Üdvözlő bónusz 270% egyezés 20 000 BCD-ig
Fogadás

Hot.Bet Ismertető

4.5/5
Bónusz
Hot.bet üdvözlő bónusz
A Hot.bet egy online kaszinó és sportfogadási oldal, amely a Bellona N.V. tulajdonában van. A Hot.bet bónusz sportfogadást és rengeteg…
Pluszok
 • Nagyon komoly ingyen fogadási promóció
 • Számtalan politikai esemény is fogadható
 • Vannak virtuális sportok
 • Hatféle szorzótípus érhető el
 • Fizethetünk kriptovalutákkal
Mínuszok
 • Nem érhető el élő közvetítés
 • Még mindig lehetne nagyobb a sportág kínálat

A Hot.Bet bukméker nem is olyan régen jelent meg az online sportfogadás világában, de rövid időn belül komoly népszerűségre tett szert, így Európában és Magyarországon is. Egy teljesen őszinte sportfogadási oldal, amely a szerencsejáték-piacon már jól ismert Bellona N.V. platformjaként nyújtja szolgáltatásait Curacao licenccel. A magyar játékosok gond nélkül hozzáférhetnek a magyarra optimalizált felülethez, a regisztráció pedig nagyon egyszerű. Ezután részletesen áttekintünk mindent, amit a Hot.Betről tudni kell: milyen fogadási lehetőségeket és bónuszokat kínál, valamint fizetési módokat.

 

A Hot.Bet engedélyei

A Hot.Bet üzemeltetője a Bellona N.V. cége, amely több más sportfogadási oldal és online kaszinó tulajdonosa a szerencsejátékok világában. Működését a Curacaói Szerencsejáték Felügyelet engedélyével végzi, amely egyébként a legmegbízhatóbb engedélyek egyikének számít a szerencsejátékok világában. Az engedély érvényességét a platform alsó részén található ikonra kattintva validálhatjuk is.

Emellett ez a sportfogadási oldal megfelelően védi a fogadók adatait és pénzét, többek között titkosítással és tűzfalakkal is. Továbbá, a Hot.Bet támogatja a felelősségteljes szerencsejátékot is, több szervezettel működik együtt partnerként ennek biztosítására.

 

A Hot.Bet oldalán elérhető üdvözlő bónusz bemutatása

A Hot.Bet bukmékere a sportfogadási részlegén (mivel rendelkezik online kaszinóval is) az új játékosok első befizetésére 100%-os, akár 40 ezer forintot is elérő extra bónuszt ad. A promócióban való részvételhez minimum 4000 forintot be kell fizetnünk, és a felhalmozott nyeremény és bónusz kifizetéséhez legalább 16 alkalommal meg kell forgatni a bónusz összegét 21 nap alatt.

HOT.BET, Sportfogadasok.tv

 

További akciók és lehetőségek

A Hot.Bet oldalán az újonnan csatlakozó sportfogadók természetesen nem csak az üdvözlő bónuszt vehetik igénybe, de több más promóciós ajánlatot is kihasználhatnak. Így többek között:

 • Újratöltési bónusz keretében a befizetésünk 50%-át, akár 20 ezer forint bónuszt is kaphatunk. A minimum befizetési összeg az akció igénybevételéhez 8000 forint.
 • Havi 20 ezer forint értékű ingyen fogadást is kaphatunk egy adott hónapon belül az első három befizetésünk után.
 • A következő sikertelen fogadás után kárpótlásként kaphatunk 10 ezer forintnyi ingyenes fogadást. Ha megfelelő szelvényt megfelelő piacokon küldünk játékba, akkor a vesztes fogadás összegének 20%-át, maximum 10 ezer forintot vissza fogunk kapni.

hot.bet hu bónuszok

 

A Hot.Bet regisztráció lépései

 1. A folyamat első lépésként a jobb felső sarokban lévő “Regisztrálj Most!” feliratú gombra kattintva indul
 2. Ezután felugrik egy ablak, ahol az első űrlapon meg kell adnunk az e-mail címünket, a választott felhasználónevünket és jelszavunkat. Ezután kattintsunk a “Tovább” gombra!
 3. A második űrlapon kell megadnunk a nemünket, teljes nevünket, országunkat, választott pénznemünket, telefonszámunkat és születési dátumunkat. Kattintsunk ezután az “Új Fiók Létrehozása” gombra
 4. Ennyi az egész, már mehet is a Hot.Bet belépés – persze ne felejtsük el, hogy ahhoz, hogy utána majd kifizetést és befizetést tudjunk végrehajtani, a regisztrációkor megadott adatainkat dokumentumokkal kell igazolnunk

 

Befizetés és kifizetések

A Hot.Bet sportfogadási platformja a következő fizetési módokon teszi lehetővé a be- és kifizetési tranzakciókat:

Fizetési módBefizetés időtartamaKifizetés időtartamaMinimum befizetés
PaysafeCardAzonnali10 euró
VISAAzonnali1-5 nap10 euró
MasterCardAzonnali1-5 nap10 euró
SkrillAzonnaliAzonnali10 euró
RapidAzonnaliAzonnali8,89 euró
NetellerAzonnaliAzonnali10 euró
JetonAzonnaliAzonnali10 euró
MiFinityAzonnaliAzonnali10 euró
RevolutAzonnaliAzonnali8,68 euró
Banki átutalásNincs rá mód3-7 napNincs befizetés
BitcoinAzonnaliAzonnali0,11 euró
EthereumAzonnaliAzonnali0,11 euró
LitecoinAzonnaliAzonnali0,11 euró
RippleAzonnaliAzonnali0,11 euró
TetherAzonnaliAzonnali0,11 euró

 

Sportfogadás a Hot.Betnél

A Hot.Bet sportfogadási oldalára asztali gépről vagy akár mobilról belépve azonnal szembesülünk a teljes kínálattal az események tekintetében. Az oldal középső részén látjuk az aktuális eseményeket, a fenti menüben tudunk az élő és a hagyományos fogadások között választani, a bal oldali menüben pedig a fogadható sportokat láthatjuk. Az elérhető sportok közel 30 sportágat fednek le, például a következőket:

 • Labdarúgás tekintetében közel 100 ország bajnokságára fogadhatunk a rengeteg kupa, alacsonyabb osztály és torna mellett
 • Kosárlabda, kézilabda, röplabda, jégkorong és MMA is elérhető a népszerűbb sportok közül
 • Az E-sportok annyira népszerűek a Hot.Beten is, hogy külön kategóriában érhető el a teljes kínálat, mint mondjuk DOTA 2, Valorant, Rainbow Six vagy éppen League of Legends
 • Van bőven kínálat kevésbé népszerű sportokból is, így fogadhatunk krikettre, golfra, vagy akár salakmotorra is
 • A speciális fogadási kategóriában pedig a brazil választások tól kezdve, az ausztrál választásokon át az amerikai voksolásig sok minden extrára lehet fogadni

 

Élő fogadások a bukméker oldalán

hot.bet hu élő fogadás

A Hot.Bet Magyarország sportfogadási oldala élő fogadási lehetőségeit az “Élő Fogadás” menüpont alatt érhetjük el a főmenüben. Minden pillanatban sok tucat sportfogadási esemény érhető el, általában a legtöbb ilyen esemény a népszerűbb sportokból van a kínálatban, mint labdarúgásból vagy kosárlabdából, de az e-sportoknak hála még magyar idő szerinti éjszaka is bőven van mire fogadni. Az egyes fogadási események tekintetében pedig nagyjából pont ugyanazok a fogadási piacok érhetőek el, mint a meccs előtti fogadásoknál.

Az élő fogadásoknál live streaming nincs, viszont van sportok élő eredménykövetése és statisztikák, sőt e-sportoknál van élő közvetítésre is lehetőség. Cash out funkcióra a Hot.Betnél is van mód, részleges és automatikus formában is. Ez lehetővé teszi, hogy azelőtt szálljunk ki egy fogadásból, mielőtt befejeződne az adott fogadási esemény.

 

Fogadási piacok és a Hot.Bet szorzók

A Hot.Bet azon kevés fogadási oldalak egyike, ahol belépés után nem csak a decimális, törtes és amerikai szorzós formátumot állíthatjuk be, de maláj, hongkongi és indonéz szorzókat is használhatunk. Ezen szorzók közül a magyar fogadók számára valószínűleg a decimális a leginkább kényelmes, ez az ő esetükben az alapbeállítás . A szorzók a Hot.Beten teljesen korrektek, nem kimagaslóak, de nem is kisebbek a legtöbb eseménynél, mint máshol.

Fogadási piacok tekintetében bőséges lehetőségünk van a választásra, hiszen egyes kiemelt sportesemények esetén akár több száz piacon is fogadhatunk. Így például:

 • Labdarúgásnál fogadhatunk: alatta/felette gólszámos piacra, hendikepre, ázsiai hendikepre, szögletekre, gólszámokra, pontos eredményre, félidőkre vagy éppen büntető lapokra
 • Kosárlabdánál elérhető fogadás: félidőkre, negyedekre, legtöbb asszisztra, alatta/felette piacra, személyi hibákra, blokkokra
 • Tenisznél fogadhatunk: szettekre, adogatásokra, pontos szett arányokra, az egyes játszmákra külön és hendikeppel
 • E-sportoknál fogadhatunk sok tucat egyedi fogadási piacra játéktól függően, így első ölésre, térkép győztesére vagy éppen FIFA-ban rúgott gólokra
 • De még az olyan egyedibb sportoknál is van sok tucat fogadási piacunk, mint a kerékpározás vagy éppen a krikett

 

Konkluzió

Összességében elmondható, hogy a Hot.Bet hivatalos oldala teljesen korrekt a magyar fogadók számára, nagyon könnyen lehet regisztrálni, a bónusz ajánlatok kitűnőek és a fogadási események között minden, a magyar fogadók számára népszerű sportot és eseményt megtalálunk. Az nagyon jó, hogy bőséges az e-sport kínálat és élő fogadás is elérhető, bár utóbbi esetében live streaming nincs, ezzel jó tisztában lenni. Kriptovalutákat is használhatunk fizetéshez és sokféle szorzó kiválasztható, úgyhogy nagyjából minden elvárható fogadói igényt kielégít az oldal.

GYIK Gyakran Ismételt Kérdések