100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás

Zulabet üdvözlő bónusz 

Bónuszok fogadása

A Zulabet egy új játékos a piacon, friss és innovatív dizájnnal érkezik. A Soft2bet csoport tagja, amely a Librabet és a Campobet tulajdonosa is egyben. A Zulabet jelenleg NV engedély alatt fut, de egy máltai és svéd engedéllyel is rendelkezik. A Zulabet játékosközpontú profillal rendelkezik, emellett egy szemrevaló weboldalt, versenyképes esélyeket és sok vonzó Zulabet bónuszt kínál. A Sportfogadasok.TV oldalon megtalálja a legjobb fogadási oldalakat.

 

Zulabet sport üdvözlő bónusz

Most már több mint egyszerű csatlakozni a Zulabethez, és megszerezni az üdvözlő Zulabet bónuszt, amely megegyezik a befizetésével 35000 forintig. Ez a regisztrációs ajánlat csak olyan új ügyfelek számára érhető el, akik a Netellertől és a Skrilltől eltérő fizetési megoldással finanszírozzák számlájukat.

 

Zulabet promóciós kód

A Zulabet üdvözlő bónuszát egyelőre igényelni lehet Zulabet promóciós kód vagy Zulabet bonus code 2024 nélkül. Ezért megéri minél hamarabb regisztrálni, ez az opció meg változhat idővel.

 

Hogyan igényelheti a Zulabet üdvözlő bónuszt?

Az összes promóció használatához, beleértve az üdvözlő bónuszt is, először csatlakoznia kell a fogadóirodához. Íme egy lépésről lépésre szóló útmutató, amely felvázolja a Zulabet online regisztrációját:

 • Nyissa meg a bukméker hivatalos oldalát!
 • Kattintson a „Bejelentkezés” gombra, és válassza a „Regisztráció” lehetőséget, vagy csatlakozzon a „Regisztráció” gombbal!
 • Töltse ki e-mail címét, bejelentkezési felhasználónevét, jelszavát, és fogadja el a Zulabet Általános Szerződési Feltételeit!
 • Miután a „Következő lépés” gombra kattintott, meg kell adnia személyes adatokat, például címet, születési dátumot és így tovább.
 • Miután megadta az összes információt, válassza a „Regisztráció most” lehetőséget a fiók létrehozásához!
 • A fiók elfogadása és az első befizetés megtétele után rögtön a számlájára kerül a 100%-os Zulabet bónusz összege.

 

Zulabet bónusz feltételei

Természetesen, mint minden más online fogadóiroda, a Zulabet is feltételhez köti az üdvözlő bónuszát. Alább felsoroljuk, melyek ezek a feltételek a Zulabet-nél:

 • Minimum befizetés: 5000 forint
 • Zulabet promóciós kód vagy Zulabet bónuszkód: nincs
 • Megjátszási követelmények: egyszeres
 • Minimum szorzó: 1.50
 • Megforgatási határidő: 30 nap

A Zulabet bónuszt és a befizetést felhasználhatja a megforgatási követelmények teljesítésére, miközben élő és mérkőzés előtti sporteseményekre fogad. Csak ügyeljen arra, hogy elkerülje a kaszinófogadásokat mivel ez kizáráshoz vezet, és elveszíti az eddig felhalmozott nyereményt!

 

Összefoglaló

A Zulabet egy remek hely, ahol a világ nagy sporteseményeire és bajnokságokra fogadhat. Weboldalukat stílusos, testreszabható formátumban mutatják be, könnyű hozzáférést biztosítva a mérkőzésekhez és eseményekhez.

Nagyszerű lefedettséget kínálnak az olyan nagy kedvencekről, mint a futball és a kosárlabda, miközben elég merészek ahhoz, hogy olyan újabb lehetőségeket kínáljanak, mint az esport. Ha a biztonságról és a megbízhatóságról van szó, akkor az engedélyezésük és tanúsítványaik magukért beszélnek. Az üdvözlő Zulabet bónusz nagylelkű és kevés feltételhez van kötve. Regisztráljon a Zulabetnél, és használja ki a fantasztikus üdvözlő bónuszt! A legjobb bukmékerek mind igyekeznek remek promóciókat adni a játékosaiknak. Ha érdeklik más fogadóirodák ajánlatai is, akkor tekintse meg az összes bónusz ajánlatot itt.

Bónuszok fogadása
Get the latest information about bookmaker / casino bonuses in your email
Szerezzen meg minden bónuszt e-mailben!
GYIK Gyakran Ismételt Kérdések