Üdvözlő bónusz 270% egyezés 20 000 BCD-ig
Fogadás

Rabona ismertető Magyarország

4.8/5
Pluszok
 • Egy megbízható anyavállalat része
 • Sok befizetési lehetőség
 • E-sport széles választéka
 • Egyszerűen átlátható felület
Mínuszok
 • Nincs mobil applikáció
 • Élő közvetítéseket nem sugároz az oldal
 • Fiatal platform

A Rabona fogadási platformról

Egy kezdő sportfogadó első kérdései közé tartozik, hogy vajon melyik platform lehet számára a legideálisabb. Ennek a kérdésnek a megválaszolásában az oldalunkon számos cikkel próbálunk segíteni, hogy minél gördülékenyebben kerüljön bele a fogadás világába. Ezúttal egy viszonylag új platformról fogunk írni, ami nem más, mint a Rabona. Ezt a vállalkozást 2019-ben alapították és az Araxio Development N.V. által finanszírozott. Az oldal az országunkban is elérhető, így mindenképp érdemes fontolóra venni használatát.

A véleményünk szerint egy nagyon jó bónuszokkal rendelkező oldalról beszélünk, akik egy nagyon intuitív dizájnnal rendelkező weboldalt hoztak létre. Az óriási játék kínálatuk szintén nagyon jót jelent és nekünk is meglepő volt az egész nagy mélységekig nyúló VIP és egyéb bónuszok sokasága. Az oldalt az egyetlen dolog, ami visszatartja az a Curacao licensz, ami miatt csak Európában és annak is csak egyes részein elérhető az oldal, de ez minket kevésbé érdekel. Ezeken kívül az oldal felhasználói felülete a fiatalságából eredően nagyon modern és ezért sok új felhasználó szeme megragad rajta. Egy vörös-kék szín sémával üdvözöl minket a főoldal és itt pár kisebb animációval ellátott promóciós üzenetet is láthatunk. Regisztráció nélkül is látható minden elérhető játék és amit még nem említettünk, az oldalnak van egy kiváló kaszinó részlege is, amiket akár élőben is játszhatunk. A platform nem rendelkezik mobilos alkalmazással, de ezért cserébe hordozható eszközökön is kiválóan működik a weboldal.

Rabona Magyarország

 

A Rabona regisztráció menete

Amikor először megnyitjuk az oldalt, már rögtön a promóciós ajánlatuk fogad és alul pedig a legjobb sporteseményeket is láthatjuk, amik mostanában zajlanak. Ezekre hamarosan már ön is tud majd fogadni.

 • Első lépés, mint sok másik esetben, itt is a jobb fölső sarokban található sárga „Fiók Létrehozása” gombra kattintás.
 • Ezután megjelenik a szimpla és letisztult regisztrációs felület, ahol az email címűnket, egy jelszót, valamint egy saját promóciós kódot is elkér az oldal. Már csak a szerződési feltételeket kell elfogadnunk és kattinthatunk is a „Következő Lépés” gombra.
 • A következő ablak már egy kicsit több információra kíváncsi. Itt a személyes adatainkat kell megadnunk. Többek közt a nevünket, lakcímünket, telefonszámunkat és születési dátumunkat. Ha mindent kitöltöttünk, jöhet is a „Hozz Létre Egy Fiókot” gomb.
 • Mindezek után kér tőlünk fizetési módot a Rabona.

 

Befizetési és Kifizetési lehetőségek a Rabona-n

Ha eddig minden jól hangzott, akkor örömmel jelenthetjük, hogy az oldal befizetési módok széles választékával hívogatja a felhasználóit. Bankkártyás fizetésen kívül Revolut, Skrill, Neteller, Jeton, banki átutalás és még sok más rendelkezésünkre áll. Ezek majdnem mindegyike garantált instant befizetést ígér. Akik a kriptovalutákban hisznek, azok Bitcoinnal, Ethereummal és Litecoinnal is tudnak fizetni a platformon, de sajnos itt várniuk kell a fizetési rendszer működése miatt pár percet.

A kifizetésről sem tudunk semmi rosszat mondani. Egy picit kevesebb opció elérhető, mint befizetésnél, de így is az emberek legfőbb választásai elérhetőek. Ami nem minden oldalon elérhető az a kriptovaluta kifizetés, amiért mindenképp bónuszpont jár a Rabona-nak.

 

Rabona Számla nyitási ajánlatok/bónuszok

Az újonc weboldal egy nagyon kompetitív versenyben lévő piacra került be relatív későn, így szükségük van valamire, amivel fel tudják venni a versenyt. Ez sok esetben a bónusz szokott lenni és ez a Rabona-nál sincs máshogy.

Az első regisztrációnál 35.000 Ft-ig terjedő fogadási kreditet kaphatnak a felhasználók. Ez az összeg attól függ, hogy mennyi pénzt rakunk fel a számlánkra az első alkalommal. Ez mellé jelenleg 4.000 Ft bónuszt is kaphatunk, mint újonnan regisztráltak. A kaszinó bónusz egy még erősebb 150.000 Ft-os akciót kínál és ez mellé még 200 ingyen pörgetést is kaphatnak az érdeklődők.

Amit talán kevés helyen láttunk eddig az egy gyűjtőkártya promóció, amiket úgy nevezett Rabona pontokkal tudunk megszerezni, amihez természetesen fogadnunk kell. Saját tetszésre állíthatunk össze egy kedvenc csapatot, majd akár 450.000 Ft-os nyereményhez is juthatunk.

 

Sportfogadás a Rabona-n

A talán legtöbb olvasónkat érdeklő sportfogadásról is szeretnénk egy rövidebb összefoglalót írni, hiszen az oldal ezt is kiválóan csinálja. A „Sportfogadás” fülre kattintva megjelenik előttünk egy nagyon ismerős felület, amit az újoncokon kívül már mindenki ismerhet. Bal oldalt találhatóak a népszerű ligák, ez alatt pedig a sportágat is kiválaszthatjuk, amiből rengeteg közül választhatunk. Sok sport mellett láthatjuk az „Élő” cimkét, itt természetesen találhatunk éppen zajló meccseket is. Felül is láthatunk híresebb összecsapásokat, de még jobboldalon is ki vannak emelve olyan szelvények, amiket sokan tippeltek. Szokásosan jobb felül láthatjuk a fogadószelvényünket.

Miután kiválasztottunk egy eseményt már láthatjuk is a nagyon sok lehetőségünket. A fő piacokon kívül nagyon sok más opciónk is van a tökéletes szelvény létrehozására. Hendikepek, játékos speciálok, pontos gólok és még sok-sok más áll rendelkezésünkre. Élő meccsnél pedig ezen a felületen jobb oldalt követhetjük a játék eseményeit.