100% üdvözlő bónusz maximum 600 EUR-ig + ingyenes pörgetések
Fogadás

22Bet mobile app áttekintése: Android és iOS 2024

Fogadási alkalmazások

A 22Bet app számos ok miatt váltnépszerűvé az online sportfogadási körökben. Ha történetesen korábban járt a 22Bet asztali számítógépes weboldalon, akkor már tudja, hogy mit kínál az oldal a sportfogadások terén.

Lehet, hogy nem tudta, hogy a 22Bet mobil alkalmazás a mobil sportfogadási élmény terén is a legmodernebb. Ha a 22Bet mellett dönt, biztos lehet benne, hogy számos sporteseményen vehet részt, továbbá gyors és megbízható fogadások feldolgozása, garantált kifizetések minden sikeres fogadás esetén, és egy egyéni megközelítés minden vásárlóhoz várja.

22Bet mobil app felhasználói élmény

22Bet mobile app

Ha változatosságra vágyik, akkor a 22Bet alkalmazás tökéletes Önnek. A 22Bet büszke sportfogadójának puszta méretére, amely páratlan az egész üzletágban. Természetesen valódi pénzes fogadásokat köthet olyan fontos sportágakra, mint a futball, az amerikai futball, a kosárlabda, a golf és a tenisz. Azonban egy dolog, ami megkülönbözteti a 22Bet alkalmazását, az az a képesség, hogy olyan kisebb sportágakra is fogadhat, amelyeket más online sportfogadásokon nem talál meg.

A 22Bet nagyon széles választékkal rendelkezik. Fogadhat olyan sportágakban, mint a kézilabda, biatlon, e-sportok, kerékpározás és akár a léghoki! Ha széles hálót szeretne vetni a sportfogadási lehetőségekre, akkor nehéz legyőzni a 22Bet alkalmazást.

22Bet app letöltése

Magyarországon nem érhető el a 22Bet mobile app iOS verziója, de mi alább bemutatunk egy alternatív telepitési lehetőséget:

  • Nyissa meg a Beállítások -> iTunes és App Store -> Apple ID megtekintése menüpontot, és jelentkezzen be fiókjába
  • Érintse meg az Ország/régió elemet, és állítsa Ciprusra, mivel az alkalmazást csak ezen ország lakosai érhetik el!
  • Fogadja el a feltételeket, és válassza a „Nincs” lehetőséget preferált fizetési módként!
  • Érintse meg a „Tovább” gombot, ha készen áll a változtatások megerősítésére!
  • Most megnyithatja az App Store-t, és rákereshet a 22Betre az alkalmazás letöltéséhez és telepítéséhez. Ha valamilyen üzenet jelenik meg arról, hogy nem töltheti le az alkalmazást, akkor létre kell hoznia egy vadonatúj Apple ID-t, amelyben Ciprus szerepel országként!

A 22Bet Android alkalmazás telepítésének lépései

  • Nyissa meg a 22Bet alkalmazás weboldalát mobilos böngészőből. A pontos link a 22bet1.com/us/mobile/;
  • Ott látni fog egy linket az Android APP-hoz (legújabb verzió – 14(4083)). Kattintson rá a letöltési folyamat elindításához! Az alkalmazás mérete körülbelül 20 MB;
  • Mielőtt telepítené, engedélyeznie kell az ismeretlen forrásból származó telepítéseket az eszközön. Ehhez kattintson a „Beállítások” -> „Biztonság” -> elemre, és engedélyezze az „Ismeretlen forrásokból” származó alkalmazások telepítését!
  • Ha ez megtörtént, kattintson a letöltött .apk fájlra, és telepítse!

A 22Bet Android alkalmazást nem találja meg a Google Playen, mert a Google továbbra sem támogatja a szerencsejáték-alkalmazásokat, így a fogadóirodák főként alternatív linkeket kínálnak az alkalmazásokhoz.

 

 

22Bet sport app élő fogadások

A játék közbeni fogadás manapság az egyik legnépszerűbb sportfogadási mód. Az, hogy lemaradt a kezdőrúgásról, nem jelenti azt, hogy elveszítette a fogadási lehetőségét a meccsre. A 22Bet phone app sportlehetőségeinek túlnyomó többségéhez kínál élő, játék közbeni fogadást. A folyamatosan frissülő szorzókkal biztos lehet benne, hogy a leggyorsabb és legfrissebb információkat kapja minden alkalommal, amikor megnyitja a 22Bet mobile app valódi pénzes sportfogadási alkalmazást!

A 22Bet egykattintásos fogadása különösen hasznos, ha élő fogadást szeretne tenni. Mivel az esélyek azonnal változhatnak, az élő fogadást a lehető leggyorsabban meg kell tenni. A képernyőn megjelenő számsor szédítő lehet, ha nincs hozzászokva, de a fogadási lehetőségek gazdagsága olyan jelentős tényező, amely a 22Bet mobilélményét kihagyhatatlanná teszi.

 

 

22Bet app fizetési módok

A 22Bet teljes körű szolgáltatást nyújtó bukmékerként és kaszinóként a fizetési módok rendkívüli választékával mind a befizetések, mind a kifizetések esetében extra kényelmet biztosít a számlatranzakciók során. Ezek a 22Bet mobil és asztali verziójával is elérhetők. Az alábbi táblázat az egyes elérhető módszereket azonosítja:

Fizetési módElérhetőség
VisaIgen
MastercardIgen
Banki átutalásIgen
SofortIgen

22Bet app befizetés

Ha pénzt szeretnél befizetni a 22Bet Android app alkalmazásba, jelentkezzen be az alkalmazásba, és kattintson a fogadási egyenleg melletti + jelre! A befizetési módok teljes listáját találja a 22Bet alkalmazásban. Válassza ki a kívánt fizetési módot, adja meg a szükséges adatokat, beleértve a befizetés összegét és a fizetési információkat, majd igazolja vissza a tranzakciót!

22Bet app kifizetés

A 22Bet alkalmazásnál a pénzfelvétel legjobb módja a klasszikus banki átutalás. A 22Bet alkalmazásból pénzt vehet fel Magyarország számos bankjában.

 

 

22Bet app mobil támogatás

A támogatási szolgáltatások az applikáció frontvonalában találhatók, és néha még azelőtt segítenek a látogatóknak, hogy regisztráltak volna a bukmékernél. A minőségi segítség – vagy annak hiánya – képessé teheti vagy megtörheti a felhasználói élményt, elriaszthatja, vagy megalapozhatja a hosszú távú kölcsönös bizalmat. Röviden, az ügyfélszolgálat fontos.

A 22Bet nem rendelkezik dedikált telefonos támogatással. Ha azonban rendelkezik 22Bet alkalmazással, megpróbálhatja megkerülni ezt a helyzetet a támogatási részben elérhető ingyenes visszahívási kérelem használatával. A híváshoz meg kell adnia a telefonszámát és egy kísérő üzenetet.

Az 22Bet mobile app élő csevegés asztali számítógépeken, mobilokon és alkalmazásplatformokon is elérhető. Az asztali és mobil élő csevegést bejelentkezés nélkül is használhatja, de az alkalmazás élő csevegéséhez felhasználói engedély szükséges. Az élő csevegés a hét minden napján probléma nélkül elérhető. Lépjen a bal felső sarokban lévő felhasználói képernyőre, görgessen le az „Egyéb” részhez, válassza az „Ügyfélszolgálat” lehetőséget az alszakaszban, és válassza ki az élő csevegés lehetőséget (a legfelsőt)!

Az élő chat-támogatás átlagos válaszideje 5 perc alatt volt.

 

 

22Bet mobil app összefoglaló

Nem sok sportfogadó kínál teljes mobil játékcsomagot a felhasználóknak, mint például a 22Bet sportfogadás és a kaszinó. A mobiljátékokkal kell játszania, ha regisztrálja magát ennél a cégnél. A Sportfogadasok.TV oldalon megtalálja a legjobb fogadási oldalakat.

Ami különösen jó, hogy a mobil fogadási opciókat használó játékosok abszolút minden lehetőséget használhatnak asztali játékosként. A mobilalkalmazás szinte hibátlanul működik az asztali verzióhoz képest, amelyről köztudott, hogy időszakonként lelassul.

Ezért ajánljuk a 22Bet app mobil alkalmazást, mert kiváló minőségű, és javítja az amúgy is fantasztikus fogadási élményt ebben a nagyszerű sportfogadóban. A vélemények a legjobb fogadóirdákról egyetértenek abban, hogy a mobil alkalmazás egy nagy pozitívum. A 22Bet alkalmazásában nem fog csalódni. Regisztráljon most, és használja fel az üdvözlő bónuszt sportfogadó hobbija elindításához!

 

 

22Bet app előnyök és hátrányok

 

22Bet app előnyök22Bet app hátrányok
Az egyik legnagyobb játéklista, amit valaha láttunkA készpénzes ajánlatok nem elég nagyvonalúak
66 különböző banki lehetőségNincs telefonos ügyfélszolgálat
Kiváló fogadási élmény
Egyik legjobb a fogadási piac fajtája szerint