100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás
Boomerang-bet mobile Boomerang-bet mobile

Wazamba üdvözlő bónusz 

Bónuszok fogadása

Annak ellenére, hogy egy viszonylag új fogadóirodáról van szó, a Wazamba sok játékos figyelmét keltette fel . Első pillantásra azt hihetnénk, hogy ez egy kaszinóközpontú oldal, de valójában a fogadási kínálata erős. A legjobb labdarúgó- és kosárlabdaligákban magasak az esélyek, és számos extra fogadást is találhat. Sokat fektettek a lokalizációba, több helyi valutát, fizetési lehetőséget, nyelvet és Wazamba bónuszt kínálva.

 

Wazamba sport üdvözlő bónusz

A sportfogadók előnyös üdvözlő bónuszra számíthatnak, ha a Wazamba bukmékert választják. A versenytársaknál megszokott 100%-os első befizetésre járó üdvözlő bónuszt itt is igényelhetjük, 35000 forint értekig, ráadásul rátalálunk valami újra is: Wazamba nem letéti bónusz, Freebet, 4000 forintig.

 

Wazamba promóciós kód

A weboldal nem teszi Wazamba promóciós kód függővé az üdvözlő bónuszát. Minden új felhasználó számára elérhető az üdvözlő ajánlat, ha van Wazamba promo code-ja, és akkor is ha nincs. Mégis, van egy mező a Wazamba regisztrációs oldalán, ahova a Wazamba bonus code-ot be lehet írni. Több Wazamba bónusz kód is létezik, például a 200STRT, amivel növelt kezdő bónuszt igényelhet.

 

Hogyan igényelheti a Wazamba üdvözlő bónuszt?

A Wazamba üdvözlő bónusz megszerzéséhez szükség lesz a regisztrációra, amit gyorsan el lehet végezni a jobb felső sarokban lévő „Csatlakozz” gombra való kattintással. Az első lépés egy hős kiválasztása, ami még érdekesebbé teszi a fogadás élményét. A kiválasztott aranyos kis hős végig Önnel lesz a Wazambával való fogadásai során. Ezt követi a Wazamba bónusz kiválasztása (kaszinó vagy sport), majd kezdődnek a személyes adatok kitöltésére szánt mezők. A regisztráció sikeres befejezése után, az üdvözlő bónusz igényléséhez fel kell venni a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal.

 

Wazamba bónuszfeltételei

A Wazamba üdvözlő bónuszának általános feltételeit olvashatja itt:

  • A Wazamba nem letéti bónusz, Freebet csak az üdvözlő bónusz felhasználása után igényelhető.
  • Legkevesebb 5000 Ft-ot be kell fizetnie.
  • Az első befizetés összegének megforgatási követelménye egyszeres , a minimális szorzó pedig 1.50. 30 napon belül kell a megforgatási követelménynek eleget tenni.
  • Az üdvözlő Wazamba bónusz nem íródik automatikusan az ügyfél számláján, hanem ehhez fel kell venni a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal chaten vagy e-mailben.
  • Azon felhasználók, akik Skrill vagy Neteller befizetési módot választották, nem vehetnek részt ebben a promócióban.

 

Összefoglaló

A Wazamba egy új ötlettel állt elő a versenytársaihoz képest, hozzáadta az üdvözlő ajánlatok csábító élményéhez a Freebet fogalmát is. Ez kétségtelenül népszerűbbé teszi a Wazambát, mint bukmékert, de ezenkívül érdemes említeni az üdvözlő Wazamba bónuszra vonatkozó, csupán egyszeres visszaforgatási szabályt vagy az alacsony szorzót. Csatlakozzon a Wazamba játékosaihoz és igényelje a 100%-os kezdő bónuszt és akár 4000 forintos Wazamba nem letéti bónuszt. A Sportfogadasok.TV oldalon megtalálja a legjobb fogadási oldalakat. A Wazamba sportfogadás bónusz tekinetében nagyon erős. A promóciók menüben külön kategóriát alkotnak, olyan sok van belőlük. A megforgatási követelmények nem különösebben vészesek.

Bónuszok fogadása
Get the latest information about bookmaker / casino bonuses in your email
Szerezzen meg minden bónuszt e-mailben!
GYIK Gyakran Ismételt Kérdések