100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

STS Bet ismertető

4/5
Sportfogadás promóciók
Lejátszás
Hogyan készülnek az ismertetők?

A bukméker felfüggesztette a tevékenységét Magyarországon, így jelenleg nem lehet náluk fogadni. Reméljük, ez a későbbiekben változni fog.

Pluszok
 • Rengeteg extra sportfogadási bónusz van egyedi fogadási piacokra is
 • Kimagasló üdvözlő bónusz új játékosoknak
 • Vannak megnövelt extra szorzók néhány eseményre
 • Gyors és könnyű befizetés és kifizetés
Mínuszok
 • Nem magyar a felület
 • Még mindig lehetne nagyobb a sportág kínálat

Az STS Bet egy egészen friss név az online sportfogadások világában, amelyet egy máltai cég üzemeltet észt engedély mellett. Ez pedig azt is jelenti, hogy egy európai uniós ország engedélye biztosítja azt, hogy mi, magyar fogadók is biztonságosan és nyugodtan fogadhassunk a platformon. Az biztos, hogy az STS Bet igazán különleges felülettel és dízájnnal, valamint teljes szerencsejátékos kínálattal vár mindenkit – hiszen itt még online kaszinó is a rendelkezésünkre áll. A következőkben azonban az STS BET bukméker lehetőségeit járjuk körbe, megnézzük az engedélyeket, rápillantunk a fizetési módokra és részletesen kielemezzük, mire és hogyan lehet fogadni! Az STS egy szuper választás lehet azoknak, akik egy jól kiegyensúlyozott, megbízható bukmékert keresnek. Ha szeretne további teszteket látni, vagy elsajátítani a sportfogadás minden trükkjét és fogását, akkor nézzen szét az oldalunkon! Nálunk megtalálható minden információ az online sportfogadásról, amire csak szüksége lehet.

 

Az STS BET jogi háttere és engedélyei

Az STS Bet fogadóirodáját egy máltai székhelyű cég, az STS.BET Limited üzemelteti észtországi engedély mellett. Ez ritkább engedélynek számít még napjainkban, de tekintve, hogy ez is egy európai uniós ország engedélye, legalább annyira megbízhatunk benne, mint egy máltai engedélyben. A hivatalos engedély mellett az STS Bet maximálisan igyekszik segíteni a fogadókat a felelősségteljes szerencsejátékban, ehhez elérhető forrásokat és anyagokat is biztosít oldalán.

A megbízhatóságot a platformon az is garantálja, hogy a kommunikáció a fogadók és a felület között titkosítottan, megfelelő tűzfalakkal biztosított szervereken történik. Ha véletlenül gondunk lenne, akár élő chaten keresztül is azonnal kérhetünk segítséget, szóval magyar fogadóként összességében jó helyen vagyunk itt.

 

Az STS Bet Magyarország elérhető üdvözlő promóciója

Az STS Bet sportfogadási platformján egyetlen üdvözlő bónusz érhető el az új játékosok számára, természetesen a kaszinóban más akció is igénybe vehető. A sportfogadási kezdő bónusz az első befizetésünk 100%-a, akár 50 eurónak megfelelő forint, tehát 20 ezer forint lehet. Legalább 10 eurót, 4000 forintot kell befizetnünk a bónusz igénybevételéhez, utána pedig a befizetés és bónusz összegét hétszer kell megforgatnunk legalább 1,80-as szorzó mellett. Érdemes részletesen elolvasni a bónusz feltételeit, hiszen bizonyos országokból nem vehető igénybe az ajánlat, valamint bizonyos fizetési módok (mint Skrill vagy Neteller) esetén nem használhatjuk.

 

További bónuszajánlatok

Az STS Bet sportfogadási bónuszai vonatkozásában belépés után a Promotions menüpont alatt mindig megnézhetjük az aktuális kínálatot, amit érdemes is rendszeresen megtenni, hiszen folyamatosan jönnek az újabb és újabb akciók. Aktuálisan a következő ajánlatok érhetőek el:

 • Például kosárlabda vonatkozásában mindig van egy korrekt ACCA bónusz, amelynek keretében három, minimum tétet meghaladó kötéses fogadás megkötése esetén minden héten ingyenes fogadásokat kaphatunk
 • Gólszerzős fogadások megkötésére is kaphatunk bónuszt, ha csak egy kimenetelt nem találunk el a minimum hármas kötéses fogadásunkban, 25 euró/10000 forint értékben.
 • Kaphatunk kétszer 2000 forint ingyenes fogadást minden héten, ha előző héten legalább 12 000 forint értékben fogadunk hármas kötésben, legalább hármas szorzó mellett
 • Ha ötnél több kötésben fogadunk minimum 1,20-as szorzóval legalább 2000 forinttal, akkor visszakapjuk a tétünket, ha egyetlen kimenetelt nem sikerül eltalálnunk

 

Az STS Bet regisztráció folyamata

 1. Az STS Bet oldalán a regisztráció a kezdőképernyő jobb felső sarkában található “Join” feliratú gombra kattintással kezdődik.
 2. Ekkor felugrik egy képernyő, ahol döntenünk kell arról, hogy milyen ajánlatot szeretnénk választani a bónuszok közül.
 3. A döntés után érkezik az első kitöltendő űrlap, amelyen meg kell adnunk az e-mail címünket, a választott jelszavunkat, az esetleges bónuszkódunkat és ki kell választanunk a pénznemünket. Ha ez megvan, jöhet a kattintás a “NEXT” gombra!
 4. A következő űrlapon adjuk meg a teljes nevünket, a választott felhasználónevünket, a pontos lakcímünket, az országunkat, a telefonszámunkat, a nemünket és a születési dátumunkat, majd kattintsunk a “NEXT” gombra!
 5. Az utolsó űrlapon még döntsünk arról, hogy akarunk-e marketingajánlatokat kapni vagy sem, és a “COMPLETE” gombra való kattintással és a szabályzatok elfogadásával be is fejeztük a regisztrációt, és mehet az STS Bet belépés!

 

Befizetés és kifizetések

Az STS BET sportfogadási oldalon nagyjából minden népszerű fizetési módon lehet befizetéseket és kifizetéseket teljesíteni, egy fontos kivétellel – nincsenek kriptovalutás fizetési lehetőségek. A fizetési módok tekintetében a következők érhetőek el jelenleg:

Fizetési módBefizetés időtartamaKifizetés időtartamaMinimum befizetés
VISAAzonnaliAzonnali – 3 nap4000 forint
MasterCardAzonnaliAzonnali – 3 nap4000 forint
EcoPayzAzonnaliAzonnali4000 forint
MuchBetterAzonnaliAzonnali4000 forint
NetellerAzonnaliAzonnali4000 forint
SkrillAzonnaliAzonnali4000 forint
PayPalAzonnaliAzonnali4000 forint
TrustlyAzonnaliAzonnali4000 forint
Pay by MobileAzonnaliN/A2000 forint
PaysafeCardAzonnaliN/A4000 forint
AstroPayAzonnaliAzonnali4000 forint

 

Sportfogadás az STS Betnél

Az STS Bet sportfogadási oldalán a Sports menüpont alatt látható a kínálatát, a bal oldali menüsávban vannak listázva a legnépszerűbb események és sportágak. Továbbá van lehetőségünk az alapján is egyszerűen szűrni, hogy mikor lesz az adott esemény, 1 napon vagy 1 héten belül. Lentebb láthatjuk a sportok teljes listáját és külön kiemelten azokat, amelyre extra bónusz szorzó érhető el. A sportágak között megtalálhatjuk a:

 • Népszerűeket, mint labdarúgás, kosárlabda, kézilabda, MMA, tenisz, jégkorong és darts
 • A kevésbé ismerteket is, mint floorball, futsal, golf, asztalitenisz, sífutás és többféle rögbi
 • E-sportok kategóriáját League of Legendssel vagy éppen Counter-Strike: GO-val
 • Speciális fogadásokat, mint elnökválasztási vagy éppen televíziós díjátadós fogadásokat

 

Élő fogadások

Az STS Bet In-Play nevű menüpont alatt teszi elérhetővé az élő sport eseményeket, de azt már most érdemes kiemelni, hogy nincs live streaming, viszont élő eredménykövetés és statisztika elérhető minden élő esemény vonatkozásában. A fogadási piacok szépen kategorizálva vannak az élő eseményeknél is, fogadhatunk olyan piacokon, mint a hagyományos meccs előtti fogadásoknál.

Élőben pedig szinte mindenre fogadhatunk, amire meccs előtt is, így vízilabdára, focira, e-sportokra, kézilabdára és akár salakmotorra is. Cash out lehetőség is elérhető, természetesen már csak akkor, ha játékba küldtük a fogadásunkat és ki akarunk szállni még az esemény befejeződése előtt.

 

Az STS Bet szorzói és lehetséges fogadási piacok

Az STS Bet számtalan fogadási piacon teszi lehetővé a sportok fogadását, labdarúgásnál meccsenként akár 200-300 fogadási piacunk is lehet, de például kézilabdánál, krikettnél és MMA-nál is a százat eléri a lehetséges fogadási opciók száma. Ezek között megtalálunk mindent, ami csak eszünkbe juthat:

 • Fogadhatunk rengeteg alatta/felette és ún. total piacokra is, akár labdarúgás, akár mondjuk vízilabda, akár valamilyen e-sport tekintetében
 • Szinte minden sportágnál van hendikepes opció, amikor valamelyik félnek előnyt adva próbáljuk meg eltalálni a találkozó eredményét
 • Vannak személyekre vonatkozó fogadási piacok, mint a gólszerzők neve labdarúgásnál vagy a legtöbb pontot dobó kosaras a kosárlabdában
 • Pontos eredmény piac is szinte minden sportnál elérhető, bár ez már azért jóval nehezebben tippelhető, mint egy végső győztes piaca

A szorzók tekintetében a legtöbb esemény oddsza nem lóg ki a sorból más bukmékerekhez képest, viszont van ún. Odds Boost, amelynek keretében kifejezetten magas szorzókat érhetünk el néhány sportág eseményei vonatkozásában. A szorzók alapból decimálisként jönnek be, de van módunk átállítani őket amerikaira és törtesre is.

 

Konkluzió

Az STS Bet egy egészen új sportfogadási oldal, amelynél egészen különleges felületen küldhetünk játékba szelvényeket sok tucat sportág sok száz fogadási piacának valamelyikén. Könnyen kezelhető a felület, magyar fogadóként meg is bízhatunk benne, hiszen észt engedély mellett végzi az üzemeltetést egy máltai cég. Fizetési módok tekintetében talán hiányolhatjuk a kriptovalutákat, de ezek nélkül is számtalan más módon intézhetjük a pénzügyeinket. A bónuszok kifejezetten jók és egyedi sportfogadásokra is elérhetőek, szóval összességében az STS Bet egy teljesen korrekt sportfogadási bukméker. Az STS minden bukméker vélemény tekintetében hozza az elvárt színvonalat. Bár sokan arról ismerik, hogy a legrövidebb nevű fogadóiroda (csupán 3 betű), azért érdemes azt is szem előtt tartani, hogy mennyi mindent kínál a játékosainak. Promóciók, kedves ügyfélszolgálat, nagy fogadási kínálat, és még sorolhatnánk.