100% üdvözlő bónusz maximum 600 EUR-ig + ingyenes pörgetések
Fogadás

EnergyBet üdvözlő bónusz

Bónuszok fogadása

A 2012-es alapítású, máltai székhelyű online kaszinó, az EnergyBet az alapítást követő években gyorsan növekedett, és mára a termékkínálatában élő kaszinóval, virtuális sportokkal és átfogó sportfogadással rendelkezik. Miután az MGA és az UKGC is engedélyezte a műkődését, egyértelmű, hogy az EnergyBet egy megbízható sportfogadás oldal, amely Energybet bónuszt kínál. A Sportfogadasok.TV oldalon megtalálja a legjobb fogadási oldalakat.

 

EnergyBet sport üdvözlő bónusz

Az EnergyBet bónusza, és üdvözlő ajánlata 3000 Ft értékű ingyenes fogadást kínál. Mindössze annyit kell tennie, hogy 3000 forintot vagy annál nagyobb összeget kell befizetnie és fogadnia, akár egyszeri, akár halmozott fogadásként, 2.00-nál nagyobb szorzóval, és az ajánlat az Öné. A fogadás megtételekor azt tapasztalhatja, hogy a 3000 forint ingyenes fogadás azonnal hozzáadódik a számlájához, és ezt követően bármilyen piacon megteheti ezt az ingyenes fogadást, mindaddig, amíg a teljes szorzó 2.00 felett van. Az EnergyBet bónusznyereményre vonatkozóan abszolút nulla fogadási korlátozás vonatkozik.

 

EnergyBet promóciós kód

Az EnergyBet oldal nemcsak rengeteg díjat tudott elnyerni az évek során, de mostanra olyan szintre fejlesztette a taglétszámát, hogy felveszi a versenyt néhány nagyobb szolgáltatóval. Ez nagyrészt egy tiszteletreméltó üdvözlő ajánlatnak köszönhető, amelyet az EnergyBet bónuszkód használatával is megkaphat: MAXEC. Viszont, ha nem rendelkezik egy EnergyBet bónuszkóddal, akkor is részesül a promócióban.

 

Hogyan igényelheti az EnergyBet üdvözlő bónuszt?

Ha hozzá szeretne férni az EnergyBet összes funkciójához es az üdvözlő ajánlathoz, akkor EnergyBet fogadóvá kell válnia. Ez úgy történik, hogy az alábbi lépések segítségével nyit egy fiókot.

  • Hozza létre felhasználónevét és jelszavát!
  • Írja be az EnergyBet bónuszkódot (ha rendelkezik vele) majd fogadja el, hogy betöltötte a szerencsejáték-korhatárt!
  • Ezután kattintson a Tovább gombra, adja meg hivatalos nevét és jelenlegi címét, válassza ki a nemét és a nyelvét, majd végül írja be mobilszámát, és hozza létre az új fiókot!

Ezen lépések sikeres végrehajtása után és egy minimum 3000 forintos első befizetés után, az EnergyBet bónusz összeg automatikusan hozzáadódik a számlájához.

 

EnergyBet bónusz feltételei

Az EnergyBet kezdő bónusz igénylésének feltételeit összegezzük az alábbi sorokban:

  • Az első lépés a 3000 Ft befizetése. Ne aggódjon az EnergyBet promóciós kód megadása vagy bármi hasonló miatt; elég lesz a befizetés!
  • Ezután ezt a pénzt 2.0-es vagy magasabb szorzóval meg kell játszani.
  • Másodszor, az EnergyBet bónuszt 7 napon belül meg kell forgatni, legalább egyszer, ahol a minimum szorzó 2.0.
  • Csakis az új, egyetlen számlával rendelkező játékosok jogosultak az üdvözlő ajánlatra.

 

Összefoglaló

2016 óta, amikor az EnergyBet először a reflektorfénybe került, óriási ugrásokat sikerült végrehajtaniuk. A platform nagyon versenyképes oddsokat kínál a legjobb focimeccsekre. A focinál több mint 300 piac közül lehet választani.

Összességében az EnergyBet bónusz az egyik legerősebb sportfogadási ajánlat. Egyszerűsége miatt különösen az újabb játékosok körében lesz sláger, mivel tökéletes bevezetést nyújt a sportfogadásba. Elnyerte tetszését az Energybet sportfogadási bónuszok tekintetében? Ha kíváncsi, hogy a többi bukméker mit kínál, nálunk megtalál minden szükséges információt!

 

Bónuszok fogadása
Get the latest information about bookmaker / casino bonuses in your email
Szerezzen meg minden bónuszt e-mailben!
GYIK Gyakran ismételt kérdések