100% Üdvözlő bónusz akár 35 000 Ft-ig
Fogadás
Boomerang-bet mobile Boomerang-bet mobile

CampoBet üdvözlő bónusz

Bónuszok fogadása

A CampoBet egy másik kiváló fogadási oldal, amely a Cipruson bejegyzett cégcsoport, a Tranello Group közvetlen tulajdonát képezi. A szolgáltató a szerencsejáték-szolgáltatásait Európában és a világ más országaiban terjeszti a Curacao kormánya által kiadott érvényes engedélynek köszönhetően. Annak ellenére, hogy a 2018 óta online elérhető CampoBet és CampoBet bónusz meglehetősen új a színtéren, folyamatosan fejlődött, és mostanra elégedett játékosokból álló kiterjedt ügyfélkörrel büszkélkedhet a szolgáltató az általános fogadási szolgáltatásai nyomán .

Mivel az online sportfogadás középpontjában a futball áll, a fogadók akár 700 piac közül is választhatnak, például a manapság népszerű ázsiai hendikepek között. Ha a futball nem elég számára, akkor válasszon a további 30 különböző sport közül! A Sportfogadasok.TV oldalon megtalálja a legjobb fogadási oldalakat.

 

CampoBet sport üdvözlő bónusz

Nincs értelme tovább halasztani a CampoBetre való regisztrációt most, hogy tudja, milyen fantasztikus üdvözlő csomag várja az új ügyfeleket. Miután tőkésítette a számláját, és legalább egyszer megjátszotta ezt az összeget legalább 1.50-es szorzóval, akkor 100%-os CampoBet bónuszt kap, amely megegyezik a befizetésével. A maximálisan igényelhető összeg 35000 forint. Ez az összeg azonban a lakóhely szerinti országtól függően eltérő lehet. Miután ez a CampoBet bónusz felhasználásra kerül, azonnal igényelheti a meglehetősen csábító 4000 forint értékű, Freebet típusú, CampoBet befizetés nélküli bónuszt is!

Azok a játékosok, akik Németországban, Finnországban, Norvégiában vagy Svájcban élnek, 100%-os bónuszra jogosultak akár 70000 forintig.

 

CampoBet promóciós kód

A CampoBet egy exkluzív NEWBONUS Campobet bónuszkódot vagy CampoBet promóciós kódot kínál 2024-ben. Ez esetben 100% helyett 120%-ra növekedik a kezdő bónusz értéke. Regisztráláskor a „Rendelkezem promóciós kóddal” gombot kell megnyomni, hogy részesüljön a CampoBet bónuszkód által kínált ajánlatból!

 

Hogyan igényelheti a CampoBet üdvözlő bónuszt?

Keresse fel a bukméker hivatalos oldalát az új játékos számlájának megnyitásához és az üdvözlő bónusz igényléséhez! Az eljárás egyszerű, így a CampoBetre való regisztráció nem vesz igénybe néhány percnél többet. Annak érdekében, hogy az online regisztrációs folyamat összes követelményét teljesítse, kövesse az alábbiakban ismertetett irányelveket lépésenként:

  • A kezdőlap jobb felső sarkában látható „Bejelentkezés” gomb megnyomásával navigáljon a CampoBet bejelentkezési felületéhez!
  • Kattintson a „Regisztráció” hivatkozásra, vagy válassza a „Regisztráció” gombot!
  • Adjon meg egy érvényes e-mail címet, és gondoljon ki egy felhasználónevet és jelszavat, amelyet a jövőben fog használni a bejelentkezésnél!
  • Adja meg az esetleges NEWBONUS CampoBet bónuszkódot a CampoBet promóciós kód területére kattintva! Kattintson a „Következő lépés” gombra, miután kiválasztotta a szükséges mezőket!
  • Adja meg adatait, azaz a teljes nevét, címét, születési dátumát és telefonszámát! Végül válassza a „Regisztráció” lehetőségét a saját CampoBet számlájának megnyitásához!

A sikeres regisztráció után, a felhasználónak kapcsolatba kell lepnie az ügyfélszolgálat kollegáival az üdvözlő bónusz számlára való átutalásához.

 

CampoBet bónusz feltételei

A CampoBet üdvözlő bónusz feltételei:

  • Az oldal egyszeres megforgatást ír elő 1.50-szeres vagy annál nagyobb szorzó esetén a fogadásnál.
  • A CampoBet bónusz megszerzésétől számított 30 napon belül kell teljesítenie a rollover követelményét.
  • A megjátszáshoz nem számítanak be az ingyenes fogadások, valamint a készpénzes, törölt vagy döntetlen fogadások.
  • Neteller vagy Skrill fizetési mód esetén nem jogosult erre a promócióra.
  • A megjátszáshoz figyelembe vett legnagyobb összeg 16000 forint.

 

Összefoglaló

Online bukmékerként a Campobet a megfelelő hely a sportfogadáshoz. A nagylelkű, akár 35000 forint értékű Campobet bónusz növelhető 120%-ra Campobet bonus code 2024-vel, sőt, amikor kifogyna az üdvözlő bónuszból, igényelheti a 4000 forint értékű Campobet befizetés nélküli bónusz Freebet ajánlatát! Kar kihagyni a CampoBet számlanyitást! Érdekli, hogy a többi minőségi fogadóiroda milyen promóciókat kínál? Akkor tartson velünk, és tekintse meg az összes bónusz ajánlatot itt!

Bónuszok fogadása
Get the latest information about bookmaker / casino bonuses in your email
Szerezzen meg minden bónuszt e-mailben!
GYIK Gyakran Ismételt Kérdések