőségével. Ezen opciók közül egy párnál fennáll a várakozás lehetősége, hiszen nem minden esetben megoldható az instant átutalás. Ez mellé viszont pozitívum, hogy nem von le semmit az oldal a kifizetésért.

 

Casinia Számla nyitási ajánlatok/bónuszok

A sok fiatalabb sportfogadási oldal közül a Casinia sem engedheti meg magának, hogy lemaradjon a már így is nagyon szoros versenyben a célközönségért. Ha eddig még nem nyerte volna el a tetszésüket az oldal, a bónuszok talán meghozzák a kedvét hozzá. A kezdőlapon már rögtön óriási számokkal üdvözöl az oldal, de ezek a promóciók akár napról napra is változhatnak.

Először is a kaszinó bónuszokat említenénk meg, hiszen az oldal nagy figyelmet fektet rájuk. Az üdvözlő bónusz jelenleg 150.000 Ft értékű kredit és ehhez hozzátársul még 200 ingyen pörgetés. Ez viszont csak a kaszinóra vonatkozik, ahol vannak további lehetőségeink is. Többször csinálnak nagy összegben hétvégi bónusz akciókat is. Pénzvisszafizetés is sokszor előjön, napi nyereménysorsolások is vannak. A sportfogadásban picit viszont hátramarad az oldal, de így is 35.000 Ft-ig kaphatunk kreditet az első befizetésnél.

 

Sportfogadás a Casinia-n

A sportfogadáshoz, mint korábban említettünk a kezdőlapról külön kattintással kell átnavigálni, de miután ezt megtettük már láthatunk is egy már tapasztaltabb sportfogadók számára ismerős felületet. Bal oldalt a népszerű ligák táblázata látható, ahol nem csak futball, de sok más sportág is van. Ezen sportok listáját picit lejjebb részletesebben is átnézhetjük. Egyikre rákattintva láthatjuk is a különböző országokat és kiválaszthatjuk a nekünk legjobban tetszőt. Középen az élőben közvetített meccseket láthatjuk és itt a folyton változó odds-okkal pörgő meccsekre tehetünk fel pénzt sok különböző sportban. Jobb oldalt a fogadószelvényünknek is van hely. Alatta pedig a felhasználók által legsűrűbben rakott tippeket láthatjuk.

Miután egy eseményt kiválasztottunk láthatjuk a mérkőzés adatait, illetve az automatikusan kiválasztott legfőbb piacok listát. Itt a végeredményre, összesített gólokra, hendikepre, pontos gólok számára és még rengeteg másra tehetünk fel pénzt. Ha ezen túl lépünk láthatunk játékos speciálokat, külön félidőket, büntetőket, kirúgásokat és még pár fület. Egy fontos opció a fogadáskészítő, ahol a lehető legrészletesebben rakhatjuk össze a magunk által kigondolt tippet, amit később a szelvényünkhöz szeretnénk adni.