Üdvözlő bónusz 270% egyezés 20 000 BCD-ig
Fogadás

BC.Game áttekintés

4.5/5
Üdvözlő bónusz 270% egyezés 20 000 BCD-ig

 

 

 

Pluszok
 • Több mint 45 sportág
 • 250+ futballpiac
 • Ázsiai hendikepek és szögletek
 • Azonnali kivonások
Mínuszok
 • Átlagos kifizetés
 • Nincs Bet Builder

A BC.Game egy kriptobarát sportfogadó, érménként és tokenenként több elérhető hálózattal. A márka 2018 végén indult online kaszinóként, de 2023-ben hozzáadta a Betby által üzemeltetett sportrovatot. Csak néhány országbeli korlátozás van érvényben, és több mint 100 országból, például Indonéziából, Indiából, Kanadából, Japánból és az Egyesült Királyságból érkező játékosokat szívesen látnak.

BC.Game áttekintés

 

BC.Game licensz és hitelesség

A Curacao licensszel rendelkező BlockDance B.V üzemelteti a webhelyet. A BC.Game bukméker a Crypto Gambling Foundation által ellenőrzött üzemeltető és számos partnerségen keresztül népszerűsíti a felelősségteljes szerencsejátékot. A BC.Game minden tevékenységét SSL titkosítás védi. A platform kriptopénzes pénztárcái rendkívül biztonságosnak számítanak, és a BC.Game még soha nem adott okot a bizalmatlanságra, nem tudunk semmi olyan esetet, amikor felhasználói adatok kerültek volna veszélybe. A Sportfogadasok.TV-nél csak biztonságos fogadási oldalakat talál.

 

BC.Game üdvözlő bónusz

A BC.Game az általunk látott online kriptobarát bukmékerek egyik legnagyobb üdvözlő bónuszát kínálja. A kaszinó új játékosai akár 220 000 dollár BCD-t (1 BCD 1 dollárnak felel meg) igényelhetnek az első 4 befizetésük során.
A BC.Game befizetési bónusz változó, így minél több játékos fizet be, annál magasabb a mérkőzés százaléka, amelyre jogosultak. Itt vannak a maximális bónuszok mind a 4 befizetéshez:

1. befizetés: 270% egyezés 20 000 BCD-ig
2. befizetés: 300% egyezés 40 000 BCD-ig
3. befizetés: 330% egyezés 60 000 BCD-ig
4. befizetés: 360% egyezés 100 000 BCD-ig

A bónusz BCD feloldódik, amikor a játékosok a tét 2,5%-át teszik ki. Ez 400-szoros általános fogadási követelményt jelent, ami meglehetősen meredek a többi legjobb Bitcoin fogadási oldalakhoz képest.

 

BC.Game bónuszok és promóciók

A BC.Game számos különböző promóciót kínál meglévő vásárlóinak:
➜ BC.Game Shitcode: A BC.Game shitcode-ok korlátozott ideig tartó promóciók, amelyek segítségével a játékosok ingyenes kriptopénzt szerezhetnek a kaszinóban.
➜ BC.Game éremrendszer: Érmeket szerezhet fogadással vagy más játékosokkal együtt a BC.Game közösségi fórumon. Ha a játékosok bizonyos számú érmet szereznek, bónuszt kapnak:

 • 5 érem 20 BCD-t nyit fel
 • 10 érem 800 BCD-t nyit fel
 • 15 érem 2400 BCD-t nyit fel
 • 20 érem 10 000 BCD-t nyit fel

➜ BC.Game Task Hub: napi feladatok, amelyeket a játékosok elvégezhetnek, hogy BCD-jutalmakat szerezzenek.
➜ BC.Game bónuszkerék: A játékosok naponta egyszer megpörgetik, 1 BTC maximális nyereményig.
➜ BC.Game kabala: Azok a játékosok, akik hamarabb rákattintanak a Cocóra, amikor megjelenik – és mielőtt eltűnne –, bónusz BCD-t kapnak.
➜ BC.Game hűségprogram: A visszatérő hűséges játékosoknak a BC.Game sportfogadási oldal néhány különleges bónuszt is kínál.

 

BC.Game belépés/regisztráció

A regisztrációs folyamat gyors és egyszerű. A zöld színű “Sign up” (Feliratkozás) gombra kattintva lehet elérni vagy épp a Telegramon, vagy a Metamask Walleten keresztül is elvégezhető. A regisztráció után a BC.Game belepés csak egy kattintás: a “sign in” gombra navigálva juthatunk el a belépéshez.

 

BC.Game be és kifizetések

Az egyik olyan BC.Game szolgáltatás, amelyet a felhasználók gyakran értékelnek az a fizetés egyszerűsége. Körülbelül 0,1%-os díjat kell fizetnie kriptokivonásonként, bár a pontos díj tokenenként változik. A kifizetések azonnal feldolgozásra kerülnek, és általában 30 percen belül elérik a felhasználó kriptopénztárcáját.

BC.Game befizetési eszköz Díj Feldolgozási idő Min befizetés Kifizetés

Díj

Feldolgozási idő

Min befizetés

Kifizetés

Visa/Mastercard

Változó

Azonnali

30 USD

Nem

Bitcoin

0%

Azonnali

Igen

Ethereum

0%

Azonnali

Igen

Litecoin/Tether

0%

Azonnali

Igen

Ripple/EOS

0%

Azonnali

Igen

 

BC.Game sportfogadás

A BC.Game több mint 80 piacon kínál sportfogadást. Míg a platform viszonylag újonc a sportfogadás világában, a BC.Game gyorsan hírnevet szerzett magának, mint az egyik legjobb Bitcoin fogadási oldal.

Két fogadási funkció segít a BC.Game sportfogadóinak kiemelkedni. Az első a gyors fogadás, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy másodpercek alatt, néhány érintéssel vagy kattintással fogadjanak. A második egy fogadási műszerfal, amely megkönnyíti a fogadók számára az összes nyitott fogadás megtekintését. Ez a két funkció együtt nagyon egyszerűvé teszi a játékosok számára, hogy több piacon kezeljék fogadásaikat.

 

BC.Game élő fogadás

Havonta több mint 8000 élő eseményhez férhet hozzá, 93,10%-os teljes kifizetéssel. A legtöbb futballmeccs több mint 100 játék közbeni opcióval rendelkezik, mint például a Combos, az Anytime Goalscorer és a Fast Markets. A kosárlabda szorzója kissé csökken, 92,62%-os nyereményre.

A teniszfogadások átlagosan 50 piacra csökkennek meccsenként. Egyéb BC Game funkciók, mint például az élő közvetítés, a fogadásépítő hiányoznak.

 

BC.Game esélyek és sportpiacok

A BC.Game sportfogadó több mint 80 sportpiacon fogad téteket szerte a világon. A fogadásra váró sportok közül néhány:

 • Futball
 • Kosárlabda
 • Futball
 • Baseball
 • Jégkorong
 • Rögbi
 • Krikett
 • Tenisz
 • Golf
 • Motorsport

A BC.Game emellett esport fogadásokat is kínál, és partnerkapcsolatban áll a Cloud9-al, a világ egyik legnagyobb esport cégével. A sportfogadás a legtöbb sportpiacon elfogad élő fogadásokat a folyamatban lévő játékokra. A fogadási lehetőségek széles skálája áll rendelkezésre, beleértve a prop fogadásokat, az over/under fogadásokat és a parlay-t. A BC.Game meglehetősen versenyképes esélyeket kínál a legtöbb mérkőzésre, bár ritkán rendelkezik a legkedvezőbb szorzókkal egy adott mérkőzésre.

 

BC.Game összefoglaló

A BC.Game áttekintésünk szerint ez a kripto sportfogadó oldal több mint 8000 játékkal és 80 sportfogadási piaccal rendelkezik. A platform kiemelkedik 220 000 dolláros kaszinó üdvözlő bónuszával és a kripto fizetési módok hatalmas választékával. Ezenkívül a BC.Game rengeteg folyamatos bónuszt és kivételes játékosélményt kínál.

 

Olvass tovább

A legjobb foci fogadási oldalak magyar nyelven

Bónuszok

Magyar Skrill fogadási oldalak

GYIK Gyakran Ismételt Kérdések
 • Melyek az elérhető BC.Game kriptoérmék?

  Néhány példa: BTC, ETH, LTC, BCH, ADA, LINK, XRP, XLM, USDC, USDT, DOGE, SHIB, NEAR, SOL, VET, VTHOR, FTM, ONE, SAND, TUSD, LUNA, QTUM, APE stb.

 • Milyen sportokat találhatok a BC Game-en?

  Több mint 45 különböző sportágat kínálnak. A fogadók tétet köthetnek többek közt a következő sportokra: futball, kosárlabda, tenisz, krikett, jégkorong, röplabda, e-krikett, kézilabda, Formula1, síugrás, vagy akár Starcraft, CallofDuty, Rainbow Six, hurling stb.

 • Mely országokból tudok bejelentkezni a BC.Game-be?

  A korlátozások meglehetősen alacsonyak. A világ minden tájáról jelentkezhetnek játékosok, kivéve Kínát, Iránt, Észak-Koreát, Törökországot, Hollandiát, a Holland Karib-szigeteket, Curacaót, Franciaországot és az Egyesült Államokat.

 • Legális a BC.Game bukméker?

  Az oldalra komolyabb panasz nem érkezett. Ezenkívül magas aktivitási szinttel rendelkezik az olyan átlátható közösségi platformokon, mint a Discord, így sokkal megbízhatóbbak, mint az átlagos Curacao-engedéllyel rendelkező fogadóirodák.