100% üdvözlő bónusz maximum 600 EUR-ig + ingyenes pörgetések
Fogadás

A Bet365 bónuszai

(1)
Szűrő
  • Bónusz
    A bónusz maximum 15000 Ft-ig vehető igénybe.
    Bet365 üdvözlő bónusz Bet365 egy magyar nyelven is elérhető online bukméker, ahol a játékosok számos izgalmas sporteseményre fogadhatnak, és ahol…

A Bet365 esetében elég sok bónuszt találhatunk, ezek közül érdemes válogatni, mivel sok-sok előnyhöz juthat velük. Itt megtalálja az oldalon elérhető bónusztípusokat, így felkészülten látogathatja meg a B365-öt, hogy bónuszokat kérjen. Mivel elég sok van, csapjunk is a lovak közé!

A Bet365 bónusztípusai

Üdvözlő bónusz

Már a regisztráció során lehetősége van beírni egy Bet365 bónusz 2024 kódot, ha van. Ha nincs, akkor pedig a regisztráció után, az első befizetésed alkalmával ugyanúgy megadhatja. Az üdvözlőajánlat egyszerű 100%-os match bónusz, tehát a befizetése összegét duplázza meg, egy meghatározott mértékig. A feltételeket olvassa el!

A Bet365 bónusztípusai

Fogadásnövelő

Ez a bónusztípus a fogadások oddszait növeli Az oldalon érhető el , illetve a Bet365 app promóciós kód használatával is elérhető. Általában előre meghatározott mérkőzésekre vonatkozik.

Korai kifizetés

Nem feltétlenül egy bónusz, inkább egy olyan lehetőség, amivel minimalizálhatja a veszteségeit. Lehetősége van a mérkőzés vége előtt kivenni a tétek egy részét, illetve a Bet365 10000 Ft bónuszokat felhasználva a fogadási krediteket visszavenni.

Gyűjtő bónuszok

A Gyűjtő bónuszok elég gyakoriak a Bet365-nél, szinte mindig van valamilyen ajánlat erre vonatkozóan. A gyűjtőfogadások megtételével tudja érvényesíteni ezt a bónuszt. 

Befizetés nélküli bónusz

Ritka ugyan, de a Bet365 befizetés nélküli bónusz 2024 során még megjelenhet, és ha ilyennel találkozik, mindenképpen érdemes kipróbálni.

GYIK Gyakran Ismételt Kérdések