100% üdvözlő bónusz maximum 600 EUR-ig + ingyenes pörgetések
Fogadás

BC.Game áttekintés

4.5/5
360% üdvözlő bónusz 4 lépésben: max 220,000 BCD
Lejátszás
Hogyan készülnek az ismertetők?
Pluszok
 • Több mint 45 sportág
 • 250+ futballpiac
 • Ázsiai hendikepek és szögletek
 • Azonnali kivonások
Mínuszok
 • Átlagos kifizetés
 • Nincs Bet Builder
Valentin
Valentin Darechkin - CCO
     

A BC.Game egy kriptobarát sportfogadó, érménként és tokenenként több elérhető hálózattal. A márka 2018 végén indult online kaszinóként, de 2022-ben hozzáadta a Betby által üzemeltetett sportrovatot. Csak néhány országbeli korlátozás van érvényben, és több mint 100 országból, például Indonéziából, Indiából, Kanadából, Japánból és az Egyesült Királyságból érkező játékosokat szívesen látnak. A BC.Game magyar nyelvű oldallal jelenleg nem rendelkezik.

BC.Game vélemények

TulajdonosBlockDance B.V.
Alapításának éve2018 (kaszinó) 2022 (sportfogadás)
Engedély kibocsátójaCuraçao Gaming Control Board (CGCB)
Engedély száma#5536/JAZ

BC.Game licensz és hitelesség

A Curacao licensszel rendelkező BlockDance B.V üzemelteti a webhelyet. A BC.Game bukméker a Crypto Gambling Foundation által ellenőrzött üzemeltető és számos partnerségen keresztül népszerűsíti a felelősségteljes szerencsejátékot. A BC.Game minden tevékenységét SSL titkosítás védi. A platform kriptopénzes pénztárcái rendkívül biztonságosnak számítanak, és a BC.Game még soha nem adott okot a bizalmatlanságra, nem tudunk semmi olyan esetet, amikor felhasználói adatok kerültek volna veszélybe. A Sportfogadasok.TV-nél csak biztonságos fogadási oldalakat talál.

Amikor az új generációs bukmékerekről beszélünk, akkor valami ilyesmi jut eszünkbe. Már ránézésre is látszik, hogy ez az oldal valami más, mint a többi. Funkcióját tekintve ugyanúgy sportfogadási oldal, mint a többi, de a mélyén meghúzódó logika egyedi. Ezt tükrözi a szokatlan külső is. Az oldal elrendezése teljesen érthető, hiába nem teljesen a szokásos témát használják.

A BC.Game Bitcoin fogadásra létrehozott oldal, így a kriptovalutát használók körének tudom ajánlani. Bár magyar fordítása még nincsen, Magyarországon is hozza az elvárt színvonalat. Külön érdemes oda figyelni a BC.Game kódokra, egy teljesen egyedi kód rendszerük van!

BC.Game üdvözlő bónusz

A BC.Game az általunk látott online kriptobarát bukmékerek egyik legnagyobb üdvözlő bónuszát kínálja. A kaszinó új játékosai akár 220 000 dollár BCD-t (1 BCD 1 dollárnak felel meg) igényelhetnek az első 4 befizetésük során. A BC.Game befizetési bónusz változó, így minél több játékos fizet be, annál magasabb a mérkőzés százaléka, amelyre jogosultak. Itt vannak a maximális bónuszok mind a 4 befizetéshez:

1. befizetés: 270% egyezés 20 000 BCD-ig
2. befizetés: 300% egyezés 40 000 BCD-ig
3. befizetés: 330% egyezés 60 000 BCD-ig
4. befizetés: 360% egyezés 100 000 BCD-ig

A bónusz BCD feloldódik, amikor a játékosok a tét 2,5%-át teszik ki. Ez 400-szoros általános fogadási követelményt jelent, ami meglehetősen meredek a többi legjobb Bitcoin fogadási oldalakhoz képest.

BC.Game bónuszok és promóciók

A BC.Game online sportfogadás oldala számos különböző promóciót kínál meglévő vásárlóinak:

BC.Game Shitcode: A BC.Game shitcode-ok korlátozott ideig tartó promóciók, amelyek segítségével a játékosok ingyenes kriptopénzt szerezhetnek a kaszinóban. A jól ismert bónusz kódok BC.Game megfelelője. Az oldalon a promóciók menüben lehet megadni a kódot, ha rendelkezik vele.

BC.Game éremrendszer: Érmeket szerezhet fogadással vagy más játékosokkal együtt a BC.Game online sportfogadás közösségi fórumon. Ha a játékosok bizonyos számú érmet szereznek, bónuszt kapnak:

 • 5 érem 20 BCD-t nyit fel
 • 10 érem 800 BCD-t nyit fel
 • 15 érem 2400 BCD-t nyit fel
 • 20 érem 10 000 BCD-t nyit fel

Az érmék hivatottak jelölni, hogy hol tart a fogadási mester rang felé vezető úton. Különböző kihívások teljesítésével tud érmet szerezni, mindegyik érem egy adott teljesítményt jutalmaz. Így tehát végignézve az érmeit, láthatja az eddig bejárt utat, eddig elért sikereket. Játékos módja ez a jutalmazásnak, ami nagyon motiváló tud lenni.

BC.Game Task Hub: napi feladatok, amelyeket a játékosok elvégezhetnek, hogy BCD-jutalmakat szerezzenek. A BC.Game vélemények szerint érdemes ezzel foglalkozni. Kisebb célkitűzésekről van szó, minden nap más feladatot kapunk. Persze nem kötelező ezeket elvégezni, de a jutalom miatt megérheti. Valamint az is előfordulhat, hogy történetesen pontosan azt szeretnénk ma tenni az oldalon, ami a mai feladat. Ilyenkor lényegében a semmire kapunk jutalmat. Ezért érdemes figyelni a task hub menüt.

BC.Game bónuszkerék: A játékosok naponta egyszer megpörgetik, 1 BTC maximális nyereményig. Ez a klasszikus, jól bevált szerencsekerék, csak éppen BTC nyereménnyel.

BC.Game kabala: Azok a BC.Game online sportfogadás játékosok, akik hamarabb rákattintanak a Cocóra, amikor megjelenik – és mielőtt eltűnne –, bónusz BCD-t kapnak. Azoknak, akik még nem ismernék annyira az oldalt, a narancssárga krokodil, ami több bónusz leírása mellett is megjelenik, ő Coco, a kabala.

BC.Game hűségprogram: A visszatérő hűséges játékosoknak a BC.Game online sportfogadási oldal néhány különleges bónuszt is kínál.

Mint ahogy látható, elég sok bónuszt kínál a BC.Game, ezek nem igazán a szokásos sportfogadó bónuszok. Az oldal kaszinó részlege sokkal inkább a hagyományos promóciók felé hajlik, a sportfogadó oldalon azonban nagyon újszerű ajánlatokkal találkozunk. Ne várjuk a szokásos pénzvisszatérítést vagy acca boost típusú bónuszokat. Számíthatunk azonban VIP programra, medál gyűjtő promóra, és még számos szezonális ajánlatra.

BC. Game belépés/ regisztráció

Következzen egy részletes útmutató a bukméker oldalán történő regisztrációhoz! A továbbiakban megtudhat mindent, amire szüksége lehet a fiókja létrehozása során. Bemutatjuk a regisztrációs felületet, magát az űrlapot, valamint az üdvözlő bónusz kiválasztását is. Lépésről lépésre megismerheti a BC.Game platformján történő regisztráció folyamatát. Mivel a bukméker oldalának jelenleg még nincsen magyar fordítása, ezért vagy angol tudás szükséges hozzá, vagy akár az útmutatónkat követve is nyithat új fiókot. Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor tartson velünk!

A regisztrációs folyamat gyors és egyszerű. A zöld színű “Sign up” (Feliratkozás) gombra kattintva lehet elérni vagy épp a Telegramon, vagy a Metamask Walleten keresztül is elvégezhető. A regisztráció után a BC.Game belépés csak egy kattintás: a “sign in” gombra navigálva juthatunk el a belépéshez.

BC.Game magyar

Lássuk most ezt részletesebben is!

 1. Kattintson a jobb felső sarokban a “sign up” gombra
 2. A megjelenő űrlapon adja meg az email címét és a jelszavát
 3. Pipálja be, hogy elmúlt 18 éves és ismeri a szabályzatot
 4. Kattintson a “sign up” gombra
 5. Ha közösségi média fiókkal szeretne regisztrálni, akkor a kis ablak alján lévő ikonokra kattintva teheti meg
 6. Kövesse az oldal utasításait
 7. Készen is áll a fogadásra!

A BC.Game oldalán a regisztrációt lényegesen le lehet egyszerűsíteni, ha valamelyik közösségi média profiljával regisztrál. Ebben az esetben kevesebb adatot kell megadni, mivel a felhasznált profil olyan, mint egy névjegykártya, bizonyos adatokkal már rendelkezik. Többek között használhatja Google, Facebook, vagy Telegram fiókját is. Ezek az ikonok bár könnyen szem elől téveszthetőek, de ott vannak a regisztrációs ablak alján:

BC.Game vélemények

BC.Game be és kifizetések

Az egyik olyan BC.Game szolgáltatás, amelyet a felhasználók gyakran értékelnek a BC.Game vélemények során, az a fizetés egyszerűsége. Körülbelül 0,1%-os díjat kell fizetnie kriptokivonásonként, bár a pontos díj tokenenként változik. A kifizetések azonnal feldolgozásra kerülnek, és általában 30 percen belül elérik a BC.Game magyar felhasználó kriptopénztárcáját.

BC.Game befizetési eszköz

Díj

Feldolgozási idő

Min befizetés

Min Kifizetés

Bitcoin

0%

Azonnali

3,700 ft

Ethereum

0%

Azonnali

3,700 ft

Litecoin/Tether

0%

Azonnali

3,700 ft

Ripple/EOS

0%

Azonnali

3,700 ft

80+ kriptovaluták

0%

Azonnali

3,700 ft

*BTC, ETH, BNB, SOL, USDT, XRP, ADA, DOGE, ETC, DOT, AVAX, NEAR, BUSD, USDC, UNI, MATIC, BCH, TRX, LTC, LINK, VET, XLM, SHIB, EOS, DAI, AAVE, YFI, FLOKI, SAND, TUSD, FTM, LUNA, ZIL, TOMO, FLOOR, GALA, HEX, ZCASH, XMR, XLM, BCD, BIT, AMP, SUNNEW, LUNC, GODS, DCR, PEOPLE, BAYC, PUNKS, AZUKI, USTC, VTHO, PAR, HNT, BTCB, KAVA, NEXO, FIL, GST, SAMO, ROSE, SNACK, KLAY, TON, YGG, WCK, WBNB, CRO, HBAR, RVN, ATOM, SATS, BAT, APE, WAVES, SAND, NANO, DGB, AXS, FIL, LUNC

BC.Game sportfogadás

A BC.Game több mint 80 piacon kínál sportfogadást. Míg a platform viszonylag újonc a sportfogadás világában, a BC.Game online sportfogadás gyorsan hírnevet szerzett magának, mint az egyik legjobb Bitcoin fogadási oldal.

Két fogadási funkció segít a BC.Game magyar sportfogadóinak kiemelkedni. Az első a gyors fogadás, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy másodpercek alatt, néhány érintéssel vagy kattintással fogadjanak. A második egy fogadási műszerfal, amely megkönnyíti a BC.Game magyar fogadók számára az összes nyitott fogadás megtekintését. Ez a két funkció együtt nagyon egyszerűvé teszi a játékosok számára, hogy több piacon kezeljék fogadásaikat.

BC.Game élő fogadás

Havonta több mint 8000 élő eseményhez férhet hozzá a BC.Game magyar játékos bázisa, 93,10%-os teljes kifizetéssel. A legtöbb futballmeccs több mint 100 játék közbeni opcióval rendelkezik, mint például a Combos, az Anytime Goalscorer és a Fast Markets. A kosárlabda szorzója kissé csökken, 92,62%-os nyereményre. Összességében, ez a BC.Game vélemények alapján egy népszerű tulajdonsága az oldalnak.

A teniszfogadások átlagosan 50 piacra csökkennek meccsenként. Egyéb BC Game funkciók, mint például az élő közvetítés, a fogadásépítő hiányoznak.

BC.Game esélyek és sportpiacok

A BC.Game sportfogadó több mint 80 sportpiacon fogad téteket szerte a világon, így a BC.Game magyar játékosainak is. A fogadásra váró sportok közül néhány:

 •   Futball
 •   Kosárlabda
 •   Futball
 •   Baseball
 •   Jégkorong
 •   Rögbi
 •   Krikett
 •   Tenisz
 •   Golf
 •   Motorsport

A BC.Game emellett esport fogadásokat is kínál, és partnerkapcsolatban áll a Cloud9-al, a világ egyik legnagyobb esport cégével. A sportfogadás a legtöbb sportpiacon elfogad élő fogadásokat a folyamatban lévő játékokra. A fogadási lehetőségek széles skálája áll rendelkezésre, beleértve a prop fogadásokat, az over/under fogadásokat és a parlay-t. A BC.Game meglehetősen versenyképes esélyeket kínál a legtöbb mérkőzésre, bár ritkán rendelkezik a legkedvezőbb szorzókkal egy adott mérkőzésre. El kell ismerni, ez a BC.Game vélemények tekintetében hátrányos.

BC.Game összefoglaló

A szakértői BC.Game vélemények  szerint ez a kripto sportfogadó oldal több mint 8000 játékkal és 80 sportfogadási piaccal rendelkezik. A platform kiemelkedik 220 000 dolláros kaszinó üdvözlő bónuszával és a kripto fizetési módok hatalmas választékával. Ezenkívül a BC.Game rengeteg folyamatos bónuszt és kivételes játékosélményt kínál.

BC.Game előnyök és hátrányok

BC.Game előnyökBC.Game előnyök
✔️ Több mint 45 sportág❌ Átlagos kifizetés
✔️ 250+ futballpiac❌ Nincs Bet Builder
✔️ Ázsiai hendikepek és szögletek
✔️ Azonnali kivonások

BC.Game legkedveltebb sportok

BC.Game sportfogadás magyarország

A BC.Game sportfogadási szekciója számos sportágat tud felsorakoztatni. A bal oldalon található menü sávban több mint 40 kategóriát találunk. Egy kategórián belül gyakran több sport is elérhető. Míg a darts menü például értelemszerűen csak darts eseményeket rejt, addig például az esports kategória 8 különböző játékot jelöl, és még játékon belül is található általában több kategória. Végül, ha sikerült kiválasztani a konkrét eseményt, még akkor is a bőség zavara léphet fel, ugyanis piacok tekintetében is nagy a választék!

A legkedveltebb sportág a futball, nem véletlen, hogy a menü első helyét foglalja el az oldalon. A sportágon belül ország szerint is kategorizálva vannak az események, valamint található még nemzetközi, nemzetközi ifjúsági, nemzetközi klubok kategória is. A FIFA / UEFA külön sportág a menüben. Ezen belül is országok szerint vannak rendezve az események, valamint van egy nemzetközi kategória is.

BC.Game vélemények sport

A legnépszerűbb sportok listája a BC.Game sportfogadási oldalán kissé eltérnek a szokásostól. A toplista három dobogós helye a szokásos futball - tenisz - kosárlabda háromszög, ezeket azonban (a szokásos például jégkorong helyett) az amerikai futball és az esportok követik. Amerikai fociban fogadhatunk kanadai eseményekre is az amerikaiak mellett.

Esport terén több játékból is lehet választani: Counter Strike, Dota 2, League of Legends, Valorant, StarCraft, csak hogy egy néhányat említsünk. Néhány esport teljesen külön kategóriát képez a menüben. Ilyen például a Rocket Leaugue vagy az NBA 2k. Ezek határozottan ritka szereplők a sportfogadási oldalakon.

BC.Game vélemények NB

A hagyományos sportok kedvelőinek is kedvez a bukméker. Olyan sportokat is találhatunk itt, mint a vízilabda, lacrosse, footsal, badminton, snooker, box, rögbi, floorball, és még sok más. Kínál még a bukméker motorsportokat is: Formula-1, Formula E, Stock car racing, valamint motorversenyek. A biciklis eseményeken mellett igazi különlegességnek számít a cross-country kategória. Érdemes kiemelni, hogy a Fomula-1 mellett itt már elérhető a vadonatúj Formula E is, az elektromos motorsport szerelmeseinek legkomolyabb sportága.

Fogadhatunk még politikára, zene- és filmipari díjakra is. Mindez a kínálatnak csak egy része, ennél jelentősen több sportág található az oldalon.

BC.Game vélemények NBA

 

Fedezze fel a oldalt

GYIK Gyakran Ismételt Kérdések
 • Legális a BC.Game bukméker?

  Az oldalra komolyabb panasz nem érkezett. Ezenkívül magas aktivitási szinttel rendelkezik az olyan átlátható közösségi platformokon, mint a Discord, így sokkal megbízhatóbbak, mint az átlagos Curacao-engedéllyel rendelkező fogadóirodák.

 • Mely országokból tudok bejelentkezni a BC.Game-be?

  A korlátozások meglehetősen alacsonyak. A világ minden tájáról jelentkezhetnek játékosok, kivéve Kínát, Iránt, Észak-Koreát, Törökországot, Hollandiát, a Holland Karib-szigeteket, Curacaót, Franciaországot és az Egyesült Államokat.

 • Milyen sportokat találhatok a BC Game-en?

  Több mint 45 különböző sportágat kínálnak. A fogadók tétet köthetnek többek közt a következő sportokra: futball, kosárlabda, tenisz, krikett, jégkorong, röplabda, e-krikett, kézilabda, Formula1, síugrás, vagy akár Starcraft, CallofDuty, Rainbow Six, hurling stb.

 • Melyek az elérhető BC.Game kriptoérmék?

  Néhány példa: BTC, ETH, LTC, BCH, ADA, LINK, XRP, XLM, USDC, USDT, DOGE, SHIB, NEAR, SOL, VET, VTHOR, FTM, ONE, SAND, TUSD, LUNA, QTUM, APE stb.