100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

Betinia ismertető

4.5/5
100% üdvözlő bónusz akár 150 000 Ft-ig
Lejátszás
Hogyan készülnek az ismertetők?
Bónusz
Betinia üdvözlő bónusz
Ha új a szerencsejáték üzletágban, akkor a Betinia a megfelelő hely az Ön számára. A Betinia szerencsejáték-szolgáltatások széles skáláját kínálja,…
Pluszok
 • Egyszerű regisztrációs folyamat
 • Az élő csevegés éjjel-nappal elérhető
 • Mobil játékok és fogadások
 • Mobil játékok és fogadások
Mínuszok
 • Több ország korlátozása

A Betinia egy új és ötletes online bukméker és kaszinó. A sportfogadási piacok széles skáláját kínálja, magas szorzókkal.Több ezer fogadási lehetőséget biztosít, mind mérkőzés előtt, mind élőben.A játékkönyvtárukat folyamatosan frissítik a legjobb szolgáltatók legújabb kiadásaival, hogy kaszinó részlegüket nagyszerű hellyé tegyék a szórakozás jegyében. A Betinia Magyarország könnyű hozzáférést biztosít a felhasználóinak kedvenc játékaikhoz. Lehetővé teszi számukra, hogy kitöltsék saját személyes listáikat, valamint változatos bónuszokat és promóciókat kínál. Ez a jövő szerencsejáték-technológiai innovációjának és megtestesülése, egyszerű és kényelmes dizájnba tömörítve.

TulajdonosMaltix Limited
Alapításának éve2020
Engedély kibocsátójaMGA
Engedély számaMGA/B2C/486/2018

 

A Betinia hitelessége

Ezen a szerencsejáték-webhelyen a biztonság nem jelent problémát. Az adatvédelem, a jól bevált szerencsejáték-termékek, valamint a biztonságos befizetések és kifizetések mind a máltai és az írországi működési engedély szerves részét képezik. Ha csak teljesen legális online kaszinókat választ, azzal megvédi magát a nem engedélyezett szerencsejáték veszélyeitől.

Ez az operátor nem veszélyezteti a játékosokat alaptalan hitelkártya-terhelésekkel vagy a személyes adataik kihasználásával. Az állami szabályozó hatóságok figyelemmel kísérik a vállalat számviteli magatartását. Pontosan ezért nem kell aggódnia online nyerőgép-játékosként vagy sportfogadókent, ha Betinia regisztráción gondolkodik.

A Maltix Limited Máltai cég az üzemeltetője, C96904 szám alatt van regisztrálva. Licenc szám: MGA/B2C/486/2018, Máltai Játék hatóság.

 

Betinia üdvözlő bónusz

betinia, sportfogadasok.tv

Minden újonnan regisztrált játékos kedvence, az üdvözlő bónusz kerül most górcső alá. Nem véletlenül olyan fontos része a bukméker teszteknek ez az ajánlat; az üdvözlő bónusz nagyban befolyásolni tudja a játékélményt.

Nincs ez másképp a Betinia online sportfogadás esetében sem. A bukméker is tudatában van ennek, ezért egy remek ajánlatot kínál a Betina magyar játékosai számára.

A Betinia üdvözlő ajánlatában választhat a 100%-os sport bónusz, (akar 35.000 HUF értékben) és a 100% kaszinó bónusz (akár 150.000 Forintig + 200 ingyen pörgetés) közül.

A minimális befizetés 5000 Forint, míg a bónusz összegének megforgatási követelménye a teljes összeg 1.50 szorzón. A maximális bónusz 150 000 Ft.

Tehát ha legalább 5 000 Ft-ot befizet regisztráció után, új játékosként, akkor a Betinia online sportfogadás bónusza révén kétszer annyi pénzből fogadhat. Persze erre a plusz összegre vonatkoznak megforgatási követelmények, ezek teljesítése nélkül nem veheti fel a pénzt nyereményként. A bónusz 30 napig szavatos. Ha ez alatt nem tudja teljesíteni a követelményeket, akkor a pénz elvész. A Betinia vélemények szerint azonban ezt nem olyan nehéz teljesíteni.

Remek ajánlat ez azoknak a játékosoknak, akik a Betinia magyar oldalán szeretnének elkezdeni játszani, és többet akarnak kihozni a pénzükből.

“A Betinia egy néhány éves bukméker. Azonban ebben az iparágban néhány év éppen elegendő arra, hogy igazán fontos tényezővé nőjje ki magát a fogadóiroda. A Betinia hoz mindent, amit egy sportfogadási oldaltól elvárunk: jó bónuszok, sok fizetési mód, nagy játékkínálat. Az MGA engedélyével működik, és teljesen megbízható. Éppen ezért csak ajánlani tudom azoknak, akiknek felkeltette az érdeklődését.”

 

Betinia bónuszok és promóciók

A Betinia vélemények szerint ennek a bukmékernek egyik nagy erőssége a promóciós kínálata. A promóciók pedig fontosak ahhoz, hogy a játékosok jól érezzék magukat. Mivel a bónuszok lehetővé teszik, hogy ugyanannyi befizetéssel többet fogadjon, így növeli mind a nyerési esélyeket, mind a játékélményt. Lássuk a Betinia magyar bónusz kínálatát!

A nagylelkű üdvözlő bónuszon kívül a Betinia más előnyös promóciókkal is meglepi játékosait:

 • A bukméker gondoskodik arról, hogy a leghűségesebb játékosok jutalmat kapjanak ötszintű hűségprogramja révén. Minden játékos „Kezdő” státuszból indul, és eljuthat egészen aa „Legend” státuszig. A nyerőgépeken és az asztalokon való fogadás során pontokat szerezhet, és fokozatosan haladhat előre a különböző szinteken. Az előrelépés további előnyöket jelent,, beleértve a továbbfejlesztett bónusz ajánlatokat, a megnövelt pénzvisszatérítést, a kedvező limiteket és a személyes fiókkezelőt. Például: Napi VIP freebet akár 150.000 HUF értékben.
 • Heti ACCA jutalmak: A Hétköznapokon történő 8750 Forint vagy annál nagyobb értékű sportfogadás után hétfőre Freebet-et kaphat az ügyfél akár 3.500 Forintig. Egy héten egyszer érvényes ez a promóció.

A következőkben részletesebben is bemutatjuk a legjobb Betinia online sportfogadás bónuszokat.

 

Akkumulátor bónusz, akár 100%-ig

Az akkumulátor bónusz típus azoknak kedvez, akik egyszerre több eseményre is szeretnének fogadni. Minél több eseményre tippel egy szelvényen belül, annál nagyobb bónuszt kap a nyereményére.

A Betinia olyan akkumulátor promóciót kínál, amely akár meg is kétszerezheti a nyereményét.

Tegyen meg legalább három eseményt egy gyűjtő szelvényen.

Mindegyik esemény szorzója legyen minimum 1,4.

Ha az összes tipp bejön és nyer, akkor százalékos bónuszt kap a nyereményre.

Minél több eseményre fogadott, annál nagyobb lesz a bónusz. 3 esemény 3% bónuszt jelent, 6 esemény 10%-ot, és így tovább. A felső határ 21 eseménynél van, amire már 100%.ot kap ajándékba. A Betinia vélemények szerint ebben a bónuszban az a jó, hogy mindenki csak annyi eseményt kell, hogy megtippeljen, amennyiben biztos tud lenni. Persze minél nagyobbat kockáztat, annál nagyobbat is nyerhet.

 

Sport jackpot 15 000 EUR-ig

Ha igazán biztos a szerencséjében és a tudásában, akkor próbálja ki a jackpot ajánlatot! Ennek a promóciónak során előre megadott események kimenetelét kell eltalálni a mesés 15 000 eurós nyereményért. Azonban itt nincs helye fél sikernek. Csak akkor kapja meg a jackpotot, ha minden eseményt eltalált. Ha többen is sikeresen tippeltek mindegyik mérkőzésre, akkor egyenlő arányban osztja köztük szét a nyereményt a Betinia online sportfogadás oldala. Talán egyszerűnek hangzik, azonban a Betinia vélemények alapján nem könnyű megszerezni a jackpotot.

 

10% pénzvisszafizetési bónusz

Tart attól, hogy veszít a fogadása? A pénzvisszafizetési bónusz pontosan erre lett kitalálva. A Betinia magyar játékosai számára a héten szerzett veszteségeik 10%-át visszatéríti, ha a bónusz feltételeinek megfelelnek. A minimális cashback összeg 3 000 Ft, míg a maximális 30 000 Ft. Ezt a Betinia online sportfogadás ajánlatot hetente egyszer veheti igénybe, de ezt megteheti akár minden héten is.

 

50% heti újratöltés bónusz

Ezt a bónuszt hetente egyszer veheti igénybe, a heti első befizetésére. A befizetett összeg 50%-a ajándékként jóváíródik a számláján. Az így szerzett bónusz összegre azonban megforgatási követelmények vonatkoznak.

A Betinia vélemények szerint ezt nagyon jól ki lehet használni. A maximális bónusz összeg ugyanis 150 000 Ft, a minimális befizetés pedig csupán 5 000 Ft. Aki igazán sokat akar ebből kihozni, az akár hetente is igényelheti az 50% bónuszt. A Betinia magyar játékosai nem véletlen szeretik ezt a promóciót annyira.

Az imént felsorolt ajánlatoknál még többet is talál a Betinia oldalán, érdemes szétnézni náluk. Érdemes továbbá figyelni a szezonálisan, csak adott ideig elérhető promóciókra is.

 

Belépés a Betinia oldalára

betinia, sportfogadasok.tv

A Betinia hivatalos oldala elég könnyen navigálható, és ismerős megjelenésű. A sportfogadás más szolgáltatásokkal, mint, például a kaszinóval, az élő kaszinóval és a promóciókkal együtt a képernyő tetején található. A képernyő bal oldalán a Sport A-Z-ig terjedő sávja látható, itt találja az eSport fogadási piacokat is. Bármely sportágra kattintva megtekintheti az összes kapcsolódó fogadási piacot, és néhány nagyobb sportágnál akár több száz különböző fogadási piac közül választhat.

Ha meggyőzte a Betinia online sportfogadás oldala, akkor nincs más hátra, mint a regisztráció. Ez egy nagyon egyszerűen végrehajtható folyamat, azonban a szabályozások miatt szükséges sok adatát megadnia, és azonosítania magát. A Betinia vélemények szerint ez nagyjából 10 percet vesz igénybe.

Betinia regisztráció

A Betinia regisztráció a jobb felső sarokban található gomb segítségével történik. A bónusz kiválasztása után a következő lépés az adatok beírása, és máris átélheti a fogadás örömét.

 • Kattintson a “regisztráció” gombra.
 • Adja meg az adatait.
 • Kövesse az oldal utasításait.
 • Erősítse meg regisztrációját.
 • Készen áll minden a fogadásra!

 

Betinia be-és kifizetések

A Magyarországi játékosok a számos elfogadott fizetési mód segítségével pillanatok alatt be-és kifizethetnek. A bukméker által kínált gyors tranzakció az egyik olyan profi jellemző, amiért a legtöbb játékos a Betiniát választja.

Betinia Fizetési eszközDíjFeldolgozási időMin/Max limitekKifizetés
Visa0%Azonnali5.000 Ft/600.000 FtIgen
Mastercard0%Azonnali5.000 Ft/600.000 FtNem
Revolut Visa0%Azonnali5.000 Ft/600.000 FtIgen
Revolut Mastercard0%Azonnali5.000 Ft/600.000 FtIgen
Skrill0%Azonnali5.000 Ft/1.000.000 FtIgen
Skrill 1-Tap0%Azonnali5.000 Ft/1.000.000 FtIgen
Rapid Transfer0%Azonnali5.000 Ft/1.000.000 FtIgen
Neteller0%Azonnali3.000 Ft/500.000 FtIgen
Jeton0%Azonnali5.000 Ft/1.000.000 FtIgen
Mifinity0%Azonnali5.000 Ft/600.000 FtIgen
MuchBetter0%Azonnali5.000 Ft/1.000.000 FtIgen

 

Betinia sportfogadás

Betinia sportfogadás

A sportfogadási ajánlatok lenyűgözőek a Betinia magyarországi hivatalos webhelyén. A mérkőzés előtti szekció több mint 30 sportágat tartalmaz, a labdarúgástól és kosárlabdától a vitorlázásig és kerékpározásig. A futballban kategóriában több mint 200 fogadási lehetőséget találhat, köztük a kártya- és sarokfogadásokat, valamint a speciális játékokat. A kosárlabda esélyei nagyon versenyképesek és több mint 100 piac áll rendelkezésre, mint például a Player Points O/U és az alternatív hendikepek. Teniszben 7-8% az árrés, és többek között a helyes pontszámra és az első szett/játék hendikepre lehet fogadni.

Jelentős az esport, virtuális sport, motorsport felhozatal. Ebbe a három kategóriába további számos sportág tartozik. Küzdősportok terén be kell érni az MMA és a boksz párosával. Bár ezek a leginkább kedvelt harcművészetek, néhányunknak hiányozhatnak a keleti harcművészetek.

Betinia casino esport

Persze ritkább sportokat is találhat a Betinia oldalán. Ilyenek például a Gaelic Hurling, Gaelic Football. A kevésbé populáris, mégis ismert sportok közé tartozik többek között a darts és a snooker. Amerikai sportokat is találhat, mint például az amerika foci.

 

Betinia legkedveltebb sportok

popular sports

A Betinia magyar oldalán a legkedveltebb sportok közé tartozik a futball, tenisz, kosárlabda és asztalitenisz. Ezek a sportok kapják a legnagyobb forgalmat, de itt messze nem áll meg a sportkínálat.

Betinia virtuális sportok

Nagyon kedvelt még például a jégkorong, röplabda, és a virtuális sportok is. Az esportok közül kiemelkedően nagy a kínálat, jelenleg 12 különböző játékhoz is tartoznak fogadható események. A motorsportok is előkelő helyet foglalnak el a népszerűségi listán. Ebbe a kategóriába persze több sportág is beletartozik, például a MotoGP, Nascar, és a Formula-1.

 

Betinia élő fogadás

betinia, sportfogadasok.tv

A Betinia minden nap kínál élő in-play fogadásokat számos sportágra. A játék közbeni fogadások a képernyő tetején található „Élő fogadás” fülre kattintva érhetők el. A Betinia.com-on minden nap megtalálhatók a népszerűbb sportágak in-play piacai, ahol rengeteg a választék a futball, a tenisz, az e-sport és a kosárlabda terén. A Betinia havonta több mint 5000 élő eseményt kínál, 93%-os teljes kifizetéssel. A kosárlabdában és a teniszben a nyeremény a sportfogadási átlag alá esik, és a játékosok mindkettőnél találhatnak alternatív hendikepeket.

 

Betinia piacok & esélyek

A Betinia esélyei szilárdak a legtöbb sportágban, amelyre fogadni lehet. Több mint 100 futball piacot kínál, mint például a Next Team to Score és az Asian Handicaps. Egy másik funkció, a Fast Markets lehetővé teszi a játékosoknak, hogy fogadjanak egy gólra, kártyára, lesre, büntetőre vagy szögletre, amely a következő 1, 5 és 10 percben történik. A Betinia bukméker Esport fogadásokat is kínál.

Az alábbiakban megemlítünk néhánysportágat a Betinia holnapján elérhető óriási választék közül: Amerikai futball, Tollaslabda, Baseball, Kosárlabda, Boksz, Krikett, Kerékpározás, Darts, Golf, Kézilabda, Jégkorong, MMA, Motorsport, Snooker, Asztalitenisz, Tenisz, Röplabda stb.

 

Betinia Összefoglaló

Összefoglalásként elmondhatjuk, hogy a Betinia bukméker nagy mértékben kielégíti a mai magyarországi játékosok igényeit. A sportfogadás magában foglal minden elképzelhető opciót, míg az online kaszinó hatalmas játéklistája a legjobban értékelt fejlesztők játékaival elnyerheti a tetszését mind az első alkalommal fogadóknak, mind a tapasztalt profiknak. A mobilbarát kaszinó rendszeres ajánlatokkal, versenyekkel és VIP-jutalmakkal teszi érdekessé a fogadást. Sőt, a számtalan kiváló fizetési módszer és az éjjel-nappali ügyfélszolgálat minden játékost megnyugtathat. Ha szereti a kellemes dizájnt, a legjobban értékelt játékok választékát, és az egyensúlyt javító promóciókat, miért nem lép be késedelem nélkül a Betinia oldalára?

 

Fedezze fel a oldalt

Ratings
Összessített Értékelés
4.5/5
 • Méltányosság és Bizalom
  5/5
 • Játékok és Szoftver
  4/5
 • Bónuszok és Promóciók
  5/5
 • Ügyfélszolgálat
  4/5
GYIK Gyakran Ismételt Kérdések