100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

Hot.Bet Ismertető

4.5/5
100% üdvözlő bónusz akár 40 000 Ft értékben
Lejátszás
Hogyan készülnek az ismertetők?
Bónusz
Hot.bet üdvözlő bónusz
A Hot.bet egy online kaszinó és sportfogadási oldal, amely a Bellona N.V. tulajdonában van. A Hot.bet bónusz sportfogadást és rengeteg…
Pluszok
 • Nagyon korrekt bónuszok
 • Bőséges fogadási választék
 • Élő fogadások, virtuális eseménykövetésse
 • Kriptovalutás fizetések
Mínuszok
 • Nincs natív app
 • Nincs valódi live stream

A HotBet bukmékere kifejezetten tüzes sportfogadási élményt biztosít a magyar fogadóknak, rengeteg nagyszerű fogadási lehetőséggel és kifejezetten erős bónuszokkal. Megtalálhatják itt a számításukat azok is, akik esetleg az e-sportokat vagy virtuális sportokat kedvelik, ha pedig mobilról akarunk fogadni, akkor is jó választás a HotBet. A következőkben részletesen megnézzük, hogy mit is tud a HotBet bukmékere!

TulajdonosBELLONA N.V.
Alapításának éve2022
Engedély kibocsátójaCuracao
Engedély száma8048/JAZ2010-010

hotbet magyar

 

Hitelesség

A HotBet üzemeltetője a Bellona N.V. cége, amely ezt a sportfogadási oldalt a Curacaói Szerencsejáték Felügyelet érvényes engedélye mellett működteti. Ez a sportfogadások világában az egyik legmegbízhatóbb engedélynek számít, szóval egy magyar fogadó bátran csatlakozhat a HotBet közösséghez. Kiemelhető még a platform stabil és megbízható szoftveres háttere, valamint az, hogy piacvezető titkosítással biztosítja a felület és a felhasználók közötti kommunikációt.

 

Üdvözlő bónusz Hot.Bet

Az üdvözlő bónusz egy nagyon fontos promóció típus, ugyanis ez az első ajánlat, amellyel az új felhasználó találkozik. Mivel számos fogadóiroda közül lehet választani az online sportfogadás világában, ezért a bukmékerek igyekeznek minél jobb promóciókat kínálni, hogy ezzel minél több játékost szerezzenek. Verseny van a bukmékerek között, és ha valamelyik fogadóiroda nem győzte meg, akkor bármikor átpártolhat egy másikhoz. Ezért próbálnak jobb és jobb ajánlatokkal kedveskedni. Nincs ez másképp a Hotbet magyar oldala esetében sem.

Az üdvözlő bónusz az új játékosoknak szól. A frissen regisztrált fogadók az első befizetésre adott százalék bónuszt kapnak. Így kevesebb pénz kockáztatásával több és nagyobb fogadást tudnak lebonyolítani, és akár nagyobb nyereményeket is szerezhetnek ez által.

A hotbet online sportfogadás üdvözlő ajánlata 100%-os bónuszt kínál az első befizetésére, maximum 40 000 Ft értékben. A 100% azt jelenti, hogy a feltöltött összeget megduplázza az oldal, persze csak maximum 40 000 Ft-ig. A bónusz összegre komoly megforgatási követelmények vonatkoznak mielőtt nyereményként kifizethetné. A Hotbet vélemények szerint ezek a feltételek teljesíthetőek, de érdemes előre tervezni velük.

Aki most csatlakozik a HotBet platformjához, az igen erős üdvözlő bónuszra számíthat, hiszen a promóció értéke az első befizetés 100%-a, maximum 40000 forint. A promócióban való részvételhez minimálisan 4000 forintot kell befizetnünk és meg kell adnunk a HotBet100 promóciós kódot is. A felhalmozott nyeremény és a bónusz összegének kifizetéséhez 21 napon belül 16-szor meg kell forgatnunk a bónuszösszeget. Ez egy nagylelkű ajánlat, a piacon nem nagyon van ennél magasabb kezdőbónusz!

A bónuszkód: HOTBET100.

HOT.BET, Sportfogadasok.tv

“A Hotbet egy online fogadóiroda, amely nagyszerű lehetőségeket kínál a sportfogadás szerelmeseinek. Az oldal modern felülettel rendelkezik, és könnyen navigálható. A sportágak széles választéka mellett a Hotbet számos bónuszt és promóciót is kínál A Hotbet biztonságos, megbízható, valamint tisztességes játékot kínál. Ha új fogadási oldalt és jó ajánlatot keres, próbálja ki a Hotbetet.”

 

Más ajánlatok és promóciók

A Hotbet online sportfogadás részlege több promóciót is ajánl egyszerre, ezek közül csak egy az üdvözlő bónusz. Ezek a promóciók nagyban növelni tudják a játékélményt, de akár a nyereményeit is. Több rendelkezésre álló kredittel nagyobb téteket tehet meg, vagy éppen több eseményre fogadhat, ami által nagyobb nyereményekhez is juthat.

Vagy éppen úgy is értelmezhetjük ezt, hogy kevesebbet kell a saját pénzéből kockára tennie, mivel Hotbet magyar játékosait több bónusz pénzt kínáló promócióval is támogatja. Ezek közül fogjuk a továbbiakban bemutatni a Hotbet vélemények alapján a legizgalmasabbnak bizonyult ajánlatokat.

Az üdvözlő bónusz mellett a HotBet további számos promóciót biztosít a fogadóknak, egyáltalán nem csak az új tagokra fókuszálva. Az elérhető promóciók listája aktuálisan a következőkből áll:

 • Újratöltési bónusz, a befizetésünk 50%-át, akár 20 ezer forintot elérő mértékben
 • Akár havi 20 ezer forintnyi ingyenes fogadás
 • Sikertelen fogadásunk után akár 10 ezer forintnyi ingyenes fogadást kaphatunk
 • 20 ezer forint befizetése után akár 4000 forint ingyenes fogadást kaphatunk NBA meccsekre

hot.bet hu bónuszok

50% újratöltési bónusz

Az újratöltési bónuszok a fogadóirodák által a meglévő játékosoknak kínált ajánlatok, amelyek révén további bónuszokat tudnak szerezni az új befizetésekhez. Ezek a bónuszok általában alacsonyabbak, mint az üdvözlő bónuszok, de továbbra is vonzóak, mivel növelik a rendelkezésre álló pénzeszközöket. Az újratöltési bónuszok általában a befizetett összeg adott százalékát teszik ki, és a feltételek fogadóirodánként eltérőek lehetnek. Az újratöltési bónuszok nagyszerű lehetőséget nyújtanak a játékosoknak arra, hogy növeljék nyereményeiket, és még jobban szórakozzanak a bukméker oldalán.

A Hotbet magyar újratöltési bónusza szintén így működik. Ez a promóció nagyszerű lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy tovább növeljék nyerési esélyeiket. A bónusz a befizetett összeg 50%-át teszi ki, maximum 20.000 forintig, és lehetőséget ad magasabb összegek megjátszására. Aktiválásához minimum 8.000 Ft befizetés szükséges, és a bónusz összegére 3x-os megforgatási követelmény vonatkozik. Ez a Hotbet online sportfogadás bónusz remek lehetőség azoknak, akik szeretnek gyakran fogadni és élvezik a bónuszokat.

Az aktiválásához szükséges kód: HOTBACK50.

 

NBA bónusz

A szezonális sportfogadási bónuszok meghatározott szezonokhoz vagy sporteseményekhez kapcsolódnak, és csak korlátozott ideig állnak rendelkezésre. Ezek az ajánlatok sokféle formát ölthetnek, beleértve a cashback ajánlatokat, fogadási bónuszokat, speciális promóciókat és exkluzív játékokat. Az ilyen bónuszok segítségével a játékosok nagyobb nyereményeket szerezhetnek, és növelhetik a szórakozás élményét is, amikor bizonyos sporteseményeket követnek. Ilyen ajánlatot a Hotbet magyar oldalán is találhat.

A Hotbet online sportfogadás szekciójának NBA bónusza a 2022/23-as év kosárlabda fogadó közösségét hivatott támogatni. Fizessen be legalább 20 000 Ft-ot, és használja a HB10NBAPO kódot, és zsebelje be a 4 000 Ft értékű ingyenes fogadás kreditet, amit az NBA Playoffs eseményein használhat fel. A Hotbet vélemények szerint így izgalmasabb a kosárlabda fogadás.

Az aktiváláshoz szükséges bónuszkód: HB10NBAPO.

 

10 000 Ft veszteségcsökkentés

A veszteségminimalizáló bónuszok olyan promóciók, amelyek visszatérítést kínálnak a játékosoknak abban az esetben, ha elveszítenek egy fogadást. Ezek a bónuszok segítenek minimalizálni a játékosok veszteségeit és növelik a bukméker iránti bizalmat. A pénzvisszatérítés általában a veszteség egy százalékát jelenti. Bizonyos feltételeknek adottak, például egy minimális eseményszorzónak meg kell lennie, és a maximális pénzvisszatérítési összeg előre meg van határozva. Ezek a bónuszok nagyszerű lehetőséget nyújtanak a játékosoknak, hogy megtapasztalják a sportfogadás izgalmát kisebb kockázat mellett.

A Hotbet vélemények alapján ez az egyik legkedveltebb bónusz. A következő módon működik:

 1. Aktiválja a 25FREE kódot.
 2. Tegyen meg egy fogadást legalább 4 000 Ft értékben, mérkőzés előtt.
 3. Ha veszít, akkor visszakapja a tét 20%-át ingyenes fogadás formájában.

 

A Hot.Bet regisztráció lépései

A Hotbet online sportfogadás oldalon a regisztráció nagyon egyszerű. Az alábbi útmutatóban részletesen megmutatjuk, hogy miként tud regisztrálni a Hotbet magyar felületén.

Hot.Bet regisztráció

A HotBet regisztráció elég könnyen végrehajtható Magyarországról is, már csak azért is, mert az oldal teljes egészében magyar nyelvre van optimalizálva. A regisztráció lépései a következők:

 1. Kattintsunk a főoldalon a Regisztrálj Most feliratú gombra!
 2. Az első űrlapon adjuk meg az e-mail címünket, a választott felhasználónevünket és jelszavunkat, majd kattintsunk a Tovább gombra
 3. Adjuk meg a következő űrlapon a teljes nevünket, az országunkat, a választott pénznemünket, a telefonszámunkat és a születési dátumunkat, majd kattintsunk az Új Fiók Létrehozása feliratú gombra és már bent is vagyunk!

A Hotbet vélemények szerint a regisztráció nagyjából 10 percet vesz igénybe.

 

Befizetések és kifizetések

A HotBet oldalán a befizetés és a kifizetés sem nevezhető problémásnak, mert a bukméker számos lehetséges fizetési módot biztosít a következők szerint:

Fizetési mód

Minimum befizetés

Maximum kifizetés

VISA

10 euró

20 euró

MasterCard

10 euró

20 euró

Skrill

10 euró

20 euró

Neteller

10 euró

20 euró

EcoPayz

10 euró

20 euró

PaysafeCard

10 euró

20 euró

MiFinity

10 euró

20 euró

MoonPay

10 euró

20 euró

Binance Pay

10 euró

20 euró

Tether

10 euró

20 euró

Bitcoin

10 euró

20 euró

Revolut

10 euró

20 euró

Ripple

10 euró

20 euró

Ethereum

10 euró

20 euró

Litecoin

10 euró

20 euró

 

Sportfogadás a Hot.Bet

popular sports

Ennél a bukmékernél aztán tényleg bőven van miből válogatni, azok is megtalálják fogadási lehetőségeiket, akik a ritkább, speciálisabb eseményeket keresik, de van mód a leggyakoribb, legnépszerűbb sporteseményekre is fogadni. A teljesség igénye nélkül a következőkre fogadhatunk a HotBeten:

 • Labdarúgás, tenisz, kosárlabda, jégkorong, baseball, NFL, röplabda, asztalitenisz
 • E-sportok, mint LoL, Dota2, OverWatch, CS:GO
 • Agárverseny, lóverseny, rögbi, snooker, darts, ökölvívás
 • Vízilabda, lacrosse, netball, atlétika, tollaslabda
 • Számtalan speciális esemény, mint választások vagy éppen díjátadók

Hot.Bet Sportfogadás Eurovision

Az előbb felsorolt sportágak persze a kínálatnak csak egy kis részét képezik, ennél sokkal több is megtalálható a fogadóiroda oldalán. Sőt, egészen ritka eseménykre is fogadhat, ilyen például a Gaelic Sports kategória is. De fogadhat többek között politikára, vagy éppen az eurovíziós fesztivál nyertesére is.

 

Hotbet legkedveltebb sportágak

A Hotbet vélemények alapján a legnépszerűbb sportágak a labdarúgás, a tenisz, a kosárlabda, az amerikai foci és a jégkorong. Ezen kívül közkedvelt még a krikett, a baseball, a röplabda, a boksz és sok más sportág is.

Hot.Bet Sportfogadás Spain La Liga

A top 3 sportág a Hotbet bukmékernél:

 1. Labdarúgás
 2. Tenisz
 3. Kosárlabda

A Hotbet magyar oldala folyamatosan frissíti kínálatát és igyekszik minden sportrajongó számára megfelelő lehetőségeket találni. Így például az esport kategória is megjelent a Hotbet online sportfogadás platformján, és elég népszerűnek is számít. Érdemes még megemlíteni az asztaliteniszt és a lóversenyt is, amelyeknek szintén nagy közönsége van.

Hot.Bet Sportfogadás Horce Racing

 

Élő fogadás

Hot.Bet elo fogadas

A HotBet fogadási platformján az Élő fogadás menüpont alatt a felső menüsorban és a baloldali sportágválasztóban is megtalálhatjuk az aktuális élő eseményeket, amelyekben azért mindig akad jó pár tucat. Nagyjából mindenre fogadhatunk, amire hagyományos módon is, és bár a meccsekhez nincs live stream, a platform kifejezetten jó statisztikákkal és virtuális eseménykövetéssel is segíti a fogadókat.

 

Oddszok és piacok

A Hot.Bet azon kevés fogadási oldalak egyike, ahol belépés után nem csak a decimális, törtes és amerikai szorzós formátumot állíthatjuk be, de maláj, hongkongi és indonéz szorzókat is használhatunk. Ezen szorzók közül a magyar fogadók számára valószínűleg a decimális a leginkább kényelmes, ez az ő esetükben az alapbeállítás . A szorzók a Hot.Beten teljesen korrektek, nem kimagaslóak, de nem is kisebbek a legtöbb eseménynél, mint máshol.

Fogadási piacok tekintetében bőséges lehetőségünk van a választásra, hiszen egyes kiemelt sportesemények esetén akár több száz piacon is fogadhatunk. Így például:

 • Labdarúgásnál fogadhatunk: alatta/felette gólszámos piacra, hendikepre, ázsiai hendikepre, szögletekre, gólszámokra, pontos eredményre, félidőkre vagy éppen büntető lapokra
 • Kosárlabdánál elérhető fogadás: félidőkre, negyedekre, legtöbb asszisztra, alatta/felette piacra, személyi hibákra, blokkokra
 • Tenisznél fogadhatunk: szettekre, adogatásokra, pontos szett arányokra, az egyes játszmákra külön és hendikeppel
 • E-sportoknál fogadhatunk sok tucat egyedi fogadási piacra játéktól függően, így első ölésre, térkép győztesére vagy éppen FIFA-ban rúgott gólokra
 • De még az olyan egyedibb sportoknál is van sok tucat fogadási piacunk, mint a kerékpározás vagy éppen a krikett

 

Konkluzió

Összességében elmondható, hogy a Hot.Bet hivatalos oldala teljesen korrekt a magyar fogadók számára, nagyon könnyen lehet regisztrálni, a bónusz ajánlatok kitűnőek és a fogadási események között minden, a magyar fogadók számára népszerű sportot és eseményt megtalálunk. Az nagyon jó, hogy bőséges az e-sport kínálat és élő fogadás is elérhető, bár utóbbi esetében live streaming nincs, ezzel jó tisztában lenni. Kriptovalutákat is használhatunk fizetéshez és sokféle szorzó kiválasztható, úgyhogy nagyjából minden elvárható fogadói igényt kielégít az oldal. A fogadóirodák között a Hotbet az élvonalban jár. Nem minden bukméker olyan megbízható és kedvező, mint a továbbiakban ismertetett Hotbet. Összességében teljesen elégedettek vagyunk a fogadóiroda szolgáltatásaival, és minden érdeklődőnek bátran tudjuk ajánlani.

 

Fedezze fel a oldalt

Ratings
Összessített Értékelés
4.5/5
 • Méltányosság és Bizalom
  5/5
 • Játékok és Szoftver
  4/5
 • Bónuszok és Promóciók
  5/5
 • Ügyfélszolgálat
  4/5
GYIK Gyakran Ismételt Kérdések